FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
i 2:2 takođe
Ne znam na koga se to odnosi "rodom iz Banja Luke" (proizvoljni zaključci, pretpostavljam), ali je definitivno da određenoj kategoriji populacije u državi Bosni i Hercegovini ne treba objašnjavati da je VODA MOKRA - zaludan posao...
I onda 'humorista' još na kraju: "sporski pozdravi', a postovi mu najmanje sportski....
Sanjajte, sanjajte...to je lijepa osobina, ali ne pretjerujte. Opasno je kad snovi 'preuzmu' realnost! Tad treba stručna pomoć....
Sportski pozdrav
I onda 'humorista' još na kraju: "sporski pozdravi', a postovi mu najmanje sportski....
Sanjajte, sanjajte...to je lijepa osobina, ali ne pretjerujte. Opasno je kad snovi 'preuzmu' realnost! Tad treba stručna pomoć....
Sportski pozdrav
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 19 okt 2010, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Ma onaj Mile je genijalackući i na strani je napisao/la:Razlaz, vi sebi mi sebi pa ovih rasprava nece biti.
-
kući i na strani
- Kontakt:
Lijepo si me nasmijaoStrauss je napisao/la:Ma onaj Mile je genijalackući i na strani je napisao/la:Razlaz, vi sebi mi sebi pa ovih rasprava nece biti.Sta, sad vas je na tu foru izlevatio
Koje ovce majko moja
- Elektrika
- Kontakt:
A i ti isto idiot svaku noć se prepucavaš sa ljudima i vrijeđaš ih pa na kraju tražiš da te zaštiti administracija
Bezobrazniče onaj primitivni
Bezobrazniče onaj primitivni
Za neke 'nove klince'...
Borac je prvi put u svojoj historiji ostvario plasman u Prvu saveznu ligu SFR Jugoslavije u sezoni 1960/1961, igrajući u tadašnjoj Drugoj saveznoj ligi- grupa Zapad.
1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda
Za Borac iz Banja Luke (koja se i tad nalazila u SR Bosni i Hercegovini) u tom najvećem uspjehu, do tad, nastupali:
Stanko KOLAK – Branko KRIVOKUĆA, Suad ŠVRAKA, Adem KASUMOVIĆ, Muhamed KULENOVIĆ – Pero ALFIREVIĆ - Mile TOMLJENOVIĆ, Momčilo SPASOJEVIĆ - Nikica VEZMAR, Radomir-Mile JANKOVIĆ, Tomislav KNEZ.
Klupa: Jovo Radević, Ismet Biščević, Nijaz Kulenović, Andrija Jurić, Ivica Andrijević, Mlađo Timotijević, Ante Gombović, i Gomiršek.
Trener: Mirko KOKOTOVIĆ.
Sportski pozdrav
Borac je prvi put u svojoj historiji ostvario plasman u Prvu saveznu ligu SFR Jugoslavije u sezoni 1960/1961, igrajući u tadašnjoj Drugoj saveznoj ligi- grupa Zapad.
1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda
Za Borac iz Banja Luke (koja se i tad nalazila u SR Bosni i Hercegovini) u tom najvećem uspjehu, do tad, nastupali:
Stanko KOLAK – Branko KRIVOKUĆA, Suad ŠVRAKA, Adem KASUMOVIĆ, Muhamed KULENOVIĆ – Pero ALFIREVIĆ - Mile TOMLJENOVIĆ, Momčilo SPASOJEVIĆ - Nikica VEZMAR, Radomir-Mile JANKOVIĆ, Tomislav KNEZ.
Klupa: Jovo Radević, Ismet Biščević, Nijaz Kulenović, Andrija Jurić, Ivica Andrijević, Mlađo Timotijević, Ante Gombović, i Gomiršek.
Sportski pozdrav
Bosno moja poharana....
Jesi gledao sinoć onaj pregled ex-yu iz 80-ih na SOSu. Npr. Za Vardar igrao Pančev, za Hajduk Bokšić, za Zvezdu Piksi, za Osjek činimi se Šuker... i komentatori svi redom govore kako su utakmice kvalitetne za Yu uslove, aludirajći vjerovatno na to da je ex -yu mnogo daleko za najjačim ligama a šta bi sad govorili jadna majko.Trigger je napisao/la:Za neke 'nove klince'...
1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda
Sportski pozdrav
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 19 okt 2010, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si stvarno "slučaj"!?kući i na strani je napisao/la:Sve gore navedeno je tačno. Ako ćemo se voditi tom logikom, Borac nije srpski klub nego jugoslovenski!Trigger je napisao/la:Za neke 'nove klince'...
1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda
Sportski pozdrav
Ok, meni odgovara ali onda ne mozemo pricati ni o BiH ni o bilo cemu sličnom jer po tebi ništa se ne mijenja.
OK braćo Jugosloveni, živi vi meni bili.
Obrati pažnju i na ovo što ti sad 'boldiram'..... vi koji ste non-stop zviždali toj "vašoj" himni 'Hej Slaveni" !
