pa ko nebi bio u sjeni kobea, ma i da dodje i lebron opet bi bio u sjeni...a ovo za kontre i meni mi dodijalo da se vracam kada bi kobe uzimao svaki sut...da li bi se i ti vracao kada bi neko samo sutao,a ti ko budala trcao da bi odbranio kos?BIHfan je napisao/la:Istina je da je Gasol tetkica, on je za mene uvjek bio prosjek i ostace. Uvjek je bio u sjeni Kobe-a. On samo zna igrat kad je glavni igrac u ekipi a cim ima neko bolji od njeg uspava se. Treba njega malo na klupu i ubacit Odoma koji je odigrao veceras jedini nesto uz Kobe-a. Kobe mora popricat sa Philom, ja nisam vidio nijedne postavljenje akcije, dok je Boston uradio previse akcija. Nezz jestel primjetili al kad krene kontra Bostona kako samo Bynum i Gasol se sporo vracaju u odbranu, dosta su sporiji od Garnetta i Perkinsa. Ima tu jos dosta detalja za analizu al neda mi se sad pisat. Odo leci.
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Ja iz iskustva znam da bi mi dodijaloalfarouqaminu je napisao/la:pa ko nebi bio u sjeni kobea, ma i da dodje i lebron opet bi bio u sjeni...a ovo za kontre i meni mi dodijalo da se vracam kada bi kobe uzimao svaki sut...da li bi se i ti vracao kada bi neko samo sutao,a ti ko budala trcao da bi odbranio kos?BIHfan je napisao/la:Istina je da je Gasol tetkica, on je za mene uvjek bio prosjek i ostace. Uvjek je bio u sjeni Kobe-a. On samo zna igrat kad je glavni igrac u ekipi a cim ima neko bolji od njeg uspava se. Treba njega malo na klupu i ubacit Odoma koji je odigrao veceras jedini nesto uz Kobe-a. Kobe mora popricat sa Philom, ja nisam vidio nijedne postavljenje akcije, dok je Boston uradio previse akcija. Nezz jestel primjetili al kad krene kontra Bostona kako samo Bynum i Gasol se sporo vracaju u odbranu, dosta su sporiji od Garnetta i Perkinsa. Ima tu jos dosta detalja za analizu al neda mi se sad pisat. Odo leci.
Kada Kobe zabije 35 ili više Lakersi imaju 1:5 to je dovoljno reći.Kobe prije svega nije tip igrača koji može sam pobjediti ijednu ozbiljniju ekipu upravo zbog toga što on tada želi da se sve vrti oko njega.Ima 5 prstenova gdje su mu tekme odlučivali Shaq,Fisher,Gasol,Bynum pa i Artest prošle sezone.Kada je sve bilo na Kobeju Lakersi su predstavljali neozbiljnu ekipu i večeras je odigrao odlično poluvrijeme no u drugom je počeo silovat i niko od saigrača ga nije želio pratit
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
alfarouqaminu je napisao/la: pa ko nebi bio u sjeni kobea, ma i da dodje i lebron opet bi bio u sjeni...a ovo za kontre i meni mi dodijalo da se vracam kada bi kobe uzimao svaki sut...da li bi se i ti vracao kada bi neko samo sutao,a ti ko budala trcao da bi odbranio kos?
Hajd molim te ucini mi uslugu...nazovi Gasola,Odoma,Artesta,Bynuma,Phila (koga god ti hoces) pa im reci te stvari...to su sve povuceni ljudi,pomalo stidni i tesko govore o nekim stvarima...malo ih okurazi pa nek progovore o Kobe-ju da rijesimo tu situaciju...dosta i njega vise...ili ce biti kako valja ili nece nikako...
Za sta ti igras, a za sta oni igraju. To je razlika LBJ MVP. Oni su placeni da trce, da se bore. Hvala Bogu imaju na klupi momke koji ce trcat ko ludi na terenu. Problem je sto su njih dvojica spori, dva igraca od 213 i sa velikom kilazom ne mogu letit terenom.LBJ MVP je napisao/la:Ja iz iskustva znam da bi mi dodijaloalfarouqaminu je napisao/la:pa ko nebi bio u sjeni kobea, ma i da dodje i lebron opet bi bio u sjeni...a ovo za kontre i meni mi dodijalo da se vracam kada bi kobe uzimao svaki sut...da li bi se i ti vracao kada bi neko samo sutao,a ti ko budala trcao da bi odbranio kos?BIHfan je napisao/la:Istina je da je Gasol tetkica, on je za mene uvjek bio prosjek i ostace. Uvjek je bio u sjeni Kobe-a. On samo zna igrat kad je glavni igrac u ekipi a cim ima neko bolji od njeg uspava se. Treba njega malo na klupu i ubacit Odoma koji je odigrao veceras jedini nesto uz Kobe-a. Kobe mora popricat sa Philom, ja nisam vidio nijedne postavljenje akcije, dok je Boston uradio previse akcija. Nezz jestel primjetili al kad krene kontra Bostona kako samo Bynum i Gasol se sporo vracaju u odbranu, dosta su sporiji od Garnetta i Perkinsa. Ima tu jos dosta detalja za analizu al neda mi se sad pisat. Odo leci.
