FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2017, 23:29

Pa S.Petrovic nam dodje kao jedina opcija, mozda B. Pavic. Ovo ostalo sve sto je bilo tu u PL zadnjih godina je mozda samo gore od V.Jagodica.
Ne sjecam se svih, sjecam se Petrovica, Pavica, interesantan je bio Segrt u Zvijezdi ali imao slabe rezultate.

Najgore bi nam bilo dovesti nekog ko ne poznaje ligu pretjerano i ko gaji neki fudbal gdje zanemaruje odbranu. Eto ko zna nekog kvalitetnog ko ima iskustva, a nije salabajzer neka napise?!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 avg 2017, 23:46

Rasprava vam nema smisla kad Vlado ne ide nigdje.
Mislite stvarno da će ga otjerati sad kad su ga vezali masnim, dugogodišnjim ugovorom? Zna da je rasterećen u svakom smislu i boli ga briga za ekipu i rezultate. Pare je uzeo, i uzimati će ih, kakogod.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 avg 2017, 00:15

Ako Husref preuzme Sarajevo a velike su sanse da hoce onda Ivetic tu vise igrat nece, hajde Sencko i Vlado kupite sebi jos malo vremena, odreagujte.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2017, 00:40

ako to i bude slucaj, Peru, ma koliko mi drag bio, doveo bih samo u slucaju da Djordjilovic pokaze da nije kvalitet za pocetni sastav, sto ce reci da bi Vlado trebao dat sansu njemu umjesto Lazevskom, pa neka do zime pokaze sta moze

Djordjilovic je fino odigrao ono malo sto je igrao, ne znam cime je Lazevski zasluzio da se odmah vrati u ekipu...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 avg 2017, 01:51

Osijek-Austrija 15000 ljudi
Osijek-Zaprescic 2000....

Pa neka opet neko pise o derbi navijacima,i onima koji su tu da naprave selfi,i tako to..
Tako je svugdje ljudi,uspjeh,i evropu,i pobjede,docice ljudi da isprate,i pozdrave,prosjek,kaljugu i patnju od fudbala,samo rijetki........
A kakvi smo mi,Sloboda kao klub sa uspjesima,dobro imamo i ovu posjetu.
Nama treba neki uspjeh pod hitno,100 godina patnje jbt,je li vas sramota o vi koji ste vodili,vodite,i koji cete voditi klub...........
Tuzla kao grad je to zasluzila,davno,ubili ste u nama sve,i uzeli nam sve,mladost,djetinjstvo,snove,kosarkaski klub,vratite nam barem dio majku vam yebem,podarite nam titulu ili kup,malo radosti,i vedrine na umorna lica,pa je li vas sramota,yebo li vas i stadion,i javna ustanova,i komplet udruzenje,i udruzenja,i paRtiju vam yebem,i sve je nase,i crvene,i zelene,i Jasmina,i Azmira,i Senada,i Davuda,pozajmice,i bus sto je kupio Azmir vam yebem,i sipove,i nezavrsenu tribinu sjevernu,i predizborna obecanja,i bager sto kopo sipove,i oronuli wc na zapadu,i Sakibov profulani penal u kupu,i Husejnovicev,i njegov transfer yebem,i pare sto ste raskrcmili,i projekat stadiona,i sistem,i dugorocne i kratkorocne planove,i Slogu,i nju isto,i OFK omladinski,
Stokooo korumpirana,podmitljiva,odvratna,politicka,huskaska,podijeli ste cijeli grad na Za njega,i protiv nekog,rastjerali djecu sa tribina,umjesto tribine i kodeksa,titula,dali im okupljaliste na JALI i dvoguzu za dvije marke,spricu,i smrk,umjesto ponosa tugu i depresiju,sramotu i odvratnost.......
Hocemo uspjeh,titulu,evropu,klub u usponu,yebe nam se hoce li stadion biti nas,ili njegov,njihov,niciji,ili svaciji,ko je predsjednik,ko finansira,privatno,ili gradsko,TITULU I USPJEH,MAJKU VAM BJELOSVJETSKU :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 24 avg 2017, 02:47

solinas je napisao/la:Osijek-Austrija 15000 ljudi
Osijek-Zaprescic 2000....

