La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

fizolof
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la fizolof » 26 maj 2010, 21:35

Chologol je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.
Ma samo ti reaguj lave :mrgreen:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2010.html
Hehe, Sarajevo prvo iz Bosne, Zelje ni na mapi. Imal' vas Manijaci
Pazza Inter amala!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:37

Zeljo nije ni igrao Evropu ove sezone ako si zaboravio, a to je svakako vezano za Primeru :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 maj 2010, 21:37

Zato ce ove godine Zeljo biti tu a Sarajeva nece biti ni na mapi,jednostavno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 maj 2010, 14:33

slika
Predsjednik Malage, Fernando Sanz, i katarski šeik, Abdullah bin Nasser, postigli su usmeni sporazum o kupoprodaji Malage.
Katarski biznismen će u klub iz Andaluzije uložiti oko 25 miliona eura i postati većinski vlasnik kluba, objavili su jutros španski mediji. Da napomenemo, Mlaga se tek u posljednjem kolu Primere spasila od ispadanja, a klub se nalazi u velikim dugovima koji će biti riješeni ukoliko se klub proda.
:roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 16:47

Chologol je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Evo samo da kazem da Atleti ima veci Euro-koeficijent od Reala.
Odakle ti ta informacijama,na koeficijentima za Europu za sezonu 2010/2011,Real je na 13.mestu sa 84951 bodom,a Atletico 23 sa 63951 bodom,sada ne znam da li je to lista posle uzimanja rezultata u ovoj sezoni ili je ovo bilo prije utakmice finala.
Ma samo ti reaguj lave :mrgreen:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2010.html
Pusti ti euro koeficijent kad vi nemate marke u kasi i kad ne mozete dovesti postenog igraca u klub :)

I jos na to sve, prodacete i ovo malo dobrog sto imate, pa se dicite sa tim naslovom EUROPA LIGE gdje je i Fulham konkurent za osvajanje.

Pa vi niste Primere osvojili ima juednu 15-20 godina sigurno

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 28 maj 2010, 17:01

Ma sta ti znas sta je ponos, ne znas sta znaci navijati za jedan klub (znas ali jbg nije ti to to, vjeruj mi ;)), meni nije toliko stalo do trofeja, da je tako, svake godine bi se prebacivao za drugi klub da navijam, evo po tome bi sada svi trebali navijati za Inter - hocemol? Ovo je al bas ono u djecjem stilu. Navijanje za Atletico ima u sebi vise ponosa bar 10x nego od onoga za Real. Al eto da ti odgovorim na tvoje djecje argumente@ Zadnju ligu smo osvojili 96-te. Mi za postenog igraca ne trebamo izdvajati 67 miliona i da taj podbaci, mi damo 10-20 i prodamo ga za 50,60. Dalje, Vi ulozite 750 miliona, promjenite 10 trenera, 5 predsjednika, 200 igraca i na kraju osvojite cak dva trofeja! I 6 puta za redom ispadnete u osmini finala LP :oops: Onda, konkurencija u Europa ligi nam je jedan Liverpool koji je vas u dva susreta pobjedio ukupnim rezultatom 5-0 :oops: al dobro, kad nemozete vi, mogu komsije :D Jedna Valencia, Sporting ili Galatasaray.
Rey de la furia española...

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 18:35

Chologol je napisao/la:Ma sta ti znas sta je ponos, ne znas sta znaci navijati za jedan klub (znas ali jbg nije ti to to, vjeruj mi ;)), meni nije toliko stalo do trofeja, da je tako, svake godine bi se prebacivao za drugi klub da navijam, evo po tome bi sada svi trebali navijati za Inter - hocemol? Ovo je al bas ono u djecjem stilu. Navijanje za Atletico ima u sebi vise ponosa bar 10x nego od onoga za Real. Al eto da ti odgovorim na tvoje djecje argumente@ Zadnju ligu smo osvojili 96-te. Mi za postenog igraca ne trebamo izdvajati 67 miliona i da taj podbaci, mi damo 10-20 i prodamo ga za 50,60. Dalje, Vi ulozite 750 miliona, promjenite 10 trenera, 5 predsjednika, 200 igraca i na kraju osvojite cak dva trofeja! I 6 puta za redom ispadnete u osmini finala LP :oops: Onda, konkurencija u Europa ligi nam je jedan Liverpool koji je vas u dva susreta pobjedio ukupnim rezultatom 5-0 :oops: al dobro, kad nemozete vi, mogu komsije :D Jedna Valencia, Sporting ili Galatasaray.
Djecje argumente? Ja samo hocu da kazem da je Atletico daleko ispod ranga Real Madrida i nista vise. Eto, zar sam pogrijesio? 15-ak godina je proslo.

Znaci samo onaj ko navija za Atletico i manje klubove od Reala je pravi navijac i ima vise ponosa u sebi nego neki navijac Real Madrida? Zbog cega to?

