bulbasor je napisao/la: Nastupa sa dvije ekipe
Danas jedna ispala.

ja te ne kontamtuzlak1987 je napisao/la:Jedini na forumu koji nije srao djetetu pd 17 godina.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
bulbasor je napisao/la: Nastupa sa dvije ekipe
Danas jedna ispala.

ja te ne kontamtuzlak1987 je napisao/la:Jedini na forumu koji nije srao djetetu pd 17 godina.
DANTES je napisao/la: pa yebi ga zar nisi shvatio da je to neki drugi svijet, ono realnije je da elvis opet uđe u zgradu...
ali kad @trib reče da će partizan izgubiti 20 razlike u finalu od zvezde sve je moguće

sssss nastavi i dAlje molim tesamo_lijevo je napisao/la:bulbasor je napisao/la: Nastupa sa dvije ekipe
Danas jedna ispala.

DANTES je napisao/la:@alane ako partizan bude u finalu fizički nije moguće da izgubi 20 razlike od zvezde.. sad razmisli zašto. možda se iznenadiš

ma malo zezam trib, jer on ne zna da igramo u 1/2, može bezveze propustiti mečalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:@alane ako partizan bude u finalu fizički nije moguće da izgubi 20 razlike od zvezde.. sad razmisli zašto. možda se iznenadiš

kako god, finale nećete vidjeti.
pa kaže da ima neku žurku, pa će najvjerovatnije u nedelju dolje na finale u kojem će zvezda dobiti 20 razlike partizanalan_kardec je napisao/la:@trib je veran kao pas, nemoguće je da može propustiti neku utakmicu.

to neka konferencija veleumova?Consigliere je napisao/la:Jos malo o Anti... Clanak na Klixu, a dole u komentarima: u epizodi 2 Ante posjecuje Gornju Maocu... Ja umro!
DANTES je napisao/la:pa kaže da ima neku žurku, pa će najvjerovatnije u nedelju dolje na finale u kojem će zvezda dobiti 20 razlike partizanalan_kardec je napisao/la:@trib je veran kao pas, nemoguće je da može propustiti neku utakmicu.
možda je vjeran ko ker, ali pogrešnog zeca juri

Saturday Atomic Clubbingalan_kardec je napisao/la:
ko zna kakva je žuraja u pitanju

ma sad se vadiTribalian je napisao/la:Saturday Atomic Clubbingalan_kardec je napisao/la:
ko zna kakva je žuraja u pitanju
@DANTES znam ja da igramo u polufinalu , samo ako ne stignem na to, ici cu na finale u kome vi necete ucestvovati.

Glasacu mozda sutra, mozda u ponedeljak, a mozda i u nedelju ako se cudo desi pa prodjete u finale . mada ne verujem.
  Glasacu mozda sutra, mozda u ponedeljak, a mozda i u nedelju ako se cudo desi pa prodjete u finale . mada ne verujem.   

DANTES je napisao/la:nego jesi glasao za naj glumice... ovaj alan bira po osećaju svojih povrijeđenih prepona
 .
 .đesi clubberuTribalian je napisao/la:Saturday Atomic Clubbing
 . iskreno, zavidim ti.
 . iskreno, zavidim ti. 

ah đalminja... tehničar, ali sa malim stomačićem....alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:nego jesi glasao za naj glumice... ovaj alan bira po osećaju svojih povrijeđenih prepona
nisu više povrijeđene, izvinućeš.
armija navijača je odahnula, đalminja ponovo nastupa u nedjelju.
.
 .
 .
ko je ruzio?legenda reala je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 26 gostiju.