Bosno moja poharana....
Ko hoce moze otici, ali nista nece odnijeti !
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Ovdje niko nikog ne razumije, vec dosta vremena. A mi ne izgledamo bas kao neko koga to interesuje, vec nastavljamo kako kome odgovara...Nezgodno , drugari...bas nezgodno...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
TOJEMOJTIM
- Kontakt:
vidim ja da je ovdje mitomanija pofino prisutna...nakon svega? nakon svega? OPET VI PO ISTOM....
vođe vam se (nažalost, slično i u FBiH) ponašaju kao narkomani koji prodaju iz svog stana srebreninu i video-rekorder za gram heroina...a vi o secesiji, o historiji, teorijama zavjere, o .....
opet vi po istom...nažalost mnogo papčina sa svih strana vam je slično zato i jeste Balkan gdje se i nalazi trenutno.
Vi, veliki mangupi sa sportskim pozdravima, bujrum, pa krenite u realizaciju češko-slovačkih scenarija ...a do tada, znači nikad, probajte navijati za borac, ili zvezdu - nebitno. ali se skoncentrirajte malko na loptu, ne na češki film, jer ni mene ne interesuje iranski (osim "art" filmova koji su sjajni).
Željo to je moj tim!
vođe vam se (nažalost, slično i u FBiH) ponašaju kao narkomani koji prodaju iz svog stana srebreninu i video-rekorder za gram heroina...a vi o secesiji, o historiji, teorijama zavjere, o .....
opet vi po istom...nažalost mnogo papčina sa svih strana vam je slično zato i jeste Balkan gdje se i nalazi trenutno.
Vi, veliki mangupi sa sportskim pozdravima, bujrum, pa krenite u realizaciju češko-slovačkih scenarija ...a do tada, znači nikad, probajte navijati za borac, ili zvezdu - nebitno. ali se skoncentrirajte malko na loptu, ne na češki film, jer ni mene ne interesuje iranski (osim "art" filmova koji su sjajni).
Željo to je moj tim!
Nego sinovodje jeste li delegirali sudije za sutra?Koliko gubimo da odigram na kladionici odmah?I nije provokacija,znam ja da vi posteno igrate.
Treci put castimo
Naravno da jesmo.
Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.
Sportski pozdrav.
Sportski pozdrav.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
drug
Dogovor je da necete dobit 15 minuta sudijske nadoknade. Dzaba ste se navikli
s.ranje fakat. glupe provkacije do bola. Ako u prošlogodišnjim tekmama vašeg tima s nama na Grbavici niste vidjeli da se igra fer i sportski, onda vam ne moze nikakav forum pomoći. Ti i tvoj istomisljenici mozete onda doktora trazit.
Bez obzira na dječije upadice i smiješne provokacije, fkborac ce biti prijateljski dočekan.
s.ranje fakat. glupe provkacije do bola. Ako u prošlogodišnjim tekmama vašeg tima s nama na Grbavici niste vidjeli da se igra fer i sportski, onda vam ne moze nikakav forum pomoći. Ti i tvoj istomisljenici mozete onda doktora trazit.
Bez obzira na dječije upadice i smiješne provokacije, fkborac ce biti prijateljski dočekan.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 19 okt 2010, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da to sam i planirao,ma nema,ja bi za vas i bubreg dao u kladionicu,najsigurniji ste mi.Milom ili silom pobjeda je vasa.Zato vas volim.A sta ce nam 15 minuta sudijske nadoknade kad,kad ste vec prosli dalje.Ne vjerujes?Pitaj Dominikovica.tanzla je napisao/la:Naravno da jesmo.Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.
Sportski pozdrav.
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:Pa da to sam i planirao,ma nema,ja bi za vas i bubreg dao u kladionicu,najsigurniji ste mi.Milom ili silom pobjeda je vasa.Zato vas volim.A sta ce nam 15 minuta sudijske nadoknade kad,kad ste vec prosli dalje.Ne vjerujes?Pitaj Dominikovica.tanzla je napisao/la:Naravno da jesmo.Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.
Sportski pozdrav.
Srpski pozdrav.![]()
Jel se to već traži alibi?
Slab si ti borčevac ako si se ukenjao već.
A mi ćemo biti dobri domaćini kao i prošli put, i ispratiti vas aplauzom ako zaslužite.
Sportski pozdrav.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ma kakav alibi,nije to strah,to je visa sila.Ne mozes nista promjeniti,zapisano je vec.tanzla je napisao/la: Jel se to već traži alibi?
Slab si ti borčevac ako si se ukenjao već.![]()
A mi ćemo biti dobri domaćini kao i prošli put, i ispratiti vas aplauzom ako zaslužite.
Sportski pozdrav.
Treci put castimo
.
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 19 okt 2010, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Strepimo od Dominikovica.gavran je napisao/la:Bilo je bolje kad ste bojkotovali forum,ako smijem napomenuti ovo je sportski a ne politicki forum,
pisite da li sutra dolazite na GRBAVICU,cemu se nadate,od cega strepite itd....
Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.