Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?
Google je čudo!Lily je napisao/la:Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?![]()
![]()
I ja mislim da ce igrati.. Da je ovo samo neka medijska spacka.. Vidjet cemoTrasimaco je napisao/la:Ja sam gotovo ubijeđen da ce CR igrati. Ovo je samo zamazivanje ociju.![]()
Ipak ako ne bude igrao i mi prođemo, Miky ima od mene pive citavu noc bilo gdje u gradu.![]()
hehe.. najvecegibi72 je napisao/la:Google je čudo!Lily je napisao/la:Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?![]()
![]()
![]()
Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?"Lily je napisao/la:Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?![]()
![]()
haha.. sve za pobjedu!gibi72 je napisao/la:Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?"Lily je napisao/la:Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?![]()
![]()
![]()
![]()
Ui ui ui, ovo su dobre vijesti! To su jedina njihova dva igraca kojih se donekle pribojavam, jer su obojica hebeni po bokovima, jer su konkretni i prodorni. Ovi ostali ce se gubit' u ljepoti na sredini terena, a time i gubit lopte.Principatus je napisao/la:CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.
Ako Ronaldo i Bosingwa ispanu, a veoma je vjerovatno posebno sto se tice Bosingwe, to bih bilo bitno za nas. Ipak nam i ostatak portugalske ekipe nece pokloniti pobjedu, nego je bitno da se koncentrisemo na sebe a ovo ostalo je dodatan, srecni plus za nas.
Posto se radi o FIFIA-terminu,Real ga mora pustit da igra za repku!CRNI_SA je napisao/la:ronaldo ce biti spreman a sad hoce li ga real pustiti to treba sacekati ...
Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?"gibi72 je napisao/la:Lily je napisao/la:Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenjeBosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?![]()
![]()
Tako je jarane...Od njega svakako i nema nista, Portugal igra bolje bez njega jer samo izbjegava duele radi povrede jer od reprezentacije nema para, tj ono sto zaradi u reprezentaciji za godinu dana u Realu zaradi za sedmicu...voltron30 je napisao/la:Daj zabit mu vise, hoce li ili nece igrat! Bitno je da nasi svi budu zdravi, jer sinoc se povrijedi Pjanic, nadam se da nije nista ozbiljno!
Ui ui ui, ovo su dobre vijesti! To su jedina njihova dva igraca kojih se donekle pribojavam, jer su obojica hebeni po bokovima, jer su konkretni i prodorni. Ovi ostali ce se gubit' u ljepoti na sredini terena, a time i gubit lopte.[/quohooligan_SA je napisao/la:Principatus je napisao/la:CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.
Ako Ronaldo i Bosingwa ispanu, a veoma je vjerovatno posebno sto se tice Bosingwe, to bih bilo bitno za nas. Ipak nam i ostatak portugalske ekipe nece pokloniti pobjedu, nego je bitno da se koncentrisemo na sebe a ovo ostalo je dodatan, srecni plus za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.