FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 19 okt 2010, 01:46

i 2:2 takođe

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 okt 2010, 01:49

Ne znam na koga se to odnosi "rodom iz Banja Luke" (proizvoljni zaključci, pretpostavljam), ali je definitivno da određenoj kategoriji populacije u državi Bosni i Hercegovini ne treba objašnjavati da je VODA MOKRA - zaludan posao...

I onda 'humorista' još na kraju: "sporski pozdravi', a postovi mu najmanje sportski....

Sanjajte, sanjajte...to je lijepa osobina, ali ne pretjerujte. Opasno je kad snovi 'preuzmu' realnost! Tad treba stručna pomoć....
Sportski pozdrav :roll:
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 19 okt 2010, 01:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 19 okt 2010, 01:49

kući i na strani je napisao/la:Razlaz, vi sebi mi sebi pa ovih rasprava nece biti.
Ma onaj Mile je genijalac :lol: Sta, sad vas je na tu foru izlevatio :lol: Koje ovce majko moja :mrgreen:

kući i na strani
Kontakt:

Post Postao/la kući i na strani » 19 okt 2010, 01:53

Strauss je napisao/la:
kući i na strani je napisao/la:Razlaz, vi sebi mi sebi pa ovih rasprava nece biti.
Ma onaj Mile je genijalac :lol: Sta, sad vas je na tu foru izlevatio :lol: Koje ovce majko moja :mrgreen:
Lijepo si me nasmijao :lol: :lol: :lol:

Elektrika
Kontakt:

Post Postao/la Elektrika » 19 okt 2010, 02:01

A i ti isto idiot svaku noć se prepucavaš sa ljudima i vrijeđaš ih pa na kraju tražiš da te zaštiti administracija :shock:

Bezobrazniče onaj primitivni :roll:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 okt 2010, 02:05

Za neke 'nove klince'...

Borac je prvi put u svojoj historiji ostvario plasman u Prvu saveznu ligu SFR Jugoslavije u sezoni 1960/1961, igrajući u tadašnjoj Drugoj saveznoj ligi- grupa Zapad.

1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda

Za Borac iz Banja Luke (koja se i tad nalazila u SR Bosni i Hercegovini) u tom najvećem uspjehu, do tad, nastupali:
Stanko KOLAK – Branko KRIVOKUĆA, Suad ŠVRAKA, Adem KASUMOVIĆ, Muhamed KULENOVIĆ – Pero ALFIREVIĆ - Mile TOMLJENOVIĆ, Momčilo SPASOJEVIĆ - Nikica VEZMAR, Radomir-Mile JANKOVIĆ, Tomislav KNEZ.
Klupa: Jovo Radević, Ismet Biščević, Nijaz Kulenović, Andrija Jurić, Ivica Andrijević, Mlađo Timotijević, Ante Gombović, i Gomiršek.
Trener: Mirko KOKOTOVIĆ.

Sportski pozdrav :lol:
Bosno moja poharana....

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 19 okt 2010, 02:13

Trigger je napisao/la:Za neke 'nove klince'...

Borac je prvi put u svojoj historiji ostvario plasman u Prvu saveznu ligu SFR Jugoslavije u sezoni 1960/1961, igrajući u tadašnjoj Drugoj saveznoj ligi- grupa Zapad.

1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda

Za Borac iz Banja Luke (koja se i tad nalazila u SR Bosni i Hercegovini) u tom najvećem uspjehu, do tad, nastupali:
Stanko KOLAK – Branko KRIVOKUĆA, Suad ŠVRAKA, Adem KASUMOVIĆ, Muhamed KULENOVIĆ – Pero ALFIREVIĆ - Mile TOMLJENOVIĆ, Momčilo SPASOJEVIĆ - Nikica VEZMAR, Radomir-Mile JANKOVIĆ, Tomislav KNEZ.
Klupa: Jovo Radević, Ismet Biščević, Nijaz Kulenović, Andrija Jurić, Ivica Andrijević, Mlađo Timotijević, Ante Gombović, i Gomiršek.

Jesi gledao sinoć onaj pregled ex-yu iz 80-ih na SOSu. Npr. Za Vardar igrao Pančev, za Hajduk Bokšić, za Zvezdu Piksi, za Osjek činimi se Šuker... i komentatori svi redom govore kako su utakmice kvalitetne za Yu uslove, aludirajći vjerovatno na to da je ex -yu mnogo daleko za najjačim ligama a šta bi sad govorili jadna majko.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 19 okt 2010, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 okt 2010, 02:21

kući i na strani je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Za neke 'nove klince'...

