I dodju ljudi i nesto kritikuju ovdje. Da smo imali registrovane igrace ovo bi dvica bila glat.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Navikni se na to brate,eo meni se plače Allahami,naši ljudi smao znaju hladit jaja i pišat po djeci koja se bore za klub,od normalnih ljudi će uvijek imati podršku!zeljovac21 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 00:28I dodju ljudi i nesto kritikuju ovdje. Da smo imali registrovane igrace ovo bi dvica bila glat.
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ne treba se sad zamarati previše statistikom, koja često zavara.
Željo je primio 3 gola u 5 minuta
sudije im poništiše onaj čist gol.
Husref je vjerovatno gledao tekmu protiv Borca i vidio da se Željo gasi na terenu poslije 70 minute, zato su i navalali ko ludi veceras zadnjih 20 minuta.
Takvi raspadi se moraju što prije riješavati na treninzima.
Željo je primio 3 gola u 5 minuta

Husref je vjerovatno gledao tekmu protiv Borca i vidio da se Željo gasi na terenu poslije 70 minute, zato su i navalali ko ludi veceras zadnjih 20 minuta.
Takvi raspadi se moraju što prije riješavati na treninzima.
- Bersaga
- Kontakt:
Solidno je to izgledalo do našeg pogotka. Pozitivno me iznenadio Blažević, ne štedi se i mnogo bolje igra za razliku od prošle sezone. Malić najslabija karika, predaleko stoji od igrača i sterilan u napadu. Kad na klupi imaš jednog Efendića, Mehanovića, Ubiparipa, Brkića to pokazuje kvalitet ekipe. Da se razumijemo, opet smo bili egal i s njima. Fali nam dio priprema koje smo propustili i 2,3 igrača da proširimo roster. Na Bekrića ne treba ozbiljno računati kao ni na Kosorića. Znači da nam klupu čine mlađi momci. Izmjena Beće je pogrešna bila, ako je bila potreba da se zamijeni, tu je trebao ući Duraković, tu su se izmiksale pozicije, mislim da nije bilo potrebe za tim.
Sve u svemu korektnih 70 minuta, svjesni smo koja su nam dva najveća problema. Za oba nam je potrebno vrijeme, za dizanje fizičke spreme i za papirologiju.
Nadam se da će se situacija od prošlih sezona promijeniti u vidu osvojenih bodova na domaćem i gostujućem terenu. Grbavica, navijači jednostavno moraju biti prednost naše ekipe, ne smijemo dopustiti da se ponavljaju stvari iz prošlih godina.
Nadam se da će bar jedan,dva nova fudbalera biti registrovana za Posušje. To će biti prva utakmica u kojoj ćemo biti favoriti, sigurno da će igrači biti pod pritiskom i određenim imperativom, zato moramo doći u što većem broju i pružiti im podršku do prve pobjede ako Bog da ove sezone.
SVI NA GRBAVICU, SUBOTA 19:00 !
Sve u svemu korektnih 70 minuta, svjesni smo koja su nam dva najveća problema. Za oba nam je potrebno vrijeme, za dizanje fizičke spreme i za papirologiju.
Nadam se da će se situacija od prošlih sezona promijeniti u vidu osvojenih bodova na domaćem i gostujućem terenu. Grbavica, navijači jednostavno moraju biti prednost naše ekipe, ne smijemo dopustiti da se ponavljaju stvari iz prošlih godina.
Nadam se da će bar jedan,dva nova fudbalera biti registrovana za Posušje. To će biti prva utakmica u kojoj ćemo biti favoriti, sigurno da će igrači biti pod pritiskom i određenim imperativom, zato moramo doći u što većem broju i pružiti im podršku do prve pobjede ako Bog da ove sezone.
SVI NA GRBAVICU, SUBOTA 19:00 !
