to aludiras da dodje u Bayern, hehehehbayern_7 je napisao/la:DZEKO BOLJE TI JE OSTANI U NJEMACKOJ JOS KOJU SEZONU I ONDA SA 25 GOD IDE U ENGLESKU I RAZVALI SVE TAMO DA DOKAZES DA SI MASINA
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
i arsenal i city nude premalo cuj 12 miliona funti mrs u 100 pi... m..... kad za neke mogu davari duplo vise mogu i za dzeku ali njemu bi najbolje bilo u spaniji u engleskoj ce ga ubiti !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ili Mirza Mesic... da nije Galliani vidjen i u Tuzli slucajno?geronimo je napisao/la:Nemoj zaboraviti da je naglasio..."visokog" napadacacalcio je napisao/la:to si ga ti licno vidio u Sarajevu?fifa09 je napisao/la: Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
Pa kontam, nije u jeku svjetskih transfera dosao ponukan spotom Enjoy life in Bosnia.....
Sta bi moglo biti ako ne - Edin Dzeko!
sa raznih sajtova i foruma ko je bio u vatri veceras mogao se i uvjeriti u istinost podataka znaci Dzeko - MIlan 90%
ko zna, sve je moguce .juce je Galliani dao intervju, govorio o prodaji Kake i obecao navijacima da ce dovesti napadaca![]()
Mozda to bude Toni.
koga briga koliko nude, ta lova ide Wolfsburgu za otkup ugovora. ako su oni zadovoljni onda sam i jaCRNI_SA je napisao/la:i arsenal i city nude premalo cuj 12 miliona funti mrs u 100 pi... m..... kad za neke mogu davari duplo vise mogu i za dzeku ali njemu bi najbolje bilo u spaniji u engleskoj ce ga ubiti !!
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Ma kakav Milan,da ga Leonardo trenira!?Brojni su razlozi zasto ne bi trebao ici u Milan,tamosnju ligu itd itd....Bojim se da bi Dzeko kada bi zavrsio u Milanu,bojim se da bi takvu odluku donio prvenstveno iz razloga sto,kako on kaze,od malena navija za Milan......ovako vazna odluka kakva je pred njim,nikako se ne smije donositi srcem,to za koga navijas-to treba biti na zadnjem mjestu(mada mislim da to uopste ne bi trebao uvrstavati kao razlog sto se tice njegove odluke),on prvenstveno treba gledati ambicije kluba,nije bitno ime kluba,igracki kadar i eventualna pojacanja koje taj klub planira angazovati,ligu u kojem se klub takmici i,ono mozda najvaznije-ko je trener kluba,lova mu treba biti na zadnjem mjestu jer ostao Dzeko ili otisao iz Wolfsburga,lova je neupitna i dobice vise nego sto sada zaradjuje(mislim da sada zaradjuje 1,5 miliona eura po sezoni plus premije),znaci vec sada se skoro obezbjedio za citav zivot,o novom ugovoru da i ne pricam,mislim da bi Wolfsburg pristao da mu da duplo vise od sadasnjih primanja,znaci negdje 3 miliona po sezoni plus bonusi,to je sasvim dobra cifra i mislim da bi i Dzeko pod tim uslovima pristao da ostane barem jos jednu sezonu.....
Vala ne vidim da će nešto više od Veha naučiti nego od Leonarda.
Ambicije kluba, hmm, pa čovječe riječ je o Milanu, šta misliš da oni nemaju velike ambicije?
Ambicije kluba, hmm, pa čovječe riječ je o Milanu, šta misliš da oni nemaju velike ambicije?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Ovi nasi "novinari" nisu normalni svega mi,u jednom intervju "novinar" spominje Dzekinu kupovinu skupog auta svojoj sestri,pita ga je li ga neko vec zvao u vezi posudbe para,napiju li se on i Miske kad izadju i,ono neizostavno pitanje-imas li curu,spominju zenidbu,djecu,pa ja da sam na Dzekinom mjestu rekao bi im da cu ih zvati da mi drze svijecu,pa ni njegovi roditelji ga sigurno ne peglaju toliko u vezi cure i zenidbe,koliko ga peglaju ti lesinari,gori su od bilo koje mahause..........
