FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 10 jul 2010, 22:48

oldman je napisao/la:Hairlija ja se slazem sa tobom da pustimo Mirzu ,on je odgovoran za tim ,ali ipak kroz pripremne utakmice se gradi tim a ne ispitivanjem juniora ( uz seniore ubaciti po kojeg juniora da osjete atmosferu an esve juniori , tako se srozava ugled kluba).
Nigdje nece pisati juniori Sarajeva izgubili od Travnka nego Travnik -Sarajevo 3:1.
Ps: malo odmori tastaturu,svi ostali jedan do dva posta a ti po petnaestak( evo ja samo dva u mjesec dana ,pustam da neko ko nesto stvarno zna da nam napise a rekla kazala)
nemogu da odmorim jer ima svakvih misljenja i ja ih postujem naravno,al evo ti razlog zasto nije izveo prvi tim veceras

Ja sam siguran da je on imao danas i Damira Kojasevica da bi izveo prvi tim,al nece covjek nesto da uigrava dok tu nije kompletan sastav koji ce iznjeti ligu na ledjima
Zar ne :?:

Toliko od mene za veceras,ako se nekome nesvidja moje komentarisanje, ja cu prestati pisati kako na forumu tako i na temi nama voljenog kluba :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 10 jul 2010, 22:50

Tako i treba da malo odmoris i pustis stariji navijacima Sarajeva da nesto pametno kazu.
Ps Zelim mome Zelji sretan put u Telel Aviv i da nas obraduju.
Sretno.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 jul 2010, 22:51

Hairlija je napisao/la:
oldman je napisao/la:Hairlija ja se slazem sa tobom da pustimo Mirzu ,on je odgovoran za tim ,ali ipak kroz pripremne utakmice se gradi tim a ne ispitivanjem juniora ( uz seniore ubaciti po kojeg juniora da osjete atmosferu an esve juniori , tako se srozava ugled kluba).
Nigdje nece pisati juniori Sarajeva izgubili od Travnka nego Travnik -Sarajevo 3:1.
Ps: malo odmori tastaturu,svi ostali jedan do dva posta a ti po petnaestak( evo ja samo dva u mjesec dana ,pustam da neko ko nesto stvarno zna da nam napise a rekla kazala)
nemogu da odmorim jer ima svakvih misljenja i ja ih postujem naravno,al evo ti razlog zasto nije izveo prvi tim veceras

Ja sam siguran da je on imao danas i Damira Kojasevica da bi izveo prvi tim,al nece covjek nesto da uigrava dok tu nije kompletan sastav koji ce iznjeti ligu na ledjima
Zar ne :?:

Toliko od mene za veceras,ako se nekome nesvidja moje komentarisanje, ja cu prestati pisati kako na forumu tako i na temi nama voljenog kluba :!:
pusti ove folere kao da smo svjetsko finale izgubili ,samo ti nama ostani gdje jesi pa imaju valjda svi pravo na mišljenje pa makar se nekom i ne sviđalo. ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 10 jul 2010, 22:52

oldman je napisao/la:Tako i treba da malo odmoris i pustis stariji navijacima Sarajeva da nesto pametno kazu.
Ps Zelim mome Zelji sretan put u Telel Aviv i da nas obraduju.
Sretno.
Ovo se nemoze presutiti,ja kontao ti neki pitar a ti na ovoj temi pricas o svom zelji

idi sa svojim u sumarak

Hairlija u inat svima :lol:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2010, 23:04

Ne daj se hairlija horde su uz tebe ;)
A sad dok sam citao ovaj text kao izgulbili protiv travnika e reko jeb iga oni kloceviu da nas uzmu al sam se smirio vrlo brzo kad sam vidio da su juniori igrali ,neki govore kao i treba a neki ne treba im davati toliko sansi e pa ja sam misljenja da treba sto vise prijateljskih utakmica odigrati jer to je najbolja prilika za upoznavanje ekipe,uigravanje i sve drugo, raja ne treba se fatati za glavu il eventualno u euforiju ulazit ako pobijedis nekog il izgubis jer jedno su prijateljske a skroz drugo takmicarske utakmice prema tome kad vidim prve utakmice u prvenstvu onda cu davati neke ocjene a ovo sve dosad su pripreme i nista drugo ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 10 jul 2010, 23:27

