Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

delinjo
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la delinjo » 27 avg 2018, 22:55

eto navijaci pokazali sta misle u Murinju ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 27 avg 2018, 22:55

delinjo je napisao/la:
al... je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ljudi kontaju da je Murinjo najveci problem i da ovi igraci mogu nesto bolje....eto vidjet cemo uskoro pod palicom drugog strucnjaka kako ovi igraci igraju....Shaw ce da smrsa 20 kila a Pogba ce da popije xanax i bude raspolozeniji ...a da Jones ce nauciti da se postavlja ....De Gea da ispuca loptu ...Lukaku ce onda svaki zicer zabiti a Alexis ce postati mladji par godina ...how yes no .-.
Samo jedno pitanje, a ko dovede Pogbu, Alexisa, Lukakua? Ko dade novi ugovor drvetu? Ko iskreira ovakav sastav dvometraša težak sigurno tonu i više u doba kada se fura nogomet sa brzim igračima koji brzo mijenjaju pozicije i formaciju. Evo danas su poginuli, dali 120% i opet ne mogu opepelit' Tottenhamu koji pored kojeg izgledamo igrom kao crno-bijeli TV. To je najtragičnije. Dominiraju te popišane mamuze kod kuće. Skrpiš pola milijarde funti u par godina i imaš rupu u svakoj liniji. Do sad sam ga branio, od večeras, što se mene tiče, nek pakuje kofere i on i njegova strategija.

EDIT: evo dok ovo otkucah, pade i poslednji čavao u kovčeg. Hvala i prijatno

pa evo i ja vidim da ne ide sa njim eto treba da ode ...i sve te stvari mozda stoje mozda ne stoje...gdje ima napismeno da ih je on trazio....kako ti pises ispade da je imao opciju da dovede Nejmara ali haj izabrao Alexisa vise mu se svdija..evo koliko ima stopera ni jedan nije za United i sta ce on tu ...kriv za svakog stopera koji je tu ? .koga je to mogao dovesti hajde...eto vidjet ces i ti nista licno protiv tebe da smo zivi i zdravi pa da prokomentarisemo tog novog trenera,vidjet ces i gore stanje od ovog ja ti garantujem...
A ko je to rekao Mourinhu "Hej moraš kupiti Lindelofa ili Baillya"? Ko mu je zabranio da rasproda debilčine u vidu Smallinga za kojeg su dolazile ponude, Jonesa koji je na bolovanju već otkad ga je Ferguson doveo? Mogao je prodati i Roja i Darmiana pa nije.
Ne smatram ni ja da će novi trener izvući nešto dobro iz ove sezone, ali što trpiti Mourinha dalje koji će razjebati i ono malo dobrog što ima u klubu. Woodward dabar isto treba da leti sa pozicije odgovornog za transfere.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 avg 2018, 23:04

@unitedWA stvarno mislis brate da mu nisu zabranili,da covjek koji ima toliko trofeja zadovoljan trenutnom ekipom ??? stvarno mislis ali stvarno da ne zeli boljeg lijevog beka od debelog ? stvarno mislis da ne bi rado spica koji ima bolju realizaciju ? ...brate vidjet ces eto razumijem ljut si i ja sam ...ali da je Murinjo najveci problem Uniteda onda bi svi bili sretni ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 27 avg 2018, 23:05

Ovaj nas klaun na klupi ne zna sta radi..fakat se pogubio totalno
Ono sto mene najvise izbaci iz takta je sto on nema neki plan, viziju..nema kostur ekipe, 8-9 igraca koji igraju svaku tekmu..lik mijenja non stop..Mata jedno vrijeme konstanta, onda na tribine..u odbrani je izmiješao sve i opet ne zna ko je najbolji par

Herera je najpichkastiji spanac koji se bavi nogometom, na terenu i van njega...cisti ziheraski nogometas..ja bi ga djaba dao

Pogbi svejedno, odbrana alaselamet..Fred i Lingard trce ali ne znaju...Lukaku ce omasit svaku drugu 100%-nu..Mata, Matic i Sanchez se gase..Martial i Rahford su novi Welbeci ili Walcoti

Ma nema se ovdje s čim radit ba..nije Zizu budala..da je bar ljeto pa da zakrpi sebi malo..ovako, nema sanse..jedino ga moze Carrick zamijeniti

