FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Karte za derbi preskupe za ne clanove. Ali je dobro sto je sjever 10 da se odvoje navijaci i simpatizeri...25000 plafon
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Krste naravno, da ne dodje do kakve zabuneuNbx je napisao/la:------BRAT MOJ-----
@evo87

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Po meni je trebalo:
S: 8 - 5
I: 10 - 8
Z: 12 - 10
@evo jasno, i meni je drag ko oko
S: 8 - 5
I: 10 - 8
Z: 12 - 10
@evo jasno, i meni je drag ko oko

Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 11 maj 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
s ovim cijenama karata nece ni 15 000 biti a kamoli 25 000Amca007 je napisao/la:Karte za derbi preskupe za ne clanove. Ali je dobro sto je sjever 10 da se odvoje navijaci i simpatizeri...25000 plafon
Pyro is not a crime !
Ma ovo je bruka sviju mi, nije im ovo trebalo. Ali eto hajde neka ima bude....Trebale su karte biti kao i protiv Zrinjskog i cao ba.THEC je napisao/la:s ovim cijenama karata nece ni 15 000 biti a kamoli 25 000Amca007 je napisao/la:Karte za derbi preskupe za ne clanove. Ali je dobro sto je sjever 10 da se odvoje navijaci i simpatizeri...25000 plafon
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Da su cijene kao protiv Zrinjskog bilo bi mozda i 25 milja 100% a ovako ako bude malo vise od 15 bit ce super.Amca007 je napisao/la:Ma ovo je bruka sviju mi, nije im ovo trebalo. Ali eto hajde neka ima bude....Trebale su karte biti kao i protiv Zrinjskog i cao ba.THEC je napisao/la:s ovim cijenama karata nece ni 15 000 biti a kamoli 25 000Amca007 je napisao/la:Karte za derbi preskupe za ne clanove. Ali je dobro sto je sjever 10 da se odvoje navijaci i simpatizeri...25000 plafon
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Jeste od 2007. sigurno uzimamo titulu, najbolji i najveci klub u BiH po supljoj, eurofriji i prizemljivanju.
Mislim da je ovo prvi put da smo cvrsto na zemlji.[/quote]
Najbolji i najveći jesmo, što, ti ne misliš tako je l ?[/quote]
On je štrumf ne zamjeri mu.[/quote]
Ne mogu da vjerujem da ga nisu svi provalili. @Rikardo je maleni pacenik. toliko jadan da se presvlaci na nasoj temi fol pametuje

Mislim da je ovo prvi put da smo cvrsto na zemlji.[/quote]
Najbolji i najveći jesmo, što, ti ne misliš tako je l ?[/quote]
On je štrumf ne zamjeri mu.[/quote]
Ne mogu da vjerujem da ga nisu svi provalili. @Rikardo je maleni pacenik. toliko jadan da se presvlaci na nasoj temi fol pametuje

Nisu zvanicne cijene, mozda je ovo planski bilo da ss napise clanak, pa da se vide komentari vezano za cijene... Jos uvijek ima 5 dana do derbija, siguran sam da ce doci do promjena
Ovo su cijene za Evropu..
Mada ako ce ova utakmica odluciti prvaka i ako cemo mi biti prvaci, ni 20 nije puno..
Al eto, moglo je i bolje, AKO su ovo zvanicno cijene...
Mada ako ce ova utakmica odluciti prvaka i ako cemo mi biti prvaci, ni 20 nije puno..
Vala ne mogu da vjerujem da upravi nije cilj da bude 25k na derbiju. Nadam se da ce bar cijene biti onakve kako sam napisao. Nama bolesnicima nije zao dat ni 20 maraka, ali ipak treba biti cilj da se sto vise raje privuce na utakmicu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ne sjecam se da je sjever bio 10km u evropi za ove koji nisu clanovi, mislim uredu mi je to da postoji razlika u cijeni za clanove i one koji to nisu ali ovo je preseravanje cistoZip je napisao/la:Nisu zvanicne cijene, mozda je ovo planski bilo da ss napise clanak, pa da se vide komentari vezano za cijene... Jos uvijek ima 5 dana do derbija, siguran sam da ce doci do promjena
Pyro is not a crime !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cijene ko protiv gladbacha
Nije mi jasno kako to da mi najvise kukamo za cijene karata, pa ta karta je u prosjeku skuplja samo za 2 KM, i ja sam prezadovoljan sa cijenama jer ako mi mozemo platiti 10 KM gad gostujemo na Grbavici, mogu i oni, pa kome je skupo neka gleda na TV-u. Koliko je bitna tekma u Subotu cijene su smijesne, zato se nemojte proseravati i davati malim plavim materijala za pricu!!!!!!
u srijedu je vaznija utakmica nego u subotu. jer ako bi pobjedili Radnik,u subotu nam je dovoljan bod. ili ako odigramo nerjeseno rpotiv Radnika,Zelju moramo pobjediti.... dodatni pritisak nam ne bi isao u prilog,jer pod pritiskom igramo dosta lose! u srijedu ce biti tesko, ne znam zasto,ali nekako mi mirise na x...
Cijene karata odlicne. Pohvale za upravu!!!
bosnas_ je napisao/la:u srijedu je vaznija utakmica nego u subotu. jer ako bi pobjedili Radnik,u subotu nam je dovoljan bod. ili ako odigramo nerjeseno rpotiv Radnika,Zelju moramo pobjediti.... dodatni pritisak nam ne bi isao u prilog,jer pod pritiskom igramo dosta lose! u srijedu ce biti tesko, ne znam zasto,ali nekako mi mirise na x...
Pomirisi opet!!!! Svaka utakmica je bitna do kraja, ali ova u Subotu je najbitnija, a to da nam odgovara x u Subotu ako pobijedimo Radnika je skroz bezveze izjaviti.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Procitah na ovome klixovom forumu govore da se Cimirot povrijedio na treningu znali neko jeli ovo fakat istina ??????
Ti si opet šampion !
Pametne cijene.Izvoli se uclani
Evander je napisao/la:Cijene karata odlicne. Pohvale za upravu!!!
Rade ljudi fantastican posao

Cijene su OK, ipak su nam kone poslije Zrinjskog jedan od atraktivnih protivnika 

U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, laznokrilo, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337 i 74 gosta.