Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Lily
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Lily » 05 nov 2009, 09:36

Bosnier je napisao/la:Zna li ko da tumaci snove ovdje ?
Ukucaj na google tumacenje snova pa potrazi znacenje :D :D :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 05 nov 2009, 09:37

Lily je napisao/la:
Google je čudo! :D ;)
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 05 nov 2009, 09:40

Trasimaco je napisao/la:Ja sam gotovo ubijeđen da ce CR igrati. Ovo je samo zamazivanje ociju. :evil:

Ipak ako ne bude igrao i mi prođemo, Miky ima od mene pive citavu noc bilo gdje u gradu. :D
I ja mislim da ce igrati.. Da je ovo samo neka medijska spacka.. Vidjet cemo :?
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 05 nov 2009, 09:42

gibi72 je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Google je čudo! :D ;)
hehe.. najvece :D

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 05 nov 2009, 09:45

Lily je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?" :D :D :D
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 05 nov 2009, 09:49

gibi72 je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?" :D :D :D
haha.. sve za pobjedu! :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 nov 2009, 10:13

CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.

Ako Ronaldo i Bosingwa ispanu, a veoma je vjerovatno posebno sto se tice Bosingwe, to bih bilo bitno za nas. Ipak nam i ostatak portugalske ekipe nece pokloniti pobjedu, nego je bitno da se koncentrisemo na sebe a ovo ostalo je dodatan, srecni plus za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 05 nov 2009, 10:14

ma i ako zaigra odmah na pocetku ko nema zutog mu u nekom skoku se doceka na taj zblog i to je to...

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 05 nov 2009, 10:20

Principatus je napisao/la:CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.

Ako Ronaldo i Bosingwa ispanu, a veoma je vjerovatno posebno sto se tice Bosingwe, to bih bilo bitno za nas. Ipak nam i ostatak portugalske ekipe nece pokloniti pobjedu, nego je bitno da se koncentrisemo na sebe a ovo ostalo je dodatan, srecni plus za nas.
Ui ui ui, ovo su dobre vijesti! To su jedina njihova dva igraca kojih se donekle pribojavam, jer su obojica hebeni po bokovima, jer su konkretni i prodorni. Ovi ostali ce se gubit' u ljepoti na sredini terena, a time i gubit lopte.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 05 nov 2009, 10:47

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, reprezentativac Portugala i član madridskog Reala, Cristiano Ronaldo gotovo sigurno neće igrati protiv naše reprezentacije u mečevima baraža.

Ovu informaciju nam je jutros potvrdio bh menadžer, Bekim Pašalić koji živi i radi u Španiji a blizak je kraljevskom klubu.

Ronaldo se u dresu Real Madrida povrijedio prije nešto više od dvije sedmice a povredu je obnovio u utakmici kvalifikacija kada je Portugal igrao protiv Mađarske.

Iako se očekivalo da će 94 miliona vrijedan nogometaš, već za vikend zaigrati protiv Atletico Madrida, to se neće desiti jer ljekarski tim Real Madrida smatra da Ronaldo još nije zaliliječio povredu a kako stvari stoje, Ronaldo neće biti na raspolaganju ni Carlosu Querozu u utakmicama baraža koje Portugal 14. i 18. novembra igra protiv naše reprezentacije.

S obzirom da je Ronaldo jedan od ključnih igrača portugalske reprezentacije ovo je dobra vijest za našeg selektora. Ronaldu želimo brz oporavak i da nastavi sa dobrim igrama ali tek poslije mečeva baraža.

:http://spor tin.ba/tekst.aspx?id=21875

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 05 nov 2009, 11:28

Ebiga ne znam koliko su tacne informacije!Al danas sam chitao u Blicu,da ce Ronaldo bit spreman za graski derbiju protiv Atletiko Madrrida(koji se igra za vikend)!Ako bude igrao za Real igrache onda i sigurno za repku!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 nov 2009, 11:31

ronaldo ce biti spreman a sad hoce li ga real pustiti to treba sacekati ... ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 05 nov 2009, 11:34

CRNI_SA je napisao/la:ronaldo ce biti spreman a sad hoce li ga real pustiti to treba sacekati ... ;)
Posto se radi o FIFIA-terminu,Real ga mora pustit da igra za repku!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 05 nov 2009, 11:40

gibi72 je napisao/la:
Lily je napisao/la:
Ne bi me iznenadilo da neko ovdje postavi pitanje: "Ima li ko da gleda u fildžan?" :D :D :D[/
imam za sve koji ste sanjali utkmicu portugal BIH i zelite da sznate da li cese otvoriti vasi snovi ja vam predlazem da te obratite bajboljoj balkanskoj prorocici kleupatri mozda vam ona moze pomoci oko tih vasih problem :lol: :lol: :lol: :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 nov 2009, 11:43

ronaldo ce biti van terena jos najmanje mjese dana !!!!!![quote]http://www.marca.com/2009/11/04/futbol/ ... 41961.html dobar onaj vudu :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 nov 2009, 11:47

Daj zabit mu vise, hoce li ili nece igrat! Bitno je da nasi svi budu zdravi, jer sinoc se povrijedi Pjanic, nadam se da nije nista ozbiljno!

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 05 nov 2009, 11:48

voltron30 je napisao/la:Daj zabit mu vise, hoce li ili nece igrat! Bitno je da nasi svi budu zdravi, jer sinoc se povrijedi Pjanic, nadam se da nije nista ozbiljno!
Tako je jarane...Od njega svakako i nema nista, Portugal igra bolje bez njega jer samo izbjegava duele radi povrede jer od reprezentacije nema para, tj ono sto zaradi u reprezentaciji za godinu dana u Realu zaradi za sedmicu...

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 05 nov 2009, 11:53

hooligan_SA je napisao/la:
Principatus je napisao/la:CItam i u njemackom Focus, koji je dosta ozbiljan, da Christian Ronaldo nije prosao testove ljekara, da zglob jos uvjek nije izlijecen kako treba, i da jos uvjek mora da pauzira. Ronaldo ce sada ici do jednog hollandskog, vrhunskog doktora i tamo ce se vjerovatno praviti nova analiza itd. Jos uvjek ne trenira sa ekipom.

Ui ui ui, ovo su dobre vijesti! To su jedina njihova dva igraca kojih se donekle pribojavam, jer su obojica hebeni po bokovima, jer su konkretni i prodorni. Ovi ostali ce se gubit' u ljepoti na sredini terena, a time i gubit lopte.[/quo

drago mi je cuti da ronaldo nece igrati protiv nas sada kad njega nece biti u protglskoj reprezentaciji siguran sam daih mozemo proci pa nisu oni brazil pa daih se toliko bojimo jesu favoriti ali ne i ne pobjedljiv

NK_CELIK
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 05 nov 2009, 11:55

Sad mi je samo zao sto necu moci gledati Ronalda kako place nakon utakmice 18.10....

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 05 nov 2009, 12:00

Ovo ako bude istina i definitivno da Ronaldo i Bosingwa neće igrati pa to je odlično! To je isto kao da nama npr. ne igraju Misimovic i Spahić (za naše uslove)

Sad su mi se rodile neke nove nade za prolazak :)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.