BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Ulozite zalbu Uefi.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Rekordmeister
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Ulozite zalbu Uefi.![]()
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pricamo o finalu LP.Rekordmeister je napisao/la:Milslim da ce Uefa uvaziti tvoje rijeci i oduzei tituli Bayi i pokloniti je Arsenalu jer je sudac pogrijesio i svirao ofisde WolcotuBigBigBang je napisao/la:O Lewandovskom se moze diskutovati, ta situacija za Mullera je presmijesna i nije crveni. Kako god okrenes Dortmund je ostecen, pogotovo jer je situacija sa Riberyem bila u prvom poluvremenu, crveni bi sve promjenio.![]()
btw onaj nepostojeci korner u Londonu iz kojeg je Arsenal postigao gol on je baska i potpuno regularno jer imate pravne osnove za njega
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Rekordmeister
- Kontakt:
De stipu finale hajmo na stvar koja tebe boli
Bayern ionako nije zasluzio igrati u finalu jer su pokrali Arsenal sa kolegama iz Uefe kako su samo nastimali onaj ofsajd 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobar pokusaj razvodnjavanja diskusije i skretanja sa price o tome da je Borussija ostecena u finalu ali NECES RAZBOJNICE! Tema nija Arsenal.
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa sta sad ako je ostecena, to ne mjenja nista da smo zasluzeno osvojili, ko vam je kriv kad nemate kesha da kupite sudije.BigBigBang je napisao/la:Dobar pokusaj razvodnjavanja diskusije i skretanja sa price o tome da je Borussija ostecena u finalu ali NECES RAZBOJNICE! Tema nija Arsenal.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Ma daj paja budi ozbiljan,pa naravno da je BVB zasluzila osvojiti titulu,od pocetka do kraja su bili neprikosneoveni.Onakom lakocom pobjediti Sahtar,pa Malagu,Real skoro neokrznejni su prosli.BigBigBang je napisao/la:Dobar pokusaj razvodnjavanja diskusije i skretanja sa price o tome da je Borussija ostecena u finalu ali NECES RAZBOJNICE! Tema nija Arsenal.
Dok se Bayo mucio sa Juveom i Barcom a da ne pricam o Arsenalu gdje nebi uopste prosli da nije bilo sudaca
I haj udji na onaj svoj drugi nick ne pristaje ti trolanje sa tog jer ipak sa tim nickom si znao i koju pamtenu napisati za razliku od onog drugog gdje pises samo nebuloze i gluposti.
- amel10071988
- Kontakt:
Koliko ja vidim naziv teme je "Dormund"
Izgleda da od De Bruyne-a nema nista, ide na posudbu u Leverkuzen na godinu dana, a zauzvrat Leverkuzen prodaje Schurrle-a Čelziju
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... erman.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda da od De Bruyne-a nema nista, ide na posudbu u Leverkuzen na godinu dana, a zauzvrat Leverkuzen prodaje Schurrle-a Čelziju
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... erman.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
-
BigBigBang
- Kontakt:
Rutinski su prosli Shakhrar i Real, Malagu bi rutinski prosli da spanci nisu imali neku ludu srecu u prvom mecu kojeg su trebali izgubiti jedno 4-1, ali ta nesreca iz te tekme im se vratila u revansu kad su prosli u sudijskog nadoknadi, Malaga dala gol iz ofsajda, Borussija dala isto, prolaz Borusije apsolutno zasluzen u oba meca su bili bolji. Da dodam jos da su u grupi smrti bez poraza zavrsili na prvom mjestu.
Bayern je zasluzeno i dominantno pobjedio Juventus a pregazio katalonsku buraniju, ali su bacili sumnju na svoj kvalitet u mecevima sa Arsenalom ekipom prepunom limitiranih balvana i mediokriteta (Arteta, Walnut, Ramsey, Podloski, Sagna itd itd.) koju su prosli na gol razliku i kad uzmes sretni gol krampe Mandzukica smijesno.
Naravno nije sad Bayernu sudija i uefa poklonio titulu kao Barceloni koja je skandalozno osvajala trofeja ali cinjenica je da je Borusija ostecena u finalu i da bi bilo potpuno zasluzeno da su oni evropski prvaci.
