NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2014, 05:20

kad_kako je napisao/la: Covjek koji ga je doveo u Bears-e bivsi GM, Jerry Angelo, i on se nagovorio fino protiv Cutlera. Cutler ti dodje isto konj sa onim sto mu se stavi kraj ociju (ne znam tacan naziv) da ne moze gledati na stranu nego samo ispred sebe. E, i Cutler je isti takav na terenu, jer on samo i gleda ispred sebe, a ostatak terena ni ne zapaza: http://espn.go.com/chicago/nfl/story/_/ ... ent-clutch" onclick="window.open(this.href);return false;

To sto Angelo prica to me ne zanima, jer je on unistio Bearse..davno je on trebao QB naci a ne se patiti ..jer nekad smo ko imali i neke recivere, pa smo poslije doveli QB a nismo imali recivera, pa smo onda izgubili OL pa imali QB i onda dobili i recivere, a ujebali odbranu ...ma pun mi je qurac Angela ...treba popraviti odbranu za 360 stepeni ovo je bilo u najboljem slucaju katastrofa za odbranu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 feb 2014, 17:32

Po ovome Coltsi najlakši raspored imaju, a Raidersi :lol: najteži!

http://www.nfl.com/news/story/0ap200000 ... _atl_patra" onclick="window.open(this.href);return false;
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2014, 17:51

Raidersi da imaju I najlaksi raspored nista im nine od znacaj..ja ne znam kako ovJ kod Bearsa raslored je katastrofa..pa mi nemamo u gostima po ovkme teskk cemo ista dobit hahahaha
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 13 feb 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 feb 2014, 17:57

SaltCityAttack je napisao/la:Ridersi da imaju I najlaksi raspored nista im nine od znacaj..ja ne znam kako ovJ kod Bearsa raslored je katastrofa..pa mi nemamo u gostima po ovkme teskk cemo ista dobit hahahaha
A najvjerovatnije klasično vaše 8-8 i nema playoffa! :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2014, 19:12

nema veze 8-8 10-6 svejedno nema plyoffa , ali mi smo medeki bez obzira ..igramo godinama jednu od najboljih divizija ,a sad ce biti jos bolja jer se nadam da ce i Minesote ove godine biti nesto bolja..iz nase divizije i bilo koja druga ekipa tesko bi napravila playoff pored packersa..doduse napraivli bi jer su imli i oni povreda ove sezone kao i Bearsi. ali kad su zdravi tesko bi ko ih preskocio :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 13 feb 2014, 19:22

SaltCityAttack je napisao/la:nema veze 8-8 10-6 svejedno nema plyoffa , ali mi smo medeki bez obzira ..igramo godinama jednu od najboljih divizija ,a sad ce biti jos bolja jer se nadam da ce i Minesote ove godine biti nesto bolja..iz nase divizije i bilo koja druga ekipa tesko bi napravila playoff pored packersa..doduse napraivli bi jer su imli i oni povreda ove sezone kao i Bearsi. ali kad su zdravi tesko bi ko ih preskocio :)
Rogers tata-mata!
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2014, 20:31

Samo I njega je prosle godine OL izdala nJvise je imao rusenja nisu imali nekih vecih povreda ali je bilo do OL ...Rogers je najbolji QB u NFL..tek vidis nasta Jennings lici kad je otisao iz Packersa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 feb 2014, 01:53

****: Michael Lombardi is taking a Personnel Executive Position with the #Patriots
Sada ga i BB vala pretjeruje...
Koji ce mu on qurac pored Caseria ?

Jos nek dovede Schiana, pa onda na okupu ima sve svoje prijatelje ne vazno imaju li isti kvalitet ili ne.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 feb 2014, 08:04

amerosm je napisao/la:
****: Michael Lombardi is taking a Personnel Executive Position with the #Patriots
Sada ga i BB vala pretjeruje...
Koji ce mu on qurac pored Caseria ?