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Jahic, Stjepanovic, Crncevic (ako ima nase papire) i Vistica ako ce ostati moraju se do Posusja registrovati. Razumijem da to za Brunu ce trajati, ali ovo odugovlacenje registracije igraca sa nasim pasosem bas cirkus. Jedno kolo i mogao si razumijeti, a sad vec ne. Nama haman citava klupa nije registrovana i ne moze se koristiti. Na to dodas Zeca i Stilica i dobijes pofin broj igraca koji se vrte bez mogucnosti koristenja iz ovog ili onog razloga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zasluzili smo vise od boda u ove dvije utakmice ako nista radi borbe i mladosti.Na Zeca ne racunajte.Ako je protiv Slavije mogao igrati ,mogao je i danas bar 25 min.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Beća je strašan, samo izmjena je pogrešna bila realno, idemo dalje, napuniti sveti Hram protiv Posušja
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Vidim da niko nije spomenuo Drinu koji je po meni jedan od, ako ne i najveci potencijal u ekipi. Svi mi znamo kakav je Krpic napadac, a isto smo vidjeli da nista nije uradio pored nasih stopera.
Ova Tuzla nije bezazlena ekipa ko sto mnogi misle, top 3 ekipa ove godine sigurno.
Raduje me sto ima kvaliteta u ekipi koju su svi otpisali na pocetku prvenstva. Jeste da nam fali par igraca na nekim pozicijama, ali sve u svoje vrijeme kada uspijemo registrovati ove sto treba da registrijemo.
Pored svih igraca izvojio bih Mekica kojeg su isto tako pojedini forumasi na pocetku docekali na noz i rekli da nam pojacanja ne smiju biti iz ekipa koje ispadaju u nizi rang. Mekicu kapa do poda za borbu i drzanje naseg veznog reda.
Svaka cast i ostalim momcima, samo zajedno i hrabro mozemo do kraja ovo izgurati na pravi nacin.
Samo Zeljo!
Ova Tuzla nije bezazlena ekipa ko sto mnogi misle, top 3 ekipa ove godine sigurno.
Raduje me sto ima kvaliteta u ekipi koju su svi otpisali na pocetku prvenstva. Jeste da nam fali par igraca na nekim pozicijama, ali sve u svoje vrijeme kada uspijemo registrovati ove sto treba da registrijemo.
Pored svih igraca izvojio bih Mekica kojeg su isto tako pojedini forumasi na pocetku docekali na noz i rekli da nam pojacanja ne smiju biti iz ekipa koje ispadaju u nizi rang. Mekicu kapa do poda za borbu i drzanje naseg veznog reda.
Svaka cast i ostalim momcima, samo zajedno i hrabro mozemo do kraja ovo izgurati na pravi nacin.
Samo Zeljo!
Još jedna šteta. Po meni jednostavna tekma za objasniti, jer smo izgubili zbog onog što nam silom prilika fali, na iskustvo. Momci su dobro stajali na terenu i borili do gola, a onda ta šteta da smo prerano primili gol za izjednačenje, nakon čega je bilo pitanje vremena kad ćemo drugi primiti.
Realno gledajući, mada je možda rano, ali tuzla city ima ubjedljivo najbolju ekipu i ako ne bude nekih vicinih malverzacija mislim da bi trebali čak i titulu uzeti. Vojo Ubiparip, koji bi u svakoj ekipi u državi igrao prvih 11, ulazi u 90oj da bi dobili na vremenu, a kakva je finansijska situacija govori i to da taj Vojo ne razmišlja da ide negdje gdje bi igrao.
Inače se trudim ne isticati previše neke greške ili loše stvari, ali ja se samo nadam da mladi Gasal nije sujetan ni ljut što on nije u prvih 11, pa s tim inatom igra kad uđe i izgleda nezainteresovano. Previše je mlad za te stvari, pa se nadam da je do mene i da umišljam, jer tako je i Asim Zec igrao pa je sad tu gdje jeste.
Sve u svemu po meni nije loše i koliko god me srce boli što svog želju gledam podređenog protiv tuzle, istrpit i ovu djecu kad smo mogli ostale iz prethodnih sezona. Bitnija je sad tekma protiv posušja i generalno tih slabijih protivnika, gdje smo prosipali bodove. Ako na tim utakmicama budemo pobjeđivali, ja se i dalje nadam bar europi, jer osim tuzle i borca koji se malo izdvajaju, ostali ne odskaču previše.
C'mon Željo!