Ne pise se dobro definitivno...a poslije prvog poluvremena sam bio na nogama..jbt fudbal

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 avg 2018, 23:09

Generalno lose vodjenje ekipe i to je to

Citam i ne vjerujem da ljudi traze opravdanje nakon 0:3 :facepalm:

Ljudi moji nemoguce da 20 igraca nije kvalitetno i da 20 njih nisu u formi probudite se

Po njemu ne valja ni jedan stoper bekovi losi, sto se tice desnog krila ne valja Rash pa ni Martial pa dovede Alexisa ne valja ni on pa dajte ne budite naivni

Trener koji frisko operisanog igraca(Matica) ubaci u ovakvu utakmicu je trener koji je izgubio konce

a ovaj "show" na kraju utakmice pred Stretford Endom je klasican pokusaj manipulisanja navijacima da stanu na njegovu stranu u duelu s Wodwardom
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 avg 2018, 23:11

Policeman je napisao/la:Generalno lose vodjenje ekipe i to je to

Citam i ne vjerujem da ljudi traze opravdanje nakon 0:3 :facepalm:

Ljudi moji nemoguce da 20 igraca nije kvalitetno i da 20 njih nisu u formi probudite se

Po njemu ne valja ni jedan stoper bekovi losi, sto se tice desnog krila ne valja Rash pa ni Martial pa dovede Alexisa ne valja ni on pa dajte ne budite naivni

Trener koji frisko operisanog igraca(Matica) ubaci u ovakvu utakmicu je trener koji je izgubio konce

a ovaj "show" na kraju utakmice pred Stretford Endom je klasican pokusaj manipulisanja navijacima da stanu na njegovu stranu u duelu s Wodwardom
nista kad Zizu dodje osvaja se LP ....uzivaj :rol: :rol: :rol:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 27 avg 2018, 23:14

Al jednu stvar zna..i ponavlja..kad ne ide, ubaci krošnju, drvo i nabijaj na njega

A to je nekad radio sa Huthom u Chelsiju...zalosno

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 27 avg 2018, 23:15

Jesam ja spomenuo tog francuskog cirkuzanta

Et gledaj ovo gdje na sedmicnoj bazi lik rotira 5 do 6 igraca
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 27 avg 2018, 23:19

delinjo je napisao/la:
al... je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma ljudi kontaju da je Murinjo najveci problem i da ovi igraci mogu nesto bolje....eto vidjet cemo uskoro pod palicom drugog strucnjaka kako ovi igraci igraju....Shaw ce da smrsa 20 kila a Pogba ce da popije xanax i bude raspolozeniji ...a da Jones ce nauciti da se postavlja ....De Gea da ispuca loptu ...Lukaku ce onda svaki zicer zabiti a Alexis ce postati mladji par godina ...how yes no .-.
Samo jedno pitanje, a ko dovede Pogbu, Alexisa, Lukakua? Ko dade novi ugovor drvetu? Ko iskreira ovakav sastav dvometraša težak sigurno tonu i više u doba kada se fura nogomet sa brzim igračima koji brzo mijenjaju pozicije i formaciju. Evo danas su poginuli, dali 120% i opet ne mogu opepelit' Tottenhamu koji pored kojeg izgledamo igrom kao crno-bijeli TV. To je najtragičnije. Dominiraju te popišane mamuze kod kuće. Skrpiš pola milijarde funti u par godina i imaš rupu u svakoj liniji. Do sad sam ga branio, od večeras, što se mene tiče, nek pakuje kofere i on i njegova strategija.

EDIT: evo dok ovo otkucah, pade i poslednji čavao u kovčeg. Hvala i prijatno

pa evo i ja vidim da ne ide sa njim eto treba da ode ...i sve te stvari mozda stoje mozda ne stoje...gdje ima napismeno da ih je on trazio....kako ti pises ispade da je imao opciju da dovede Nejmara ali haj izabrao Alexisa vise mu se svdija..evo koliko ima stopera ni jedan nije za United i sta ce on tu ...kriv za svakog stopera koji je tu ? .koga je to mogao dovesti hajde...eto vidjet ces i ti nista licno protiv tebe da smo zivi i zdravi pa da prokomentarisemo tog novog trenera,vidjet ces i gore stanje od ovog ja ti garantujem...
Ma buraz, ništa protiv, tu smo da razgovaramo, ništa ni protiv koga. Najmanje protiv korektnih forumaša poput tebe :thumbup:

