FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 14:54

E onda ti mogu oprostiti ako dolazis na europske :kafa: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2015, 14:56

Gdje cu propustiti ta silna pretkola aBd. Imas cokoladu ako mi halalis sto nisam tu zadnjih par utakmica :tralala:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 14:57

Šogetn sto bi se na nasem reklo :bale: :hmmmm:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 maj 2015, 14:59

MortemHz je napisao/la:Šogetn sto bi se na nasem reklo :bale: :hmmmm:
Ee bas te, sakrit cu ih u bubanj od ves masine, da me nebi orobili na granici :thumbup:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 06 maj 2015, 15:01

BoskoAntic je napisao/la:Evo Emir Zeba DEMANTUJE NATPISE U MEDIJIMA DA IH JE BILO KO IZ Sarajeva kontaktirao prije utakmice!!!

U INAT SVIMA 1946
Potplacen da demantuje.. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 06 maj 2015, 15:16

Mlatnite Zrinju :clap: :clap: :clap:

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 06 maj 2015, 15:18

BoskoAntic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Hajde svani subotoooo! Samo lijepog vremena i bit ce fudbalski praznik na Kosevu sigurno! :opaopa: Vec sam poceo loziti raju, jaran koji nije od Borusije dosao sutra ide. Trebamo svi malo razbuditi ove nase uspavane i derbi navijace. :mrgreen:
Pun grad plakata za utakmice sa zrinjskim i konama, k'o da su izbori :D

A pusteno je 15 000 u prodaju za subotu :njanjanja:
slika

:njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
U INAT SVIMA 1946

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 maj 2015, 15:29

A jadni dusmani se vec 3 dana ubise da dokazu da smo kupili utakmicu :lol: :lol:
Pa jutros sliku avazovog tariguza sire po forumima pa sad ovaj demant :urnebes: :urnebes:

OOOOOOO STA SE DESILOOO :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ti si opet šampion !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 15:34

shaman7 je napisao/la:Mlatnite Zrinju :clap: :clap: :clap:
Ako vi mlatnete kante :lolno: :clap:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 06 maj 2015, 15:39

Pravilnik takmičenja: Nema odgode vječitog derbija
Dobar pokusaj :lol: Volio bih sada da zabrane odlazak njihove djece, da bar jos i to malo obraza izgube.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 06 maj 2015, 15:47

MCMXLVI je napisao/la:Pravilnik takmičenja: Nema odgode vječitog derbija
Dobar pokusaj :lol: Volio bih sada da zabrane odlazak njihove djece, da bar jos i to malo obraza izgube.
Pa dobro, ne treba zaboraviti da ćemo i mi biti bez dva igrača, a za jednog slobodno možemo reći da je veoma važan kotač u našoj igri. Ipak ide kroz trojicu :P
Ne treba sad pretjerano misliti na tu utakmicu, imamo mi još mnogo posla do tad, a ako budemo sretni možda u derbi uđemo mnogo rasterećeni jer nam pobjeda možda neće biti imperativ ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 maj 2015, 15:51

braco razsirite u subotu onaj transparent: SVIMA VAMA KOJI DIZETE MEDIJSKE HAJKE, YEBEMO MAJKE!
ovo sto rade ovi ostali klubovi u ligi pokusavajuci da nam nametnu da kupujemo tekme ce imati po njih samo kontra ucinak, em ce nasi igraci biti dodatno motiviraniji, em ce u nama navijacima proraditi inat i dolazit ce vise raje na tekme :njanjanja: :njanjanja:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2015, 16:03

hilmo je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Pravilnik takmičenja: Nema odgode vječitog derbija
Pa dobro, ne treba zaboraviti da ćemo i mi biti bez dva igrača, a za jednog slobodno možemo reći da je veoma važan kotač u našoj igri. Ipak ide kroz trojicu :P
Ne treba sad pretjerano misliti na tu utakmicu, imamo mi još mnogo posla do tad, a ako budemo sretni možda u derbi uđemo mnogo rasterećeni jer nam pobjeda možda neće biti imperativ ;)

:clap:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2015, 16:22

http://sportsport.ba/bh_fudbal/govedari ... eta/161245" onclick="window.open(this.href);return false;

OBAVEZNO TUŽITI HAVAZ

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 maj 2015, 16:26

Prekinuti svu saradnju sa njima... Pa kako ih nije stid izmišljati.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2015, 16:27

Kako ih nije stid za ovo , odmah uprava treba reagovati..