Jel ti hoces reci da sam ja poceo navijati za Real prije par godina ili cak prosle godine?

Ja nisam jedan od onih sto cereci navijam za ovaj ili onaj od 98., ali cu iskren biti pa cu reci da sam 2002. godine gledao nogomet i tad me se nije bas neko dojmio previse a i ne sjecam se skoro nicega iz tog doba, osim svjetskog prvenstva, ronaldinhovog gola Engleskoj i njegovog crvenog kartona, super predstave kralja Ronalda i skoro pa nicega vise, ali prije jednu 5 godina sam po prvi put dobio dres od nekoga, a da ga nisam sam kupio, i bio je to dres Zinedinea Zidanea i od tad navijam za Real Madrid, a sigurno prije toga nisam nizakog navijao, vec sam samo volio Ronalda, Rivalda i ostale brazilske carobnjake.

a oni wannabe navijaci se prepoznaju iz dana u dan...

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 28 maj 2010, 19:21

Casillas je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Ma sta ti znas sta je ponos, ne znas sta znaci navijati za jedan klub (znas ali jbg nije ti to to, vjeruj mi ;)), meni nije toliko stalo do trofeja, da je tako, svake godine bi se prebacivao za drugi klub da navijam, evo po tome bi sada svi trebali navijati za Inter - hocemol? Ovo je al bas ono u djecjem stilu. Navijanje za Atletico ima u sebi vise ponosa bar 10x nego od onoga za Real. Al eto da ti odgovorim na tvoje djecje argumente@ Zadnju ligu smo osvojili 96-te. Mi za postenog igraca ne trebamo izdvajati 67 miliona i da taj podbaci, mi damo 10-20 i prodamo ga za 50,60. Dalje, Vi ulozite 750 miliona, promjenite 10 trenera, 5 predsjednika, 200 igraca i na kraju osvojite cak dva trofeja! I 6 puta za redom ispadnete u osmini finala LP :oops: Onda, konkurencija u Europa ligi nam je jedan Liverpool koji je vas u dva susreta pobjedio ukupnim rezultatom 5-0 :oops: al dobro, kad nemozete vi, mogu komsije :D Jedna Valencia, Sporting ili Galatasaray.
Djecje argumente? Ja samo hocu da kazem da je Atletico daleko ispod ranga Real Madrida i nista vise. Eto, zar sam pogrijesio? 15-ak godina je proslo.

Znaci samo onaj ko navija za Atletico i manje klubove od Reala je pravi navijac i ima vise ponosa u sebi nego neki navijac Real Madrida? Zbog cega to?

Jel ti hoces reci da sam ja poceo navijati za Real prije par godina ili cak prosle godine?

Ja nisam jedan od onih sto cereci navijam za ovaj ili onaj od 98., ali cu iskren biti pa cu reci da sam 2002. godine gledao nogomet i tad me se nije bas neko dojmio previse a i ne sjecam se skoro nicega iz tog doba, osim svjetskog prvenstva, ronaldinhovog gola Engleskoj i njegovog crvenog kartona, super predstave kralja Ronalda i skoro pa nicega vise, ali prije jednu 5 godina sam po prvi put dobio dres od nekoga, a da ga nisam sam kupio, i bio je to dres Zinedinea Zidanea i od tad navijam za Real Madrid, a sigurno prije toga nisam nizakog navijao, vec sam samo volio Ronalda, Rivalda i ostale brazilske carobnjake.

a oni wannabe navijaci se prepoznaju iz dana u dan...
Trenutno, Atletico nije ispod ranga Reala, bar sto se tice Europe, a liga je sasvim nesto drugo - nadam se da ces shvatiti sta je pisac time htio reci :D

Uostalom to ti nisi rekao, ti si rekao to ali bar 10x zesce. Ne znam cemu uopste ovo prepiranje, ja sam fino postavio koeficijent koji je vjerovatno ocjenila FIFA, sturcnija valjda i od mene i tebe, al necu da kvarim dojam, znam da ne mrzis Atleti, dapace :D

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 28 maj 2010, 19:53

Isto sam i ja tako rekao fino da Atletico nije u rangu Real Madrida i da je to bezvezno objavljivati.

Kakva Evropa, kakvol sto, pa tim timovima sto igraju u Europa ligi Cristiano Ronaldo zabija golove iz svake moguce pozicije.

Atletico nikad nece biti niti je ikad bio velik klub kao Real Madrid a taj koeficijent nije nikakvo mjerilo.

A kazes da mrzim Aleti? Ne, naprotiv, to mi je poslije Reala najdrazi klub u Spaniji, prvenstveno zbog Forlana i De Gee

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 28 maj 2010, 20:16

Casillas je napisao/la:Isto sam i ja tako rekao fino da Atletico nije u rangu Real Madrida i da je to bezvezno objavljivati.

