da, bio je u Slobodi i nije odigrao ni četiri utakmice i šta je mogao pokazati, ali opet je postigao gol i upisao asistenciju, da ga na treningu nisu povrijedili i da nije završio u gipsu još bi on bio u Slobodisamuraj je napisao/la:Ne budi smijesan, taj lik veze s loptom nema.Bio je eto u Slobodi.I Omladinac mu je puno.
Lupaš gluposti jarane! Pa dovoljno je bilo da Široki da 2-3000 Zriliću pa da nam bude kao protiv Slavije. Nekakvih 30.000 KM ti si očito sanjao!Marokanac je napisao/la:Javna je tajna da je Široki dao 30 tisuća KM upravi Zmajeva za bod koji ih vodi u Evropu. Zadnjih 10 minuta je bilo smiješno gledat kako se igrači i jedne i druge ekipe dodaju na svojoj polovici samo da prođe vrijeme
Zove se Hadžiđulbić, a istina je 100 %necko_gradacac je napisao/la:Kol'ko je mahalska ili nije neznam... al znali neko dali u Gradacac stize golman Hadzidjulbic iz Veleza?
pa ko je onda ostao prijateljuNADIR STRAŠNI je napisao/la:Na današnjem sastanku 12 igrača Zvijezde dobilo otkaz među kojima su Vasilić, Oštraković, Karić, Kovačević, Gazibegović, Stanković, Mussa. Iz Banovića došla ponuda za Hamzića i Jusića ali su ih ovi glat odbili.
Hadžiđulbić meni nije bolji od Karića!NADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
ma stupali su oni i proslu sezonu u kontakte sa provjerenim igracima pa smo vidjeli sta su doveli...jedino sta valja to su Mornjkic i Prodanovic.....ostalo katastrofa a svi znamo koliko ih je bilo....ali eto vidjet cemo nadam se da je istinaNADIR STRAŠNI je napisao/la:Mislim da uprava zna šta radi, jer koliko sam upoznat stupljeno je u kontakt sa nekoliko dobrih i provjerenih igrača (mada ovi neće još da objave imena) sa kojima se planira u narednoj szoni biti u samom brhu premijer lige. Mogu samo reći da Zvijezda ako dovede igrače koje je planirala (još je tajna) a već su obavljeni razgovori sa nekim, Zvijezda će igrati veoma zapaženu ulogu u prvenstvu naredne sezone.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.