1. Borac = 34 boda
2. Željezničar = 32 boda

Sve gore navedeno je tačno. Ako ćemo se voditi tom logikom, Borac nije srpski klub nego jugoslovenski!
Ok, meni odgovara ali onda ne mozemo pricati ni o BiH ni o bilo cemu sličnom jer po tebi ništa se ne mijenja.
OK braćo Jugosloveni, živi vi meni bili.
Ti si stvarno "slučaj"!? :cry:

Obrati pažnju i na ovo što ti sad 'boldiram'..... vi koji ste non-stop zviždali toj "vašoj" himni 'Hej Slaveni" ! :cry:
Bosno moja poharana....

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 19 okt 2010, 02:35

Ko hoce moze otici, ali nista nece odnijeti !

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 19 okt 2010, 08:49

Ovdje niko nikog ne razumije, vec dosta vremena. A mi ne izgledamo bas kao neko koga to interesuje, vec nastavljamo kako kome odgovara...Nezgodno , drugari...bas nezgodno...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 19 okt 2010, 11:47

vidim ja da je ovdje mitomanija pofino prisutna...nakon svega? nakon svega? OPET VI PO ISTOM....
vođe vam se (nažalost, slično i u FBiH) ponašaju kao narkomani koji prodaju iz svog stana srebreninu i video-rekorder za gram heroina...a vi o secesiji, o historiji, teorijama zavjere, o .....
opet vi po istom...nažalost mnogo papčina sa svih strana vam je slično zato i jeste Balkan gdje se i nalazi trenutno.
Vi, veliki mangupi sa sportskim pozdravima, bujrum, pa krenite u realizaciju češko-slovačkih scenarija ...a do tada, znači nikad, probajte navijati za borac, ili zvezdu - nebitno. ali se skoncentrirajte malko na loptu, ne na češki film, jer ni mene ne interesuje iranski (osim "art" filmova koji su sjajni).
Željo to je moj tim!

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 okt 2010, 12:03

Nego sinovodje jeste li delegirali sudije za sutra?Koliko gubimo da odigram na kladionici odmah?I nije provokacija,znam ja da vi posteno igrate.
Treci put castimo

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 okt 2010, 12:08

Naravno da jesmo. :mrgreen: Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.

Sportski pozdrav. :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

drug

Post Postao/la drug » 19 okt 2010, 12:09

Dogovor je da necete dobit 15 minuta sudijske nadoknade. Dzaba ste se navikli

s.ranje fakat. glupe provkacije do bola. Ako u prošlogodišnjim tekmama vašeg tima s nama na Grbavici niste vidjeli da se igra fer i sportski, onda vam ne moze nikakav forum pomoći. Ti i tvoj istomisljenici mozete onda doktora trazit.

Bez obzira na dječije upadice i smiješne provokacije, fkborac ce biti prijateljski dočekan.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 19 okt 2010, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 okt 2010, 12:11

tanzla je napisao/la:Naravno da jesmo. :mrgreen: Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.

Pa da to sam i planirao,ma nema,ja bi za vas i bubreg dao u kladionicu,najsigurniji ste mi.Milom ili silom pobjeda je vasa.Zato vas volim.A sta ce nam 15 minuta sudijske nadoknade kad,kad ste vec prosli dalje.Ne vjerujes?Pitaj Dominikovica.
Treci put castimo

drug

Post Postao/la drug » 19 okt 2010, 12:14

ti i tebi slični, s ratom, ne serite.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 okt 2010, 12:16

tatamata je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Naravno da jesmo. :mrgreen: Ako ima u nekoj kladionici (ne znam jer se ne kladim) da odigraš da će nam svirati tri penala, na to uloži kuću,auto,ma uloži sve što imaš.

Pa da to sam i planirao,ma nema,ja bi za vas i bubreg dao u kladionicu,najsigurniji ste mi.Milom ili silom pobjeda je vasa.Zato vas volim.A sta ce nam 15 minuta sudijske nadoknade kad,kad ste vec prosli dalje.Ne vjerujes?Pitaj Dominikovica.

Srpski pozdrav. :D ;)

Jel se to već traži alibi?

Slab si ti borčevac ako si se ukenjao već. :D

A mi ćemo biti dobri domaćini kao i prošli put, i ispratiti vas aplauzom ako zaslužite.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 okt 2010, 12:18

tanzla je napisao/la: Jel se to već traži alibi?

Slab si ti borčevac ako si se ukenjao već. :D

A mi ćemo biti dobri domaćini kao i prošli put, i ispratiti vas aplauzom ako zaslužite.

Ma kakav alibi,nije to strah,to je visa sila.Ne mozes nista promjeniti,zapisano je vec.
Treci put castimo

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 19 okt 2010, 12:33

.
Zadnja izmjena: gavran, dana/u 19 okt 2010, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 19 okt 2010, 12:35

gavran je napisao/la:Bilo je bolje kad ste bojkotovali forum,ako smijem napomenuti ovo je sportski a ne politicki forum,

pisite da li sutra dolazite na GRBAVICU,cemu se nadate,od cega strepite itd....
Strepimo od Dominikovica.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.