Realno gledajući, mada je možda rano, ali tuzla city ima ubjedljivo najbolju ekipu i ako ne bude nekih vicinih malverzacija mislim da bi trebali čak i titulu uzeti. Vojo Ubiparip, koji bi u svakoj ekipi u državi igrao prvih 11, ulazi u 90oj da bi dobili na vremenu, a kakva je finansijska situacija govori i to da taj Vojo ne razmišlja da ide negdje gdje bi igrao.
Inače se trudim ne isticati previše neke greške ili loše stvari, ali ja se samo nadam da mladi Gasal nije sujetan ni ljut što on nije u prvih 11, pa s tim inatom igra kad uđe i izgleda nezainteresovano. Previše je mlad za te stvari, pa se nadam da je do mene i da umišljam, jer tako je i Asim Zec igrao pa je sad tu gdje jeste.
Sve u svemu po meni nije loše i koliko god me srce boli što svog želju gledam podređenog protiv tuzle, istrpit i ovu djecu kad smo mogli ostale iz prethodnih sezona. Bitnija je sad tekma protiv posušja i generalno tih slabijih protivnika, gdje smo prosipali bodove. Ako na tim utakmicama budemo pobjeđivali, ja se i dalje nadam bar europi, jer osim tuzle i borca koji se malo izdvajaju, ostali ne odskaču previše.
C'mon Željo!
Štilić će ostati ako se šta promijeni okolo kluba tj. ako se pojave sposobni ljudi u UO i NO, zbog toga ne trenira. To je i on sam rekao ovim ljudima iz uprave.
Jahić i Vištica (ukoliko ostane) a imam informacije da ostati, oni će biti na raspolaganju protiv Posušja.
Stjepanović je rođen u Zvorniku i ima dvojno državljanstvo vjerovatno to pravi problem što nije registrovan do sada.
Negdje sam pročitao da Crnčević ime dvojno isto kao i Bender pa tako ne bi trebalo biti problema oko njegove registracije. Al' nema logike Stjepanović ne može a on može - niđe' veze.
Sa Zecom je situacija specifična, postoje dvije priče ; jedna kaže da ima prevelika primanja i da klub hoće da raskine ugovor sa njim, ali je on zaprijetio tužbom sad da li je to rekla - kazala ne znam tako sam čuo.
A druga kaže potpuno suprotno : da je halalio dosta dugovanja i da ga Ivković neće koristiti do 4 ili 5 kola dok ne bude potpuno spreman da može izdržati 90' minuta.
Svi na Grbavicu, 19h !
Jahić i Vištica (ukoliko ostane) a imam informacije da ostati, oni će biti na raspolaganju protiv Posušja.
Stjepanović je rođen u Zvorniku i ima dvojno državljanstvo vjerovatno to pravi problem što nije registrovan do sada.
Negdje sam pročitao da Crnčević ime dvojno isto kao i Bender pa tako ne bi trebalo biti problema oko njegove registracije. Al' nema logike Stjepanović ne može a on može - niđe' veze.
Sa Zecom je situacija specifična, postoje dvije priče ; jedna kaže da ima prevelika primanja i da klub hoće da raskine ugovor sa njim, ali je on zaprijetio tužbom sad da li je to rekla - kazala ne znam tako sam čuo.
A druga kaže potpuno suprotno : da je halalio dosta dugovanja i da ga Ivković neće koristiti do 4 ili 5 kola dok ne bude potpuno spreman da može izdržati 90' minuta.
Svi na Grbavicu, 19h !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Štilićuuuuuuuuuuuuu, lažni kapitenu, odlazi iz svetinje!!
I povedi sa sobom đuturuma Samira!
I povedi sa sobom đuturuma Samira!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Sta ce ti Stilic ne trenira nikako.Ja da se pitam zabranio bi mu ulaz na stadion.1921boy je napisao/la: ↑25 jul 2021, 01:22Štilić će ostati ako se šta promijeni okolo kluba tj. ako se pojave sposobni ljudi u UO i NO, zbog toga ne trenira. To je i on sam rekao ovim ljudima iz uprave.
Svi na Grbavicu, 19h !
