PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Ako se većina ne slaže onda se mora promjeniti , jer ova liga postoji zahvaljujući nama (igračima = većina) 
Sloboda Tuzla !!!
kome cu se obratiti za novine? 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
meni,goalgetteru,bosniacumu il bavarianu pa ti birajKK_Bosna je napisao/la:kome cu se obratiti za novine?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
pesmaster je napisao/la:Ako se većina ne slaže onda se mora promjeniti , jer ova liga postoji zahvaljujući nama (igračima = većina)
Odmah na početku smo rekli da će se za neke stvari moći pitati i većina, a za neke neće, tako ti je to. I u prošlosti smo slušali većinu u nekim situacijama, pa se na kraju ispostavilo da nije trebalo.
A evo kontali smo da ovako bude, mislim da je ovako bolje, a ono pravilo nismo nikako dobro odradili, jer je bilo loše formulisano.
3.6 Transfer ne smije imati vrijednost preko 100% od ukupne vrijednosti igraca, a niti 50 % ispod ukupne vrijednosti igrača.
Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 , on moze otici za 80 miliona (, ali preko toga ne moze), također najniža cijena po kojoj može biti prodan je 20 miliona, ispod toga ne moze.
Poslije ću iznijeti svoje stavke , Nedim je neutralan u ovome , slaže se sa svakom odlukom ( bar je tako rekao) .. Garantujem ti , nabrojat' ću više nedostataka ovog pravila nego ti pozitivnih elemenata.
Sloboda Tuzla !!!
Znači ovo je konačna odluka u vezi pravila 3.6, a dodano je i novo pravilo, ukoliko neki igrač osjeti potrebu da se riješi određenog igrača, to može uraditi za naknadu od 25% od trzisne vrijednosti igraca.
Kod: Označi sve
3.6 Transfer ne smije imati vrijednost preko 100% od ukupne vrijednosti igraca, a niti 50 % ispod ukupne vrijednosti igrača.
Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € , on moze otici za 80 miliona (, ali preko toga ne moze), također najniža cijena po kojoj može biti prodan je 20 miliona, ispod toga ne moze.
3.7 Imate mogućnost riješiti se igrača za 25% od njegove tržišne vrijednosti. I taj igrač ide na listu za draft.
Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € = 10.000.000 € - zivojinmiric
Ovo je poštenojuventus 0244 je napisao/la:Znači ovo je konačna odluka u vezi pravila 3.6, a dodano je i novo pravilo, ukoliko neki igrač osjeti potrebu da se riješi određenog igrača, to može uraditi za naknadu od 25% od trzisne vrijednosti igraca.
3.6 Transfer ne smije imati vrijednost preko 100% od ukupne vrijednosti igraca, a niti 50 % ispod ukupne vrijednosti igrača. Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € , on moze otici za 80 miliona (, ali preko toga ne moze), također najniža cijena po kojoj može biti prodan je 20 miliona, ispod toga ne moze. 3.7 Imate mogućnost riješiti se igrača za 25% od njegove tržišne vrijednosti. I taj igrač ide na listu za draft. Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € = 10.000.000 €
najpostenije !juventus 0244 je napisao/la:Znači ovo je konačna odluka u vezi pravila 3.6, a dodano je i novo pravilo, ukoliko neki igrač osjeti potrebu da se riješi određenog igrača, to može uraditi za naknadu od 25% od trzisne vrijednosti igraca.
3.6 Transfer ne smije imati vrijednost preko 100% od ukupne vrijednosti igraca, a niti 50 % ispod ukupne vrijednosti igrača. Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € , on moze otici za 80 miliona (, ali preko toga ne moze), također najniža cijena po kojoj može biti prodan je 20 miliona, ispod toga ne moze. 3.7 Imate mogućnost riješiti se igrača za 25% od njegove tržišne vrijednosti. I taj igrač ide na listu za draft. Primjer: Aguero (Manchester City) 40.000.000 € = 10.000.000 €
- bavarac_33
- Kontakt:
@Desimal
kako bi ja i ti mogli da rijesimo taj transfer Van Nistelrooya ako si zainteresiran, mogu ti platiti il ako hoces vidi moju ekipu pa prvojeri ako ti ima koji igrac zanimljiv da ga ukljucimo u transfer???
kako bi ja i ti mogli da rijesimo taj transfer Van Nistelrooya ako si zainteresiran, mogu ti platiti il ako hoces vidi moju ekipu pa prvojeri ako ti ima koji igrac zanimljiv da ga ukljucimo u transfer???