Ipak, evo da napravi malo grubi rezime. On je po ugovoru "manager" koji ima pravo kako to Englezi vole reći "to sanction" dovođenje igrača. Dakle dao amin za Baillya i Lindelofa. Dao je amin i za Alexisa, mrtvaca matorog, kome je dao najveću platu u Unitedu, rasturio platnu strukturu (otud pogbina buna) i time još pride povalio dva mlada igrača (Martiala i Rashforda) kojima je zauzeo mjesto na terenu. Klub mu izašao sa skoro pola milijarde funti u susret, treća sezona je tu i ovo je rezultat. Raštimani orkestar gdje je zbir lošiji od individualnih kvaliteta. Nije po meni problem izgubiti, ali ovo danas je kraj - dali su sve od sebe, izginuli na terenu, a ljudi ih odradili ko zadnje levate. 0:3 Odradili nas ko neki klub iz sredine tabele. I nije to nikakva uvreda, slučajnost... mi tako sada igramo i to je kvaliteta koju dajemo. Sredina tabele. Kako dalje, nemam pojma. Svjestan sam i da se večeras smijeni nema promjene preko noći. Ali ono što znam je da je on udario u zid - on nema više opcija. Večeras je odigrao "kontra sebe" ne bi li se vratio na željeni kolosjek - visoko, ofanzivno, jako. I failao. Imao je Pochea u džepu 45 minuta. Mi se isfulali, ovaj u svlačionici presložio ekipu i razorio nas. Znači, pročitana knjiga, nema plana "B" (ako pod tim ne računaš uvođenje Fellainija svaki put kad ganjamo rezultat). Dakle, Special - no more. Što prije ova patnja završi, to je bolje za sve nas.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 avg 2018, 23:33

Policeman je napisao/la:Jesam ja spomenuo tog francuskog cirkuzanta

pa normalno da ce promjeniti kad te proslo kolo protivnik razbio...promjenis opet isto ne ide ...nema kvaliteta ...eto doci ce ta smjena pa da vidimo ...ako je Murinjo samo problem uniteda odna je ovaj klub na konju nema dalje ....

@al.... brate naravno da ima i te tvoje price mogu se u dosta stvari sloziti ali....da je imao bolje igrace i opcije da dovede garantujem ti da bi doveo...jeebi ga mi ovdje pricamo o treneru koji ima milion trofeja osvojio sve u zivotu i naglabamo da li je on zadovoljan sto mu je Shaw lijevi bek....pa ako jeste onda nek se ostavi fudbala jer nije za njega ..i ta logika mi nikako ne pije vode.....trazio Alexisa ili su mu nametnuli istog iz uprave ??? kako da mi znamo istinu ,gdje pise ta istina ? ...mislim njemu je kraj u Unitedu to svi vidimo pa hajde...da vidimo tu ocekivano rapsodiju i novi United...neko je iznad napisao nema materijala i to je jedina istina...da je malo i on kumovao tome jeste ali u toj mjeri kako se ovdje pise nema sanse...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 27 avg 2018, 23:41

Haha ja sam pisao do 10 kola se opraštamo od lige malo sam lažirao ustvari do 5 kola jer i naredne dvije utakmice se prosipaju,kud poče sezona u pm.
Teški kanal , što je najgore ko god da dodje sa čim će igrat kad je ovaj navukao skarta goreg nego Wenger

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 avg 2018, 23:53

Pozz za policajca :mrgreen: :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 28 avg 2018, 00:03

delinjo je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Jesam ja spomenuo tog francuskog cirkuzanta

pa normalno da ce promjeniti kad te proslo kolo protivnik razbio...promjenis opet isto ne ide ...nema kvaliteta ...eto doci ce ta smjena pa da vidimo ...ako je Murinjo samo problem uniteda odna je ovaj klub na konju nema dalje ....
napises ovo o covjeku kojeg podrzavas :crazy: a prvi protivnik bio Brighton :crazy: ali dobro et slozit cu se s tobom nije Jose kriv u pravu si ovaj tim nema KVALITET da napravi 2 ciste prilike protiv Brightona i da ovaj tim nema KVALITET da se odbrani od silnih napada brutalne ofanzive Brightona