Ma yebo vas stilic ljudi, cijenite ovo sto imamo i budite sretni
Sad nakon poraza,momcima je podrška najviše potrebna,ispunimo Grbavicu u subotu i dajmo podršku momcima da ostvare prvu pobjedu u sezoni aBd 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ja sam ubjeđen bio da čemo prve dvije utakmice sigurno izgubiti a mi smo jednu odigrali nerješeno i uzeli bod. Sva druga priča i nekakve kritike su niđe veze. E protiv Posušja smo favoriti i tu čemo vidjeti kakvi smo u toj ulozi i to možemo komentarisati.
-
- Kontakt:
Ma manut se svega, **** mi se i za zeca i stilica, meni dusa prepuna kad vidim ovu ekipu koliko se bori, ko zajebe iduci vikend, njemu na dusu, svi na Grbavicu!!!
Puno momaka iz ekipe, a pogotovo ovi mladji pokazuju mnogi toga, ko zeli da vidi, vidjet ce!
Volim te Zeljo!
Puno momaka iz ekipe, a pogotovo ovi mladji pokazuju mnogi toga, ko zeli da vidi, vidjet ce!
Volim te Zeljo!
- MocMahale444
1. Duzni smo nema kome nismo.
2. Nemamo upravu, nemamo nista vezano s tim
3. Nismo sposobni u 2021 da nademo neke sponzore i ljude koji su maheri i onako zargonski receno “imaju ceste u sebi “ da malo ove miseve u plbih posalju u rupe gdje im je i mjesto.
4. Savez iz godine u godinu ponizava nas klub i zeli da ga unisti s ostalim neprijateljima. 100% istina.
5. 100 klubu a gledaj nas pasa moj
6. Bekric hvala za sve ali druze brat bratu ti nisi ni za malog fudbala.
7. Prema Stili se ogrijesilo i trebao se ponasati kao ljudina da ljudi budu na njegovoj strani a ne protiv.
8. Zec pa jarane ti bi trebao oprostiti sve pare jer nisi nista ucinio za klub a ime si.
9. Izmjene nas jebu vec dugo.
10. Samo navijaci mogu pokrenuti nesto i odrzati klub u zivotu.
VTŽ1921.
Savez i Vico mogu da popuše kûrçinu.
2. Nemamo upravu, nemamo nista vezano s tim
3. Nismo sposobni u 2021 da nademo neke sponzore i ljude koji su maheri i onako zargonski receno “imaju ceste u sebi “ da malo ove miseve u plbih posalju u rupe gdje im je i mjesto.
4. Savez iz godine u godinu ponizava nas klub i zeli da ga unisti s ostalim neprijateljima. 100% istina.
5. 100 klubu a gledaj nas pasa moj

6. Bekric hvala za sve ali druze brat bratu ti nisi ni za malog fudbala.
7. Prema Stili se ogrijesilo i trebao se ponasati kao ljudina da ljudi budu na njegovoj strani a ne protiv.
8. Zec pa jarane ti bi trebao oprostiti sve pare jer nisi nista ucinio za klub a ime si.
9. Izmjene nas jebu vec dugo.
10. Samo navijaci mogu pokrenuti nesto i odrzati klub u zivotu.
VTŽ1921.
Savez i Vico mogu da popuše kûrçinu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Povrtakom Stilica bi bila narusen kohezija ove ekipe, smatram da nam nakon svega ovoga sto smo do sada vidjeli Stilic nije ni potreban.
Svaka cast djeco, ponosan sam kako ginete za nas klub.
Vi ste Zeljo
Svaka cast djeco, ponosan sam kako ginete za nas klub.
Vi ste Zeljo
Stjepanović nije igrač za nas(moje mišljenje),Zeca očekujem već protiv Posušja pogotovo ako Zdunića ne registrujemo.1921boy je napisao/la: ↑25 jul 2021, 01:22Štilić će ostati ako se šta promijeni okolo kluba tj. ako se pojave sposobni ljudi u UO i NO, zbog toga ne trenira. To je i on sam rekao ovim ljudima iz uprave.
Svi na Grbavicu, 19h !
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Evo highlightsi budući da ih arena nije objavila na svom kanalu
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 33 gosta.