Ma vecina je popustila vec nakon Kipra, tada je skoro svima bilo jasno sta taj covjek znaci. Ostali su samo ovi najveci fundamentalisti.BaDa12 je napisao/la:Lagodno sjedi za nekog ko ima povredu leđa.
Ma dajte, ljudi. Kako više možete? Stvorili ste dvije strane, a jasno vam je da nijedna neće popustiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Virtual je bolesno ljubomoran na Emira Spahića
To se zna odavno!
Samo ne znam kako to da uvijek piše loše o njemu,i tvrdi da je najgori i da ga ne zanima,a ne silazi s njegove teme... To ne može biti čista posla
Samo ne znam kako to da uvijek piše loše o njemu,i tvrdi da je najgori i da ga ne zanima,a ne silazi s njegove teme... To ne može biti čista posla
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
ne vraćaj se cigane 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Rekao sam ja ranije, Emir mu je vjerovatno jednom uzeo curu neku. Nije to sramota momcino, treba da ti bude cast sto si ulovio jednu koja je bila vrijedna Emira.rishaaa je napisao/la:Virtual je bolesno ljubomoran na Emira SpahićaTo se zna odavno!
Cartman je napisao/la:Da, trebao je zrtvovat zdravlje za tako zahvalne, kulturne i divne ljude poput tebe. Neka te je stid.Rule_hz je napisao/la:kabadahija se oporavio odma poslije kvalifikacionih tekmi majku mu **** u usta prodana dusa mrs iz repezentacije
Pljuvali su na njega dok je bio u repki, pljuvali su na njega kada se oprostio, sada pljuju na njega jer se vratio nakon poziva Sir Safeta da spasi kvalifikacije.
Narod u BiH = definicija nezahvalnosti, primitivizma, seljaluka i licemjera.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Propade vam plan...priznajte i idemo dalje... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
za mene taj poslije francuske svjetskog nema viose mjesta u repci i ne treba mi on i nisam ga prizeljkivao nazad 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zato (ne)djela Emira Spahića govore u njihovo imeBaDa12 je napisao/la:Ma dajte, ljudi. Kako više možete? Stvorili ste dvije strane, a jasno vam je da nijedna neće popustiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iz koje mahale je taj sa tvog avatara?topnik1 je napisao/la:ne vraćaj se cigane
- OnlyUnited
- Kontakt:
Spahi svaka cast, moze posluziti ovu ili onu utakmicu, no ono sto je bio, vise ne. Naravno, u pitanju su godine. Mislim da bi ovoj temi bolje odgovarao naslov zasluge kapitena Spahe..
Vidim neki ga dizu, neki blate, meni iskreno igrac kao i Miske, ostavio traga, ali mora se gledati dalje. Ova tema ce samo zbog nekih hvalospjeva biti aktiva jos duzi period, ali u sustini, samo se ponavljaju slicne stvari.
Ovu repku niko ne spasi ako se dosta toga ne promjeni u narednom periodu, prije svega potrebna je mnogo veca doza profesionalizma, pocev od strucnog osoblja, do sve i jednog igraca na terenu. To znaci, igras za repku ako selektor misli da joj mozes pomoci pa makar i sa 50 % mogucnosti.
Vidim neki ga dizu, neki blate, meni iskreno igrac kao i Miske, ostavio traga, ali mora se gledati dalje. Ova tema ce samo zbog nekih hvalospjeva biti aktiva jos duzi period, ali u sustini, samo se ponavljaju slicne stvari.
Ovu repku niko ne spasi ako se dosta toga ne promjeni u narednom periodu, prije svega potrebna je mnogo veca doza profesionalizma, pocev od strucnog osoblja, do sve i jednog igraca na terenu. To znaci, igras za repku ako selektor misli da joj mozes pomoci pa makar i sa 50 % mogucnosti.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Dali je folirao ili ne vidjet ce se u novembru protiv Izraela.Tek tada mozemo donositi sud a da postoji sukob postoji.
Pojedinci svoje svađe stavljaju iznad reprezentacije.