Podrzavao sam ga ali nakon fijaska protiv Brightona ne zelim sebe lagati da je sve u redu kad je ocito a pogotovo nakon veceras da je u ekipi rasulo i da je lik izgubio konce

U januaru nakon potpisa Alexisa rece ovako ‘I saw him play on the right, on the left, as a striker and behind the striker, these are Alexis’ positions'
i gdje je nestalo ovo misljenje o Alexisu i zasto ga nije ni jednom stavio na desno krilo a svi znamo u kakvom smo problemu tu, Alexis desno a lijevo bi se otvorila poz. za jednog od Martial/Rashford ali ne ni slucajno bolji je Mata tamo
emir18 je napisao/la:Pozz za policajca :mrgreen: :mrgreen:
Sta hoces :mrgreen:
MrUnited,OfficialAgent.

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 28 avg 2018, 00:58

Lukaku je u strašnom krcu, koliko lik fula to je strašno a koliko izgubi lopti leđima onoliko strvina je još strašnije
Lahko je u Belgiji zabiti dva gola a i tamo promaši bar zicer po tekmi al imaš taj luxuz jer ti ljudi prave prilike ko na traci a ovde je svaki zicer zlata vrijedan
Prošlu utakmicu na otvaranju masi priliku gdje sa golom sve postaje lahko i vcr masi prazan gol jbnom desnom nogom na kojoj ni stajat ne zna i taj gol bi nas još više podigao
Jbse meni za tu njegovu borbenost to treba da se podrazumjeva jesmo ga doveli da bude borben il da golove daje, bojim se da i on ne bude promašaj u ovom fiasku

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2018, 08:41

Anthony Martial caught up in a war between José Mourinho & Ed Woodward
RMC are reporting tonight that French attacker Anthony Martial has become a chess piece in an ongoing war between Manchester United CEO Ed Woodward and the club’s manager José Mourinho.

Anthony Martial still wants to leave Manchester United, but Ed Woodward, who sees him as a great player for the future, rejected all approaches this summer, including those coming from Atletico Madrid and AC Milan.

But the story does not stop there, Portuguese manager José Mourinho absolutely wants rid of Martial, and tried to broker deals this summer with Chelsea in a swap deal for Willian and Tottenham in a swap deal for Toby Alderweireld.

Mourinho demanded that Woodward sell Martial to raise funds so that he could sign a central defender, but Woodward refused.

United, under Woodward’s direction, have made Martial an enormous 5-year contract extension offer, with a considerable salary, which is currently still being negotiated.

From the player’s perspective, he wants to leave, and was given absolutely no reason as to why he has been left out of United’s team tonight vs Tottenham, with it appearing as if Mourinho is seeking to get his own back on Woodward.

The media outlet also confirms that Tottenham made a bid for Martial this summer.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 28 avg 2018, 12:05

svaka cast woodwardu....treba klub da proda jednog od najperspektivnijih mladih igraca kako bi se doveo neki drvosjeva sa 29 godina koji moze da trci i drzi poziciju do beka kao krilo..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 28 avg 2018, 13:38

Martial nikad neće biti top igrač, kao što neće ni Rashford.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2018, 13:44

Kao što nije ni Sanchez, pa opet dobija pola miliona funti sedmično, za to nekog treba streljati :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 28 avg 2018, 13:47

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kao što nije ni Sanchez, pa opet dobija pola miliona funti sedmično, za to nekog treba streljati :mrgreen:
Sanchez je svjetska klasa bez dileme, i dobija 350 hiljada funti sedmično, a ne pola miliona. :crazy:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 avg 2018, 13:49

Nitro je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kao što nije ni Sanchez, pa opet dobija pola miliona funti sedmično, za to nekog treba streljati :mrgreen:
Sanchez je svjetska klasa bez dileme, i dobija 350 hiljada funti sedmično, a ne pola miliona. :crazy:
Dobija sa bonusima 465 milja funti sedmično, i on je bio svjetska klasa, prošlo vrijeme, sad nije ni k od te klase. :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.