Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Hvala Bogu da ne moram čitat one bljuvotine na youtube chatu, još da Avdić komentariše i finale je naše.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
To Senad u hodu sredio, vidio Edina u Mostaru i konta "Ej 'arane aj mi večeras odradimo prenos jedan"
Ko da gledam da će sa youtube preuzeti sliku al dobro, Senad se trudi, a ne znam fakat kako ove ublehe sa državne TV nisu ovo organizovale, džaba bi dobili prenos 100% uz to bi popunili program, a malo bi se nabralo i od koje reklame, al najlakše je kukat kako niko ne plaća RTV pretplatu, MARŠ !
Ko da gledam da će sa youtube preuzeti sliku al dobro, Senad se trudi, a ne znam fakat kako ove ublehe sa državne TV nisu ovo organizovale, džaba bi dobili prenos 100% uz to bi popunili program, a malo bi se nabralo i od koje reklame, al najlakše je kukat kako niko ne plaća RTV pretplatu, MARŠ !
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
- Kontakt:
Svaka čast Senadu, pravi patriota 

Jel ovo ozbiljno za Avdica, ako bude bice uzivancija 

To su naše želje, mada me ne bi ništa iznenadilo od Senada, pa ni da Konjić bude komentator. HAJMO BITI POZITIVNIJimCarrey je napisao/la:Jel ovo ozbiljno za Avdica, ako bude bice uzivancija
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Možda Baho prenosi, kad on krene Musaaaa zaaa triiiii
A možda i Marjan.

A možda i Marjan.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa naklon do poda Senade i FACE TV 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- sigurnoable
- Kontakt:
E jos da Avdic ili Baha prenose to bi bilo prejako!
Zna se kome je stalo do ove drzave, a ne ko ove ova bagra sa javnih emitera
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Loze vas za avdica.... Prestanite lagati napaceni narod.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
SGD53 je napisao/la:To Senad u hodu sredio, vidio Edina u Mostaru i konta "Ej 'arane aj mi večeras odradimo prenos jedan"
Nevjerujem da će Edin to raditi, jer valja prijetit onom Albancu sa Kosova što krade signal u Americi, to će najveći talenat koji je grad Sarajevo dalo voditi, Danko.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Jedan je Senči
Brine za svoj narod uvijek . Prenosi fudbalsku reprezentaciju , klubove u Evropi , sad mlade kosarkse. Naklon do poda najboljoj TV u državi.

Brine za svoj narod uvijek . Prenosi fudbalsku reprezentaciju , klubove u Evropi , sad mlade kosarkse. Naklon do poda najboljoj TV u državi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Eh moguće je i da će Danko voditi, on je u vakat i igrao košarkukim je napisao/la:SGD53 je napisao/la:To Senad u hodu sredio, vidio Edina u Mostaru i konta "Ej 'arane aj mi večeras odradimo prenos jedan"
Nevjerujem da će Edin to raditi, jer valja prijetit onom Albancu sa Kosova što krade signal u Americi, to će najveći talenat koji je grad Sarajevo dalo voditi, Danko.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svaka čast. Još kad bi Avdić bio, milina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemoj Danka "Eh šta ćemo sad režija" života ti... bolje onog futavca Vedu nego DankaFaraonTM je napisao/la:Eh moguće je i da će Danko voditi, on je u vakat i igrao košarkukim je napisao/la:SGD53 je napisao/la:To Senad u hodu sredio, vidio Edina u Mostaru i konta "Ej 'arane aj mi večeras odradimo prenos jedan"

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Litvanija-Turska odlicna utakmica!
Strasne ekipe, zivi sreca da igramo sa Spancima...
Strasne ekipe, zivi sreca da igramo sa Spancima...
Ma ne mogu ni Vedu, doduše on svakako sada radi na Areni Sport.Elddar je napisao/la:
Nemoj Danka "Eh šta ćemo sad režija" života ti... bolje onog futavca Vedu nego Danka
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da hoce jos kako Litvanci uzet ove smrde Turke i mi aBd Spance pa bi imali puno vece sanse nego protiv ovih fizikalaca ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.