FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 21 avg 2017, 14:27

"brate sta se ovde ima dodatno vidjet, ne treba za ovo bit golman pa ne vidjet ovu katastrofu i rupcagu ostavljenu da covjek gadja ko na treningu, :lol: :(
ovo je u rangu da se brat sloboda72 ne ljuti onog gledanja u reflektore " :lol:

http://****/zabava/zanimljivosti/293 ... -99-godina
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 avg 2017, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 21 avg 2017, 14:29

Proslavi nas Azir :D Citam na index hr komentar: "Vlade Beara nije nikad postavljao živi zid. U mladosti je, pa bi mu došao Bobek i preko zida u drugi kut zabio, jer nije vidio balun. Poslje toga, Broketu na jednu stativu, Kokezu na drugu i neka puca di ko oće! I nikad više gola iz slobodnog udarca."

Mi bi komotno mogli Culuma kraj jedne, Ignjatovica kraj druge stative i moze pucat ko hoce :D.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 21 avg 2017, 14:30

Suljo20002 je napisao/la:Ajd ne jebte momka,njegov bod u krupi,vadio nas protiv viteza,sad nas i vece rezultatske katastrofe spasio,greske se dešavaju,ne mogu rec da je dobro postavio zivi zid ali lopte iz slobodnog po sredini gola su nesto najgore za golmane.Nemas orijentir kako zivi zid postaviti a osim toga de strucnjaci recite gdje je on to trebao stati.Na golu je sve to drugacije,pa nije lud dane gleda u loptu,to sto nemamo kameru iza gola koja bi pokazala da je vidio tu loptu.Majstorski udarac nema sta,tesko da bi odbranio taman da se nalazio i u uglu udarca.Salkica isto razapinjete,vlado neke experimente radio sa njim i onda ga vrati na prirodnu poziciju ped bitnu utakmicu,iskusniji igrači se tesko snalaze u takvoj postavci a kamoli on,svoj posao je odradio korektno,greske su bile ali samo se stvara pritisak zbog kojih te greske nece bit u stanju da se isprave.Koliko samo mediji dovedu samopoudzanje do minimuma cuj najgore postavljeni zivi zid na planeti,a yebem ti novinarstvo
Ne brani neodbranjivo katastrofalno postavljen zivi zid, sut je sa sjevera meni izgledao da ide u 90-tku ali vidi se na snimku da ni sut nije nesto dovoljno samo da prode pored zida. I ne zaboravi da i u sirokom prvi gol ide njemu na dusu. Jos on treba da sjedi na klupi i "jede pure" narodski receno da bude prvi izbor.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 21 avg 2017, 14:42

Suljo20002 je napisao/la:Ajd ne jebte momka,njegov bod u krupi,vadio nas protiv viteza,sad nas i vece rezultatske katastrofe spasio,greske se dešavaju,ne mogu rec da je dobro postavio zivi zid ali lopte iz slobodnog po sredini gola su nesto najgore za golmane.Nemas orijentir kako zivi zid postaviti a osim toga de strucnjaci recite gdje je on to trebao stati.Na golu je sve to drugacije,pa nije lud dane gleda u loptu,to sto nemamo kameru iza gola koja bi pokazala da je vidio tu loptu.Majstorski udarac nema sta,tesko da bi odbranio taman da se nalazio i u uglu udarca.Salkica isto razapinjete,vlado neke experimente radio sa njim i onda ga vrati na prirodnu poziciju ped bitnu utakmicu,iskusniji igrači se tesko snalaze u takvoj postavci a kamoli on,svoj posao je odradio korektno,greske su bile ali samo se stvara pritisak zbog kojih te greske nece bit u stanju da se isprave.Koliko samo mediji dovedu samopoudzanje do minimuma cuj najgore postavljeni zivi zid na planeti,a yebem ti novinarstvo

Zid jos u svoju lijevu stranu, tacno gdje je lopta prosla a on da nije iza zida nego da mu zid dodje s lijeve strane, nije neka nauka, preko zida da je prosla niko mu rijeci ne bi rekao al hajde mlad je, naucit ce, valjda... :salut:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2017, 14:46

Bitno je da smo klepili raspalog Viteza,to sto nas drugi rastavljaju na Tusnju ili na strani nije problem,sto su nam prinove kao rinaka,sef strucnog staba nas hebe u mozak izjavama,a UO mu ne smije dati otkaz,jer su mu ponudili trogodisnji ugovor,a iz kluba se niko ne oglasava,nek sve ide svojim tokom,vidjecemo dokle ce sve ici,jer jedan postignut gol u novoj sezoni i 5 primljenih,sto smo bez igre nikom nista i sto od 01.04.2017 do 20.08.2017 u 15 tekmi imamo svega tri pobjeda,dvije protiv Radnika i jednu u ovoj sezoni protiv slabog Viteza,uz gol razliku 23 primljena i 9 postignutih golova NIJE ALARM ZA UZBUNU U KLUBU..