Jos nek dovede Schiana, pa onda na okupu ima sve svoje prijatelje ne vazno imaju li isti kvalitet ili ne.
to sve nema nikakve veze, oni svi samo rade operativni posao dok bellicheat sve odlučuje

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 feb 2014, 17:03

SaltCityAttack je napisao/la:Samo I njega je prosle godine OL izdala nJvise je imao rusenja nisu imali nekih vecih povreda ali je bilo do OL ...Rogers je najbolji QB u NFL..tek vidis nasta Jennings lici kad je otisao iz Packersa
Ja sam mišljenja kad je zdrav da je lik najbolji u ligi, kakav top i preciznost ima u ruci, lik bukvalno čini od prosječnih WR i TE igračine, dok ne dođu na red moji Ninersi :lol: tad jede travu kad ga Aldon ganja :lol: Za sad nema način da pobjedi Ninerse, doduše odbrana mu je odron žešći!A Kap nakucava statistiku protiv njih kao niti jedan QB!
Grbavica naš je Hram!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2014, 19:13

ma i za mene je najbolji QB covjek sigurno kakav Tomica,Manning pizde materine .. Brees d aje samo malo visoci on bi bio opasan strasno..mislim i ovakav je opasan ali jednostavno kad gledas njegove napade vidis da se sve covjek na prste podize skace kad baca jer je dosta nisi od svoje OL i protivnicke DL :)..covjek skoci pa baci..a vidjeli smo kako je precizan na onim video materijalima jer tu covjek ne podskakuje nego samo baca pravo :)..zato kazem da mu je malo visine kao drugim uz Rogersa bi bio najbolji

samo cinjenice su da danas imas koliko elitnih QB?.. Rogers,Brees,Manning ,Tomica to je to..ostalo dolaze ovo Rivers,Ilija, vjerovatno ce i Luck vremenom upasti u elitu barem se nadam, zatim Willson i ovi ostali tipa Cutlera ,Smitha i td i td ..da ima i ovja mali u Phili ne znam kako da ga okarakterisem jer treba vidjeti slijedecu seoznu kakvu ce imati ali obecavajuci je fakat
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 feb 2014, 19:57

SaltCityAttack je napisao/la:ma i za mene je najbolji QB covjek sigurno kakav Tomica,Manning pizde materine .. Brees d aje samo malo visoci on bi bio opasan strasno..mislim i ovakav je opasan ali jednostavno kad gledas njegove napade vidis da se sve covjek na prste podize skace kad baca jer je dosta nisi od svoje OL i protivnicke DL :)..covjek skoci pa baci..a vidjeli smo kako je precizan na onim video materijalima jer tu covjek ne podskakuje nego samo baca pravo :)..zato kazem da mu je malo visine kao drugim uz Rogersa bi bio najbolji

samo cinjenice su da danas imas koliko elitnih QB?.. Rogers,Brees,Manning ,Tomica to je to..ostalo dolaze ovo Rivers,Ilija, vjerovatno ce i Luck vremenom upasti u elitu barem se nadam, zatim Willson i ovi ostali tipa Cutlera ,Smitha i td i td ..da ima i ovja mali u Phili ne znam kako da ga okarakterisem jer treba vidjeti slijedecu seoznu kakvu ce imati ali obecavajuci je fakat
Meni je tako odbojan stil igranja Breesa da ti ne mogu to objasniti, daleko od toga da ga ne smatram vrhunskim QB!Među pet je najboljih u ligi, ali tako mi na živce ide ono njegovo nabijanje statistike da mi je za povraćati, lik samo baca li baca, nekad fakat mozga nema pa navalja INT da ti se zamanta, njemu visina jeste problem, što kažeš na prste se diše jer ne vidi od krkana iz OL ništa, da je negdje recimo ko Tomica ili Manning imao bi više od jednog SB na svom kontu!
Grbavica naš je Hram!!!

