FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mikki21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mikki21 » 08 maj 2015, 16:33

simon je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:kakva vam je situacija sa okicem? evo kako sam primjetio vratiste te suspendovane igrace, neki i zaigrase vec dok okica nema ni na mapi kako ja vidim? mogli ste ga vratit kuci(u velez) na ljeto! sretno sutra sa gospicima iz medjugorja, ako budu sretni mozda im se ukaze i minimalan poraz! :twisted: dobijate to sigurno a mi svakako rijesavamo male plave! nebi me cudilo ni sekunde da celik uzme bod ako ne i sva 3 protiv sirokog koji je u padu forme...titula vam je na dlanu ako nesto dobro neukeljate do kraja...
Moze vi nama Hebibovica mi vama Okica :D
to vec malo teze, nije da iz vase uprave neprobaju, ima 2 godine u svakom prelaznom roku ani dobija ponudu od vas, svaku je glat odbio! momak nije samo trenutno najbolji igrac veleza nego i veliki navijac istog, nemogu pare bas sve kupit, jedino da mu ponude nesto bas nemoralno iz sarajeva i da mu plata bude astronomska za nase uslove mada i tad nevjerujem da bi presao! nazalost sa druge strane nevjerujem da cemo ga ikako gledat sljedece sezone ni u nasem dresu na premierligaskim terenima jer momak najvjerovatnije ide vani a ako se nevaram nije ni pod ugovorom od ljeta sto znaci da na jos jednom igracu ni kinte necemo uzet osim one slabasne nadoknade za treniranje! haj da vas nesmaram na vasoj temi i da se oprostim sa sretno u nastavku sezone..

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 08 maj 2015, 16:55

BitiSrcemVezan je napisao/la:Koga mezimo prvog sutra s istoka iz Zrinjskog? :mrgreen:

VUČINAAAA

:lol: :opaopa:
Ma Todora ako bude igrao, a ako ne bude onda Vucinu. :D
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2015, 16:58

uNbx je napisao/la:Ipak dolazim sutra :opaopa:
Samo Saraj'vooooo
Samo Kosevooooooo
Toooooo yebo ba Derventu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 08 maj 2015, 17:20

Ljudi, znate li kad će ovi sa ss.ba objaviti rezultate nagradne igre. Piše da će se ulaznice moći podići do 8 veceras, a rezultata jos nema :/

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 08 maj 2015, 18:05

slika

jao kako strašno istok izgleda na ovoj slici :tokralju:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2015, 18:08

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2015, 18:26

Slika je vrh, mozda nesta slicno treba napraviti protiv Slobode aBd :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 maj 2015, 19:09

Ja sutra iskreno ovaj kako se zove ocekujem pobjedu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 08 maj 2015, 19:27

Amca007 je napisao/la:Ja sutra iskreno ovaj kako se zove ocekujem pobjedu..
Sve mi je ovo smetalo, ali nemaš ništa od elokvencije, samo se rezultati pikaju! Tako da iskreno, neka Džene maksimalno neelokventnog na klupi :D
U INAT SVIMA 1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 08 maj 2015, 19:29

Zna li ko kakvo ce vrijeme biti sutra? :rol:
Sutra aBd min 15k :kafa:
Sutrasnje kolo bi moglo dosta toga da odluci kao npr: Ako dobijemo zrinjskog, izbacujemo ih iz igre za titulu, ako rodjeni dobiju malene, takodjer ih udaljavaju od titule , a za siroki nista ne znam, imam neki osjecaj da ce ih sabani pustiti, znamo zbog cega...

Hoce li biti trube sutra ? :pray: :thumbup:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 08 maj 2015, 19:37

Slika je vrh!! :tokralju: :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 maj 2015, 19:48

BoskoAntic je napisao/la:
Sve mi je ovo smetalo, ali nemaš ništa od elokvencije, samo se rezultati pikaju! Tako da iskreno, neka Džene maksimalno neelokventnog na klupi :D

Ma volim Dzenu sam sto je pravi Saralija i pravi pedagog i strucnjak. Svi mi ovako pricamo i zato ga i gotivim. Dzeno neka dobije profi licencu i neka nas vodi k'o Ferguson Mancester, narednih 20 godina.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 08 maj 2015, 20:01

Amca007 je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:

