Dzaba vam 8 titula i dupla kruna i grupna faza kad ne mozete prodati igrace u Rakov, sto bi oni rekli.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Humor.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:11Imaju srece pa ovima iz Lviva fali pola igraca jer su ostali na ratištima
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Razumijem prcanje od strane navijaca Zrinjskog ali sta pokusava navijac ekipe koja se bori za opstanak?

-
- Kontakt:
Pokusava skrenuti temu i misli sa vlastitih problema.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:14Razumijem prcanje od strane navijaca Zrinjskog ali sta pokusava navijac ekipe koja se bori za opstanak?Benkara21 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:13Humor.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:11
Imaju srece pa ovima iz Lviva fali pola igraca jer su ostali na ratištima![]()

Prije nego kreneš pisati razmisli malo šta je se sa tim željo reći. Tebi ako je normalno da rušiš rekorde, uvjerljivo uzimaš titulu, igraš grupnu fazu a nisi u stanju prodati igrača za pristojnu cijenu o čemu pričamo. Naravno da je cilj svakog kluba uzeti titulu, ali logičan slijed je rezultat, titula, prodaja.
Ali ne razumijete vi to, naviknuti ste na pomoć stranki, entiteta itd.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 26 jan 2024, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Kakve ste vi ublehe,kao da pricate sa navijacima nekog kluba koji nema titule. Ne slavimo mi titule treceg mjesta,nemoj da se brines. Vazno je da ne prodas nikad nikog to je poenta,to moze kad si politicki projekat pa cuclas Covicu i nije ti bitno ili Dodikov pa onda imas u klubu Nesu ministra,Telgetiju i slicne. Samo naprijed,normalno je da cete vazda imat kompleks od Sarajeva sto se vidi iz prilozenog. Zrinjski barem osvoji na kvalitet,na dobrim igrama al da ti Bojac jadni bude prvak sa ovom igrom i igracima to je vec komedija. Mi se mozemo porediti po svakom aspektu dok ste npr vi smjesni generalno pp svakom aspektu.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 26 jan 2024, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ma otkud ti to?

Samo eksport/import.
Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 26 jan 2024, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
8 igraca iz prve postave Zrinjskog iz utakmice sa Aston Vilom ima 28+ godina. To nisu igraci za prodaju, a i ovi ostali su 24-25 godina.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:18Prije nego kreneš pisati razmisli malo šta je se sa tim željo reći. Tebi ako je normalno da rušiš rekorde, uvjerljivo uzimaš titulu, igraš grupnu fazu a nisi u stanju prodati igrača za pristojnu cijenu o čemu pričamo. Naravno da je cilj svakog kluba uzeti titulu, ali logičan slijed je rezultat, titula, prodaja.
Ali ne razumijete vi to, naviknuti ste na pomoć stranki, entiteta itd.
Ti ako mislis da ce neko kupiti Bilbiju od 33 godine jer rusi rekorde u zabludi si. Oni su okrenuti rezultatima i trofejima, vi akademiji, i na kraju svako dobije to u sta je ulozio.
-
- Kontakt:
Postao je razdrazljiv od kad smo rekli da su male kujice ovom Cabiru,to mu se kosi sa stavovima i uvjerenjima pa mu je muka i kad mu spomenes to da lize pakas takvom liku,lazni hrvati

Oči ne peku od ovih likova što ne znaju za razmak iza interpunkcije. Jesu li svi pitari neškolovani ili pak samo većina njih?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ajde bar prodaju igrače kad već ne znaju za trofeje.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2024, 19:39Postao je razdrazljiv od kad smo rekli da su male kujice ovom Cabiru,to mu se kosi sa stavovima i uvjerenjima pa mu je muka i kad mu spomenes to da lize pakas takvom liku,lazni hrvatiu svemu su lazni,zamisli u Hajduku da imaju ovog Cabira i da im stavlja derpaske zastave i da ih prisvaja hahah

Rigi ovo je samo prijateljska.... Sto si se uzbudio bola
Čovjeku normlano nakon takvih rezultata ne prodati igrača

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Dobro da ti znaš privatnost pojedinaca.nofearhz je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:21Ti karibe mozes vidit samo u filmu pirati s kariba. Mi pojedini ovdje imamo firme i milionske prilive za razliku od tebe prosijaka koji navecer stavi slusalice odvrne muziku i zamislja da zivi neki bogataski zivot… Ti ces nekog protivat da nema par hiljada da ponese na put hahahahhahah.Pitarsam je napisao/la: ↑26 jan 2024, 18:00Ma kakva ba obaziranja.Bolesne mitomane i botove
Samo kandjijanje i gaženje spasava.
Samo zajebancija i Grohotom se smijem!
P.S.Zove Sorajica,kaže da je gore sa društvom.
Ja sam off duty,valja na put.
Pa eto učmali botovi i mafijaši na baterije.
Eto vam šanse da se proslavite.Naravno ako znate i
imate s cim se popet gore.Naravno i par milja€ za
Ponijet
![]()
Ne znam da sam imao čast da te upoznam?!
Drago mi je da Vi pojedini “Bordo”navijači ste bas
Dobrostojeći.
Problem je sto ste virtualni imaginarni botovi/trolasi!
@nofearhz
@surlica
@zlo87
Vjerovatno ima ih još
U medjuvremenu:

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