Merak je na baušteli u dojčland, nije on 100%
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Postujem tvoje misljenje, nemojte mislit da ja imam neku lošu namjeru! Moja namjera je iz srca da jednog dana pokušamo da svi u BiH budemo slozni! Saznao sam da ovdje na forumu ima i dosta osoba ženskog roda tako da bi bilo lijepo i da se ponašamo kulturnije. Mi Bosanci imamo najvecu velicinu Spolnog Penisa a najmanji mozak, ali hajde to i razumijem jer nas jebu u mozak vazda.
Nije istina, momak radi kao konobar casno posteno. Zavrsio je srednju prosle godije odma se zaposlio da bi mogao curi kupit sta pozeli da joj omoguci fin zivot. Da nas je vise takvih gdje bi nam kraj bio…
-
- Kontakt:
Sad prosao kroz vogoscu, momci opusteno po cesti prefarbavaju zeljkanove grafite, jedan za drugim
-
- Kontakt:
Sta imas biti pod dojmom to je za njih normala. Bacanje bombi,ulete im na derbiju momci dodju do njihove tribine i izbodu momke na sred terena,nozevi,utoke to je njihov stil ovo je samo vrhunac svega toga,ima toga jos al da im ne otvaram stare rane.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 jan 2024, 19:58Jos sam pod dojmom ove akcije. Nemojte zajebavat manijake, mogli bi vam grafite presarat dok spavate
Pitari uvijek zrtve bas mi ih je nesto zao..
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Debilno i umobolno!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Dozovi se druže, jesi dobro?
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
A sta ste ocekivali nakon onog sinoc sto ste napravili, da ce vasi ostat citavi a
e moj glupane pa taj isti Adel je ubio i naseg navijaca
-
da li je moguce da vi imate toliki manjak inteligencije da ne mozete shvatiti da ste vi prvi poceliStatic je napisao/la: ↑26 jan 2024, 00:16A sta ste ocekivali nakon onog sinoc sto ste napravili, da ce vasi ostat citavi a
i da nije tako, katastrofa, ovakve stvari admini moraju sankcionisati, davati legitimet ubici je ocajno, a pored toga taj ubica je htio preuzeti i sjever, al mozda se ovaj ne sjeca
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Horde su sarale grafite neku noc po Ilijasu i Vg, pokusaj akcijanja od strane hz.
Zao mi je, ali vas niko ne dozivljava kao prijetnju.
Bezveze siris lazi, kad dobro znate sta je istina

Zaboravio si naglasit da je krenuo preuzet sjever ne na taj nacin da preuzme navijanje od nekog ko ne zeli vise da vodi nego na mnogo gori nacin.zlo87 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 00:21i da nije tako, katastrofa, ovakve stvari admini moraju sankcionisati, davati legitimet ubici je ocajno, a pored toga taj ubica je htio preuzeti i sjever, al mozda se ovaj ne sjeca
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, MrkiMedo i 44 gosta.