trebalo bih biti.. sigurno ce uskoro da odigraju nekoliko prijateljskih utakmica da se uigrajukenanSN1996 je napisao/la:Hoce li biti kakvih prijateljskih utakmica ?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: N.K Jedinstvo Bihac
-
gerijatrija
- Kontakt:
Sa ovim igracima sto sad treniraju realno je negdje 10 mjesto do 6 max, jer ovo trenutno je slabo.
ima jos mjesec dana do prvog kola sto znaci ima vremena da se ekipi prikljuci jos igracagerijatrija je napisao/la:Sa ovim igracima sto sad treniraju realno je negdje 10 mjesto do 6 max, jer ovo trenutno je slabo.
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Bicemo mi u prvih 5,samo ako se budu svi trudili. Imamo mi ekipu za vrh lige. Vjerujte mi. Pogledajte u nas odbrane.
Golman je dobar,odbrana,Mahir i Ahmet su jaci nego pola lige. Kecanovic sada bolji nego prosle sezone,ima tu jos igraca,ne zna se ni ko ce igrati. Napad Mirvic i Hadzic,dvojica fkt predobri,ako obojica udju u tu formu. Malo na vezi poraditi i to je to
Golman je dobar,odbrana,Mahir i Ahmet su jaci nego pola lige. Kecanovic sada bolji nego prosle sezone,ima tu jos igraca,ne zna se ni ko ce igrati. Napad Mirvic i Hadzic,dvojica fkt predobri,ako obojica udju u tu formu. Malo na vezi poraditi i to je to
bio bih zadovoljniji jos da je i keran ostao,ali ako se vec nisu mogli dogovoriti....
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Adis Dzaferovic trenirao sa ekipom. Na treningu je bio Almin Abdihodzic
kenanSN1996 je napisao/la:Adis Dzaferovic trenirao sa ekipom. Na treningu je bio Almin Abdihodzic
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Izvini brate sta je smijesno ? Zar ne moze trenirati sa nama dok je ekipa Sarajeva na Malti ?
Smiješno mi to što kod vas svako dođe trenirati i onda nestane. Pa je došlo do toga da kod vas treniraju i zauzeti igrači.
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Pa Almin je ovdje zato sto je na FK Sarajevo otislo na Maltu , nije bio u planu Jovica . Ne trebas se vise brinuti , drzi se Krajine ili onoga sto je ostalo od nje 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Almin je slomio prst, tako da nije otisao na Maltu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Hoće momak da zadržava formu. A i nama dobro dodje. Unese još dodatnu svježinu u ekipu.
Krči će valjda u PL u neki klub,nešto priča pa isto tražio da trenira da dodje do forme malo.Ali ako ne nadje,ostaće kod nas što bi nam dosta dobro došlo.
ALi i bez njega imamo predobru ekipu.
Krči će valjda u PL u neki klub,nešto priča pa isto tražio da trenira da dodje do forme malo.Ali ako ne nadje,ostaće kod nas što bi nam dosta dobro došlo.
ALi i bez njega imamo predobru ekipu.
A odakle vama ove info
-
gerijatrija
- Kontakt:
Krci ne moze da igra u Jedinstvu, a kamo li u PL budimo relani, sta ce igrat, vezni statistika 0,0,0 godinama. Treba vezni tipa čakija, kreator, strijelac, asistent.
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Je li Handzic jos kod nas ?
-
SilaNebeska96
- Kontakt:
Jeste,jos je kod nas. Mislim da će on i Mirvić ubijati. ALi vidjećemo. 
A Krči nije ni za šta,nego petak,subota ići piti na beton. xd
A Krči nije ni za šta,nego petak,subota ići piti na beton. xd
-
kenanSN1996
- Kontakt:
Iako bi ja volio da mali Nuspahic igra u prvom sastavu . Samo ga treba forsirati i ojacati i moze biti najbolji napadac u ligi !
Krči je najveća seljačina u ovoj ligi.
-
kenanSN1996
- Kontakt:
AHAHAH dasta je
Da ne znate sta Sila Nebeska planira za ovu sezonu ? Cuo sam da ce se mozda ici u Livno ali jos se nista ne zna
Da ne znate sta Sila Nebeska planira za ovu sezonu ? Cuo sam da ce se mozda ici u Livno ali jos se nista ne zna
hmm pa mislim ako su navijaci vec mislili da odrade gostovanje u Livnu sigurno to nece ovdje napisati nego na nasem forumu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.