San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Whitea nema sigurno do allstara, a za poslije se jos ne zna. Playoff upitan.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Spurs announced LaMarcus Aldridge and DeMar DeRozan will be OUT Wednesday against the Warriors due to load management.
Pametna odluka.Treba pokusati napasti POR,jer ove ne bi mogli ni kompletni,a kamo li bez Whitea.
Prilika za vece minute Lonniea i Metua,konacno.
Pametna odluka.Treba pokusati napasti POR,jer ove ne bi mogli ni kompletni,a kamo li bez Whitea.
Prilika za vece minute Lonniea i Metua,konacno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ode i Stanley Johnson i to za Makera.Steta,mogli smo ga imati.Izgleda da sve karte stavljamo na nas unutarnji razvoj i draft.
E da,pokusavamo trejdovati Gasola.
E da,pokusavamo trejdovati Gasola.
Sta cemo s Gasolom morati poslati. Doduse, Atlanta bi ga mozda i samog uzela za Princea.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vjerovatno pik ili dva 2.runde.To bi bilo sasvim dovoljno.
Ukoliko neko nama bude slao platu za narednu godinu,onda oni nama moraju dati neke assete.
Sad citam da postoji mogucnost da uradimo i buyout.
Bilo kako bilo,samo da ode,jer je postao nikakav faktor.Na pocetku sezone je mogao pomoci i igrao je stvarno dobro,ali ova zadnja povreda ga je totalno unazadila,a mi nemamo vremena cekati da se on vrati na 100%,ako ikada to i uspije.
Ukoliko neko nama bude slao platu za narednu godinu,onda oni nama moraju dati neke assete.
Sad citam da postoji mogucnost da uradimo i buyout.
Bilo kako bilo,samo da ode,jer je postao nikakav faktor.Na pocetku sezone je mogao pomoci i igrao je stvarno dobro,ali ova zadnja povreda ga je totalno unazadila,a mi nemamo vremena cekati da se on vrati na 100%,ako ikada to i uspije.
Bilo bi kul za Marca odraditi sta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Marcov trejd je gotovo zavrsena stvar,a za njega bi svakako morali dati i pik 1.runde.Ne daje mi se to za C.
C nam ne treba,treba nam lik koji moze igrati SF/PF.
C nam ne treba,treba nam lik koji moze igrati SF/PF.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
The Spurs reportedly have interest in Alec Burks
Kakvo je ba ovo s.ranje?I to jos traze pik 1.runde.
Ovo moze jedino da se rijesimo Paua,ali da damo pik/ove 2.runde,s obzirom da lik ima platu od 11mil.
Kakvo je ba ovo s.ranje?I to jos traze pik 1.runde.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa obicno je to nas put.Ima tu i nekoliko razloga.Mig_Mig je napisao/la:Nista. Na kraju ce bit, tresla se gora rodio se mis
Prvo,zasto davati nesto uz Paua,ako mozes stretchati njegovih garantovanih 6.7mil ili otkupiti tokom ljeta?
Zasto dovoditi nekog igraca sa strane sada,kad ionako necemo biti u borbi za titulu i zauzimati mjesto u rosteru i za iducu sezonu,kad trebas potpisati Milutinova(mislim da se to desava ovo ljeto,ako se sta ne promijeni) i 2 pika prve runde?
Svako novo dovodjenje nekog igraca sada i za narednu sezonu bi fakticki znacilo da se rijesavamo jednog pika ili draftamo stash.
Cuj Burks 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije lose kao rjesenje Paua,ako se ne daje vise od pika 2.runde.Sve ostalo je bzv.Kanye je napisao/la:Cuj Burks
Mozemo li do casnog poraza (ispod 30 razlike) veceras? Mozemo li ih zadrzati ispod 80 na poluvremenu i ispod 150 do kraja?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Licno me ne zanima rezultat veceras,koliko minute Walkera i njegova dobra igra.Igra super u Austinu i vrijeme je za 20-25 pravih minuta.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Oslabljeni smo,GS je vrhunska ekipa,sve kontam,ali kunem se majkom da nikad goru odbranu SA nisam gledao.
Pa barem 10 puta do sada likovi ne znaju iskomunicirati najobicnije preuzimanje.
Nije ni cudo sto je odbrana u donjem domu lige.Zivi uzas.

EDIT:Bog te mazo,primis 50p za cetvrtinu.Ja bi udavio nekog da sam na terenu,jal svog saigraca,jal protivnika,al me ne bi ovako ponizavao.
Nije ni problem poraza,koliko su pojedinci limitirani i kako se to sve fino pokaze kad dodje prava ekipa.
Pa barem 10 puta do sada likovi ne znaju iskomunicirati najobicnije preuzimanje.
Nije ni cudo sto je odbrana u donjem domu lige.Zivi uzas.
EDIT:Bog te mazo,primis 50p za cetvrtinu.Ja bi udavio nekog da sam na terenu,jal svog saigraca,jal protivnika,al me ne bi ovako ponizavao.
Nije ni problem poraza,koliko su pojedinci limitirani i kako se to sve fino pokaze kad dodje prava ekipa.
Uspjeli smo nekako primiti manje od onih 80/150, iako je nakon trece cetvrtine izgledalo da cemo primiti i 160, ali casno izgubiti ipak nismo uspjeli.
Ovo je devastiranje u najmanju ruku, a nije ni cudo obzirom na "odbranu" koju igramo.
Ovo je devastiranje u najmanju ruku, a nije ni cudo obzirom na "odbranu" koju igramo.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko nije iskoristio ni ukazanu priliku.Veterani ocajni,a Walker i Metu pokazali da su jos barem 1-2 godine udaljeni od bilo kakve kontribucije.Za Metua vec imam i ozbiljne sumnje da mozes postati i role igrac.On kao nesto stariji i igrac koji je bio duze na koledzu bi morao NESTO da pokaze,a svaki put kad ga gledam ili u Austinu ili ovdje,on je nedorecen.Ofanzivno tu i tamo poneki dobar potez,ali defanzivno ga nema ni na mapi,a takve predispozicije.Snaga ga isto mnogo limitira.
Lonnie jednostavno usao u los ritam i to je bilo to.Nije ni cudo sto ove sezone nije dobijao vise sanse.Mora dosta da uci o samoj igri.Sirov je,al bas sirov.Snaga isto mora biti prioritet ove offsezone,zavrsavanje na obrucu,kao i dribling koji ce ga odvesti na dato mjesto.Fina je to kontrola lopte i sada,ali okomite kretnje sa njome-nema.
Lonnie jednostavno usao u los ritam i to je bilo to.Nije ni cudo sto ove sezone nije dobijao vise sanse.Mora dosta da uci o samoj igri.Sirov je,al bas sirov.Snaga isto mora biti prioritet ove offsezone,zavrsavanje na obrucu,kao i dribling koji ce ga odvesti na dato mjesto.Fina je to kontrola lopte i sada,ali okomite kretnje sa njome-nema.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Igra li DeRozan veceras?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tacno mi zao sto nismo rizikovali sa Fultzom, siguran sam da se moglo.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Igra.I on i LMA.BernardBarnjak je napisao/la:Igra li DeRozan veceras?
@Mig Moglo se,ali izgleda da decko ima puno ljudi u svojoj blizini i svi pametuju,kao i kod Kawhia.Tako da,sto dalje od nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.