Kakva Evropa, kakvol sto, pa tim timovima sto igraju u Europa ligi Cristiano Ronaldo zabija golove iz svake moguce pozicije.

Atletico nikad nece biti niti je ikad bio velik klub kao Real Madrid a taj koeficijent nije nikakvo mjerilo.

A kazes da mrzim Aleti? Ne, naprotiv, to mi je poslije Reala najdrazi klub u Spaniji, prvenstveno zbog Forlana i De Gee
Ako po trofejima gledas sigurno da ste najveci i to pome se ne moze ravnati niti jedan zivi klub na svijetu, a ne samo Atleti, tako da o tome ne treba raspravljat.

Ne mrzis Atleti, to sam rekao, procitaj malo bolje :D Jer znam da svi oni koji navijaju za Real i Barcu simpatisu Atleti, jednostavno ... njega se mora voljeti :D

DinoZaa
Kontakt:

Post Postao/la DinoZaa » 29 maj 2010, 15:49

Chologol je napisao/la:
Casillas je napisao/la:Isto sam i ja tako rekao fino da Atletico nije u rangu Real Madrida i da je to bezvezno objavljivati.

Ako po trofejima gledas sigurno da ste najveci i to pome se ne moze ravnati niti jedan zivi klub na svijetu, a ne samo Atleti, tako da o tome ne treba raspravljat.

Ne mrzis Atleti, to sam rekao, procitaj malo bolje :D Jer znam da svi oni koji navijaju za Real i Barcu simpatisu Atleti, jednostavno ... njega se mora voljeti :D
Ey nemoj obracat pozornost na njega bitan je ponos!!!
Allez l'OM

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 maj 2010, 12:21

[youtube][/youtube]

Veliki Real Sociedad jos 3 kola do kraja pred povratkom u La Ligu 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 maj 2010, 01:27

E da se vala hoće više vratiti, uželio sam ih se. :mrgreen: Kad se samo sjetim De Pedra, Kovačevića, Aranzabala, De Paule, Kahvečija...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 maj 2010, 12:00

jes vala :mrgreen: tad su imali super generaciju i se borili za titulu sa Realom :) evo i Hercules se bori za ulazak ja mislim sa najmocnijim imenom u svijetu fudbala :lol: a kakav je go zabio lik iz albacetea :o [youtube][/youtube]

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 31 maj 2010, 12:26

Hebo li te Albacete :mrgreen: koja "golcina". A vidi ovog jade Portilla dokle je dogurao, nekada najveća nada Reala Madrida vucara se sad po Herculesima ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 maj 2010, 23:43

Nije tu Portillo kriv nimalo. Krivi su oni, ne znam kako bi ih nazvao, iz reala, koji mu nikad nisu dali pravu šansu u prvom timu iako je momak svojevremeno bio najveći evropski talenat u svom uzrastu, a u mlađim realovim kategorijama je zabio. ako se ne varam, oko 700 golova. Da je kojim slučajem ponikao u barci, ne bi on sad igro za hercules već bi se sa repkom pripremao za sp. Doduše, i povrede su mu podobro zeznule karijeru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 01 jun 2010, 00:54

Chologol je napisao/la:

:? jesil normalan ti,navijacima Atletika su ovo najveci protivnici i velika je mrznja izmedu ova tri kluba!!

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 01 jun 2010, 16:44

soe je napisao/la:
Chologol je napisao/la:

:? jesil normalan ti,navijacima Atletika su ovo najveci protivnici i velika je mrznja izmedu ova tri kluba!!
Ozbiljno? Nisam znao jbt, fala sto si me prosvjetlio.

Pogledaj sta je napisao gospodin Casillas. Drugo su Balkanski navijaci ovih klubova a drugo su oni iz Spanije.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jun 2010, 11:09

Centarfor Crvene zvezde Dejan Lekić od naredne sezone biće član Rasinga iz Santandara, piše „Sportski žurnal“.

Predstavnici španskog kluba na čelu sa predsednikom Franciskom Pernijom u subotu uveče su se dogovorili sa ’crveno-belima’ oko Lekićevog transfera.

Visina obeštećenja nije poznata, ali se pretpostavlja da iznosi između tri ili četiri miliona evra.

U Rasingu 25-godišnjeg Lekića vide kao naslednika Nikole Žigića koji je pre četiri godine, takođe iz Crvene zvezde, prešao na „El Sardinero“. Rasing je prodajom Žigića zaradio trostruko više nego što ga je platio ’crveno-belima’.

Predstavnici Santandera su posle završenog sastanka gledali meč Srbija – Kamerun na kojem su pratili igre Radosava Petrovića i Nenada Milijaša.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2010, 12:18

Odmah radosna vest ujutro,samo sto jos nije objavljena na zvanicnom sajtu no verujem da je to istina jer je Pernia davno dosao as ciljem da povede Lekica i Petrovica na El Sardinero.3 mil.uzeta za Lekica predstavljaju ogroman dobitak za nas.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.