Ovo je neodrživo. Frajer je isprobao sve i jednostavno ne ide. Sad već podsjeća na onu Enriqueovu treću sezonu kad je više iz očaja pokušavao nešto preokrenut sa tri nazad.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Enrique je bar donio neke rezultatemessilla je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:49Šut glavom Suareza i ona šansa koju je zasro na dodavanje Messija.Protiv ekipe koja je uzela šest bodova u 13 utakmica dobivši jedino Mallorcu prije mjesec dana.
Ovo je neodrživo. Frajer je isprobao sve i jednostavno ne ide. Sad već podsjeća na onu Enriqueovu treću sezonu kad je više iz očaja pokušavao nešto preokrenut sa tri nazad.
Pametna odluka
Teško je očekivati da će ga ljudi koji su mu pružili podršku nakon Liverpoola sada uručiti otkaz. Ovaj neće dobiti nogu dok sezona traje sve kad bi se tukao sa Sociedadom za 5. poziciju i Europsku ligu.
Živi istinaAlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:53Kakva su vremena došla da FKS izgleda k'o Barca, a Barca k'o FKS iz doba Ješića.![]()
Šta vam je ljudi, Enriqueova Barca je space shuttle za ovo. Eeee zigu te najlošiji klub u ligi, strahuješ od svakog tima da ti uvali par komada. To ja nisam zapamtio u životu otkad gledam Barcu.
Samo ih trpajte, volio bih i da im Borussija strpa 3-4 komada.
Ma i prošla je bila užasna, da se ne lažemo sad
Ta treća sezona je bila loša, ali nikad nisi strahovao od ebenog Leganesa. Ja još ne mogu da pojmim da jedan velikan kakav je Barca ne može jednu jedinu šansu da napravi protiv bilo koje ekipe. Dovoljno ti sve govori kad ih sabije jedna Sparta.let3 je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:58Živi istinaAlfredNobel je napisao/la: ↑23 nov 2019, 13:53Kakva su vremena došla da FKS izgleda k'o Barca, a Barca k'o FKS iz doba Ješića.![]()
Šta vam je ljudi, Enriqueova Barca je space shuttle za ovo. Eeee zigu te najlošiji klub u ligi, strahuješ od svakog tima da ti uvali par komada. To ja nisam zapamtio u životu otkad gledam Barcu.
Samo ih trpajte, volio bih i da im Borussija strpa 3-4 komada.![]()
Enrique sa svim svojim manama je bio Pep Guardiola za sadašnjeg nosonju.
Madrid, Dortmund, Inter, nebitno - neko ce ih dobro nagrditi.
Meni samo nije jasno kako je ova Valverdeova Barca prva na tabeliili kako je uzela zadnje dvije titule La lige
kako jbt...je li Primera fakat toliko grohnula u zadnje vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.