FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hordas Doboj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 maj 2015, 13:46

BoskoAntic je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Ne bi bilo lose kada bi neko bacio par slicica izgradnje kampa, cisto da vidimo kako napreduju radovi.
Kažu da ide sve po PS-u, i da ce mozda biti gotovo i prije roka. Naravno radi se o prvoj fazi, dakle tri terena, vešeraj, i svlačionice.

Ali valjalo bi da postavi ko kakvih novijih slika :)
Milina brate. Nakon svih razocarenja koje smo prozivjeli uz klub, godinama, napokon zivimo ono sto je nekad bio samo san. :njanjanja:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 07 maj 2015, 14:04

Ljudi daleko je derbi, hajmo mi prvo pobijediti ove 2 sljedece utakmice pa onda o malenim razmiisljati.
Ja mislim iskreno da ce protiv Radnika biti dosta teza utakmica nego protiv Zrinjskog, ali svejedno moramo obje pobijediti :stop:
Nama je cilj titula i ako je sada osvojimo siguran sam da narednih 10-15 god. cemo biti kao sto je Dinamo u HRV, i onda aBd na ljeto dovoditi pojacanja s kojim cemo nadam se doci do 3 pretkola LP, i onda sta bude, ali sad samo LIGA !
Kakvo ce vrijeme biti u Subotu :?: :njanjanja:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 07 maj 2015, 14:18

Ja sam opet nesto sigurniji nego ikad da cemo ih klepiti u Ugljeviku,tradicija nam gore ne ide u prilog,pa upravo dijelom i zbog toga vjerujem u pobjedu,ako je ikad sad je doslo vrijeme da ih mlatnemo..

Ovo mi sve vise lici na onaj niz od jesenas u zavrsnici,spominjao sam to i ranije,ali nekako mi je ovo sve i previse u hickokovoj reziji,pravi horor sa sretnim epilogom po nas..Losa forma,oscilacije,smjene trenera,suspenzije,medijska hajka,kupio,prod'o,ovo-ono...
Sto ce reci, i na ovakav nacin se "pece zanat" i stice iskustvo,kako u SS,tako i u upravi...U europu ( dalje od ovih pretkola) svakako mozemo jedino kao veliki,a veliki su i mudri,i iskusni, a Boga mi nisu ni kokuzi,za takve tamo mjesta nema,primjera za to u nasem vidokrugu je kol'ko hoces!!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 07 maj 2015, 14:26

Bordo klub donirao sportsku opremu FK Ozren Paklenica

Fudbalski klub Ozren iz Paklenice, obratio se našem Klubu sa molbom za pomoć u vidu donacije sportske opreme, koja je osmoplasiranoj ekipi Druge Lige RS prijeko potrebna.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo se nije oglušilo na poziv Ozrena, te je uvažena molba kluba iz Paklenice. Isporučeni sportski rekviziti, biti će, zasigurno, od značajne pomoći fudbalerima Ozrena u proljetnom dijelu prvenstva i u pripremama za nadolazeću sezonu.

Donacijom sportske opreme Fudbalskom klubu Ozren iz Paklenice, Fudbalski klub Sarajevo nastavio je pomagati sportskim kolektivima u Bosni i Hercegovini, naročito klubovima iz manjih sredina, koji su često suočeni sa finansijskim i organizacionim problemima, a sve s ciljem poboljšanja bosanskohercegovačkog fudbala.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Veličina kluba. :kralj:
U INAT SVIMA 1946

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 07 maj 2015, 14:36

Ali neka sevap je. :D :urnebes:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 14:49

Buba00 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:@bubica, jeste vi nekom sta donirali ove sezone?
svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi ! :shh: :shh: :shh:
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 07 maj 2015, 14:50

MCMXLVI je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:
svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi ! :shh: :shh: :shh:

Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
Po titulama za vas velikani!!!! :shh: :shh: :shh: :shh: :shh:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 maj 2015, 14:52

Ma pusti malenog, poenta svega je upravo ovo :

@Buba vec 5 dana tvoja braca brani Saviju i Sokolove i daje im podrsku u kleveti da smo kupili utakmicu i nakon sto su stigli demanti igraca i nakon sto je pokazano da Valjic nije pogrijesio oni jos uvijek drze se iste price a to su ljudi koji su nam **** grad,drzavu na toj utakmici i ti si dosao da mi pricas o nekoj sramoti. Da ne spominjem Kokota u kojeg se kunete vise nego u djecu vasu belog vam orla plavog.
Ti si opet šampion !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 14:55

Zasto promjeni temu bolan.

Evo ti jos.

FK Sarajevo donirao 8.780.00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... -kuce/2270" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne bi me iznenadilo da i vi zatrazite neku donaciju, naravno izasli bih u susret i pomogli svojim komsijama.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 maj 2015, 15:02

Konacno je pocela normalna rasprava i onda uleti ovaj padobranac :facepalm:
Ti si opet šampion !

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 07 maj 2015, 15:03

Tema je oprema. A kao drugo, imat cemo kamp koji se uveliko gradi, vrijedniji od vaše arheološke iskopine :shhh:

Na kraju krajeva nije ti mjesto na ovoj temi :wave:
U INAT SVIMA 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2015, 15:15

Na ovoj teritoriji gdje god dodjemo domaci smo, sigurne tri bobe. Grbavica, Otoka, Lukavica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2015, 15:15

Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BoskoAntic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 07 maj 2015, 15:29

hilmo je napisao/la:Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa i ne očekujem da pohvale, jer im je objektivnost uvijek bila misaona imenica. Ali ne mogu da vjerujem da kritikuješ nešto kod nekoga, a ti još gori u tome...Nikad mi to neće biti jasno, a HVALA BOGU pa i neće :salut:
U INAT SVIMA 1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 15:36

I onda neko osporava nasu velicinu... :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:42

Bravo administracija, skidam vam kapu jos jednom. Lik psuje, vrijedja, post se samo izbrise, ali on i dalje smara na nasoj temi... Svaka cast na objektivnosti.
Malo im i to, pa mi i na pp pisu... Alal vam vjera velikani.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 maj 2015, 16:45

Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:49

ackeey je napisao/la:Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
Halali lektore ! Btw, vidim jos jedan u nizu koji ´´vise´´ na nasoj temi. Mashallah (pise li se ovako)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 16:50

Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je? :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:54

uNbx je napisao/la:Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je? :crazy:
Komplex bate moj. Ja na njihovoj temi slova nisam napisao, a oni zive ovdje. Jos psuju, vrijedzaju...al znas da to mene ne dotice toliko, to samo o njima govori.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []