Mehanovic
Cilic
Ibrahimovic
Kakvih ima on je zlatan
Zenička mašinerija iz prikrajka vec pali zmigavac u zaobilazenju spomenutih ekipa, drago mi je sto igraju medjusobno dok nama dolazi Baton.
Realno vi ako zelite bit cete prvi. Ostali imaju sansu samo ako vama nije u interesu osvojiti prvo mjesto.
Upravu si. Drugu ligu Centar će osvojiti onaj koji to i želi. To je Nk Bosna ili Čelik. Za Celik se prica da im to jos nije cilj, sve dok se financijski ne stabilizuju. Stupčanica npr nije imala kadete i juniore u kvalitetnoj ligi a to je jedan od uslova ako hoćeš igrati veci rang. Ne vidim da su ih i sad prijavili, tako da im je prvo mjesto dzaba.. od prošle sezone vazi pravilo da u doigravanje ide ekipa najbolje rangirana na tabeli i koja ispunjava sve uslove. To su uveli zbog Klisa koji bude prvi i ne moze gore i ta liga je automatski otpadala, niko nije imao sansu za ulazak.ljevak je napisao/la: ↑26 sep 2021, 23:33Realno vi ako zelite bit cete prvi. Ostali imaju sansu samo ako vama nije u interesu osvojiti prvo mjesto.
Bosna da je htjela po svaku cijenu prvo mjesto dovela bi prava pojacanja.
Stupcanica ce kiksati sama od sebe, a po meni trenutno svakako nisu bolji od Bosne.
Ostale klubovi nemaju nikakve sanse.
Vjerujem da ni Bosni nije cilj ulazak. Stanje u klubu, igracki kadar nije na nivou koji je bio kad su zadnji put osvojili ovaj rang takmicenja. Sad ne znam koji je plan, mozda ispituju situaciju do pauze.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑27 sep 2021, 23:20
Upravu si. Drugu ligu Centar će osvojiti onaj koji to i želi. To je Nk Bosna ili Čelik. Za Celik se prica da im to jos nije cilj, sve dok se financijski ne stabilizuju. Stupčanica npr nije imala kadete i juniore u kvalitetnoj ligi a to je jedan od uslova ako hoćeš igrati veci rang. Ne vidim da su ih i sad prijavili, tako da im je prvo mjesto dzaba.. od prošle sezone vazi pravilo da u doigravanje ide ekipa najbolje rangirana na tabeli i koja ispunjava sve uslove. To su uveli zbog Klisa koji bude prvi i ne moze gore i ta liga je automatski otpadala, niko nije imao sansu za ulazak.
Ne mora pasti, ali ako bude prva samo ce dobiti titulu prvaka Centra, plasirati se neće u Prvu ligu, isto kao Klis.
Ja mislim da smo rijesili pitanje sa mladjim kategorijamaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:21Ne mora pasti, ali ako bude prva samo ce dobiti titulu prvaka Centra, plasirati se neće u Prvu ligu, isto kao Klis.
Nisam siguran. Provjeri. Ne vidim ih ovdje u kvalitetnoj ligi sa celikom, toskom, borcem.. ne znam imal koja druga regija. Ako su u kantonalnoj omladinskoj ligi, onda ne pucaju na ulazak.NazorUso je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:24Ja mislim da smo rijesili pitanje sa mladjim kategorijamaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑28 sep 2021, 10:21Ne mora pasti, ali ako bude prva samo ce dobiti titulu prvaka Centra, plasirati se neće u Prvu ligu, isto kao Klis.![]()
Mozda između 400 i 500 hiljada. Možeš ti i sa 300k al ispadas glat, ili mrtva borba za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.