NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Gledaj Simmonsa, sad tek nece uzimati jumpere. Podredio je karijeru zakucavanju 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam o čemu vi pričate. Pa prošle godine serija Bucksi - Toronto je nakon tri utakmice mogla vrlo lahko biti 3:0, jer koliko se sjećam u trećoj tekmi su se produžeci igrali.
I da ih ove godine izbaci Toronto bez Leonarda?
I da ih ove godine izbaci Toronto bez Leonarda?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Toronto prosle godine je poslije Cavsa 2016 najsretnije osvojena titula
Da su kontra sebe u finalu imali KD umjesto Currya bili bi ponizeni
Da su kontra sebe u finalu imali KD umjesto Currya bili bi ponizeni
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ijaooo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- IlCapitano
- Kontakt:
Momak je cudo, bez ikakvog hypa jaro igra momacki 
sjetim se one sezone kad je Juka previse smrsao i tim sjebao svoju sezonu...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Nisam sigurno koliko mu je ovo pametno
Trebao je smršati definitivno,ali ovoliko...Nisam siguran da je nešto enormno povećao snagu da bi mogao nadoknaditi manjak kg u reketu.Bojim se da ga tek sada neće nigdje biti u odbrani, dok se za napad i ne brinem toliko-tu je sami vrh NBA,u kakvom god stanju bio.
Mens sana in corpore sano.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Valjda ljudi oko njega znaju sta je najbolje za njega. Definitivno ce se ubrzati za 30%. Sve je bolje nego da izgleda kao na SP. Ono je bilo najadnije sto neki sportas moze sebi da dozvoli u fizičkom smislu.
Mislim da je skupio dovoljno iskustva i da je dovoljno pametan da ovo necu uticati na njegovu napadacku igru, bar ne u negativnom smislu. Dok bi u odbrani mogao(?) biti dosta pokretljiviji, al vidjet cemo uskoro sve
Svi su srali kako treba da smrsa, sad kad je smrsao nije trebao 
The NBA is targeting a slightly earlier date for the restart of the season in Orlando, **** tell ESPN: July 30.
The NBA is targeting a slightly earlier date for the restart of the season in Orlando, **** tell ESPN: July 30.
Sad je jasno sto je ovoliko smrsao

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Sto, postao vegan?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nole nije vegan .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Yahoo ****: Significant number of players disappointed their voice wasn’t heard in decision to restart season, and others believe black players sequestered to entertain and ease league’s economic burden amid racial tension is bad optics.
Bruh
Bruh
Hoce da budu placeni a da ne igraju. A za to im je ova situacija upotrebljivo sredstvo prema tom cilju.
Razumljivo da se igracima iz timova koji nisu u konkurenciji za prsten ne igra. Valja im biti tamo u zatvorenom dva mjeseca, a mogu da uzivaju kuci sa porodicama. Sta su i imali zvati Washington ili Phoenix.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