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
On je odlican igrac.bavarac_33 je napisao/la:@Desimal
A i mala mu vrijednost,a nemogu uzeti skupljeg igraca zbog ovog gore pravila
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 25 mar 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Goalgetter
- Kontakt:
Jedna OBAVIJEST u vezi postavljanja ss-ova za narednu sezonu, kako bi sve bilo preglednije, pa cu vam pokusati objasniti kako bi to trebalo raditi, ako nešto ne bude jasno slobodno pitajte. Da vam upozorimo postovi koji ne bude imali ovakav oblik bit će izbrisani i kažnjeni predviđeno pravilima.
Prvi korak:
Primjer: 1. kolo Juventus [juventus 0244] - Milan [Pesmaster] 2-2
Drugi korak:
http://img223.imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; prijavite se na ovu ili neku slicanu stranicu za upload slika.
Treci korak:
Prilikom uploada odaberite image resize (640x480)
Četvrti korak:
Kad se zavrsi upload, nakon toga kliknite na my images u gornjem desnom uglu (Username: ??????? (my images) Sign Out) i pojave vam se sve slike, zatim na sliku koja vam treba i kliknete na Share It , nakon toga vam se pojavi novi prozorcic
i kopirate link Thumbnail Size/Forums i zalijepite ga ovdje u post.
Napomena: Svaki post treba da sadrzi:
1. Rezultat
2. Statistika
3. Lista Strijelaca
Primjer: Ovako post treba da izgleda:
1.kolo Real Madrid [LBJ MVP] - Juventus [juventus 0244] 2-3

Prvi korak:
Primjer: 1. kolo Juventus [juventus 0244] - Milan [Pesmaster] 2-2
Drugi korak:
http://img223.imageshack.us/" onclick="window.open(this.href);return false; prijavite se na ovu ili neku slicanu stranicu za upload slika.
Treci korak:
Prilikom uploada odaberite image resize (640x480)
Četvrti korak:
Kad se zavrsi upload, nakon toga kliknite na my images u gornjem desnom uglu (Username: ??????? (my images) Sign Out) i pojave vam se sve slike, zatim na sliku koja vam treba i kliknete na Share It , nakon toga vam se pojavi novi prozorcic
Napomena: Svaki post treba da sadrzi:
1. Rezultat
2. Statistika
3. Lista Strijelaca
Primjer: Ovako post treba da izgleda:
1.kolo Real Madrid [LBJ MVP] - Juventus [juventus 0244] 2-3

@Senaide bil prodao Lahma?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
otiso Lahm za Englesku u grad u kojem je ragbi popularniji od fudbalaLBJ MVP je napisao/la:@Senaide bil prodao Lahma?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Prodajem igrace Downing,Martens,Lucas(ne onaj Liverpoolov nego onaj mali brazilac kao neki wonderkind) i aquilania,te adebayora ako ne uspije transfer sa KK_Bosna
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
5.3 Nagradu Naj Gol dobijaju igrači koji zabiju najbolji gol u toku sezone. Ukoliko se desi da igrač zabije gol u jednoj ekipi , pa promjeni ekipu , gol ostaje pripisan ekipi u kojoj je zabio gol. Gol se mora snimiti , uploadati na youtube te postaviti u temi predviđenu za to. Svaki član lige na kraju sezone bira tri najbolja gola , s tim da nema pravo glasati za svoje golove. Prva tri gola koja budu imala najviše glasova su pobjednici. Član može postaviti max 3 gola.
Naj Gol: 3.000.000 €
Još jedna nagrada uvrštena!
kako se snima? 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
http://www.fraps.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda Tuzla !!!
Koja nesreća u prva 2 kola
Uzmem 1 bod iako sam minimalno mogao 4
Još 25 nije ništa izgubljeno
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Koja sreća , dao si mi tri gola na grešku odbraneLBJ MVP je napisao/la:Koja nesreća u prva 2 kolaUzmem 1 bod iako sam minimalno mogao 4
![]()
Sloboda Tuzla !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.