ali ne treba to sve ozbiljno shvatati.
FIFA - član 278: Ako punica fubalera ima restoran u glavnom gradu asocijacije čiji je ONA državljanin, onda fudbaler ima pravo nastupa za tu državu, bez obzira što ne ispunjava uobičajene kriterije.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
sigurno, nebi ni spominjali da nema sanse
sto bi se lose odrazilo ako prodje bez vecih tenzija?Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:26Može ovaj igrati za nas ali procedura je jako, jako komplikovana i dugotrajna.
Ne želim širiti negativu, dok mi gajimo neke nade i pravimo se da se nista ne događa, situacija u Drzavi nikad neizvjesnija.
U ovakvim okolnostima nikad se ne zna hoce li se utakmica uopste i odigrati.... Bilo kako biloo loše ce se sve ovo odraziti i na atmosferu u reprezwntaciji i ako sve prodje bez nekih vecih tenzija.
Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:07Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet. Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.
Ne želiš širiti negativu, a već ko zna koji post na istu temu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:26Može ovaj igrati za nas ali procedura je jako, jako komplikovana i dugotrajna.
Ne želim širiti negativu, dok mi gajimo neke nade i pravimo se da se nista ne događa, situacija u Drzavi nikad neizvjesnija.
U ovakvim okolnostima nikad se ne zna hoce li se utakmica uopste i odigrati.... Bilo kako biloo loše ce se sve ovo odraziti i na atmosferu u reprezwntaciji i ako sve prodje bez nekih vecih tenzija.
Potpis. Realno puno vise mozemo dobiti, nego izgubiti. Ne moze, nikom nista, idemo sa ovim istim igracima. Gledam neki dan, neko napisao ma bezveze igrac. Pa kakvi su onda ovi trenutni, a niko od njih ne moze primirisati ni Brentfordu ni Premier ligi.DeeWa je napisao/la: ↑06 mar 2025, 12:10Horoz je napisao/la: ↑06 mar 2025, 09:07Nije negativno pisanje poklušaj da se razbiju iluzije i lažne nade, koje će onda dovesti do još većeg defetizma i razočarenja.
Mi smo skloni tome, garantujem da se već prave formacije sa Janletom, da se vidimo na SP, cvjetaju ruže i onda mlatneš o zemlju.
To je već sada neki narkomanski mentalitet. Daj da se sada nafuravam da će Janlet igrati za nas, a **** realnost.
A što se mora neko nafuravati ili kasnije razočarati ako ne bude igrao? To jednostavno gledati na način da savez pokušava dovesti sve kvalitetne igrače koji imaju pravo nastupa, pa makar to bilo i 1% šanse. A čim je oženjen za bosanku, ima se osnova makar istražiti mogućnosti.
Isto tako ako ne bude moglo, ne vidim razloga za razočarenja niti poredjenja sa narkomanima. Čestitati savezu na tome što pokušava i one koji su teži slučajevi dovesti u našu reprezentaciju i krenuti dalje.
Ista stvar je i sa Bierethom. Meni bi bilo jako žao ako savez nije nikada ni pokušao stupiti u kontakt sa njim i makar mu ponuditi neku opciju. A sad na njemu je hoće li prihvatiti ili neće. Svjestan sam i ja da on neće prihvatiti da igra za nas, ali poenta je da je neko tu ko je na kraju krajeva i zadužen da to istrazi i prima platu za to i normalno je da istraži opcije.
Odbije te čovjek....hvala lijepo. Prijatno i miran si jer znaš da nije do tebe i ne treba zaliti.
zaostrog je napisao/la: ↑06 mar 2025, 12:11Ne želiš širiti negativu, a već ko zna koji post na istu temu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:26Može ovaj igrati za nas ali procedura je jako, jako komplikovana i dugotrajna.
Situacija u državi je ista kao i uvijek, ništa spektakularno. Čuj hoće li se utakmica igrati![]()
I kakve tenzije u ekipi konkretno? Fakat misliš da iko normalan, a igrači ovog nivoa to jesu, ima ikakve primisli u tom kontekstu? Ima samo običan i najniži sloj puka.
Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 mar 2025, 12:20zaostrog je napisao/la: ↑06 mar 2025, 12:11Ne želiš širiti negativu, a već ko zna koji post na istu temu.Imajednabrigada je napisao/la: ↑06 mar 2025, 11:26Može ovaj igrati za nas ali procedura je jako, jako komplikovana i dugotrajna.
Situacija u državi je ista kao i uvijek, ništa spektakularno. Čuj hoće li se utakmica igrati![]()
I kakve tenzije u ekipi konkretno? Fakat misliš da iko normalan, a igrači ovog nivoa to jesu, ima ikakve primisli u tom kontekstu? Ima samo običan i najniži sloj puka.
Ne širim negativu već samo kazem da moramo biti svjesni svega i da će sve ovo uticati i odrazit se na reprezentaciju. Ko imalo mozga ima svjestan je, pa na čelu saveza je čovjek koji je familija sa idiotom koji je otcijepio pola drzave... Staa treba li vam jos nesto reci da skontate ili opet bosnju treba maljom po glavi da bi skontao.
Odakle si ti ako nije tajnaa?
Logicno Tahirovic. Imao je prednost i dok nije igrao, a kamoli sad kad je krocio na teren
Tahirović nije 6.
Ni nalik. Mislim generalno je dobar kada je u pitanju i duel igra ali mu zuti karton i grub faul nisu zastitni znak kao kod Elvira.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.