Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Limuntos
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Limuntos » 11 feb 2012, 18:52

ja igr'o 5+ golova i Ba ga daje :mrgreen: jos samo Ba da ga ubaci i to je to...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 19:07

Adebayor će nakon ove utakmice biti najbolji asistent lige. :roll:
Strašno loše odigrano. Strašno. Perch + Guthrie + Obertan ipak nisu dorasli Modriću, Parkeru i Baleu. Svaki napad Tottenhama se može završiti pogotkom. :( Nadam se makar utješnom golu (a mogao je doći od strane Dembe) i to je to. Najbolje poluvrijeme Tottenhama spram najgoreg poluvremena Newcastlea = 4:0. :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 feb 2012, 19:14

Ovako je nekako islo i protiv Arsenala, nadam se da ce i rezultat biti isti..
Celik!3,2,2.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 19:20

Ma kakvi. :lol:
Može biti samo 6:1. :mrgreen: I taj jedan ako neko zabije, biće odlično. Možda se mog'o pokazati kreč za Newcastle kada je Adebayor uklizao i rukom igrao, al' yebat ga (komentatori su to već 5x spomenuli). To ne mijenja činjenicu da je ovo klasična indisponiranost, nemoć i klasičan primjer katastrofe. Nadam se samo da neće biti nekih grubih startova zbog rezultata na semaforu. To bi još više syebalo ovako katastrofalan meč.
Obertan u defanzivi ne može pomoći, a danas igra protiv najboljeg lijevog krila. Znači, ta povreda Raylora koji bi sa Simpsonom pokrio tu stranu je jedan od uzroka današnje slabe partije (mislim da je Bale 12x prošao po strani). Eh, dodajmo tome glupost Cabayea (danas je ta 3. utakmica kazne) + Tioteovo odsustvo zbog AKN-a i to je to. Ono, nisam iznenađen što Tottenham gubi, al' ovo je previsok rezultat. :( Za mene je ovo neočekivano.
Perch je nekoliko puta prodao loptu (mada se i drugi ne otkrivaju) pa fakat ponekad izgleda poput amatera. Taman ga jednom pohvališ, on te demantuje u narednom meču. :mrgreen:
Nego, ako mogu nešto izdvojiti to su centaršutevi Cissea (iako nije zadužen za iste). K'o Beckham svojevremeno. :mrgreen: Gađa Dembu u glavu, jbt. :o
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 feb 2012, 19:22

Auu jbt ovome se nisam nadao,mislio sam da će biti prava borba,ali izgleda kao da samo Tottenham igra. :?
Dva rana gola su slomila Newcastle.Gora stvar je što nisu iskoristili kiks Čelzija.Ajd valjda ćete zabit počasni pogodak.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 11 feb 2012, 19:25

Monolože,sta se ovo desava sa Newcastleom,tesko da se mozete vratiti kao protiv Arsenala prosle godine.. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 feb 2012, 19:55

Nema se ovdje šta više gledati.
Golčina Adebayora za 5:0 i to je to. Krul danas nije mogao odbraniti ništa (svih 5 golova su bili bolje prilike od penala). :mrgreen: Mislim da nema 11 metara ni kad bi se sabrala udaljenost mjesta s kojih su zabijali domaćini. :mrgreen:
Odoh zaliti tugu. :lol:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 11 feb 2012, 22:44

je bi ga, idemo dalje.... Howay the Lads!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 feb 2012, 02:19

Idemo dalje.. jbg.. dešava se..
Šteta za ovako visok poraz ali ruku na srce bila je to očajna partija Njukaša...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 14 feb 2012, 15:14

