Virtu4l je napisao/la:Pazi kako se identifikovani huligan brani, a FB mu sam detektovao lokacijutuzlak1987 je napisao/la:De postavljaj taj materijal za znatizeljne![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Pazi kako se identifikovani huligan brani, a FB mu sam detektovao lokacijutuzlak1987 je napisao/la:De postavljaj taj materijal za znatizeljne![]()
Vjerovatno Arapi.let3 je napisao/la: Nije ovo slucajno , izgledaneko moćan stoji iza ovoga vjerovatno.
I ja sam siguran da ovo neko mocan financira.let3 je napisao/la:Koliko sam uspio shvatiti sa hrvatskih portala - navodno, neki torcidaši ciljano prave ova sranje, cak bi mogli isto ponoviti i protiv Španije. Vjerovatno dobijaju i lovu za ovo što rade. Slicna sranja su se dešavala i u Milanu (kvalifikacije), kao i ona famozna svastika na Poljudu.
Nije ovo slucajno , izgledaneko moćan stoji iza ovoga vjerovatno.
Pa normalno da nije slucajno, ovo traje 10 godina. Ne opravdavam nikog ali ovo prvenstvo ce dici malo ljude na noge na par sedmica i prikazati im ljepsu stranu Hr fudbala. A onda nakon prvenstva kada nema reprezentacije se vracaju u realnost HNL-a . Tj oni koji to i prate, a vecina ovih sto prate reprezentaciju ne prati HNL aktivno vec uziva u reprezentaciji kao i nasi ljudi koje ne zanima PL BIH ali vole reprezentaciju dok PL nisu pogledali utakmice u zivotu.let3 je napisao/la:Koliko sam uspio shvatiti sa hrvatskih portala - navodno, neki torcidaši ciljano prave ova sranje, cak bi mogli isto ponoviti i protiv Španije. Vjerovatno dobijaju i lovu ovo što rade. Slicna sranja su se dešavala i u Milanu (kvalifikacije), kao i ona famozna svastika na Poljudu.
Nije ovo slucajno , izgledaneko moćan stoji iza ovoga vjerovatno.
Svaka častLillard je napisao/la:Tužno je što netko misli da je ovo način borbe. Tužno je da nevin čovjek nastrada za tu "borbu". Tužno je da je čovjek pokazao emociju i da igra za Hrvatsku sa suzama poslije smrti oca i onda mu ovo napraviš. Tužno je što netko opravdava ovo i baca demagogiju. Pogotovo jer je ovo apsolutno pi.čkast način.
I neka mi još jednom netko objasni kako će ovo utjecat na Mamića? Utjecat će tako da će uspostavit još veću vlast i monopol nego što je imao.
Kako da ne. Jos jedan od mitova o Jugoslaviji. Nije da su se navijaci mlavili na svakom cosku.narodniheroj je napisao/la:Ovo bi Titina milicija smirila u roku od 15 dana.akisarajevo92 je napisao/la:Njih uopće ne zanima hrvatska reprezentacija, hrvatski sport i ono što se događa na terenima. Njima je bitno da ispunjavaju svoj ultraški stil života. Danas je razlog Mamić, sutra će razlog biti "Pero Perić". Uvijek će netko i nešto biti razlog, uvijek će se naći opravdanje za svako sranje koje se napravi na tribinama ili van stadiona. Nikada razlog neće biti oni sami i njihova glupost.
Oni su qrac kad im se suprostaviš na pravi način, žestokim kaznama i dugogodišnjim robijama uz društveno korisni rad.
Pobjednika grupe B. Znači moguće protiv Engleske...exorciiist je napisao/la:Hrvati igraju protiv Italijana ako budu 2?
A protiv koga igraju ako budu treci ?
Pusti sada Srnu, ovo bi se desilo i da kod Srne nema porodicne tragedije. A i na jugu Hrvatske je izgubio sav respekt jer je u izjavama otvoreno stao na stranu Mamica i Sukera. Situacija je mnogo veca da bi se od prekida odustalo radi Srne.Lillard je napisao/la:Tužno je što netko misli da je ovo način borbe. Tužno je da nevin čovjek nastrada za tu "borbu". Tužno je da je čovjek pokazao emociju i da igra za Hrvatsku sa suzama poslije smrti oca i onda mu ovo napraviš. Tužno je što netko opravdava ovo i baca demagogiju. Pogotovo jer je ovo apsolutno pi.čkast način.
I neka mi još jednom netko objasni kako će ovo utjecat na Mamića? Utjecat će tako da će uspostavit još veću vlast i monopol nego što je imao.