Bayern je zasluzeno i dominantno pobjedio Juventus a pregazio katalonsku buraniju, ali su bacili sumnju na svoj kvalitet u mecevima sa Arsenalom ekipom prepunom limitiranih balvana i mediokriteta (Arteta, Walnut, Ramsey, Podloski, Sagna itd itd.) koju su prosli na gol razliku i kad uzmes sretni gol krampe Mandzukica smijesno.
Naravno nije sad Bayernu sudija i uefa poklonio titulu kao Barceloni koja je skandalozno osvajala trofeja ali cinjenica je da je Borusija ostecena u finalu i da bi bilo potpuno zasluzeno da su oni evropski prvaci.
Pa dobro riziko uvjek postoji. Mozda bi nam bolje sjeo Dragovic za te pare al sta je tu je.Saurman je napisao/la:Ne znam šta je Klopp vidio u ovom Sokratisu, lik je žešći flop još ga platio 9 mil a pustio Santanu za milion koji je bolji od Grka bar duplo.
Moglo bi se desiti ista stvar kao i sa Schieberom.
Po meni je Sokratis bolji od Santane, samim tim sto je agresivan i zivahan (pravi fajter) dok je Tele vise smotan i djeluje izgubljeno u prostoru.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ovo oko deBruyna je postalo looodoamel10071988 je napisao/la:Koliko ja vidim naziv teme je "Dormund"![]()
Holzhäuser neso sere kao chelsea pristao sve dogovoreno. Pa sto onda vec niste finalizirali transfer? Ko da se nepita igrac, nisu valjda na berzi robova
Sto se mene tice ja bi pristo i da deBruyne ide u levu a nama sirle i svi sretni
ova naša uprava mi sve više ide na k... ne mogu vjerovati koliko su to nesposobni ljudi, ok napravili su puno da dođemo do ovoga gdje smo sad (ogroman iskorak) ali šta će to vrijediti ako ga sad zaseru, brate mili ovo što rade u zadnje vrijeme koliko su nesposobni oko pregovora sa igračima je da ne povjeruješ...
Nakon što smo vjerojatno izgubili de Bruynea blizu smo da izgubimo i Eriksena pa koji k... na kraju ćemo dovesti Sammira i Krstanovića kak je krenulo, nek se gone više stvarno me živciraju
bavarci samo uživajte i provocirajte, sve je to normalno i mi ćemo vas ako Bog da
i respect za bayernovu upravu kako su u stanju privući igrača mi to nikad ili barem ne tako skoro nećemo biti u stanju koliko god nam bilo teško priznati
Nakon što smo vjerojatno izgubili de Bruynea blizu smo da izgubimo i Eriksena pa koji k... na kraju ćemo dovesti Sammira i Krstanovića kak je krenulo, nek se gone više stvarno me živciraju
bavarci samo uživajte i provocirajte, sve je to normalno i mi ćemo vas ako Bog da
i respect za bayernovu upravu kako su u stanju privući igrača mi to nikad ili barem ne tako skoro nećemo biti u stanju koliko god nam bilo teško priznati
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 maj 2013, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ne zaboravi da je Sokratis ove godine predvodio drugu najlošiju odbranu lige poslije one iz Hoffenheima.Lokos19 je napisao/la:Pa dobro riziko uvjek postoji. Mozda bi nam bolje sjeo Dragovic za te pare al sta je tu je.Saurman je napisao/la:Ne znam šta je Klopp vidio u ovom Sokratisu, lik je žešći flop još ga platio 9 mil a pustio Santanu za milion koji je bolji od Grka bar duplo.
Moglo bi se desiti ista stvar kao i sa Schieberom.
Po meni je Sokratis bolji od Santane, samim tim sto je agresivan i zivahan (pravi fajter) dok je Tele vise smotan i djeluje izgubljeno u prostoru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne može on sam igrat' u propalom Werderu.Saurman je napisao/la:Ne zaboravi da je Sokratis ove godine predvodio drugu najlošiju odbranu lige poslije one iz Hoffenheima.