Ma ja sam je napisao/la:I hebem ja sve navijace sarajeva i zelje koji ne misle zlo ovom drugom klubu? Cuj sretno zeljeznicara fuj zna se oduvijek da smo jedni drugima uvijek zeljeli najgore i to je bit rivalstva a vi merhamete ostavite negdje drugo.
Izvini jel to nešto loše što ja želim da se prvenstveno čuje za moj grad, ima nas koji se "ne ložimo" na takva rivalstva između dva kluba iz istog grada jel treba da se poubijamo zato što navijamo za suprotan tim. Ja navijam za Sarajevo, u redu je podhebavati jedni druge ali da ti nekom psuješ sve samo zato što nemrzi ovog drugog, halo odrasti malo. I lično više volim da Sarajevo i Željo (Sarajevo uvijek prije Želje) uvijek budu u vrhu naše lige nego da bude neki drugi klub koji nema takvu tradiciju kao klubovi iz našeg grada!!! Vozdra.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2010, 23:32

TitleMaster je napisao/la:
Ma ja sam je napisao/la:I hebem ja sve navijace sarajeva i zelje koji ne misle zlo ovom drugom klubu? Cuj sretno zeljeznicara fuj zna se oduvijek da smo jedni drugima uvijek zeljeli najgore i to je bit rivalstva a vi merhamete ostavite negdje drugo.
Izvini jel to nešto loše što ja želim da se prvenstveno čuje za moj grad, ima nas koji se "ne ložimo" na takva rivalstva između dva kluba iz istog grada jel treba da se poubijamo zato što navijamo za suprotan tim. Ja navijam za Sarajevo, u redu je podhebavati jedni druge ali da ti nekom psuješ sve samo zato što nemrzi ovog drugog, halo odrasti malo. I lično više volim da Sarajevo i Željo (Sarajevo uvijek prije Želje) uvijek budu u vrhu naše lige nego da bude neki drugi klub koji nema takvu tradiciju kao klubovi iz našeg grada!!! Vozdra.
Nazalost ovo moze samo govorit osoba koja nije rodjena u Sarajevu pa koja ne zna kakvo je rivalstvo sarajevsko a ne ko u Bg da svaki derbi poslije brojis zrtve jel to treba i ovdje :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 10 jul 2010, 23:40

adnanhz je napisao/la:Nazalost ovo moze samo govorit osoba koja nije rodjena u Sarajevu pa koja ne zna kakvo je rivalstvo sarajevsko a ne ko u Bg da svaki derbi poslije brojis zrtve jel to treba i ovdje :roll:
Upravo to ova današnja omaldina se loži na takve stvari koje nisu zdrave gledajuću njihove mafijaše itd. Ja sam odrastao u vremena kada su svi išli na utakmicu zajedno, ja mislim da nav više netreba mrtvih prviše ih je bilo i dosada. treba da gradimo Derbi koji će bit jedinstven na svijetu gdje ćemo praviti atmosfere na stadionu i van njega. Zar bi trebalo da nesmijem otići na utakmicu jer ste takvi kao vi tamo? Ali to je moje mišljenje i još malog broja nas starijih koji pamtimo te dobre dane kada su se "igrale" utamice.

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 10 jul 2010, 23:41

Ma kad su se počeli mješati navijači Želje i Sarajeva sa strane tad se pocela krv proljevati... uvijek je bilo belaja ali ne u ovoj mjeri kao sad. Sarajevo nije BG nit ce ikad biti...

Ne razumijem furku da ja svom haveru koji navija za sarajevo razbijem glavu ili ga napravim invalidom a sutra da hodam normalno mahalom ili gradom... mislim da smo mi u ovoj drzavi prosli puno toga i da nam je svima dosta krvi...
Zadnja izmjena: BABO, dana/u 10 jul 2010, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 jul 2010, 23:46

BABO je napisao/la:Ma kad su se počeli mješati navijači Želje i Sarajeva sa strane tad se pocela krv proljevati... uvijek je bilo belaja ali ne u ovoj mjeri kao sad. Sarajevo nije BG nit ce ikad biti...

