Znas koja je razlika u vrhu????Barselona..Ne samo da je jaca od timova u EPL,nego najjaca ekipa u Evropi...Znaci samo jedan klub,a ostali,Real
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
@Adi
Znas koja je razlika u vrhu????Barselona..Ne samo da je jaca od timova u EPL,nego najjaca ekipa u Evropi...Znaci samo jedan klub,a ostali,Real
United je jaci,sto i govori zadnjih 10 godina u Evropi...A od toliko majstora ti Verdua izabro
Da si bar Coutinha,il Muninaina.... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Mislis danasnji Real nije jaci od Man.Uniteda??trxel je napisao/la:@Adi
Znas koja je razlika u vrhu????Barselona..Ne samo da je jaca od timova u EPL,nego najjaca ekipa u Evropi...Znaci samo jedan klub,a ostali,RealUnited je jaci,sto i govori zadnjih 10 godina u Evropi...A od toliko majstora ti Verdua izabro
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jel se gleda samo jedna sezona,il jedna utakmicaAdi_Zepce je napisao/la:Mislis danasnji Real nije jaci od Man.Uniteda??trxel je napisao/la:@Adi
Znas koja je razlika u vrhu????Barselona..Ne samo da je jaca od timova u EPL,nego najjaca ekipa u Evropi...Znaci samo jedan klub,a ostali,RealUnited je jaci,sto i govori zadnjih 10 godina u Evropi...A od toliko majstora ti Verdua izabro
Pa namjerno sam uzeo Verdua (covjek je fkt majstor) da ti dokazem da vecina,pa i manje poznatih igraca je veci majstor od pola engleskih krkana.Po meni je Verdu carobnjak recimo za jednog Adama kojeg ima L'pooll.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Da idemo usporedbe ranije onda bi Sevilla (a i jeste) bila vele gigant za Man.City kojeg fanovi EPL dizu u nebesatrxel je napisao/la:Jel se gleda samo jedna sezona,il jedna utakmicaAdi_Zepce je napisao/la:Mislis danasnji Real nije jaci od Man.Uniteda??trxel je napisao/la:@Adi
Pa namjerno sam uzeo Verdua (covjek je fkt majstor) da ti dokazem da vecina,pa i manje poznatih igraca je veci majstor od pola engleskih krkana.Po meni je Verdu carobnjak recimo za jednog Adama kojeg ima L'pooll.
Usporedba dva velika kluba ide u najmanje deset godina,i to u Ligi prvaka...Real ima jak sastav,kako i nece kad su nam za CR7 dali gotov 100 mil...Dje bas Adama nadje za poredjenje...
Pa Adama sam uzeo zato sto ga hvale jos od prosle godine,a covjek je krkan teski.Ima jos njih nekoliko,ali da ne nabrajam vise
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad ce se u lige petice ubaciti Ruska liga, a izaci recimo, hmm, Francuska, pitanje je sad ? 
Po tradiciji je Francuska liga zasluzila mjesto gdje je danas,ali Rusi strasno brzo napreduju jer ulazu mnogosonik24 je napisao/la:Kad ce se u lige petice ubaciti Ruska liga, a izaci recimo, hmm, Francuska, pitanje je sad ?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
sto bi Krajisnici rekli "pa da"
Da ne izostavimo Portugalsku i sve jacu Tursku ligu, mada Rusi i Turci namjestaju tekme, po tome su u ligi petice prva dva mjesta
Da ne izostavimo Portugalsku i sve jacu Tursku ligu, mada Rusi i Turci namjestaju tekme, po tome su u ligi petice prva dva mjesta
Kako su vodeci u ligi petice kad ne spadaju u ligu peticesonik24 je napisao/la:sto bi Krajisnici rekli "pa da"![]()
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nova tetovaža De Rossija. Tetovaža oslikava italijansku ligu

Opet hapšenja u Italiji zbog namještanja utakmica

Opet hapšenja u Italiji zbog namještanja utakmica
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
5 od 8 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Neki 1 od 8LBJ MVP je napisao/la:5 od 8
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- anton 1983
- Kontakt:
**** mora se priznati da španjolci dominiraju svijetom nogometa, kako reprezentativnim, tako i klupskim. ne sečam se kada je neko bio tako dominantan.... 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Dominantna fudbalska nacija.
Neki i 0 od 8.Adi_Zepce je napisao/la:Neki 1 od 8LBJ MVP je napisao/la:5 od 8![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sta ovo nikoga nema da sumira utiske nakon jedne utakmice kao i obicno.

Sta ba?Devil je napisao/la:Sta ovo nikoga nema da sumira utiske nakon jedne utakmice kao i obicno.![]()
Kakva Primera kad jedan sedmoplasirani tim izbaci Barcu
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
To se trazi.Adi_Zepce je napisao/la:Sta ba?Devil je napisao/la:Sta ovo nikoga nema da sumira utiske nakon jedne utakmice kao i obicno.![]()
![]()
Kakva Primera kad jedan sedmoplasirani tim izbaci Barcu![]()
Jedino me ti nisi razocarao.
Drago mi je zbog togaDevil je napisao/la:To se trazi.Adi_Zepce je napisao/la:Sta ba?Devil je napisao/la:Sta ovo nikoga nema da sumira utiske nakon jedne utakmice kao i obicno.![]()
![]()
Kakva Primera kad jedan sedmoplasirani tim izbaci Barcu![]()
![]()
Jedino me ti nisi razocarao.
Primera smijesna-Messi zvijezda,a nije ga uopce bilo na tekmi
Nakon 60 i kusur golova u jednoj sezoni jednog igraca dobro dođe ovakva izjava
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ja sam htio, al' znam da je uzalud.Devil je napisao/la:Sta ovo nikoga nema da sumira utiske nakon jedne utakmice kao i obicno.![]()
K'o što su prije mjesec dana radili, tako će i kroz mjesec, zato radije ne gubit vrijeme.
Nekima dokaza uvijek fali.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.