Kada Kobe zabije 35 ili više Lakersi imaju 1:5 to je dovoljno reći.Kobe prije svega nije tip igrača koji može sam pobjediti ijednu ozbiljniju ekipu upravo zbog toga što on tada želi da se sve vrti oko njega.Ima 5 prstenova gdje su mu tekme odlučivali Shaq,Fisher,Gasol,Bynum pa i Artest prošle sezone.Kada je sve bilo na Kobeju Lakersi su predstavljali neozbiljnu ekipu i večeras je odigrao odlično poluvrijeme no u drugom je počeo silovat i niko od saigrača ga nije želio pratit
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ovo sto je Kobe radio u zadnjoj cetvrtini je u najmanju ruku ponizavajuce za njegove saigrace i ne znam kako to Phil Jackson tolerise uopste...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 31 jan 2011, 07:54, ukupno mijenjano 1 put.
@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
@yassal blago rečeno da je ponižavajuće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Garnett 211, a Perkins 206.LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koji nisu ništa lakši od Gasola od Bynuma možda malo no stvar je u tome da nisu ni pokušali trčatBIHfan je napisao/la:Garnett 211, a Perkins 206.LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma buraz mene boli tuki i za lakerse i za kobea i za jacksona... nego kazem da igraju ocajano kada kobe siluje i igra individualno... i tako ako budu igrali u playoffu ma ne san antonio, nego denver ce ih razvaliti...sto se mene tice samo kobe neka gleda svoju statistiku i neka skine i jabbara sa liste za strelceadnan24 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la: pa ko nebi bio u sjeni kobea, ma i da dodje i lebron opet bi bio u sjeni...a ovo za kontre i meni mi dodijalo da se vracam kada bi kobe uzimao svaki sut...da li bi se i ti vracao kada bi neko samo sutao,a ti ko budala trcao da bi odbranio kos?
Hajd molim te ucini mi uslugu...nazovi Gasola,Odoma,Artesta,Bynuma,Phila (koga god ti hoces) pa im reci te stvari...to su sve povuceni ljudi,pomalo stidni i tesko govore o nekim stvarima...malo ih okurazi pa nek progovore o Kobe-ju da rijesimo tu situaciju...dosta i njega vise...ili ce biti kako valja ili nece nikako...
Kobe u posljednjih mjesec dana ima mislim oko 6 asistencija u prosjeku i uzima negdje oko 20 suteva(mozda cak i manje) ...e sad nek mi neko objasni kako on odjednom opet postane toliko sebican da ne zabiljezi ni jednu jedinu asistenciju...a daleko od toga da nije bio prva figura lakersa u ovom mjesecu pa da je htio da se izdvoji veceras???LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
I kako to da jedan Gasol koji je nba superstar nikad nije rekao,e dosta vise Kobe...ne moze ovako...ako je on toliko frustriran da nece da trci nazad u odbranu onda bi valjda trebao i reagovati a ne samo presutati...dobro on zna da je itekako potreban Bryant-u i da ima fore kod njega da mu kaze neke stvari????????
LBJ MVP je napisao/la:Koji nisu ništa lakši od Gasola od Bynuma možda malo no stvar je u tome da nisu ni pokušali trčatBIHfan je napisao/la:Garnett 211, a Perkins 206.LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
Nema to nikakve veze. Oni su uopste spori igraci. I da Gasol i ne zna trcat, ja kad njega vidim kako trci umirem.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
e brate taj garnet prosle sezone je bio rovit teska povreda nije bio 100%adnan24 je napisao/la:Fazon je sto je taj isti Gasol dominirao protiv Garnetta u finalu sto znaci da moze ali covjek ima nekih gadnih problema sa samopouzdanjem...ako ne kreno dobro nigdje ga citav mec...a i zalaganje mu je dosta slabo,par puta zadnji se vraca u odbranu...i Bynum mora biti agresivniji ali u neku ruku za njega ima vremena,ne treba on previse forsirati...i ovako je podlozan povredama...