Ne razumijem furku da ja svom haveru koji navija za sarajevo razbijem glavu ili ga napravim invalidom a sutra da hodam normalno mahalom ili gradom... mislim da smo mi u ovoj drzavi prosli puno toga i da nam je svima dosta krvi...
Ako isti taj psuje najveću legendu mog kluba i grada, onda nevidim problem (ne polomiti glavu, ali mržnja i takve stvari) :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 jul 2010, 23:47

Bolan da nam nije dosljaka iz sandzaka i ostalih vukohebina mi bi jos bili normalna raja **** ti to kad moras strahovat za zivot kad odes na derbi ne znas hoce li ti neko izletit iz coska i slicno dok se budes vracao kuci :evil:

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 11 jul 2010, 00:25

rijetko ce covjek koji je rodjen u ovom gradu pljuvati po legendama grada...

Smjesni je kako ovi mladji navijaci odrastaju na travi, lome sta stignu danas, a sutra se zale kako nista ne valja kod nas.

atomski mrav
Kontakt:

Post Postao/la atomski mrav » 11 jul 2010, 00:32

dzenan01 je napisao/la:
BABO je napisao/la:Ma kad su se počeli mješati navijači Želje i Sarajeva sa strane tad se pocela krv proljevati... uvijek je bilo belaja ali ne u ovoj mjeri kao sad. Sarajevo nije BG nit ce ikad biti...

Ako isti taj psuje najveću legendu mog kluba i grada, onda nevidim problem (ne polomiti glavu, ali mržnja i takve stvari) :evil:
nisam imao namjeru da se uključujem na vašu temu al imam masu raje koja navija za sarajevo i za podjebavanje sam uvijek al priča o nasilju zbog psovke najveće legende kluba ne stoji ( jer su neki ( papci ) navijači Sarajeva umištavali stadion koji nosi ime najvće legende FKS i jedne od legendi ovog grada .

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jul 2010, 00:34

Kolko pratim komentare vezane za ovu danasnju utakmicu,neki juniori su podbacili neki solidni,najvise se istakao taj neki Suljic sto je iz Butmira dosao malog Messi zovu :) ,iako ima tih 18-19 godina izgleda puno mladje i od svih je manji za glavu ali mu opet nemogu loptu bez faula uzeti..Mirza ga je vec zapiko :)

Takodjer ovi novi su odigrali dosta dobro,Arsenijevic i Gutic,Arsenijevic je i dao taj gol,ovaj novi Todorovic je manje vise bio neprimjetan jel se nije igralo po njegovoj strani toliko,tako da se nemoze konkretan komentar za njega dati...i zijanili smo 2-1 a ne 3-1 mada to toliko nije ni bitno :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Ma ja sam
Kontakt:

Post Postao/la Ma ja sam » 11 jul 2010, 00:41

Kao prvo odrastao sam u mahali a ne ko neki i znam sta znaci Sarajevo - Zeljeznicar. Uvijek se zeljelo samo najgore jedni drugima uvijek a ko ne zna za to on se ili nije se rodio u Sarajevu kad kazem Sarajevo mislim do Marin Dvora ili nema pojma o derbiju. Uvijek cemo svi biti raja i uvijek cemo biti dobri jedni prema drugima i nikad ne zagovaram nasilje al ja pricam o tome kad se prepucavamo ja nikad necu reci sretno zelje jer bi vise volio da se ugasi taj klub. Ja imam vise prijatelja manijaka sto ti imas carapa u kuci. Al kad se govori o klubovima zna se uvijek je provokacija bila na prvom mjestu. Jedva cekamo da jedan od dva kluba se osramoti. Nismo u djaba izmislili pjesmu Famose Famose eto Zelje tamo se jer jedva cekamo da ispadne Zeljeznicar. Ja bih najvise volio da Zeljeznicar ispadne iz lige a da Sarajevo bude prvak. Vi ne izigravajte merhamet! Jedva cekam da im Hapoel uvali pet komada.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 jul 2010, 00:47

Normalno slazem se sa tobom ali brate ne trebas da mrzis,prezires,lomis glave i slicno manijacima ipak svi smo mi raja a ja im zelim da ispadnu ali ipak vise volim da sarajevo ima predstavnika klub sa tradicijom (Mi i oni) nego da nas predstavlja neka listica ili zrinjski i svi ostali poslijeratni klubovi koji ne mogu proci drugo pretkolo nekog evropskog takmicenja ;)

