Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Mi najvise dajemo u ovakvim situacijama. Opet ce biti egal utakmica. Mislim da se Sejfic nece skidati a da ce ostali dobiti minute.
Razija Mujanović za predsjednika saveza. Ženama dati vlast.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
U suštini fale Alibegović, Pašalić i Halilović.
Miki je pretpostavljam povrijeđen, a vala Pašalić mi nije neki gubitak iskreno više volim gledati Čamparu koliko god da je i on tanak. Valjda Kameni, Penava i Suljo izguraju ovo na visokim pozicijama, pretpostavljam da će Lazić/Vrabac ići na četvorku kao njegova zamjena.
Miki je pretpostavljam povrijeđen, a vala Pašalić mi nije neki gubitak iskreno više volim gledati Čamparu koliko god da je i on tanak. Valjda Kameni, Penava i Suljo izguraju ovo na visokim pozicijama, pretpostavljam da će Lazić/Vrabac ići na četvorku kao njegova zamjena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
haris123456789
- Kontakt:
Adine povedi nas

-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma Čampara je u užasnoj formi , jednostavno ne ulaže u sebeRaonffa je napisao/la: ↑27 feb 2022, 11:52U suštini fale Alibegović, Pašalić i Halilović.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Svjetska košarkaška federacija (FIBA) promijenila je sudiju za večerašnju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Litvanije i Bosne i Hercegovine.
Litvanci su uputili zahtjev da se skloni bjeloruski sudija Andrei Sharapa jer njegova država podržava Rusiju u napadu za Ukrajinu.
FIBA je pozitivno odgovorila na zahtjev Košarkaškog saveza Litvanije.
“Zabrinuti smo zbog situacije između Rusije i Ukrajine i učešća Bjelorusije u tome. Zato smo donijeli odluku da sklonimo sudiju Andreija Sharapu i delegirali smo drugog sudiju”, saopšteno je iz FIBA.
Umjesto Sharape, jedan od sudija na večerašnjoj utakmici Zmajeva bit će Španac Luis Castillo.
Litvanci su uputili zahtjev da se skloni bjeloruski sudija Andrei Sharapa jer njegova država podržava Rusiju u napadu za Ukrajinu.
FIBA je pozitivno odgovorila na zahtjev Košarkaškog saveza Litvanije.
“Zabrinuti smo zbog situacije između Rusije i Ukrajine i učešća Bjelorusije u tome. Zato smo donijeli odluku da sklonimo sudiju Andreija Sharapu i delegirali smo drugog sudiju”, saopšteno je iz FIBA.
Umjesto Sharape, jedan od sudija na večerašnjoj utakmici Zmajeva bit će Španac Luis Castillo.
Nejvjerovatno kako mali interes za utakmicu, i to utakmicu kvala za SP.
A da igraju oni fudbalski hadalji to bi se nakotilo da ne mozes stici procitat nista...
A da igraju oni fudbalski hadalji to bi se nakotilo da ne mozes stici procitat nista...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
haris123456789
- Kontakt:
Ocekuje se poraz, ali poznavajuci nas ne bih se iznenadio ni da dobijemo 10 razlike.
Neki link za utakmicu?haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:54Ocekuje se poraz, ali poznavajuci nas ne bih se iznenadio ni da dobijemo 10 razlike.
Stream za telefon?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
haris123456789
- Kontakt:
http://buffstream.fun/w%D0%B5b%D1%80l%D ... 1645983000ovisnik je napisao/la: ↑27 feb 2022, 17:30Neki link za utakmicu?haris123456789 je napisao/la: ↑27 feb 2022, 16:54Ocekuje se poraz, ali poznavajuci nas ne bih se iznenadio ni da dobijemo 10 razlike.
Evo Keme evo ludila 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kemo pa moze li gore
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- legenda reala
- Kontakt:
SK1
Kemo strucnjak radi haha pa on uopste pravila ne poznaje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Usrali se karinasi, atic najgori igrac u historiji sporta
Bolje da nismo dosli
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Osvojili smo loptu hahhahhahaha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.