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 06 maj 2015, 16:34

Podnijeli smo prijave protiv Šavije za vrijeđanje i klevetanje, te protiv Slavije za organizaciju utakmice. Također i suci su podnijeli prijave, kao i sama sudijska organizacija BIH, a odluka o kaznama ce biti izrecena na Disciplinskoj komisiji Saveza u petak :salut:
U INAT SVIMA 1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 maj 2015, 16:35

Poručujem upravi FKS da stunu u kraj avazu i kaljanju imena kluba, ove silne laži su postale neizdržljive. Ovo je prevršilo svaku granicu normalnog čovjeka.
SRETAN BROJ - 1725

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2015, 16:39

uschtipak je napisao/la:s pocinje da smara sa slicnim navodnim stvarima. Nije na njima da postanu avaz 2 u e verziji. Beze tekst skroz. U sta utrosih 2 min zivota.
SS se što se tiče toga popravio za 80 % od prije , a hvala Bogu da se ima negdje i demant baciti na ove laži.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 06 maj 2015, 17:20

Prvo da kažem da sam blago šokiran ovim današnjim prodavačima koji su nimalo uljudni. Prvo nam Sarajčić proda utakmicu, jer on vedri i oblači u Travniku, a onda se žali na suđenje, onda ovi isprimaju poziva svega, uzmu love, poginu na terenu da uzmu bod, i tek onda to sve poslije utakmice prepričavaju. Sramotno!
Da se mi razumijemo, ovo se radi smišljeno da se stavi pritisak na suce, savez i ostale po pitanju Sarajeva i to je to. Da sudac od sad pa nadalje svaku odluku u korist Sarajeva dobro preispita i slično. Treba sprovesti istragu!!! Insistirati na tome. A Fahira, Fahira moja draga... imao sam običaj ranije kupiti Sport, sve do ljetos. I tako ono par strana Sarajevo, par Željo... i među tim člancima o Želji, članak, priča o Željinoj djeci. Ono kako, koji, šta, sve super. Za razliku od većine forumaša ovdje meni ta priča ne smeta, omladinci, djeca kluba super. Elem, Članak zaključuje rečenicom kako se Željo okreće domaćim snagama, svojoj nadasve kvalitetnoj i talentovanoj djeci, te neće dovoditi polovnjake poput komšija s Koševa. Oprostio bih ja to da je bio neki članak gdje upoređuje FKS i Želju, ali ono članak o Želji, nikakve veze sa Sarajevom i ti tako. Tako da mi nikako ovi Crnogorci nisu profesionalni. Tužit i zabranit prilaz na 179 km i Koševu i klupskim prostorijama, pa kad drugi budu pisali o svjetlanju obraza bh fudbala i guženju Atromitosa, on nek sa Šavijom nagađa o kupovini Slavije i Obarske i slično. Zanimljivo niko nije pisao o sumnjivo pregaženoj Slaviji od strane Drine, koja vraća tu tricu na svom terenu Obarskoj!? Jel se možda Šavija sjeća sudijske lakrdije i klanja Slobode koje ih je ostavilo u ligi, a Slobodi pokazalo put u Federalnu? Ili da krenemo onima koji najviše pričaju o namještanju Sarajeva

" onclick="window.open(this.href);return false; jel se neko sjeća ove utakmice? Je li start nad Baraćem isti kao onaj nad Memijom u Gradačcu? Je li Adilović u ofsajdu? Može se naći i cijela utakmica gdje se jasno vidi Kung Fu Jamak i još dvije situacije kad se Čeliku svira nepostojeći ofsajd. I? Niko ništa.
PS Jel' Željo ikad izgubio utakmicu koju mu je sudio Vukasović?

Trebamo u subotu lijepo, najljepše, svi ko jedan na najdraže mjesto i pokazati im kako se pravi pritisak. Pozdrav

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Argentina, Google Adsense [Bot], HariTz, HordasFks, Jadnimi, JavierBosnia, Kimun, mavi, Tarapi, Vanja8, Venom i 88 gostiju.