NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pa neznam bas kako li se sibovac uklapa u posavsku ligu jer i oni nisu nista bolji od krcevine vide kerepa 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Za ovaj seljakluk ja bi samo roditelje te djece okrivio i oni su ti koji su odgovorni za ove glupe tenzije!Sad bi oni da ocekuju fer i korektnu tekmu negdje u gostima fuj kako mi se gadi sve ovo !Umjesto da svoje dijete od malena uce kulturi i kucnom odgoju oni se kabadahiski ponasaju!Imaju brate borilacki klubovi pa neka tamo pokazuju svoje frustracije jer je ovo nogomet i toj djeci treba sportsku podrsku davati u svakom normalnom pogledu a ne da jadna djeca traume dobivaju od maloumnih seljacina!!!Nerazumijem samo te roditelje krivo im kad mu dijete uvrijede il povrijede na strani a i sami to rade djeci sa drugih opstina cast pojedinim jer sreca nisu svi isti!Ovakve klubove koji unistavaju mladost bi trebalo ili gasiti ili debelo po dzepu odvaliti !!!emir_dj je napisao/la:http://zvijezda-fans.tk/index.php?optio ... a&Itemid=5
ne vrijeđaj mi kerep bacit cu ti bombu pred kucuastra1922 je napisao/la:pa neznam bas kako li se sibovac uklapa u posavsku ligu jer i oni nisu nista bolji od krcevine vide kerepa
emir_dj je napisao/la:ne vrijeđaj mi kerep bacit cu ti bombu pred kucuastra1922 je napisao/la:pa neznam bas kako li se sibovac uklapa u posavsku ligu jer i oni nisu nista bolji od krcevine vide kerepa![]()
![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nismo ba kakvih ima mi smo zlatniastra1922 je napisao/la:emir_dj je napisao/la:ne vrijeđaj mi kerep bacit cu ti bombu pred kucuastra1922 je napisao/la:pa neznam bas kako li se sibovac uklapa u posavsku ligu jer i oni nisu nista bolji od krcevine vide kerepa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj suti bio sam jednom gore davno na utakmici kriminalni ste nema govora
ima i to..fudbal je igra koja se igra na razne nacine

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nemoj ni krčevine jarane, barem imamo najčudniji stadion u zemlji 
azTer je napisao/la:nemoj ni krčevine jarane, barem imamo najčudniji stadion u zemlji
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
stadion vida 2 uvijek bio i ostao favorit sto se tice unistavanja od strane naseg prvog tima 
ne bi se slozio stobom samo smo ga jednom unistili u vrijeme ninkovica i ljudi nam zabranili da ikad vise treniramo na njemu 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
aaa vidi li da je sad to bolji teren od onog u OrašjuBenjo_AFC86 je napisao/la:Opet smo domaćini na vašem stadionu
ma bujrum i puno sreće i bodova na našem terenu osvojili.
Dragon Town
e super,svaka mi je subota slobodna tako da uvijek neko igra,mi ili vi......sigurno će biti posjećenije u Gradačcu nego u Orasju,p.s.kada bude neko bolji dolazio mada mi se čini da su svi tezi vam protivnici već bili....ajd dabogda svaku u Gradačcu pobijedili osim one u proljeće kada vam mi budemo gostovaliBenjo_AFC86 je napisao/la:Opet smo domaćini na vašem stadionu
Dabogda ostali u ligi!vatreni je napisao/la:e super,svaka mi je subota slobodna tako da uvijek neko igra,mi ili vi......sigurno će biti posjećenije u Gradačcu nego u Orasju,p.s.kada bude neko bolji dolazio mada mi se čini da su svi tezi vam protivnici već bili....ajd dabogda svaku u Gradačcu pobijedili osim one u proljeće kada vam mi budemo gostovaliBenjo_AFC86 je napisao/la:Opet smo domaćini na vašem stadionu,bar bod da isčupamo kod vas-nas
pozzzzzzzzz
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ma tako i treba bujrum pa vas napokon krenulo vrijeme je!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Opet smo domaćini na vašem stadionu
eto znaci zeljo u subotu gdje ces veci derbi
,ja sam gledao vase dvije na banji i opet cu vas gledat kad god budem mogao uskladiti obaveze.sve najbolje u nastavku.
a prije par dana sam cuo da vam je orasje poslalo racun od kojeg ste sjeli na guzicu.jel istina benjo
cestitke nasem igracu pandzi koji je po prvi puta postao otac.dobio je sina zlatana
rodenje sina je dobro uticalo na njega pa je zabio dva komada nadam se da ce u nastavku jos vise puniti mreze
a prije par dana sam cuo da vam je orasje poslalo racun od kojeg ste sjeli na guzicu.jel istina benjo
cestitke nasem igracu pandzi koji je po prvi puta postao otac.dobio je sina zlatana
rodenje sina je dobro uticalo na njega pa je zabio dva komada nadam se da ce u nastavku jos vise puniti mreze
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da su protiv Borca jedno 10 000KM bacili u vodu samo na policiju i kornjačeastra1922 je napisao/la:eto znaci zeljo u subotu gdje ces veci derbi,ja sam gledao vase dvije na banji i opet cu vas gledat kad god budem mogao uskladiti obaveze.sve najbolje u nastavku.
a prije par dana sam cuo da vam je orasje poslalo racun od kojeg ste sjeli na guzicu.jel istina benjo :)
I igra se u onu tamo subotu tek, radi reprezentacije
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
znam da je pauza 20 ovog mjeseca se igra
a to za orasje sam znao da ce tako ispast al eto sta reci mislim da cete ovom sezonom steci i iskustvo premijer lige koje ipak nije kao prva liga nadam se da vasi ljudi vide da vam ne treba puno za opstanak sve je to tu negdje uz dobrog trenera i tri cetiri igraca dosta se moze.nego sta je sa husare nisam ga vidio u gradaccu u subotu,mozda se ljuti a mozda i ima zabranu da dode
a to za orasje sam znao da ce tako ispast al eto sta reci mislim da cete ovom sezonom steci i iskustvo premijer lige koje ipak nije kao prva liga nadam se da vasi ljudi vide da vam ne treba puno za opstanak sve je to tu negdje uz dobrog trenera i tri cetiri igraca dosta se moze.nego sta je sa husare nisam ga vidio u gradaccu u subotu,mozda se ljuti a mozda i ima zabranu da dode
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
cisto sumnjam da ima gdje stadion kao kod nas ovdje u krcevini,gotov pola stadiona je na sinama...astra1922 je napisao/la:azTer je napisao/la:nemoj ni krčevine jarane, barem imamo najčudniji stadion u zemljisigurno je medu najcudnijim ako nije i najcudniji
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
dobro, nije baš pola, jedno 20% realno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.