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa ne ide u FC Tirana iz Albanije nego u AC Milan, Serie A, Italija. Klub koji je 7 puta osvajao ligu prvaka, zadnji put prije 2 sezone. Klub koji ima ambicije da dominira evropskim fudbalom, kao sto je dominirao vise puta tokom historijelopta je okrugla je napisao/la:Ma kakav Milan,da ga Leonardo trenira!?Brojni su razlozi zasto ne bi trebao ici u Milan,tamosnju ligu itd itd....Bojim se da bi Dzeko kada bi zavrsio u Milanu,bojim se da bi takvu odluku donio prvenstveno iz razloga sto,kako on kaze,od malena navija za Milan......ovako vazna odluka kakva je pred njim,nikako se ne smije donositi srcem,to za koga navijas-to treba biti na zadnjem mjestu(mada mislim da to uopste ne bi trebao uvrstavati kao razlog sto se tice njegove odluke),on prvenstveno treba gledati ambicije kluba,nije bitno ime kluba,igracki kadar i eventualna pojacanja koje taj klub planira angazovati,ligu u kojem se klub takmici i,ono mozda najvaznije-ko je trener kluba,lova mu treba biti na zadnjem mjestu jer ostao Dzeko ili otisao iz Wolfsburga,lova je neupitna i dobice vise nego sto sada zaradjuje(mislim da sada zaradjuje 1,5 miliona eura po sezoni plus premije),znaci vec sada se skoro obezbjedio za citav zivot,o novom ugovoru da i ne pricam,mislim da bi Wolfsburg pristao da mu da duplo vise od sadasnjih primanja,znaci negdje 3 miliona po sezoni plus bonusi,to je sasvim dobra cifra i mislim da bi i Dzeko pod tim uslovima pristao da ostane barem jos jednu sezonu.....
Opet ponavljam, Džeko je u Wolfsburgu dotakao vrh, bolje od ovoga ne može. Pravo vrijeme za promjenu sredine. Naredni potez mu je najbitniji u karijeri.
Milan je uz Real Madrid najveći evropski klub, koji igrač ne bi volio igrati u Milanu. Obzirom na par lošijih sezona iza njih, ove godine se moraju trznuti. Jedino sam malo skeptičan po pitanju Leonarda, samo zato jer nema iskustva.
Vidjet ćemo.
Milan je uz Real Madrid najveći evropski klub, koji igrač ne bi volio igrati u Milanu. Obzirom na par lošijih sezona iza njih, ove godine se moraju trznuti. Jedino sam malo skeptičan po pitanju Leonarda, samo zato jer nema iskustva.
Vidjet ćemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
male su sanse da on ostane u wolfsbrugu otima se za njega pola europe nude tolike pare a da wolfsburg to nedobije nema sanseVirtu4l je napisao/la:Opet ponavljam, Džeko je u Wolfsburgu dotakao vrh, bolje od ovoga ne može. Pravo vrijeme za promjenu sredine. Naredni potez mu je najbitniji u karijeri.
Vidjet ćemo.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
eldin_beli
- Kontakt:
ma neka ostane jos najmanje jednu sezonu u njemackoj i onda neka ide gdje hoce ..., ako sad negdje ode nece valjati ... toliko od mene 
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Ma procitaj moj post ponovo,nisi me skontao,u drugom dijelu moga posta sam pisao o tome koje sve faktore,Dzeko treba uzeti u obzir kada bude donosio ovu odluke,bez obzira o kojem se klubu radi,imena klubova nisam ni spominjao.......VanBasten je napisao/la:Vala ne vidim da će nešto više od Veha naučiti nego od Leonarda.
ma najbolja je opcija njemacka bilo gdje u njemackoj ce bit sigurno u prvih 11
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nije vise stvar ni ambicija, normalno da nece ici u klub koji se bori za opstanak, al ja opet ponavljam, najbolje bimu bilo po mom misljenju u Spaniju...
Atletico Madrid je po meni no1 za Edina...
ako Forlan ode eto mumjesto, bez ikakvog guranja, u najlosijoj formi bice standardan...igrac sa agerom koji nije ko onak kreten grafite sto bi radije suto na go nego hljeba se najo...
Aguero je bi playmaker u argentini u svom klubu u kom je igro...covjek je tehnicar, dobra pas igra, kombinatorika za 10, uglavnom nemozes pozeljeti boljeg igraca da igra u tandemu sa Dzekom...
a u spaniji golovi padaju ko ludi...
a tamo zabijes 20-25 golova po sezoni i eto te u Realu ili Barci.-...
a to za Edina ne bi biop neki veci problem...