Sto se tice trejdova...mozda ovo sa Kirkom...ili odraditi nesto sa Artestom,pocinje me opasno nervirati...svoj visak energije je opet poceo koristiti u pogresne svrhe...nesto se svadja sa pierce-om a ovaj ga raznio i u napadu i u odbrani
@BiHFan
Pa upravo to...i Gasol je nba zvijezda...hajmo reci da Kobe hoce sam(sto je nidje veze za ovaj mec) ali Gasol itekako moze uticati na te stvari...zna i Kobe da mu ovaj itekako vrijedi i sigurno bi i on razmislio da je takva situacija...ali Gasol se zadovoljio izgleda sa situacijom...kad on igra odlicno onda je MVP a kad ne igra onda je za sve kriv Kobe
Gasol i superstar nikad ne stavljaj u istu recenicu. On je daleko od tog zvanja. On ce biti superstar kad bude glavni igrac ekipe i kad bude konstantan, a ne da se gubi ko dzigerica u nekim mecevima.adnan24 je napisao/la:Kobe u posljednjih mjesec dana ima mislim oko 6 asistencija u prosjeku i uzima negdje oko 20 suteva(mozda cak i manje) ...e sad nek mi neko objasni kako on odjednom opet postane toliko sebican da ne zabiljezi ni jednu jedinu asistenciju...a daleko od toga da nije bio prva figura lakersa u ovom mjesecu pa da je htio da se izdvoji veceras???LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
I kako to da jedan Gasol koji je nba superstar nikad nije rekao,e dosta vise Kobe...ne moze ovako...ako je on toliko frustriran da nece da trci nazad u odbranu onda bi valjda trebao i reagovati a ne samo presutati...dobro on zna da je itekako potreban Bryant-u i da ima fore kod njega da mu kaze neke stvari????????
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
@ adnan 24
drug ne ulazi u diskusiju i pusti im trenutke slave. Sutra cemo mi normalno nastaviti diskusiju vezano za Lakerse. Znas da je Kobe Bryant vecini trn u oku i trazi se samo dlaka u jajetu. Kada ode preko +40 onda je sebican, kada bude na +<20 onda je los suter. Ne bi me cudilo da sutra dodje neko i kaze pao sam na ispitu, ili sam dobio losu ocjenu, ili sam se posvadjao s djevojkom i glavni krivac je Kobe Bryant.
drug ne ulazi u diskusiju i pusti im trenutke slave. Sutra cemo mi normalno nastaviti diskusiju vezano za Lakerse. Znas da je Kobe Bryant vecini trn u oku i trazi se samo dlaka u jajetu. Kada ode preko +40 onda je sebican, kada bude na +<20 onda je los suter. Ne bi me cudilo da sutra dodje neko i kaze pao sam na ispitu, ili sam dobio losu ocjenu, ili sam se posvadjao s djevojkom i glavni krivac je Kobe Bryant.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alfarouqaminu
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Gasol i superstar nikad ne stavljaj u istu recenicu. On je daleko od tog zvanja. On ce biti superstar kad bude glavni igrac ekipe i kad bude konstantan, a ne da se gubi ko dzigerica u nekim mecevima.adnan24 je napisao/la:Kobe u posljednjih mjesec dana ima mislim oko 6 asistencija u prosjeku i uzima negdje oko 20 suteva(mozda cak i manje) ...e sad nek mi neko objasni kako on odjednom opet postane toliko sebican da ne zabiljezi ni jednu jedinu asistenciju...a daleko od toga da nije bio prva figura lakersa u ovom mjesecu pa da je htio da se izdvoji veceras???LBJ MVP je napisao/la:@bihfan Kako Perkins i Garnet lete terenom?
daj molim te ako si toliko pametan i vidim valjas gluposti...navedimi igraca koji bi pored bryanta bio glavni u lakersima
cinjenica da je veceras morao sve sam,razlog ovi su u napadu stajali ko klade niko mu se nije otkrivao nudio itd,ali jedna stvar koju su mogli drukcije je ta da Kobe ne prevodi loptu vec da mu je daju tamo oko trice tako bi se manje trosio iznudio vise licnih i otvorio mozda jos nekome sansu jer bi ga tad morali udvajat,inace Artest isto idiot se ponasaamerosm je napisao/la:@ adnan 24
Bynum po meni solidan veceras,Odom me neprijatno iznenadio a Gasol ne moze s zdravim i potpuno spremnim Garnetom ne samo on malo ko u NBA moze tad s njim.
Ipak imam osjecaj da ovi Lakersi mogu bolje i da mozda im fali ta jedna promjena u ekipi i da fali onaj Barnes
BIHfan je napisao/la: Gasol i superstar nikad ne stavljaj u istu recenicu. On je daleko od tog zvanja. On ce biti superstar kad bude glavni igrac ekipe i kad bude konstantan, a ne da se gubi ko dzigerica u nekim mecevima.
Nebitno...uopste nisam mislio na taj fazon...samo kazem da je on ipak zvijezda...mnogi kazu najbolji ofanzivac od visokih igraca...veliki ugovor...na pocetku i mvp kandidat,veliki faktor u sampionskoj ekipi...znaci on nije neki lijevi igrac pa da ne moze reci nesto o Kobe-ju...bilo je problema izmedju Shaqa i Kobeja pa su se fino rastali i rijesen problem...Gasol je uzeo 2 prstena,zasto ne bi sad otisao negdje da ga ne gusi kobe ako je vec do njega problem?
