ovo je u rangu da se brat sloboda72 ne ljuti onog gledanja u reflektore "
http://****/zabava/zanimljivosti/293 ... -99-godina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne brani neodbranjivo katastrofalno postavljen zivi zid, sut je sa sjevera meni izgledao da ide u 90-tku ali vidi se na snimku da ni sut nije nesto dovoljno samo da prode pored zida. I ne zaboravi da i u sirokom prvi gol ide njemu na dusu. Jos on treba da sjedi na klupi i "jede pure" narodski receno da bude prvi izbor.Suljo20002 je napisao/la:Ajd ne jebte momka,njegov bod u krupi,vadio nas protiv viteza,sad nas i vece rezultatske katastrofe spasio,greske se dešavaju,ne mogu rec da je dobro postavio zivi zid ali lopte iz slobodnog po sredini gola su nesto najgore za golmane.Nemas orijentir kako zivi zid postaviti a osim toga de strucnjaci recite gdje je on to trebao stati.Na golu je sve to drugacije,pa nije lud dane gleda u loptu,to sto nemamo kameru iza gola koja bi pokazala da je vidio tu loptu.Majstorski udarac nema sta,tesko da bi odbranio taman da se nalazio i u uglu udarca.Salkica isto razapinjete,vlado neke experimente radio sa njim i onda ga vrati na prirodnu poziciju ped bitnu utakmicu,iskusniji igrači se tesko snalaze u takvoj postavci a kamoli on,svoj posao je odradio korektno,greske su bile ali samo se stvara pritisak zbog kojih te greske nece bit u stanju da se isprave.Koliko samo mediji dovedu samopoudzanje do minimuma cuj najgore postavljeni zivi zid na planeti,a yebem ti novinarstvo
Suljo20002 je napisao/la:Ajd ne jebte momka,njegov bod u krupi,vadio nas protiv viteza,sad nas i vece rezultatske katastrofe spasio,greske se dešavaju,ne mogu rec da je dobro postavio zivi zid ali lopte iz slobodnog po sredini gola su nesto najgore za golmane.Nemas orijentir kako zivi zid postaviti a osim toga de strucnjaci recite gdje je on to trebao stati.Na golu je sve to drugacije,pa nije lud dane gleda u loptu,to sto nemamo kameru iza gola koja bi pokazala da je vidio tu loptu.Majstorski udarac nema sta,tesko da bi odbranio taman da se nalazio i u uglu udarca.Salkica isto razapinjete,vlado neke experimente radio sa njim i onda ga vrati na prirodnu poziciju ped bitnu utakmicu,iskusniji igrači se tesko snalaze u takvoj postavci a kamoli on,svoj posao je odradio korektno,greske su bile ali samo se stvara pritisak zbog kojih te greske nece bit u stanju da se isprave.Koliko samo mediji dovedu samopoudzanje do minimuma cuj najgore postavljeni zivi zid na planeti,a yebem ti novinarstvo
U Miki maus ligi gdje se treneri zadrze samo nekoliko kola ako nema rezultata POCASTITI covjeka trogodišnjim ugovorom je ili dobar tal ili je neko za ludnice....s obzirom da se radi o Slobodi mislim da je ovo prvo te sad i ako ga otpuste valja mu ogromne pare iskesirat koje ove golje goljave naravno ne daju i eto ti novog Glavaš slučaja....pa na 3 godine treneri u ligama petice potpisuju,led te j e b oPasha_car_aga je napisao/la:Realno Azir je kriv za gol, ali momka ne treba razapinjati, jer sva nesposobnost i krivica Vlade se prebacila na Azira, još su mediji to upakovali na svoj način, čuj da je momak pustio gol [emoji21]
Ono sto mi je drago, jeste da vidim i ovdje da smo skoro svi pa složni kao nikada do sada oko trenutnih dešavanja i da je tema krenula pravilnim tokom.
Moje mišljenje je da se trebamo svi preokupirati na to da izvršimo pritisak na ovog demagoga kako na društvenim mrežama tako i na tribini da podnese ostavku inače ćemo vrisnuti s kešom ko i za Glavaša, ako ne i više. Ne trebamo razmišljati koga ćemo dovesti poslije, nek dovedu koga hoće, ali sam skoro pa siguran da više nikada nikome neće dati ugovor na dvije, a kamo li 3 godine, to je greška uprave koju sigurno neće ponoviti.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.