Svi sute svima je dobro u FK Sarajevo davno proglasena UZBUNA,ali kod nas se suti i i izgleda da je situacija zadovoljavajuca !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 avg 2017, 14:48

Sad je naj bolje da se sve slomi na Azira, Ovaj strateg već 15 utakmica kombinuje neke formacije tako da se nezna ko gde i kad igra, Pomoćni treneri ( čast spahi) trebaju da se posvete timu na treninzima, onaj Mikica se samo cereka i raspituje za rezultate na kladionici i gdje se janje okreće. O direktoru nemam više šta da se priča, o predsjedniku samo savjet neka ima svoj stav i nek drzi makar obećanja a ne jedan dan priča jedno a drugi dan sam sebe negira. Nije ovo momci na početku postavljeno kako treba pa zato i imamo ovo sto imamo. Kolko god mi se busali u prsa i na svakoj presici li utakmici potencirali da 7-8 igraca je mlađe od 21 godine itd, svako ko ile prati fudbal zna da od te igre nema nista, u ozbiljnim ekpama uvijek uz par novig i mlađih igraca bude par iskusnih zvijezda koje mi ruku na srce nemamo. Te priče nek mujkanović i vlado pričaju dole u kambodži itd.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2017, 14:50

Jbg,ja se bar licno tesko mirim da je Sloboda samo obican klub pa taman i u ovoj kukuruz ligi kakvih ima na desetine..... klub je maksimalno srozan od rata na ovamo i nije nista bolji od viteza, mladosti,goska il' radnika....klub vode cickovo ulje,smijesni mikica, varalica zdeno,o ovima iz NJUO je vec sve ispricano....trese nas ko stigne od sela pored kaknja do granicnih prelaza...cilj je ponovo samo da se ne ispadne iz lige i ako se moze koja marka klepit od bilo čega dobro i jest.... nema tu napretka nikad...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 avg 2017, 15:06

Realno Azir je kriv za gol, ali momka ne treba razapinjati, jer sva nesposobnost i krivica Vlade se prebacila na Azira, još su mediji to upakovali na svoj način, čuj da je momak pustio gol [emoji21]

Ono sto mi je drago, jeste da vidim i ovdje da smo skoro svi pa složni kao nikada do sada oko trenutnih dešavanja i da je tema krenula pravilnim tokom.

Moje mišljenje je da se trebamo svi preokupirati na to da izvršimo pritisak na ovog demagoga kako na društvenim mrežama tako i na tribini da podnese ostavku inače ćemo vrisnuti s kešom ko i za Glavaša, ako ne i više. Ne trebamo razmišljati koga ćemo dovesti poslije, nek dovedu koga hoće, ali sam skoro pa siguran da više nikada nikome neće dati ugovor na dvije, a kamo li 3 godine, to je greška uprave koju sigurno neće ponoviti.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 avg 2017, 15:08

S obzirom koliko godina je Aziru i koliki potencijal ima, te koliko zna sve zivo uticati na psihu mladih igraca, novinar koji je napisao onu lakrdiju od clanka treba da se stidi. Barem guzice ako obraza vec nema. Sramotno. Zar se tako pise za bolju buducnost naseg fudbala? Ja vise ne zelim ovom portalu davati svoju posjetu, pa se samim tim i ispisujem s foruma. Sretno svima koji vole Slobodu!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 15:10

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Dobar novi trener golamana,evo već se vide plodovi njegovih treninga :urnebes: :urnebes: :urnebes: svaka cast svi nam se smiju u regiji i dalje!!!Ublehaša vladu treba nogom u pakas nabiti onaj sa brabonjcima i neka leti sa Tandirom Lajkom skupa!!Sto prije bolje je!!Azir je odbranio puno udaraca u gol a ovo sto je sinoć uradio če ga proslaviti ono baš pravo :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Dugo nismo bili kao ekipa i klub u centru pažnje kao sada :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 15:13

nije vam na mjestu ta sprdancija s Ribom jbg
mozete reci da on nije dobar izbor, ok, to je vase misljenje i imate pravo na njega

ali skrivio je Muminovic par golova i dok je Deda bio trener, pa ga niko nije sprdao

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2017, 15:13

Pasha_car_aga je napisao/la:Realno Azir je kriv za gol, ali momka ne treba razapinjati, jer sva nesposobnost i krivica Vlade se prebacila na Azira, još su mediji to upakovali na svoj način, čuj da je momak pustio gol [emoji21]

Ono sto mi je drago, jeste da vidim i ovdje da smo skoro svi pa složni kao nikada do sada oko trenutnih dešavanja i da je tema krenula pravilnim tokom.

