[youtube][/youtube]Na ovaj, 15. dan juna, fudbalska reprezentacija Argentine pretrpela je najveći poraz u svojoj istoriji i to baš na šampionatu sveta.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Prije dvadeset godina sam gledao Svijetsko Prvenstvo na generatoru u zemlji zakopanom pepelom i ocajom. Danas nisam u njoj, a ni ona vise nije, gdje je tada bila. Digla se je kao i bezbroj puta do sada. Dohakala je dusmanima u kaprc, jer nema te sile i nema tog cudovista koje moze nju izbrisati. Ona je sirota i zalosna, ali slaba nije i nikad nece biti. Samo jako i nedaj se...
Nek je sa srecom veceras 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- DonCorleone
- Kontakt:
HvalaLillard je napisao/la:Nek je sa srecom veceras
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Veceraaaaaaaas aaaaaaaaaaaaAa
Jos 13 sati i 30 minuta
Btw. Hvala@Lillard
Jos 13 sati i 30 minuta
Btw. Hvala@Lillard
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bit ce ovo dug dan, ali aBd uspjesan
. Mozemo mi njih aBd zaustaviti u njihovim namjerama te doci do povoljnog rezultata 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
blago vama kojima vam je najteža stvar danas kako dočekat utakmicu 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ljiljani zlatni, opet smo s vama, ponovo nebo, će gorit' nad nama

Ja te volim, volim Željo..
Veceras odigrati hrabro i borbeno pa sta god bude na kraju...
Nadam se samo da nece biti bezpotrebnih kartona, i da ce Susic reci igracima da ostanu mirni ukoliko mafija odluci da za Argentinu odradi posao.
Nadam se samo da nece biti bezpotrebnih kartona, i da ce Susic reci igracima da ostanu mirni ukoliko mafija odluci da za Argentinu odradi posao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ljudi sto da vam kazem sem srecno veceras i da ovaj nas je.beni balkan dobije jos jednu selekciju koja ce sa mudima do poda izlaziti na megdan velesilama. I ja sam veoma nestrpljiv i nervozan a mogu samo zamisliti kako je vama.
Mozda bas ne mirisete Njegosa ali je on izrekao onu cuvenu: 'u dobru je lako dobar biti na muci se poznaju junaci'
E pa nocas da pokazete da su balkanci napravljeni od hebeno tvrdog materijala.
Puno pozdrava od jednog Crnogorca iz Australije
Mozda bas ne mirisete Njegosa ali je on izrekao onu cuvenu: 'u dobru je lako dobar biti na muci se poznaju junaci'
Ovo cekanje mi je gore od cekanja iftara 
15.10.2013.
Hvala prijatelju !Moracikus je napisao/la:Ljudi sto da vam kazem sem srecno veceras i da ovaj nas je.beni balkan dobije jos jednu selekciju koja ce sa mudima do poda izlaziti na megdan velesilama. I ja sam veoma nestrpljiv i nervozan a mogu samo zamisliti kako je vama.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
123456 je napisao/la:Ljudi ja odo na auto-pijacu.Jer kada god sam otisao u onu guzvu samo sam razmisljao kako izaci iz iste.Tako cu malo misli skrenuti sa utakmice...........
Zadnja izmjena: Head, dana/u 15 jun 2014, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
1946
jest gore i od iftara, al cu se ja omrsit oko 7
svidja mi se preskonferencij Papeta, nije pretenciozan na zemlji samo i kad god on tako djeluje mi odigramo fantastično
Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama. 
4-IN-A-ROW
To mora da je neki znakemir_ je napisao/la:Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Dosao je taj dan!!!
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Izljevaju plocuemir_ je napisao/la:Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama.
15.10.2013.
do mene do meneKaunas je napisao/la:Izljevaju plocuemir_ je napisao/la:Ne želim danas da unosim nemir ali sumnjivo je što nema Edina ili Emira na presicama.
4-IN-A-ROW
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.