Pa neka opet neko pise o derbi navijacima,i onima koji su tu da naprave selfi,i tako to..
Tako je svugdje ljudi,uspjeh,i evropu,i pobjede,docice ljudi da isprate,i pozdrave,prosjek,kaljugu i patnju od fudbala,samo rijetki........
A kakvi smo mi,Sloboda kao klub sa uspjesima,dobro imamo i ovu posjetu.
Nama treba neki uspjeh pod hitno,100 godina patnje jbt,je li vas sramota o vi koji ste vodili,vodite,i koji cete voditi klub...........
Tuzla kao grad je to zasluzila,davno,ubili ste u nama sve,i uzeli nam sve,mladost,djetinjstvo,snove,kosarkaski klub,vratite nam barem dio majku vam yebem,podarite nam titulu ili kup,malo radosti,i vedrine na umorna lica,pa je li vas sramota,yebo li vas i stadion,i javna ustanova,i komplet udruzenje,i udruzenja,i paRtiju vam yebem,i sve je nase,i crvene,i zelene,i Jasmina,i Azmira,i Senada,i Davuda,pozajmice,i bus sto je kupio Azmir vam yebem,i sipove,i nezavrsenu tribinu sjevernu,i predizborna obecanja,i bager sto kopo sipove,i oronuli wc na zapadu,i Sakibov profulani penal u kupu,i Husejnovicev,i njegov transfer yebem,i pare sto ste raskrcmili,i projekat stadiona,i sistem,i dugorocne i kratkorocne planove,i Slogu,i nju isto,i OFK omladinski,
Stokooo korumpirana,podmitljiva,odvratna,politicka,huskaska,podijeli ste cijeli grad na Za njega,i protiv nekog,rastjerali djecu sa tribina,umjesto tribine i kodeksa,titula,dali im okupljaliste na JALI i dvoguzu za dvije marke,spricu,i smrk,umjesto ponosa tugu i depresiju,sramotu i odvratnost.......
Hocemo uspjeh,titulu,evropu,klub u usponu,yebe nam se hoce li stadion biti nas,ili njegov,njihov,niciji,ili svaciji,ko je predsjednik,ko finansira,privatno,ili gradsko,TITULU I USPJEH,MAJKU VAM BJELOSVJETSKU :!:
:clap:
bravo majstore! To je to.
ogadili su mi fudbal. Ne da nemam volje otići na utakmicu ja nemam pojma ko su anonimusi koji su dovedeni diti me uopste interesuje šta se dešava s klubom. Potpuno sam ravnodušan. Ubili su u meni i ono malo htijenja i strasti za fudbalom.To je možda još i gore od nervoze i sikirancije.
Sto se tiče fudbala a vala i sporta uopšte ovaj grad je otiš'o u qrac krasni a gore od toga je moja ravnodušnost prema svemu :cry:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 09:48

bozeee dragiii,
jel dosta fazona na nas racun, aj nas sad malkice obraduj red je.. :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 09:52

wobly92 je napisao/la:Rasprava vam nema smisla kad Vlado ne ide nigdje.
Mislite stvarno da će ga otjerati sad kad su ga vezali masnim, dugogodišnjim ugovorom? Zna da je rasterećen u svakom smislu i boli ga briga za ekipu i rezultate. Pare je uzeo, i uzimati će ih, kakogod.
ma dzaba sve ako bude negativno i u zenici. nema tu vise nikakvog realnog opravdanja.
i ko nam je sad v.d kad je senco u kazni od saveza??