Moje mišljenje je da se trebamo svi preokupirati na to da izvršimo pritisak na ovog demagoga kako na društvenim mrežama tako i na tribini da podnese ostavku inače ćemo vrisnuti s kešom ko i za Glavaša, ako ne i više. Ne trebamo razmišljati koga ćemo dovesti poslije, nek dovedu koga hoće, ali sam skoro pa siguran da više nikada nikome neće dati ugovor na dvije, a kamo li 3 godine, to je greška uprave koju sigurno neće ponoviti.

U Miki maus ligi gdje se treneri zadrze samo nekoliko kola ako nema rezultata POCASTITI covjeka trogodišnjim ugovorom je ili dobar tal ili je neko za ludnice....s obzirom da se radi o Slobodi mislim da je ovo prvo te sad i ako ga otpuste valja mu ogromne pare iskesirat koje ove golje goljave naravno ne daju i eto ti novog Glavaš slučaja....pa na 3 godine treneri u ligama petice potpisuju,led te j e b o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 avg 2017, 15:15

Kako su samo pojedini mediji udarili na Azira,slazemo se svi,gresku je napravio,ali ovoliko ga razapeti nije uredu,haman ih boli sto je to bilo protiv Zrinjskog,da se desilo protiv Zelje ili Sarajeva ne bi nista napisali.. ;)

Boris Pavic idealno rjesenje za klupu Slobode,ako je slobodan naravno :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 avg 2017, 15:33

Ma i u jacim ligama svjetski golmani su primali i smjesnije golove. Momak nas je sinoć spasio blamaze i neinteresuju me ovi natpisi iz medija iz Seher grada, a pogotovo ovih nasih portala koji rade samo copy-past, a jos su i sponzori kluba. Nema se tu sta riba krivit. Pigrijesio pa sta sad. Mene vise brine vkadine kombinatorike, a gledajući sinoć utakmicu-Snimak , onaj ga komentator nepismeni i hvali za hrabrost. A i komentator je boze. Zilkić jadni postade i lazevski i krpić, samo ga jos nije sa ćulumom zamjenio

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 avg 2017, 15:35

sada je pitanje dal je bolje protiv Celika uzet bod ili tri, pa da se agonija produzi, ili da izgubimo, jer sto veci pritisak bude na Vladu, veci ce pritisak i na UO biti, a upravo tu navijaci igraju najvecu ulogu, ako se tribine okrenu protiv Vlade, on ce dobit nogu, ako vec ne bude htio ici sam

UO cijeni Vladu, zato su mu i dali takav ugovor jer su smatrali da je on dobro rjesenje, sto se ipak nije pokazalo tacnim i mislim da mu ne bi voljeli dati otkaz, ali doci ce trenutak kada ce, htjeli ili ne htjeli, morat presjeci i nogirat Vladu, jer ova agonija ce dugo potrajat, ja sam rekao da mu treba dat 10 kola u ovoj sezoni, ali evo 5 kola je proslo, a napretka ni u igri, ni u rezultatima, pa ga ne bih docekao do 10 kola

mislim da UO treba vec od danas krenut u trazenje novog trenera i drzat ga u pripravnosti...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 avg 2017, 15:43

Pogledaj samo nas raspored posle celika, narednih 5 kola. Ma meni je toliko neozbiljno od jednog trenera da izjavi da je cijelo prvenstvo baziro na Krpiću i Husiću.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 21 avg 2017, 15:45

Borisa Pavića dovesti!!Smradu Vladu otjerat odmah!!Zar da čekamo da nas raspali Čelik povali???
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 avg 2017, 15:47

Macak odlucio da Azir dodatno trenira pravljenje zida.
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 21 avg 2017, 15:48

Celik bogami nije raspli. Oni su uradili kulturno gratis ugovore i nasli privatnike koji plaća igrace. Digli su se u zadnjebdvije utakmice. Vidimo sve sledeću utakmicu.
Probisvjete nemoj Azira, bolje Vladu stavi
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 21 avg 2017, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 21 avg 2017, 15:48

Da se razumijemo, ja smjenom Vlade očekujem smjenu komplet stručnog štaba iako mi je Spaha veoma drag momak i mlad je, ali svi trebaju da idu, nikakve kozmetičke promjene neće donijeti pozitivan šok medju igračima, jer poznavajući ove naše iz uprave, oni će gledati da zadrže Vladine pomoćnike, što po meni neće donijeti neke velike promjene, ako ih zadrže!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.