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 feb 2014, 21:13

RiverPlate je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma i za mene je najbolji QB covjek sigurno kakav Tomica,Manning pizde materine .. Brees d aje samo malo visoci on bi bio opasan strasno..mislim i ovakav je opasan ali jednostavno kad gledas njegove napade vidis da se sve covjek na prste podize skace kad baca jer je dosta nisi od svoje OL i protivnicke DL :)..covjek skoci pa baci..a vidjeli smo kako je precizan na onim video materijalima jer tu covjek ne podskakuje nego samo baca pravo :)..zato kazem da mu je malo visine kao drugim uz Rogersa bi bio najbolji

Meni je tako odbojan stil igranja Breesa da ti ne mogu to objasniti, daleko od toga da ga ne smatram vrhunskim QB!Među pet je najboljih u ligi, ali tako mi na živce ide ono njegovo nabijanje statistike da mi je za povraćati, lik samo baca li baca, nekad fakat mozga nema pa navalja INT da ti se zamanta, njemu visina jeste problem, što kažeš na prste se diše jer ne vidi od krkana iz OL ništa, da je negdje recimo ko Tomica ili Manning imao bi više od jednog SB na svom kontu!
agree stoposto!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 20 feb 2014, 23:28

Dize se cap izgleda na oko 130 miliona $.

Kad napenalimo Sopoagu, srezemo malo Wilforkov, Connollyev ugovor, mozda bi i mogli ponuditi Julesu oko 5-6 miliona po godini.

Bill ostaje Bill. :D
Q: One more on Lombardi. How come you didn’t hire him in those five years he wasn’t with any team?

BB: We always do what we think is best for our football team.

Q: Given the amount of turnover you had on offense this past year, do you feel it may be a little more important to have some continuity on the offensive side of the ball this year, in terms of personnel?

BB: I don’t know.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2014, 05:28

koliki je cap space bio ove godine ?..mi se nesot predomisljamo uvezi Peppersa mada mi nema logike da ga zadrzimo..ipak 18m ovu godinu treba dobit mi mozemo 2 pro bowl igraca dovest za te pare :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 feb 2014, 10:02

SaltCityAttack je napisao/la:koliki je cap space bio ove godine ?..
123 miliona ( plus carryover )

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 feb 2014, 21:27

da hocemo Benneta dovest sad evo ovi ga nece tagovat tako da nam je velika prilika..zleja im je igrati skupa dva brata i sad ovo mormao iskoristiti i tkao pojacati odbranu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 feb 2014, 01:49

There’s a lot of buzz that Greg Schiano could join the #Patriots staff. I’m told the two were seen hanging out last night here in Indy
And FWIW, the #Patriots don’t have a LB coach -- didn’t fill the void left by Pepper Johnson. Could be a good 1-year job for Schiano
U Rutgersu je imao sjajan sistem i napravio je odlicnu odbranu, tako da mislim da na ovoj poziciji ne bi bio lose rijesenje...Mozda bi naredne godine mogao postati i DC, jer sam siguran da u NFL-u u narednim godinama nece dobiti poziciju HC-a.

Inace BB je jucer u Indy-ju zajedno sa Caserijom i Lombardijom razgovarao sa Amarom, Jenkinsom, Niklasom i Fiedorowiczom. Iako ovo kod BB-a ne mora nista da znaci mislim da ce pick prvog kruga iskoristiti na TE-a i tako pokusati rijesiti problem napada.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 22 feb 2014, 15:17

75 dana do drafta i 170 dana do početka nove sezone. Mislim da bi nešto trebali poduzeti jer što je previše čekanja previše je :(

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 22 feb 2014, 15:45

Thranduil je napisao/la:75 dana do drafta i 170 dana do početka nove sezone. Mislim da bi nešto trebali poduzeti jer što je previše čekanja previše je :(
Iako je pauza najduža u vasioni što se jednog sporta tiče ipak razumijem, valja se oporaviti od silnih potresa mozgova, ACL-a i ostalih teških povreda, ipak je brutalan sport do maksimuma!
Grbavica naš je Hram!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Edin TM87 i 5 gostiju.