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 11 jul 2010, 00:50

Ma dobro sve je to fino sto ti pricas, dokazao si da si veliki Pitar ali drug, bez Želje i sarajeva ova liga nema draži... da mi ili vi ispadnemo u nizi rang ili se ugasimo automatski se gasite i vi jer nije to to... ljubav se mjeri koliko voliš svoj klub a ne koliko mrziš drugi!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 11 jul 2010, 00:56

Ma ja sam je napisao/la:Kao prvo odrastao sam u mahali a ne ko neki i znam sta znaci Sarajevo - Zeljeznicar. Uvijek se zeljelo samo najgore jedni drugima uvijek a ko ne zna za to on se ili nije se rodio u Sarajevu kad kazem Sarajevo mislim do Marin Dvora ili nema pojma o derbiju. Uvijek cemo svi biti raja i uvijek cemo biti dobri jedni prema drugima i nikad ne zagovaram nasilje al ja pricam o tome kad se prepucavamo ja nikad necu reci sretno zelje jer bi vise volio da se ugasi taj klub. Ja imam vise prijatelja manijaka sto ti imas carapa u kuci. Al kad se govori o klubovima zna se uvijek je provokacija bila na prvom mjestu. Jedva cekamo da jedan od dva kluba se osramoti. Nismo u djaba izmislili pjesmu Famose Famose eto Zelje tamo se jer jedva cekamo da ispadne Zeljeznicar. Ja bih najvise volio da Zeljeznicar ispadne iz lige a da Sarajevo bude prvak. Vi ne izigravajte merhamet! Jedva cekam da im Hapoel uvali pet komada.

ahahaha to kralju , potpis :P :P :D 8-)

Ma ja sam
Kontakt:

Post Postao/la Ma ja sam » 11 jul 2010, 01:03

Da ti kazem nesto posteno znaci hebemi se ko ce igrati u Europi samo da ne igra Zeljeznicar. Rivalitet je kad se u sportskom smislu nepodnosimo i ovo treba ovako a ne ko neki "nasi" dodju ovdje na forum i neku srecu zele njima nema toga zna se da mi jedva cekamo da ih ljudi nakantaju. Ovdje se neki foruraju na one pic.. BHF to neka finoca fuj Ja najvise mrzim Zeljeznicar i zelim mu sve najgore al jedno je sigurno da smo mi nasi Sarajlije i ne trebamo se nesto nasilje to sve radi TV. cccc Il' ono kad mi neko prosipa pamet robijas mi dodje pozeljeti srecu pred Europu ma hebi se i ti i ona tvoj Smradograd. Kontate? Manimo se merhameta ovo je sporstsko rivaltstvo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 jul 2010, 01:26

Ma ja sam je napisao/la:Da ti kazem nesto posteno znaci hebemi se ko ce igrati u Europi samo da ne igra Zeljeznicar. Rivalitet je kad se u sportskom smislu nepodnosimo i ovo treba ovako a ne ko neki "nasi" dodju ovdje na forum i neku srecu zele njima nema toga zna se da mi jedva cekamo da ih ljudi nakantaju. Ovdje se neki foruraju na one pic.. BHF to neka finoca fuj Ja najvise mrzim Zeljeznicar i zelim mu sve najgore al jedno je sigurno da smo mi nasi Sarajlije i ne trebamo se nesto nasilje to sve radi TV. cccc Il' ono kad mi neko prosipa pamet robijas mi dodje pozeljeti srecu pred Europu ma hebi se i ti i ona tvoj Smradograd. Kontate? Manimo se merhameta ovo je sporstsko rivaltstvo.
To sto ti pricas nema veze sa sportom ni sa rivalstvom iz toga sto ti govoris moze samo pristeci da neko nekom polomi kicmu.Ili mozda kad se desila tragedija sa Vedranom sta su trebali onda uraditi Manijaci po tvom dockati vas palijama jel?Da ti ne pricam o zajednickim gostovanima HZ i TM u beograd ili slicna velika gostovanja,Jedno je sportski rivalitet a to sto ti pricas je glupost koja je sakrivena iza tastature
PS ne radi replay na ovaj post jer nemam ni namjeru s tobom diskutovati
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”