Lavezzi će da završi u PSG-u, Lucas u Chelsea-u itd... a mi ćemo kao i po običaju dovesti polovnjake kojih već imamo toliko da glava boli i dogodine ponovno smjeniti 4-5 trenera... Schelotto nam je iduća meta kako smo krenuli...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma daleko od toga , da je on los, ali cini mi se da sa ovakvim potezima mi i dalje tapkamo u mjestu! ali mozda ga je Strama htjeo, jer ocigledno je da Pazzini odlazi, A Palacio je svakako bolji od Pazzinia!Yuto je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/palac ... 39099.html
Pogledajte statistiku kod covjeka. A i svako ko ga je gledo zna da nije bezveze igrac. Problem su godine al i Milito je doso sa 30 pa pogledajte sta se desilo i kako je odigro.
Palacio je extra igrac i da mu je 27 svi bi ga nakon ovakve sezone htjeli. A i sa 30 bgm moze odigrat minimalno 2 kvalitetne sezone.
Slazem se da nije idealno pojacanje (Lucas il Lavezzi bi to bili) al s obzirom na astronomske cijene ovog dvojca Palacio nije losa opcija. Ima sve karakteristike za igru koju Strama preferira i mislim da ce se odlicno uklopit,a jos je i argentinac...
Dovest jos jednog napadaca,veznjaka,stopera i beka...
Igra i krilnog i secunda puntu, borben igrac i dosta radi za timPS. dali on igra samo na pozciji centrafora, ili ?
IlPrincipino je napisao/la:bolje u timu imati Palacia koji ne bi trebao imati veliku platu a i jako dobar je igrač, nije sebičan, zna postići gol i nije toliko ni star nego Forlana koji nije u formi i koji ima veliku platu, Zaratea koji misli da je sam na svijetu i Pazzinia koji može promašiti nemoguće...pročitao sam da bi Palacio trebao potpisati na tri godine...
vidim na tu turneju nije pozvano dosta igrača..znaći bit će i odlazaka...bilo je i vrijeme da neki odu..
Slažem se da ne može biti gori od njih ( no vrag će ga znati ) ali treba dovesti bolje a ne nihov nivo i idi spavatiYuto je napisao/la:Palacio ne moze biti gori od zutana i Zaratea i da hoce.