Evil Genius je napisao/la:znali smo (bar ja jesam a vjerujem i ovaj kolega) al' nisu sve druzei fino ti je coek reko jedno je podrzavat drugu navijacku skupinu a drugo ustase il' arkana
jbg...neki se ne stide i javno progovorit
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Evil Genius je napisao/la:znali smo (bar ja jesam a vjerujem i ovaj kolega) al' nisu sve druzei fino ti je coek reko jedno je podrzavat drugu navijacku skupinu a drugo ustase il' arkana
upravo tako...ja mislim da su ti interovi najveci fasisti poslije lazijevih...ma uglavnom svi talijani su fasisti jbglegy je napisao/la:ovo je samo bio odgovor na NEZNANJE kako neki kazu , nije mi cilj ulaziti u rasprave kad i kako je osnovana koja navijacka grupa , o grupi VIKING INTER se valjda dobro zna da su deklarisane fasiste kao u ostalom i vecina navijaca INTERA , samo sto VIKING spada u one sa najtvrdjim stavovima .
cuj budi objektivan, o cemu bolan? o tome sto su ovi huligani iz italije poznati po cijeloj europi po tome sto su najvece p.icke? ili po tome sto ti huligani zabarski koriste kajseve, sjekire itd. kad napadaju protivnicke navijace tj. djecu i zene sto su medju protivnickim navijacima? stojim ja pri tome sto sam vec rekao: huligan + zabar =legy je napisao/la:za nekog ko ne poznaje scenu u italiji bi mozda i moglo biti smjesno , ali za nekog ko imalo cita o desavanjima na evropskim stadionima ne, onda mi ti izgledas smijesan , vidim da pokusavas pratiti scenu pa kad je vec tako onda budi i objektivan
cuo sam da zabari trce najbrze u cijeloj europidaffy je napisao/la:aj ne seri steve-o keve ti.. nemas pojma , ok suti i drzi se engleske..
U ovoj sezoni nije sviran nijedan penal za Juve, ali nije nijedan ni za protivnicku ekipu.sarajlija89 je napisao/la:cini mi se da sam negdje procito da vec 7 mjeseci nije sviran penal za juve...ispravite me ako grijesim...mozda nisam dobro vidio al stvarrno ne pamtim kad su nam penal svirali
hahaha.. aj uredu je.. dovoljno si rekaosteve-o je napisao/la:cuo sam da zabari trce najbrze u cijeloj europidaffy je napisao/la:aj ne seri steve-o keve ti.. nemas pojma , ok suti i drzi se engleske.., mozes li mi potvrditi jeli to istina posto si ocigledno toliko opsjednut njihovim nogometom??
hahaha, dobro su ti ljudi rekli, idi ba d.rkaj na Green street hooligans i sl. s.ranja, pa gdje si ti bio kad su sicilijanci sa Palerma harali po Londonu (West Ham-Palermo)...mani se te engleske propagande ba...steve-o je napisao/la:cuo sam da zabari trce najbrze u cijeloj europidaffy je napisao/la:aj ne seri steve-o keve ti.. nemas pojma , ok suti i drzi se engleske.., mozes li mi potvrditi jeli to istina posto si ocigledno toliko opsjednut njihovim nogometom??
bio sam s ocom u italiji krajem 1990-ti pa se sam uvjerio o vasim zabarima i njihovim "hrabrosti"nevjernik je napisao/la: hahaha, dobro su ti ljudi rekli, idi ba d.rkaj na Green street hooligans i sl. s.ranja, pa gdje si ti bio kad su sicilijanci sa Palerma harali po Londonu (West Ham-Palermo)...mani se te engleske propagande ba...

bocnuli smo vam par navijaca, a ovi ostali su pokazali zavidnu formu u trcanjusteve-o je napisao/la:
ps: raspitaj se malo sta je bilo u palermu kad je gostovao west ham, u romi kad je gostovao middlesbrough, ispred san sira kad je basel gostovao interu, ispred upton parka ljetos kad su cigani iz napoli-a dosli na prijateljsku tekmu itd itd.![]()
lahko je i bocnuti kad se napada s vespeEvil Genius je napisao/la: bocnuli smo vam par navijaca, a ovi ostali su pokazali zavidnu formu u trcanju
nevjernik je napisao/la:hahaha, dobro su ti ljudi rekli, idi ba d.rkaj na Green street hooligans i sl. s.ranja, pa gdje si ti bio kad su sicilijanci sa Palerma harali po Londonu (West Ham-Palermo)...mani se te engleske propagande ba...steve-o je napisao/la:cuo sam da zabari trce najbrze u cijeloj europidaffy je napisao/la:aj ne seri steve-o keve ti.. nemas pojma , ok suti i drzi se engleske.., mozes li mi potvrditi jeli to istina posto si ocigledno toliko opsjednut njihovim nogometom??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.