Atletico Madrid je po meni no1 za Edina...
ako Forlan ode eto mumjesto, bez ikakvog guranja, u najlosijoj formi bice standardan...igrac sa agerom koji nije ko onak kreten grafite sto bi radije suto na go nego hljeba se najo...
Aguero je bi playmaker u argentini u svom klubu u kom je igro...covjek je tehnicar, dobra pas igra, kombinatorika za 10, uglavnom nemozes pozeljeti boljeg igraca da igra u tandemu sa Dzekom...
a u spaniji golovi padaju ko ludi...
a tamo zabijes 20-25 golova po sezoni i eto te u Realu ili Barci.-...
a to za Edina ne bi biop neki veci problem...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ja lično mislim da Džeko nebi trebao u Milan,(mislim na talijansku ligu) ,Milan je OK.Hajde u redu igrati ligu šampiona ali igrati kompletnu ligu sa Brešom,Lećeom,Ređinom i ostalim klubovima koji su realno dno lige petice izuzev nekih francuskih klubova.Znam da se neće mnogi složiti sa mnom ali ko je pratio calcio ima je priliku uvjeriti se u lošu i nezanimljivu igru.Po meni najdosadnija liga za gledanje.U Engleskoj je svaka tekma derbi i jedino mjesto gdje bi mogao još napredovati.
Jeste Spanija dobra, Atletico Madrid isto tako, ali postoji jedan problem...ljudi ga ne zele, tj.nema poziva sa njihove strane. Znaci tu soluciju batali.
U Njemackoj je vec zvijezda, igra u sredini gdje ce sve biti podredjeno njemu, ocigledno mu nacin igranja u bundesu odgovara, vec je poceo i njemacki da sprecha...isto tako pada dosta golova, ne treba mu aklimatizacija...
Dobice vise love i ja ga mogu nekad gledati live
, jos argumenata da ostane
Salim se, gdje ces Milan propustiti, mada sam skeptican sto se tice calcia, radije negdje drugo, al' et bum videli sta ce biti od ove sinocnje posjete...
U Njemackoj je vec zvijezda, igra u sredini gdje ce sve biti podredjeno njemu, ocigledno mu nacin igranja u bundesu odgovara, vec je poceo i njemacki da sprecha...isto tako pada dosta golova, ne treba mu aklimatizacija...
Dobice vise love i ja ga mogu nekad gledati live
Salim se, gdje ces Milan propustiti, mada sam skeptican sto se tice calcia, radije negdje drugo, al' et bum videli sta ce biti od ove sinocnje posjete...
Vom Jäger zum Gejagten
Pa napisao si kao da se to odnosi na Milan, počeo si s milanom pa nastavio. Ne bi ti jedan "enter" škodio pa da budeš jasniji.lopta je okrugla je napisao/la:Ma procitaj moj post ponovo,nisi me skontao,u drugom dijelu moga posta sam pisao o tome koje sve faktore,Dzeko treba uzeti u obzir kada bude donosio ovu odluke,bez obzira o kojem se klubu radi,imena klubova nisam ni spominjao.......VanBasten je napisao/la:Vala ne vidim da će nešto više od Veha naučiti nego od Leonarda.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- el-fighter
- Kontakt:
Mnogo opcija je u igri za nastavljanje Edinove karijere. On je rekao da ako Wolfsburg ispuni njegove uvjete da će tamo ostati još jednu sezonu, a ako ga nezadovolje da će potražiti bolju sredinu. Nadam se da šta god izabere da će biti dobro za njega i da će zabijati golove kao ove sezone u Bundesligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
trazio ga je veliki ATLETICO i sevilla a sada ako ode forlan ili aguero eto prilike za dzeku i mislim da pare nece biti problem a u atleticu ce napredovadi
cini mi se da wosfburg trazi 20 miliona ako su za aguera dali 24 miliona mogu i za dijamanta !!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Najbolja opcija za Dzeku je Arsenal i to ubjedljivo najbolja...veliki klub sa velikim ambicijama a poznavajuci Wengera Dzeko ce sigurno imati dosta prilika da se maksimalno uklopi i nece se desiti da poslije jednog loseg meca zavrsi na klupi kao sto je cesto slucaj sas igracima koji odu u Real M.,Milan,Chelsea...Eto samo pogledajte koliko igra Bendtner a lik blage veze nema...
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987, TefalTava i 24 gosta.