super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- SarajlijaTM
@super - super ako bude tako 
Btw. Ovaj mma_hz primjer normalnog komsije i pravog navijaca. Tacno bi ovi wannabee pitari ala evander zip i svi njihovi klonovi mogli pokusati sta nauciti od njega
Btw. Ovaj mma_hz primjer normalnog komsije i pravog navijaca. Tacno bi ovi wannabee pitari ala evander zip i svi njihovi klonovi mogli pokusati sta nauciti od njega
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemoj mi na sina ( Zip@ ) kako sam ga usvojio, primjetno se popravioSarajlijaTM je napisao/la:@super - super ako bude tako
Tema. Imam suhu da ce se komsije radovati nakon utakmice u Sirokom. Mix emocija
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
Extra bi to bilo i ja jedva cekam Istok da se tamo preselim.Kupujem odma godisnju
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Super
Kako kaže fedelta, baš voda na usta
mma_hz je primjer komšije sa kojim se može normalno diskutovati i jedini koji je od svih navijača FKS (koji posjećuju ovaj podforum naravno) u zadnje 2-3 stranice napravio normalnu diskusiju
. Živio ti i takvi kao ti prijatelju 
Kako kaže fedelta, baš voda na usta
mma_hz je primjer komšije sa kojim se može normalno diskutovati i jedini koji je od svih navijača FKS (koji posjećuju ovaj podforum naravno) u zadnje 2-3 stranice napravio normalnu diskusiju
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
stvarno istok da se napravi to bi bio pogodak u sridu
bruku raje bi otislo na tu stranu, mislim da bi bio i najposjecenija tribina na utakmicama, jer je i najbliza terenu, najbolji pregled ima, za simpatizere i nogometne sladokusce, dušu dala. Naravno, bolji je zapad, ali je ulaz cvaja 
Meni ovo nekako zvuci nakaradno. Necemo valjda imati dvije tribine razlicite visine, dvije iste ?super je napisao/la:Po onom sta znam primat ce oko 22k gledalaca,prvo ce se raditi istok oko 8k bit ce u pravcu sjevera.zatim jug bit ce primaknut terenu i bit isti kao sjever i zadnji ce se raditi zapad koji ce imati 3 etaze jer nemogu ici nazad puno radi tranzita
Ako se planira da zapad ima tri etaze - znaci najvisociji , istok koju visinu za tih 8.000 mjestai onda na kraju prmicanje juga terenu da bude kao sjever ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Lik vam baca bomba kasikare. Gredic ne zna sta ce biti s stadionom, on da zna. Tek treba da se nade investitor, napravi projekat, pa ce se tek onda znati. Jedino ako super nece dati pare pa napravio sebi projekat.
ti uvijek kontru pucas
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nego sta trebam da pisem da je tako, da bi ti ili bilo ko napisao bravo. Niti ima investitora, niti ima projekat po kojem bi on znao kako to izgleda. Logicno da je baca supljake. Samo preskoci post, postedi i mene, a i sebe. Ti vjeruj da se pravi stadion i da pocinje za mjesec. A ja necu!!
- champions1921
Ali je ovog puta u pravu.. Koldzin idejni projekat ne predvidja ovo kako je super opisao a ja za neke druge projekte ne znam.. Ma da hoce u skorijoj buducnosti bilo sta pokrenuti sto se tice stadiona pa kakav god da bude..Schwarz je napisao/la:ti uvijek kontru pucas
BUDI ŽELJO !!!
pa kada bi ste citali sta se pise i gledali sta se govori znali bi ste da ce prvo istok praviti a onda itd znaci nikakvi projekti nemaju nego faze nades investitora onda dizajn tako rece onaj na skupstini itd ,a ako slucajno se nade za citav stadion isti proces ...malo vise citanja i slusanja kada neko nesto govori pis ...