Ma volim Dzenu sam sto je pravi Saralija i pravi pedagog i strucnjak. Svi mi ovako pricamo i zato ga i gotivim. Dzeno neka dobije profi licencu i neka nas vodi k'o Ferguson Mancester, narednih 20 godina.
" onclick="window.open(this.href);return false;
4.10.2009.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 08 maj 2015, 20:07

Danas sam nafur'o dvojicu likova d se uclane :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 08 maj 2015, 20:31

Sve mi je ovo smetalo, ali nemaš ništa od elokvencije, samo se rezultati pikaju! Tako da iskreno, neka Džene maksimalno neelokventnog na klupi :D[/quote]

Ma volim Dzenu sam sto je pravi Saralija i pravi pedagog i strucnjak. Svi mi ovako pricamo i zato ga i gotivim. Dzeno neka dobije profi licencu i neka nas vodi k'o Ferguson Mancester, narednih 20 godina.[/quote]
" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

ako bude nerjeseno, zvace se Prekazi hahahah, najludji su Keme mi...

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 08 maj 2015, 20:36

Ne znam, stalno imam neki osjecas za rezultat 2-1. Benko, Velkoski :wave:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 maj 2015, 21:23

DrustveniParazit je napisao/la:Gdje su sad oni insajderi što su govorili da Nemanji neće biti ponuđen novi ugovor? :urnebes:
Govorili smo ja Hilmo i određena nekolicina, ja sam većinski mislio tada da mu neće produžiti radi ponašanja, ali eto nisam bio upravu.
SRETAN BROJ - 1725

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 maj 2015, 21:28

AAAAAAA NIKO NIKADAAAA
NECE SAZNAT STA SE DESAVAAAAA

HAJDE SVANIIII

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 maj 2015, 21:38

Treba pohvaliti ekipu koja je za Bordo TV napravila prilog, fino prikazan pregled sedmice sa svim onim što nas interesuje. Super stvar.

A sutra, hmm. Neće biti ni malo lako. Nadam se da ćemo ponoviti igru kao u prošloj domaćoj utakmici, ali pitanje je koliko imamo fizičke snage za to. Prošla utakmica i loš teren je uzeo maha i sigurno je da igračima (nekim) fali malo svježine, a treba imati na umu i da polovinom sedmice imamo opet utakmicu (ako se ne varam).
Znam da imamo jako dobre kondicione treninge i da smo fizički među najspremnijim u ligi ali ipak nije lako izdržati sve to. Vjerujem da će momci dati sve od sebe da nas obraduju i približe konačnom cilju.

Pojavi se ova informacija oko produženja ugovora sa Nemanjom, ali nigdje zvanične potvrde. Mislim da je to dobra stvar. Dobar je bio Bića ove protekle dvije godine, samo je mali problem što je njega raja uzela na zub i svaki njegov loš potez je toliko preuveličavan a dobri potezi su ostali na margini. Bolje je imati njega, provjerenog, u ekipi nego na ljeto tražiti nekog polovnjaka.
Ali bez obzira na povratak Bilbije, Miloš će na svoje staro mjesto u prvih 11. Nadam se da neće ponoviti igru kao u Lukavici. Protiv ovako kvalitetne ekipe svaka izgubljena lopta na sredini terena te može skupo koštati. Pošto Barić nije spreman, Ahmo će opet na mjesto desnog beka, a po bokovima se posebno trebamo čuvati, zato će veliku al baš veliku ulogu morati odigrati krila.

Euforija i neki nepotreban pritisak na ekipu nam ne treba, sutrašnja utakmica ima tri moguća ishoda ni jedan ne treba da nas iznenadi. Ako slavimo to opet ništa nije gotovo, a i ako izgubimo neće biti lako u nastavku ali Bože moj... Remi nas svakako ostavlja u "životu". Zato ekipi moramo dati podršku od početka i biti strpljivi.

Naše bivše momke nagraditi jednim aplauzom, čisto da znaju da mi i dalje cijenimo ono što su oni za nas uradili.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2015, 21:39

Kakve su ono glasine za Subića ? Njega smo mogli dovesti prije polusezone za cetveroduplo manje para (ako je ovo istina). :hmmmmm:

Izgleda da Copa90 dolazi da odradi bordo stranu derbija :) Danas sam se cuo s Eliem
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.