NK Zvijezda Gradačac

bad_boy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bad_boy » 01 jun 2010, 18:15

Cena je gigant :lol: stvarno je dobar igrac cim je BIJO igrac Sarajeva,glupljeg posta nisam vidio odkako sam se ovdje prijavio :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 01 jun 2010, 19:05

Cena PRAVOPIS !!!
A đe da znam?!

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 01 jun 2010, 19:11

Pa biJo je rezerva kad je vama u FK Torpedo,vazniji politicki angazman nego sportski....

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 01 jun 2010, 19:54

mislim da bi Zvijezda trebala angažovati i Ćehajić Admira iz Omladinca, mislim da on može odgovoriti zahtjevima Premijer lige, samo problem je u tome što Zvijezda ne želi niti jednog igrača koji je nosio dres NK Omladinac iz Mionice, radije će dovesti neka totalno anonimna imena o kojim niko u Gradačcu ništa nezna, dok im je Omladinac pred nosom ali niko iz Zvijezdine uprave ni ne pomišlja da dođe na Lipik da vidi dali ima materijala za Zvijezdu

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 jun 2010, 22:19

Ne budi smijesan, taj lik veze s loptom nema.Bio je eto u Slobodi.I Omladinac mu je puno.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 jun 2010, 08:36

samuraj je napisao/la:Ne budi smijesan, taj lik veze s loptom nema.Bio je eto u Slobodi.I Omladinac mu je puno.
da, bio je u Slobodi i nije odigrao ni četiri utakmice i šta je mogao pokazati, ali opet je postigao gol i upisao asistenciju, da ga na treningu nisu povrijedili i da nije završio u gipsu još bi on bio u Slobodi

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 04 jun 2010, 15:12

Kol'ko je mahalska ili nije neznam... al znali neko dali u Gradacac stize golman Hadzidjulbic iz Veleza?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 04 jun 2010, 18:02

Marokanac je napisao/la:Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
Lupaš gluposti jarane! Pa dovoljno je bilo da Široki da 2-3000 Zriliću pa da nam bude kao protiv Slavije. Nekakvih 30.000 KM ti si očito sanjao!

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 04 jun 2010, 18:14

necko_gradacac je napisao/la:Kol'ko je mahalska ili nije neznam... al znali neko dali u Gradacac stize golman Hadzidjulbic iz Veleza?
Zove se Hadžiđulbić, a istina je 100 % ;)

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 05 jun 2010, 00:28

Na današnjem sastanku 12 igrača Zvijezde dobilo otkaz među kojima su Vasilić, Oštraković, Karić, Kovačević, Gazibegović, Stanković, Mussa. Iz Banovića došla ponuda za Hamzića i Jusića ali su ih ovi glat odbili.
"Je..š mjesto koje nema šljive"

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 05 jun 2010, 00:34

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Na današnjem sastanku 12 igrača Zvijezde dobilo otkaz među kojima su Vasilić, Oštraković, Karić, Kovačević, Gazibegović, Stanković, Mussa. Iz Banovića došla ponuda za Hamzića i Jusića ali su ih ovi glat odbili.
pa ko je onda ostao prijatelju :D s cime vi ulazite u narednu sezonu,cijela vam ekipa ode :lol: :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 05 jun 2010, 06:25

zao mi je zbog Vece i Karica ... a ovo ostalo je samo grijalo klupu.... to sam mogo i ja za mnogo manje para :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 05 jun 2010, 11:24

ah iskreno...mislim da su vec dugo tu...doslo je vrijeme da se malo mijenja..4 sezone su zajedno
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 jun 2010, 11:32

Otišao je i Zoran Brković, tj. otpušten je.

Neshvatljiv potez Uprave?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

NADIR STRAŠNI
Kontakt:

Post Postao/la NADIR STRAŠNI » 05 jun 2010, 11:42

Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone. :D :D :D :D :D
"Je..š mjesto koje nema šljive"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 jun 2010, 12:04

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone. :D :D :D :D :D
Hadžiđulbić meni nije bolji od Karića!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 jun 2010, 12:13

Karic, Mujkic i Sehic su 3 najbolja golmana nase lige..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 05 jun 2010, 14:40

[quote="MinistaR"]Otišao je i Zoran Brković, tj. otpušten je.

za druge razumijem ali za Brku i Vecu nikako....... :o :o :o
Nk Zvijezda

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 05 jun 2010, 14:43

NADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone. :D :D :D :D :D
ma stupali su oni i proslu sezonu u kontakte sa provjerenim igracima pa smo vidjeli sta su doveli...jedino sta valja to su Mornjkic i Prodanovic.....ostalo katastrofa a svi znamo koliko ih je bilo....ali eto vidjet cemo nadam se da je istina :D :D :D iskreno se nadam.....ali bgm steta zbog vece,brke i karica!!!!
Nk Zvijezda

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 05 jun 2010, 14:44

ako je Vasilic "visak" mi u Zenici bi ga rado vidjeli u Celiku, a i nadam se da ce ansa uprava pokusati da vrati Moranjkica, jer tesko se u nasoj ligi moze naci bolji lijevi bek...
znaci Vasilica i Moranjkica nam "proslijedite" a mi vam saljemo golmana Bilobrka i stopera Imamovica :)
pozz Zmajevima
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.