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja samo pisem sta sam cuo iz usta gredica a vi pisite sta hocete,sledece sedmice dolaze ljudi na sastanak vezano za odobravanja sredstava za gradnju stadionachampions1921 je napisao/la:Ali je ovog puta u pravu.. Koldzin idejni projekat ne predvidja ovo kako je super opisao a ja za neke druge projekte ne znam.. Ma da hoce u skorijoj buducnosti bilo sta pokrenuti sto se tice stadiona pa kakav god da bude..Schwarz je napisao/la:ti uvijek kontru pucas
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- champions1921
Mora biti projekat za stadion a izgradnja moze ici u vise faza.. Bez projekta ni supu ne mozes legalno napraviti..
BUDI ŽELJO !!!
Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji. 
Ako si ti reci da znamo, a ako ti neces to praviti ne bacaj bombe bez razloga, da lozis raju da nam se sutra smiju.
Ako si ti reci da znamo, a ako ti neces to praviti ne bacaj bombe bez razloga, da lozis raju da nam se sutra smiju.
- super
- Kontakt:
OdaVeliki je napisao/la:Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Pišemo šta smo čuli. Čuo sam i ja ovu priču koju @super kaže. Čak od čovjeka koji je jaka ličnost u Škupštini. Iz njegovih usta sam lično čuo da će ići prvo gradnja istočne tribine i trebala bi početi u septembru, te da ide još puno nekih drugih stvari...Tako nek vjeruj ko šta hoće i kako hoće. Napišem ono što sam čuo, a ne predpostavio ili čuo u mahali.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Udaraj se ti po glavi do sutra. Dobro ja nisam u pravu nego si ti. Ako si vec u pravu i ako si vec opisao kako ce to izgledati znaci da si gledao PROJEKAT svega toga. Uslikaj nam da vidimo i mi. Naravno projekta nema i ne supljiraj vise. Gredic je sam negdje rekao da ce ici istok prvo, ali kako niko ne zna.super je napisao/la:OdaVeliki je napisao/la:Da bi se pocelo s bilo s cim potrebno je da se otvore dvije "firme". Koliko ce vremena trebati za to niko ne zna, ali sigurno nece biti iduce sedmice. Bez toga se ne moze nista. Ako dolaze sljedece sedmice,tek ti sigurno ne mozes znati kakav su oni projekat pripremili i kako ce to izgledati.I da li ce uopce pristati nasi na tu varijantu. Gredic ne zna nista o tome, a ti znas. Mozda zaista ti investiras pare pa si upuceniji.
Kazem opet, halali ako ces ti to sve praviti.
- super
- Kontakt:
jesam li rekao da ce biti u pravcu sjevera sa 8k mjesta i da ce se prvo praviti isto,jug ce biti kao sjever a zapad koji je najskuplji jer mora imati razne zezancije od sv.loze i novinara se zadnji pravi i to kako sam cuo da ce biti tri etaze sad sta tebi nije jasno neznam
Dolazim u miru!
Samo da se osvrnem na ovo sto je @OdaVeliki rekao gdje me stvarno iznenadio.
Ja sam imao par "okrsaja" na nasem pdf-u sa "insajderima" jer je stvarno smijesno sta su nekad spremni napisati samo da bi im raja rekla "bravo
" a za one koji su zaboravili, imaju interviju sa Gredicem gdje odgovara na pitanja clanova kluba i gdje jasno i glasno govori kakve su mogucnosti da se stadion pravi u skorije vrijeme!
Covjek je to izgovorio vjerovatno iz razloga sto je dobro upoznat sa svim problemima oko te eventualne izgradnje.
Naravno da je logicno ocekivati rekonstrukciju ili izgradnju stadiona na novo, ali ovo sto ovaj @super lupa je smijesno u najmanju ruku!
Samo da se osvrnem na ovo sto je @OdaVeliki rekao gdje me stvarno iznenadio.
Ja sam imao par "okrsaja" na nasem pdf-u sa "insajderima" jer je stvarno smijesno sta su nekad spremni napisati samo da bi im raja rekla "bravo
Covjek je to izgovorio vjerovatno iz razloga sto je dobro upoznat sa svim problemima oko te eventualne izgradnje.
Naravno da je logicno ocekivati rekonstrukciju ili izgradnju stadiona na novo, ali ovo sto ovaj @super lupa je smijesno u najmanju ruku!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.