Ma kakav Mesa...moj ga jaran nagovorio, zna boccaccio o kome je rijecpile87 je napisao/la:Nisam siguran da je doktora doveo Mesa, al je i nebitno od kucukukvica 99,9% nema nista...Seyo_TM je napisao/la:Vjerovatno je mislio ako je Vuk u francuskoj bio, da ga je Mesa doveo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nego jesi li ti spreman za SplitSeyo_TM je napisao/la:Ma kakav Mesa...moj ga jaran nagovorio, zna boccaccio o kome je rijecpile87 je napisao/la:Nisam siguran da je doktora doveo Mesa, al je i nebitno od kucukukvica 99,9% nema nista...Seyo_TM je napisao/la:Vjerovatno je mislio ako je Vuk u francuskoj bio, da ga je Mesa doveo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Normalno, spreman ko SS-ovac
Jos da mi je nac pinove za tomato brojeve
-
umene zeljo
- Kontakt:
TOUR DE SPLIT..!!!

Ne zaboravi da je dzonjam pored telefona pa eto sjeti me seSeyo_TM je napisao/la:Normalno, spreman ko SS-ovac![]()
Ako ne bude raje oko nas, zovem, a ako bude pisem, da nebi sa nogama naprijed izlazio sa poljudapile87 je napisao/la:Ne zaboravi da je dzonjam pored telefona pa eto sjeti me seSeyo_TM je napisao/la:Normalno, spreman ko SS-ovac![]()
A ti prosljedi ovdje ko dobri bosnjo
Naravno da prenesem , znas da me ubije neizvjesnost 
http://www.s_ource.ba/clanak/6748936649/Sve%20spremno%20za%20spektakl%20na%20Poljudu/?ref=aktuelno
Iz tabora Hajduka i Želje najavljuju
SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA POLJUDU
U subotu 13. februara splitski Hajduk slavi 99. rođendan a tim povodom će se na Poljudu odigrati prijateljski meč između starih rivala, Hajduka i Želje. Bit će to prvo gostovanje jedne bh ekipe u Splitu nakon raspada bivše Jugoslavije. Tim povodom smo razgovarali s predstavnicima oba kluba, ali i navijača Torcide i Manijaka.
Subotnja utakmica bit će dobar test za obje ekipe pred nastavak prvenstva u Hrvatskoj i BiH, a već u nedjelju vas na ****.ba očekuju ekskluzivni snimci iz Splita.
Iz tabora Hajduka i Želje najavljuju
SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA POLJUDU
U subotu 13. februara splitski Hajduk slavi 99. rođendan a tim povodom će se na Poljudu odigrati prijateljski meč između starih rivala, Hajduka i Želje. Bit će to prvo gostovanje jedne bh ekipe u Splitu nakon raspada bivše Jugoslavije. Tim povodom smo razgovarali s predstavnicima oba kluba, ali i navijača Torcide i Manijaka.
Subotnja utakmica bit će dobar test za obje ekipe pred nastavak prvenstva u Hrvatskoj i BiH, a već u nedjelju vas na ****.ba očekuju ekskluzivni snimci iz Splita.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nije nesto uredu sa linkom daj nam ponovo.Stole iz Bora je napisao/la:[url=http://www.****.ba/clanak/6748936649/Sve%20spremno%20za%20spektakl%20na%20Poljudu/?ref=aktuelno]Video: Iz tabora Hajduka i Želje najavljuju: SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA POLJUDU[/url]
- bistrikboy
- Kontakt:
Linkovi sa **** su dodani u skriptu na sportsport.ba i ne mogu se postati!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa daj mi link preko PP da pogledam.bistrikboy je napisao/la:Linkovi sa **** su dodani u skriptu na sportsport.ba i ne mogu se postati!
ovaj drugi link na pm molim vas
Nasao sam ,bez frke.
@goldboy.
Uzmi od Seye link samo isparvi to s.ource i donju crtu.
@goldboy.
Uzmi od Seye link samo isparvi to s.ource i donju crtu.
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 11 feb 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Idite na stranicu w w w . s o u r c e . b a !
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- BlueSharks
- Kontakt:
Može li mi ko pouzdano reći koliko treba love da se napravi i održava jedna web stranica
Koliko, otprilike treba za jedan mjesec
Strauss Junior
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Znaci bit ce snimaka sa utakmice, kako na **** kažu. Haj fino, a zna se da ce boja mora kao tsunami na split udariti 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
IDEM U SPLIT aaaaaaaaaaa živili vi meni BRAĆOOOO
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
1000 - 2000 KM, sve zavisi od kvalitete stranice...BlueSharks je napisao/la:Može li mi ko pouzdano reći koliko treba love da se napravi i održava jedna web stranica![]()
![]()
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
- BlueSharks
- Kontakt:
Hvalakinone je napisao/la:1000 - 2000 KM, sve zavisi od kvalitete stranice...BlueSharks je napisao/la:Može li mi ko pouzdano reći koliko treba love da se napravi i održava jedna web stranica![]()
![]()
Strauss Junior
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, kontra, Levin i 41 gost.