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 09:56

Hitman22 je napisao/la:Ko dolazi tj preuzima ? Sta se prica ?
zar neko dolazi? :yawn:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2017, 10:16

Ma da osvoji 10 bodova u Zenici neka ide vise ublehas. Bolje da gledam dobrog Smajila Karica na kupi nego ovu karikaturu od trenera. Yebo mu titula sve. Sramotimo se ljudi ko nikada. Daj neka mu Mensur da pasteta i parizera ko otpremninu i nek ide do vraga.
Prodajte Ordagica, Krpica, prodajte stadion Tusanj, samo ga isplatite i nek ide vise. Ovo je neizdrzivo. Kockaru MARS IZ SVETINJE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 10:21

jel se ti zajebvas il si ozbiljan? :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2017, 10:34

ljudi dragi, svi se moramo dobro zapitati sta stoji iza ovakvih komentara Probisvjeta, Sarica Elvisa i slicnih, koji su njihovi motivi za omalovazavanje i tjeranje Vlade Jagodica, jer narusavanje atmosfere nikako nije dobro za Slobodu

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 10:47

heh na **** te nabijem, eto sta stoji.
pa tek nije dobro ako se ovo nastavi,klizimo nizbrdo i ubrzavamo, i corav bi vidio.
jedini motiv je dobrobit kluba, s vladom nema vise dobra, iz ko zna kojih razloga, mozda je i igracima dokurcio.ono sto prikazu na terenu je prvi i glavni razlog. nema tu neke skrivene agende.
a sta se prikazuje na terenu otkako je vlado preuzeo kormilo , boli.

ti stvarno znas na momente bit normalan tak oda kazem, a onda ko da te neko veslom osine i pocnes lupat.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2017, 10:50

kazi mi u lice da me nabijas, misu mali klasurasu

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 10:52

Chinaglia je napisao/la:kazi mi u lice da me nabijas, misu mali klasurasu
nemoj ciko molim te.
al kad te molim.
jer ces mi dignut pritisak a ja ti nisam solinas u becu, nego tu blizu tebe... ;)
i ozbiljno ti sad kazem mani me tih balavurdanskih fazona i prijetnji.**** te one da te ****.
vrati se u normalu al instant!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2017, 10:55

dodjite i ti i solinas, takvima sam u osnovnoj novac za uzinu uzimao

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 24 avg 2017, 10:57

Chinaglia je napisao/la:dodjite i ti i solinas, takvima sam u osnovnoj novac za uzinu uzimao
kome si ti ba uzimo sta? :lol:
novac uzine pizde materine :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2017, 11:39

Chinaglia je napisao/la:ljudi dragi, svi se moramo dobro zapitati sta stoji iza ovakvih komentara Probisvjeta, Sarica Elvisa i slicnih, koji su njihovi motivi za omalovazavanje i tjeranje Vlade Jagodica, jer narusavanje atmosfere nikako nije dobro za Slobodu
cagaljiji nije dobro opet :urnebes: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 avg 2017, 12:20

Sta kaze,narusena atmosfera :lol:
20.08.17 PL Sloboda Zrinjski 0 : 2
12.08.17 PL NK Vitez Sloboda 0 : 1
06.08.17 PL Krupa Sloboda 0 : 0
29.07.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 0 : 1
23.07.17 PL Široki Brijeg Sloboda 2 : 0
05.07.17 CF Zrinjski Sloboda 1 : 1
28.05.17 PL Zrinjski Sloboda 3 : 0
20.05.17 PL Sloboda Krupa 1 : 3
13.05.17 PL Sloboda Radnik Bijeljina 2 : 0
05.05.17 PL Sarajevo Sloboda 1 : 0
30.04.17 PL Sloboda Željezničar 2 : 2
22.04.17 PL Sloboda Zrinjski 0 : 0
15.04.17 PL Krupa Sloboda 3 : 0
08.04.17 PL Radnik Bijeljina Sloboda 0 : 1
05.04.17 PL Sloboda Sarajevo 0 : 2
:oops:
Analiziraj ovo Vladooooooooo :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 24 avg 2017, 13:14

Valjic sudi protiv Celika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.