Ma sve je to ok ta borba.Ako se bore i ako to vec planiraju onda trebaju to radit kao sto je bilo u Milanu,kad je tu bilo nekoliko hiljada ljudi i svi su bili kao jedan.To je borba ! Ovo je nesto sasvim drugo njih 12 protiv 12 hiljada ljudi,naprave prekid i onda se potuku sa svojim sugradjanima.To je nesto sasvim drugo,i sa ovim su svoju borbu sa Mamicem zavrsili.Cijela ce se drzava dignut protiv njih,pa i oni koji su bili koliko toliko na njihovj strani,sad ce izgubit i njihovu podrsku.Jedno je kad je tu nekoliko hiljada navijaca pa svi prave belaje,baklje,skandiranja itd.tuzlak1987 je napisao/la:Pusti sada Srnu, ovo bi se desilo i da kod Srne nema porodicne tragedije. A i na jugu Hrvatske je izgubio sav respekt jer je u izjavama otvoreno stao na stranu Mamica i Sukera. Situacija je mnogo veca da bi se od prekida odustalo radi Srne.Lillard je napisao/la:Tužno je što netko misli da je ovo način borbe. Tužno je da nevin čovjek nastrada za tu "borbu". Tužno je da je čovjek pokazao emociju i da igra za Hrvatsku sa suzama poslije smrti oca i onda mu ovo napraviš. Tužno je što netko opravdava ovo i baca demagogiju. Pogotovo jer je ovo apsolutno pi.čkast način.
Postoje ljudi koji bi rijesili ovu situaciju sa njima dole nekim postenim sustavom za tren kao Simic, Sokota, Maric, Biscan ali kada te vode takvi kao Suker ovo je bilo neizbjezno.
Za sve je kriv HNS i oni se sada nakon ovoga kriju iza navijaca reprezentacije kao da imaju amneziju. Uradi nesto, ako uradis prihvati posljedice. Ovo su posljedice i oni trebaju da snose isti linc kao i ovi koji su ubacili baklje u teren jer su njihovi postupci i izjave direktno doveli do ovoga i to svi znaju. Zasto im se sada nakon par dobrih rezultata sve zaboravlja i time daju krila.
Što predlažeš? Ajde, reci. Predlažem to i to. Da nije možda prosvjed? Hešteg? Grupa na fejsu? Dopis ministarstvima? Žalba predsjednicima vlade ili države?Lillard je napisao/la:Tužno je što netko misli da je ovo način borbe... Pogotovo jer je ovo apsolutno pi.čkast način.
Kakve ovo veze ima? Da nije bilo nereda, a da su izgubili 5-0, napao bi protivnika što je ekipi igrača kojem je umro otac uvaljala pet komada? Kakve to zaista veze ima? Jedina razlika, da nije umro gospodin Srna, bi za nas koji smo gledali utakmicu bila ta da njegov sin ne bi plakao kod himne. Ne znamo kako je njemu bilo pa ga nemojmo ni spominjati, a i tužno je spominjati pokojnika u ovakvim trenucima.Tužno je da je čovjek pokazao emociju i da igra za Hrvatsku sa suzama poslije smrti oca i onda mu ovo napraviš.
Hipotetski: izbaci se reprezentacija s Eura, oduzme se lova za plasman, izbaci ih se iz kvala za SP. Prekida se dotok brutalnog novca, nema izloga za igrače. Bit njegovog sudjelovanja u hrvatskom nogometu je izvlačenje love jer je narod bolesno talentiran, a on zbog svoje snalažljivosti i veza te igrače prodaje za više nego što vrijede. Misliš da bi netko kupio xy igrača nakon 2-3 godine igranja isključivo domaće lige, bez nastupa u Europi i za reprezentaciju? Teško, baš teško.I neka mi još jednom netko objasni kako će ovo utjecat na Mamića? Utjecat će tako da će uspostavit još veću vlast i monopol nego što je imao.
Fora je u tome što bi "žrtva" mogli biti Rakitić, Modrić, Srna, Ćorluka i ostali momci koji igraju na terenu ( i to vrlo dobro), koji veze nemaju sa tim mafijašima iz HNS, koji sad strahuju da ne budu izbaceni sa Eura..samocelik je napisao/la:Svaka borba traži svog junaka i svoju žrtvu. HNS ****, nogomet ste sjebali!!!
Dan kada aktivirate klauzulu ce biti posebno bolan za mene.Dzoni je napisao/la:Morata maderfaker.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.