Fazon je opet kazem sto gasol kad igra dobro lakersi su odlicni i svi ce reci mvp gasol...a u isto to vrijeme kobe igra odlicno dok kad je kobe odlican a gasol los e onda lakersi normalno su slabiji tim i kriv je Kobe...zato je Gasol presretan u lakersima i boli ga neka stvar sto lakersi gube dok ce kobe i dan danas igrati maksimalno svaki napad...
@amerosm
Ne mogu da presutim neke stvari ali vidim da nema svrhe...dobro ti napisa...sta god da uradi ne valja...ali eto necu vise...
P.S. Mozda lakersi trejduju kobe-ja pa ce gasol davati 40 bostonu protiv Kevina...ne moze ovako kad nema lopti
@ dema
Drago mi je da neko vidi normalno...da su pojedini neke stvari pisali poslije nekih meceva ove sezone i slozio bi se da je kobe kriv ali poslije meca veceras vidim samo da covjeka mrze i iz tog ugla i gledate svaki njegov potez
ma brate ja ne volim lagat,veceras po meni nije kriv on se zna ispucavat,ali veceras em je pogadjao em nije imao kome dat loptu,
gasol se nije ni trudio da se otvori postavi za igru ledjima bilo sto,cak su par puta on i odom stajali jedan uz drugog ,ko da su smetali jedan drugom,
meni moze neko bit drag ili ne ali ono sto vidim to i pisem,imam osjecaj da kobe je veliki igrac i uvijek gladan trofeja dokazivanja medjutim cini mi se ko da je ostatku ekipe dosta ovo titula sto su uzeli ,i to bi moglo bit presudno ne vidim kod njih zelju za pobjedom ko kod njeg
zato bi se morao 1 trade uradit da vide da nisu nedodirljivi i da ne moraju bit tu
gasol se nije ni trudio da se otvori postavi za igru ledjima bilo sto,cak su par puta on i odom stajali jedan uz drugog ,ko da su smetali jedan drugom,
meni moze neko bit drag ili ne ali ono sto vidim to i pisem,imam osjecaj da kobe je veliki igrac i uvijek gladan trofeja dokazivanja medjutim cini mi se ko da je ostatku ekipe dosta ovo titula sto su uzeli ,i to bi moglo bit presudno ne vidim kod njih zelju za pobjedom ko kod njeg
zato bi se morao 1 trade uradit da vide da nisu nedodirljivi i da ne moraju bit tu
@ dema
slazem se s tobom da je potreban jedan trade da kroz ekipu pocnu puhati neki novi vjetrovi, a sta tradeovati a da se poboljsa kvalitet. Jedini trade koji ja vidim je da nekako dovedmo Hinricha, i da se Bryant malo rastereti jer i ovaj zna potegnuti sut.
@ za navijace Lakersa
Phil Jackson je dana izjavio sljedece: "- Mnogo ljudi tvrdi da ću odustati od obećanja kojega sam dao i da ću se vratiti na trenersko mjesto i nakon ove sezone. Ali, ovo je zaista moja posljednja godina. Želim tako - kazao je najtrofejniji trener u NBA ligi svih vremena".
Dakle ocekuje nas u ovoj godini dosta problema, i jedno je sigurno njegov nasljednjik je osudjen da zakaze ako ne bude neko ko je svoj kvalitet dokazao u NBA ligi.
slazem se s tobom da je potreban jedan trade da kroz ekipu pocnu puhati neki novi vjetrovi, a sta tradeovati a da se poboljsa kvalitet. Jedini trade koji ja vidim je da nekako dovedmo Hinricha, i da se Bryant malo rastereti jer i ovaj zna potegnuti sut.
@ za navijace Lakersa
Phil Jackson je dana izjavio sljedece: "- Mnogo ljudi tvrdi da ću odustati od obećanja kojega sam dao i da ću se vratiti na trenersko mjesto i nakon ove sezone. Ali, ovo je zaista moja posljednja godina. Želim tako - kazao je najtrofejniji trener u NBA ligi svih vremena".
Dakle ocekuje nas u ovoj godini dosta problema, i jedno je sigurno njegov nasljednjik je osudjen da zakaze ako ne bude neko ko je svoj kvalitet dokazao u NBA ligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
kirk bi bio idealan ali bilo koga da dovedu samo da primadone vide da mogu odletit i da nisu tu sigurne,znaci da ih malo trzne da vide da mogu bit mijenjani ako ne igraju kako trebaamerosm je napisao/la:@ dema
@ za navijace Lakersa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.