Pojedinci svoje svađe stavljaju iznad reprezentacije.
Rekli su da je 2 poslijednje utakmice za Leverkusen igrao pod spricama, OK, poslije utakmice sa Freiburgom koju je odigrao svega 28 minuta i dobio crveni karton (dvije zute) je odmarao, nije vise nastupao za Leverkusen, a od 27.9 pa do utakmice sa Belgijom je punih 16 dana. Naravno nije spreman, ali ce bit spreman odma nakon toga za Leverkusen.Ajax je napisao/la:Ne razumijem Emire dali tvrdis da je nemoguce imati povredu koja traje dvije sedmice ??
Uz sve to vrati film u nazad i sjeti se kakve je sve partije pruzio upravo u poslijednjim utakmicama za Leverkusen , naravno "pod spricama".
Nemoj biti naivan.
Rijec nisam rekao kada se oprostio, to je njegovo svako pravo. Nikad ga nisam ni kritikovao, sta vise ponosio se njime, zna to i @Cartman vrlodobro. Ako ga vidim u dresu Leverkusena sad za vikend, za mene vise nece postojati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ibrakadabra je napisao/la:Dali je folirao ili ne vidjet ce se u novembru protiv Izraela.Tek tada mozemo donositi sud
Post je itekako dobar da se ova diskusija privede kraju.
Nabiću ja postova i postova na ovoj temi do Izraela. Mislim da počinjem u subotu oko 15:30 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Velika steta za kapitena sto ce izgubiti jednog takvog covjeka, ali sta cemo. Izdrzat ce to kapiten.emir79 je napisao/la: Ako ga vidim u dresu Leverkusena sad za vikend, za mene vise nece postojati.
Idem nazvati Spahu odma da mu javim da ne igra jer ne zna šta će bez emira79bvb je napisao/la:Velika steta za kapitena sto ce izgubiti jednog takvog covjeka, ali sta cemo. Izdrzat ce to kapiten.emir79 je napisao/la: Ako ga vidim u dresu Leverkusena sad za vikend, za mene vise nece postojati.
- DonCorleone
- Kontakt:
Moje misljenje je da se Spahic nije odazvao Susicu jer postoje odredjene prepreke medju njima dvojicom. Ima tu sigurno nesto sto mi ne znamo, iz tog razloga se oprostio najvjerovatnije.
On nece da igra vise pod Safetom i to treba postovati, to ga ne cini losijim kao sto se to zeli ovde predstaviti iz razloga sto se covjek ofic. oprostio od reprezentacije i nije imao nakon toga ni jednu javnu izjavu o povratku. Dakle, da sumiramo, sve javne izjave o povratku Emira Spahica mi razpolazemo upravo od, vidi cuda, Safeta Susica.
On nece da igra vise pod Safetom i to treba postovati, to ga ne cini losijim kao sto se to zeli ovde predstaviti iz razloga sto se covjek ofic. oprostio od reprezentacije i nije imao nakon toga ni jednu javnu izjavu o povratku. Dakle, da sumiramo, sve javne izjave o povratku Emira Spahica mi razpolazemo upravo od, vidi cuda, Safeta Susica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je izgleda jedino rjesenje.Ibizevic je napisao/la:Idem nazvati Spahu odma da mu javim da ne igra jer ne zna šta će bez emira79bvb je napisao/la:Velika steta za kapitena sto ce izgubiti jednog takvog covjeka, ali sta cemo. Izdrzat ce to kapiten.emir79 je napisao/la: Ako ga vidim u dresu Leverkusena sad za vikend, za mene vise nece postojati.
Vidi cuda, ovaj se pojavio na okupljanju, znaci da je obecao povratak.DonCorleone je napisao/la:Moje misljenje je da se Spahic nije odazvao Susicu jer postoje odredjene prepreke medju njima dvojicom. Ima tu sigurno nesto sto mi ne znamo, iz tog razloga se oprostio najvjerovatnije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ma pusti ovoga, on već deset dana najavljuje da je Safet nakon Belgije bivši 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.