Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Horoz
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Horoz » 06 mar 2025, 09:33

I ja potajno gajim neku malu nadu da ima nešto :oops: , jer to bi bilo jedno od najvećih pojačanja u istoriji,
ali ne treba to sve ozbiljno shvatati.

FIFA - član 278: Ako punica fubalera ima restoran u glavnom gradu asocijacije čiji je ONA državljanin, onda fudbaler ima pravo nastupa za tu državu, bez obzira što ne ispunjava uobičajene kriterije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 06 mar 2025, 09:40

Nego jesu li Danci objavili spisak, ima li Bieretha? U tom slučaju bi se moglo reći da nada zadnja umire.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 mar 2025, 09:43

Surreal je napisao/la:
06 mar 2025, 09:32
Kao i inače, tema puna negativaca i kontraša, koji u slučaju da sve propadne, mogu ponosno reći - "a jesmo rekli, naivne Bošnje."

Igrač je klasa, ako postoji promil šanse super, ako ne, idemo dalje.
:salut:
Prvi pasus definitivno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 06 mar 2025, 09:48

Horoz je napisao/la:
06 mar 2025, 09:40
Nego jesu li Danci objavili spisak, ima li Bieretha? U tom slučaju bi se moglo reći da nada zadnja umire.
Jesu. Ima. Umrla.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 06 mar 2025, 10:12

babino je napisao/la:
06 mar 2025, 09:33
SanaBosna je napisao/la:
06 mar 2025, 09:29
babino je napisao/la:
06 mar 2025, 09:27
mislio:-)
Eto "kontam" :rol:
ma brate, mislio, kontao, isti vrag. Emir Deilc je novinarski mag hihi
Jos kad procitah od nekog, druzi se sa Sinanom i on mu izvor informacija :D
sigurno, nebi ni spominjali da nema sanse

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 mar 2025, 11:26

Može ovaj igrati za nas ali procedura je jako, jako komplikovana i dugotrajna.

Ne želim širiti negativu, dok mi gajimo neke nade i pravimo se da se nista ne događa, situacija u Drzavi nikad neizvjesnija.

U ovakvim okolnostima nikad se ne zna hoce li se utakmica uopste i odigrati.... Bilo kako biloo loše ce se sve ovo odraziti i na atmosferu u reprezwntaciji i ako sve prodje bez nekih vecih tenzija.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 06 mar 2025, 11:55

Imajednabrigada je napisao/la:
06 mar 2025, 11:26

Ne želim širiti negativu, dok mi gajimo neke nade i pravimo se da se nista ne događa, situacija u Drzavi nikad neizvjesnija.

U ovakvim okolnostima nikad se ne zna hoce li se utakmica uopste i odigrati.... Bilo kako biloo loše ce se sve ovo odraziti i na atmosferu u reprezwntaciji i ako sve prodje bez nekih vecih tenzija.
sto bi se lose odrazilo ako prodje bez vecih tenzija?
srba nemas u ekipi, a ako sergej fura sta fura, trebao bi im biti samo veci motiv da igraju za drzavu.
Saric ima da grize:-)
Drzava se brani i na sportskim terenima, neka Katic, Sunjic, Burnic i ostali pokazu patriotizam.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 06 mar 2025, 12:10

Horoz je napisao/la:
06 mar 2025, 09:07
Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet :roll: . Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.

A što se mora neko nafuravati ili kasnije razočarati ako ne bude igrao? To jednostavno gledati na način da savez pokušava dovesti sve kvalitetne igrače koji imaju pravo nastupa, pa makar to bilo i 1% šanse. A čim je oženjen za bosanku, ima se osnova makar istražiti mogućnosti.
Isto tako ako ne bude moglo, ne vidim razloga za razočarenja niti poredjenja sa narkomanima. Čestitati savezu na tome što pokušava i one koji su teži slučajevi dovesti u našu reprezentaciju i krenuti dalje.

Ista stvar je i sa Bierethom. Meni bi bilo jako žao ako savez nije nikada ni pokušao stupiti u kontakt sa njim i makar mu ponuditi neku opciju. A sad na njemu je hoće li prihvatiti ili neće. Svjestan sam i ja da on neće prihvatiti da igra za nas, ali poenta je da je neko tu ko je na kraju krajeva i zadužen da to istrazi i prima platu za to i normalno je da istraži opcije.
Odbije te čovjek....hvala lijepo. Prijatno i miran si jer znaš da nije do tebe i ne treba zaliti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 06 mar 2025, 12:11

Ne želiš širiti negativu, a već ko zna koji post na istu temu.

Situacija u državi je ista kao i uvijek, ništa spektakularno. Čuj hoće li se utakmica igrati :lolno:
I kakve tenzije u ekipi konkretno? Fakat misliš da iko normalan, a igrači ovog nivoa to jesu, ima ikakve primisli u tom kontekstu? Ima samo običan i najniži sloj puka.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 mar 2025, 12:14

DeeWa je napisao/la:
06 mar 2025, 12:10
Horoz je napisao/la:
06 mar 2025, 09:07
Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet :roll: . Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.