@zgmiky
Pusti razne špekulacije. Sve to što piše (pozitivno ili negativno) ne mora ništa da znači. Uvjeren sam da će makar biti 2-3 velika pojačanja. A ko će se naći u probranom društvu ostaje da se vidi.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
stari sve to stoji ali ne da mi se više čitat te pi.darije, cjenkaju se ko na placu i važu sve previše i onda izgube igrača, nadam se da ćemo dovest barem EriksenaSemir bvb je napisao/la: Pusti razne špekulacije. Sve to što piše (pozitivno ili negativno) ne mora ništa da znači. Uvjeren sam da će makar biti 2-3 velika pojačanja. A ko će se naći u probranom društvu ostaje da se vidi.
Saurman je napisao/la:Ne zaboravi da je Sokratis ove godine predvodio drugu najlošiju odbranu lige poslije one iz Hoffenheima.
Gledas previse povrsno na stvari, svi znamo kakav je Verder igrao fudbal dok nije otisao Saf.A i imam osecaj ti da gledas samo statistiku pa je po default-u los.Ima par golova koji idu na njegovu dusu sto je uveliko i posledica Safovog sistema, ali je klasa iznad svih njegovih saigraca u odbrani.Ovde kod Klopa te greske ce biti svedene na minimum, a i ima bolje da se postavlja u odbrani nego kod Safa i nece bas biti visoko postavljena linija odbrane kao kod ovog mazohiste.
To stoji, ali koga je tele predvodio? Werder ove godine se nemoze uzet za ozbiljno jer su cijelu sezonu imali neki cirkus.Saurman je napisao/la:Ne zaboravi da je Sokratis ove godine predvodio drugu najlošiju odbranu lige poslije one iz Hoffenheima.
A nesumnjam da ce ga Klopponja jos usavrsiti
Jedino sto je mozda za kritike je visina odstete
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Zanimljiva situacija sa De Bruyneom - on hoće nama, a Chelsky ga želi posuditi poligonu za razvoj tuđih igrača Bayeru. Kuzen mi uopće nije jasan sa ovim posudbama. Već su Kroosa i Carvajala izgubili, a sad i s De Bruyneom idu na neku glupu posudbu.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ma Leverkusen je smeće od kluba, oni su dosegli svoj maksimum i vrhunac i oni dalje od ovoga jednostavno ne mogu. To je klub koji razvija igrače za druge klubove što pokazuju te silne posudbe (bez prava kupnje ili one u kojima ih njihov klub može vratiti nazad kao što je sad slučaj sa Carvajalom). Da Leverkusen nema sponzor Bayer iza sebe ja sam siguran da bi taj klub bi na međi između 2. i 3. lige.
...sjetite se što je bilo s KFC Uerdingenom kojeg je također sponzorirao Bayer...danas je taj klub u 5.ligi (istina 1. su i vraćaju se u 4.ligu sljedeće sezone), eto to vam je to.
Inače drago mi je da nećemo dovest nijedno gofno iz onog konzumentskog kluba iz Minkena, najmanje što nam treba su plaćenici kojeg je ta kompanija puna.
S de Bruyneom je jako nezgodna situacija, mislim da će se sve znati sljedećeg tjedna kad Otac preuzme palicu u Chelseayu. de Bruyne je igrač baš po mom ukusu i sve ima za naš stil igre i bila bi prava šteta ako ga ne bi mogli dovesti. Ostaje za vidjeti šta će se dogoditi....držimo fige
Inače drago mi je da nećemo dovest nijedno gofno iz onog konzumentskog kluba iz Minkena, najmanje što nam treba su plaćenici kojeg je ta kompanija puna.
S de Bruyneom je jako nezgodna situacija, mislim da će se sve znati sljedećeg tjedna kad Otac preuzme palicu u Chelseayu. de Bruyne je igrač baš po mom ukusu i sve ima za naš stil igre i bila bi prava šteta ako ga ne bi mogli dovesti. Ostaje za vidjeti šta će se dogoditi....držimo fige
Röhn/Twitter
Ok, like I said: No agreement between #KDB & #Bayer. #Mourinho still has to make a decision. Boring, but the truth.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
A šta je BVB nego razvojni klub velikih. Igrate finale LP-a, a ne možete nikog osim talenata da privučete. Niste ništa bolji od Bayera. Uprava vam laže na sve strane, a vi naivci vjerujete.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.