Onda je to to, sigurno par mjeseci ga nema, mozda nije ista povreda ali nesto slicno zbog te povrede sto je imao.231983 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:19Lijevo je operisao.Edincapitano je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:17Jel bilo lijevo koljeno ili desno zadnja povreda?
Sad se hvatao za ljevu nogu, malo iznad koljena.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jel nije bio?
Uvijek kad nije povrijeden je igrao, mozda na kraju u Arsenalu nije. Ti pises kao da je Bazdar pa nikad igraca od njega.
Za očekivati je da nakon oporavka od kidanja ACLa bude još nekoliko povreda mišića, pogotovo u njegovim godinama i sa ovakvom građom kakvu ima. Pogledajte Rodria npr, nikako da se vrati u puno zdravlje i formu od iste teške povrede.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pogresno si me svhatio. Ja de podpuno slazem stobomEdincapitano je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:24Jel nije bio?J1897 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:20Sta Svasta neces ovdje procitatiEdincapitano je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:19
Cuj nikad igraca od njega a momak bio standardni u Arsenalu, Marseille, Atalanta, Schalkeu![]()
Uvijek kad nije povrijeden je igrao, mozda na kraju u Arsenalu nije. Ti pises kao da je Bazdar pa nikad igraca od njega.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sta mislis, hocel biti OK za baraza?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Aha, izvini onda.J1897 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:34Pogresno si me svhatio. Ja de podpuno slazem stobomEdincapitano je napisao/la: ↑03 jan 2026, 21:24Jel nije bio?
Ma to ne zna niko trenutno.
Meni nije djelovalo tako tako strasno, nakon sto je dozivio povredu igrao je jos koji minut. Prilikom izlaska se nije osjetilo da šepa. Vjerujem da je osjetio bol ili zatezanje pa vise zbog straha izasao, jer onaj ko je prezivio tu povredu i operaciju uvijek u podsvijesti ima posljedice od prethodne povrede i cijelog tog mučnog perioda (i sam sam to radio prije 4 godine).
Ako sad nije obnovio tu povredu nego je u pitanju mišić ima dovoljno vremena da se do baraža oporavi i uđe u formu ali mora i Atalanta biti pametnija s njim i više mu dozirati minute.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hvatao se za mišić, nije koljeno.
Sasvim normalno za one što su se tek vratili od povrede koljena (kao što je Stevie pisao) da dožive neke povrede mišića na toj nozi nakon povratka. Samo da ne počnu češće, inače, ne bi trebao odsustvovati duže od 2-3 sedmice ako i toliko.
Sasvim normalno za one što su se tek vratili od povrede koljena (kao što je Stevie pisao) da dožive neke povrede mišića na toj nozi nakon povratka. Samo da ne počnu češće, inače, ne bi trebao odsustvovati duže od 2-3 sedmice ako i toliko.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Seo, oprosti se i skrati nam vise muke od konstantnog iscekivanja tvog povratka na teren. Ionako si propustio sve sto si mogo propustit.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ne polagati nikakve nade u njega za mart. Lik kad ustane iz kreveta, povrijedi se. Ima Karic, odlicno je odigrao protiv Austrije. Seo ako je pametan, oprostit ce se od reprezentacije bas zbog ovih povreda. Ne bi me sekunde zacudilo da se opet pred okupljanje povrijedi, pod uslovom da je ovo neka laksa povreda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa jest to, ali dzaba kad je nepouzdan do bola. Milion pita ga uvrstimo u prvih 11, ocekujes ga da dodje zdrav i povrijedi se.Edincapitano je napisao/la: ↑03 jan 2026, 23:10Ma bolje da igra Seo s jednom nogom nego gledati mrtvog Mujakica, Burnic itd na ljevom beku..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
"Radilo se samo o teškoj kontuziji lijevog koljena. Nema razloga za brigu, dakle, samo bolno sjećanje na povredu koju je zadobio prošle godine, kada je pokidao ligamente koljena", navode italijanski mediji.
Upravo ono sto sam rekao gore. U glavi je veći problem nego u koljenu nakon takve operacije.
Hvala Bogu da nije nista opasno, ali ovakvih stvari ce biti cesto.
Ma lik je povrijedjen 70% karijere, nebitan lik, nazalost
Hvala bogu nije nista strasno tako da ce imati dosta vremena da se oporavi . Brz oporavak Sejo !
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, denza, guillermo, jasmin10, Mocvara1991, Mostarska, RightBack, riki46, Sheyi i 81 gost.