Tiote i njegova repka poraženi u finalu afričkog kupa nacija.. :(

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 feb 2012, 11:17

West Ham co-owner David Sullivan believes Demba Ba is likely to exit Newcastle this summer, with a clause in his contract set to leave the Magpies short.
Sullivan has now revealed that were a move to be pushed through, Newcastle would only pocket half of any fee involved. ;)
The rest of the cash will go to Ba, meaning the Magpies could be left with just £3.5million were a rival club to match his £7m release fee.
"They keep denying it, but I think you'll see in the summer he will leave Newcastle or he'll get a monstrous rise to stay there," said Sullivan.
"I'm told he's got a £7m get-out clause and he gets half the money of that. :roll:
"If they get about £4m, half will go to him. So if they sell him for £7m, they'll only get about three because they paid his agent £2m to get him out of here." ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 feb 2012, 16:22

da je ashley pametan ponudio bi mu novi ugovor
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 feb 2012, 16:32

Carlo je napisao/la:da je ashley pametan ponudio bi mu novi ugovor
Pa radi se na tome. Sad još ima i Cissea, pa će to omekšati Dembu da se skrasi na St. James Parku. 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 feb 2012, 11:14

Monolog je napisao/la:
Carlo je napisao/la:da je ashley pametan ponudio bi mu novi ugovor
Pa radi se na tome. Sad još ima i Cissea, pa će to omekšati Dembu da se skrasi na St. James Parku. 8-)
ma svi pljuju (C)ashleya a on boga mi vrati newcastle u sam vrh engleskog fudbala i to prilicno brzo... dosta tome je pomogao i liverpool al nema veze svrake su mi uvijek bile jedan od drazih timova u ligi.
na ljeto ako vas ne napuste tiote i ba uz jos jedno dva solidna pojacanja ovo ce biti sjajan tim.
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 feb 2012, 12:04

Ti si pred sami početak i govorio da će Newcastle biti iznenađenje ove godine. :mrgreen: Bio si optimističniji od mene, majke mi. :mrgreen:
Glede Cashleya, pa nadam se da će i naredne godine biti nekih transfera koji će me natjerati da promijenim mišljenje. Činjenica je da malo drugačije gledam na njega u odnosu na godinu prije. Eh, sad ćemo vidjeti da l' je ovdje riječ o jednom sistemskom radu ili, pak, o velikoj dozi sreće.
Uglavnom, i dalje se govori o Vertonghenu, mada se ovaj Ajaxov igrač povezuje sa još jačim klubovima od Newcastlea (čak se i Manchester spominjao, a bilo je priče i o interesu Bayerna). U biti, stoper je prijeko potreban, a vala i to produženje ugovora sa prvim violinama kluba (Demba, Coloccini, Krul, pa malo poboljšati i ugovor Cabayea, ako bude bilo potrebno).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 feb 2012, 12:23

pa dobro bilo je nekih razloga za pesimizam kada su otisli nolan,barton... ali dovedene su fine zamjene i to jeftino... ocigledno da imate jako dobar skauting, eto taj verthongen ako dođe on ce rijesiti puno problema u odbrani jer moze igrati po potrebi i beka a nje mu strana ni pozicija zadnjeg veznog, veoma polivalentan centralni bek.
You are someone else I am still right here

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 feb 2012, 13:36

Verthongen bi ''legao'' Njukašu kao hodži burek. Stoper par exellance
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 feb 2012, 18:45

Izgleda da će prvo pojačanje za narednu godinu biti (bubnjevi, molio bih)...Romain Amalfitano. :mrgreen:
Inače, radi se o dvadesetdvogodišnjem veznjaku Reimsa ( :lol: ), a potpisao bi ugovor na 3 godine. :mrgreen: Pa zar nije bilo boljih Francuza? :roll:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 feb 2012, 19:23

@Monolog, a da nije taj Amalfitano slučajno nekaqd igrao za FC Lorient? Ako jeste, onda ga znam sa Become a Legend, tamo je zvijer, najbolji u Lorientu ! :mrgreen: :lol: :lol:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 24 feb 2012, 19:59

Taj trenutno igra u Marseilleu. Morgan Amalfitano. A Romain mu je mlađi brat.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.