A što se mora neko nafuravati ili kasnije razočarati ako ne bude igrao? To jednostavno gledati na način da savez pokušava dovesti sve kvalitetne igrače koji imaju pravo nastupa, pa makar to bilo i 1% šanse. A čim je oženjen za bosanku, ima se osnova makar istražiti mogućnosti.
Isto tako ako ne bude moglo, ne vidim razloga za razočarenja niti poredjenja sa narkomanima. Čestitati savezu na tome što pokušava i one koji su teži slučajevi dovesti u našu reprezentaciju i krenuti dalje.

Ista stvar je i sa Bierethom. Meni bi bilo jako žao ako savez nije nikada ni pokušao stupiti u kontakt sa njim i makar mu ponuditi neku opciju. A sad na njemu je hoće li prihvatiti ili neće. Svjestan sam i ja da on neće prihvatiti da igra za nas, ali poenta je da je neko tu ko je na kraju krajeva i zadužen da to istrazi i prima platu za to i normalno je da istraži opcije.
Odbije te čovjek....hvala lijepo. Prijatno i miran si jer znaš da nije do tebe i ne treba zaliti.
Potpis. Realno puno vise mozemo dobiti, nego izgubiti. Ne moze, nikom nista, idemo sa ovim istim igracima. Gledam neki dan, neko napisao ma bezveze igrac. Pa kakvi su onda ovi trenutni, a niko od njih ne moze primirisati ni Brentfordu ni Premier ligi.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 mar 2025, 12:15

Ovog treba prekrizit on je kao Seferovic i Omerovic iz Svicarske hocu ja za Bosnu al ne mogu sad ako me slucajno Ragmick pozove pa cu ja tamo 25 26 se javit da igram za Bosnu ako ne ostvarim karijeru

slika

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 06 mar 2025, 12:20

zaostrog je napisao/la:
06 mar 2025, 12:11

Situacija u državi je ista kao i uvijek, ništa spektakularno. Čuj hoće li se utakmica igrati :lolno:
I kakve tenzije u ekipi konkretno? Fakat misliš da iko normalan, a igrači ovog nivoa to jesu, ima ikakve primisli u tom kontekstu? Ima samo običan i najniži sloj puka.

Ne širim negativu već samo kazem da moramo biti svjesni svega i da će sve ovo uticati i odrazit se na reprezentaciju. Ko imalo mozga ima svjestan je, pa na čelu saveza je čovjek koji je familija sa idiotom koji je otcijepio pola drzave... Staa treba li vam jos nesto reci da skontate ili opet bosnju treba maljom po glavi da bi skontao.

Odakle si ti ako nije tajnaa?
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 06 mar 2025, 13:44

06 mar 2025, 12:20
zaostrog je napisao/la:
06 mar 2025, 12:11

Ne širim negativu već samo kazem da moramo biti svjesni svega i da će sve ovo uticati i odrazit se na reprezentaciju. Ko imalo mozga ima svjestan je, pa na čelu saveza je čovjek koji je familija sa idiotom koji je otcijepio pola drzave... Staa treba li vam jos nesto reci da skontate ili opet bosnju treba maljom po glavi da bi skontao.

Odakle si ti ako nije tajnaa?
:rol:
Šta će se bolan odrazit ? :rol: 80% repke nam dijaspora koja nema pojma šta se dešava kod nas.
A da li stvarno misliš da fudbale pogadja situacija u Bosni ? I da oni pored svih svojih obaveza, uživanja, para… razmišljaju o situaciji u Bosni. :rol:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 06 mar 2025, 14:52

Sta mislite da li ce Janelt ili Tahirovic imati prednost kod Pokerasa? :yawn:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 mar 2025, 14:58

Mogli je napisao/la:
06 mar 2025, 14:52
Logicno Tahirovic. Imao je prednost i dok nije igrao, a kamoli sad kad je krocio na teren :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 06 mar 2025, 15:52

DamirT je napisao/la:
06 mar 2025, 14:58
Mogli je napisao/la:
Logicno Tahirovic. Imao je prednost i dok nije igrao, a kamoli sad kad je krocio na teren :mrgreen:
Tahirović nije 6.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 mar 2025, 16:09

Mogli je napisao/la:
Je li Janelt igrac tipa Rahimic?

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 06 mar 2025, 16:39

Sheyi je napisao/la:
06 mar 2025, 16:09
Mogli je napisao/la:
Ne bi rekao. U Brentfordu igra u paru sa Norgaardom koji je nesto defanzivniji.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 06 mar 2025, 16:57

Sheyi je napisao/la:
06 mar 2025, 16:09
Mogli je napisao/la:
Ni nalik. Mislim generalno je dobar kada je u pitanju i duel igra ali mu zuti karton i grub faul nisu zastitni znak kao kod Elvira.
Miran na lopti, lijeva noga, dobro pokriva prostor, stigne se ubacit i naprijed zabit/asistirat. Otprilike neka upgrade verzija Krunica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.