Potpisujem.Inteligentniji je od većine forumaša ovdje.Bosco je napisao/la:Al' čudno je da ga ne podnose samo oni koji mu ne mogu pera odbit. Pajoni je legenda.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
You'll never walk alone.
Chelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.

Slažem se a vama donedavno sam imao u potpisu njegov zaštitni znak ne znam šta mi bi pa ga uklonivolimliverpool je napisao/la:Potpisujem.Inteligentniji je od većine forumaša ovdje.Bosco je napisao/la:Al' čudno je da ga ne podnose samo oni koji mu ne mogu pera odbit. Pajoni je legenda.
Ovaj misli da je njegova uloga da zabavlja ljude na forumu tako što u svakom postu izvali neku glupostChelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne zna se šta je smješnije kad se samo sjetim kad su mi se smijali jer sam na drugom jednom sajtu reko da je Džeko klasa Modriča a uskoro i boljiBosco je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ooj hljebeBosco je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.![]()
![]()
FC Manchester United
Inače ovaj mali je već forumaš godineharis334 je napisao/la:ooj hljebeBosco je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.![]()
![]()
![]()
Najjača je zašto danas nema Lige Europa je li zato što je dan državnosti?
I ona sa tim ko na kojoj igra poziciji.
I evo ovo sad.
Lik je legenda
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:Al' čudno je da ga ne podnose samo oni koji mu ne mogu pera odbit. Pajoni je legenda.
Pomiješao si par termina. Ja nigdje ne napisah da ga ne podnosim, već da mi je čudno što ga se stavlja na pijedestal. A to da njemu neko ne može pera odbiti, tu se mogu također nasmijati. Al' haj, topnici se drže zaje'no.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naravno. 
- -Paja
- Kontakt:
Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?
Dio Arsenala
Dva poluinferiorna kvazikluba-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Donnie Darko je napisao/la:
Kockastoglavi medjed. obitava uglavnom u republici srpskoj.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
a ni meni nisu smijesni ovi sto samo valjaju gluposti. nije paja jedini tog tipa na ovom forumu... kod mene je paja odavno na ignore tako da i ne citam sta pise.Monolog je napisao/la:Meni nikako nisu jasne osobe kojima su smiješne @Pajine gluposti. U početku je to možda i bilo simpatično, ali ovo sada je "silovanje". No, kada nam je Avaz najtiražniji dnevni list, zašto onda @Pajini postovi ne bi bili najbolji?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Mi smo uz tebe paja srušićemo zlobni gay lobi-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Je li ko postavio opet isti likChelsea_CBH je napisao/la:Treba Lee Bowyeru dati nagradi za životno djelo u Premiershipu, momak je za skinuti kapu. Ima više nastupa od Giggsa.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ja sam najveci **** i najveca feministkinja!-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?
Vjerovatno zato nisam na tvojoj strani
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
HAHAHA ! jel ovo onaj sto je konto da se ne igra EPL zbog dana drzavnostiBosco je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Modrić je sigurno klasa Messija, Xavija i Inieste, samo nije toliko medijski eksponiran.![]()
![]()
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
"fina raja je uz tebe"-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?
svaka budala danas moze doci na forum i pisati neke ironicne i sarkasticne postove i misliti da je smijesan... naravno smijesan je idiotima...
ser del barça es el millor que hi ha !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Necemo se vrijedjati.Scof1eld je napisao/la:"fina raja je uz tebe"-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?![]()
svaka budala danas moze doci na forum i pisati neke ironicne i sarkasticne postove i misliti da je smijesan... naravno smijesan je idiotima...
Eto meni je smijesan.Znaci nazvao si me idiotom.Trebao bi te prijavitScof1eld je napisao/la:"fina raja je uz tebe"-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?![]()
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
meni je smijesan a nisam idiotScof1eld je napisao/la:"fina raja je uz tebe"-Paja je napisao/la:Svima je jasno da ja najvise smetam gay lobiju na ovom forumu dok je fina raja uz mene i podrzava moje ideje. Ovaj Scofield se pravi pametan a nije, jer ko bi pametan navijao za totenhem i barcelonu u isto vrijeme?![]()