FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

silenT
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la silenT » 21 maj 2012, 21:34

čuj Palacio :( po meni TUŽAN transfer koji nam nagovješta još tužniji prelazni rok...
Lavezzi će da završi u PSG-u, Lucas u Chelsea-u itd... a mi ćemo kao i po običaju dovesti polovnjake kojih već imamo toliko da glava boli i dogodine ponovno smjeniti 4-5 trenera... Schelotto nam je iduća meta kako smo krenuli...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 maj 2012, 22:24

Brankica nastavlja dobro utabanim stazama užasnih transfera, Palacio wtf, pojačanje kao Zarate, daće 3 gola i uzeće mjesto nekom od klinaca koji bi mogao sticati iskustvo u narednoj sezoni.Još očekujem De Jonga :shock: i sjesti i plakati :cry: :cry: ...

Bojim se da ćemo nakon iduće sezone zapjevati

[youtube][/youtube]

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 22:32

http://www.transfermarkt.co.uk/en/palac ... 39099.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledajte statistiku kod covjeka. A i svako ko ga je gledo zna da nije bezveze igrac. Problem su godine al i Milito je doso sa 30 pa pogledajte sta se desilo i kako je odigro.

Palacio je extra igrac i da mu je 27 svi bi ga nakon ovakve sezone htjeli. A i sa 30 bgm moze odigrat minimalno 2 kvalitetne sezone.

Slazem se da nije idealno pojacanje (Lucas il Lavezzi bi to bili) al s obzirom na astronomske cijene ovog dvojca Palacio nije losa opcija. Ima sve karakteristike za igru koju Strama preferira i mislim da ce se odlicno uklopit,a jos je i argentinac...

Dovest jos jednog napadaca,veznjaka,stopera i beka...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 maj 2012, 22:38

Yuto je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/palac ... 39099.html

Pogledajte statistiku kod covjeka. A i svako ko ga je gledo zna da nije bezveze igrac. Problem su godine al i Milito je doso sa 30 pa pogledajte sta se desilo i kako je odigro.

Palacio je extra igrac i da mu je 27 svi bi ga nakon ovakve sezone htjeli. A i sa 30 bgm moze odigrat minimalno 2 kvalitetne sezone.

Slazem se da nije idealno pojacanje (Lucas il Lavezzi bi to bili) al s obzirom na astronomske cijene ovog dvojca Palacio nije losa opcija. Ima sve karakteristike za igru koju Strama preferira i mislim da ce se odlicno uklopit,a jos je i argentinac...

Dovest jos jednog napadaca,veznjaka,stopera i beka...
Ma daleko od toga , da je on los, ali cini mi se da sa ovakvim potezima mi i dalje tapkamo u mjestu! ali mozda ga je Strama htjeo, jer ocigledno je da Pazzini odlazi, A Palacio je svakako bolji od Pazzinia!
PS. dali on igra samo na pozciji centrafora, ili ?
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 22:44

Nije klasicni napadac, vise je krilo i poluspica.

On je sigurno upgrade na krilnim pozicijama u odnosu na Forlana i Zarate tako da sigurno dobijamo na kvaliteti s njim. Belaj ce biti ako nam on bude najvece pojacanje. ;)

Pazzo ce otici ako dovedemo Destra, u suprotnom mislim da ce on i dalje biti alternativa Principeu.

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 maj 2012, 22:45

Eto Palacio po svemu sudeci novi igrac Intera. Mislim da bi mogao biti sasvim pristojno pojacanje, a takodjer, sa druge strane mislim da su se te pare mogle bolje (citaj: u mladje) uloziti. Takodjer, nadam se da je ovo pripremanje terena za Lavezzija.

[youtube][/youtube]

I da, nadam se da je ovaj transfer znak da se Zarate i Pandev nece vracati, jer u protivnom imamo haos u napadu, jer je sve izvjesnije da bi se Destro trebao vratiti
PS. dali on igra samo na pozciji centrafora, ili ?
Igra i krilnog i secunda puntu, borben igrac i dosta radi za tim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 maj 2012, 22:49

bolje u timu imati Palacia koji ne bi trebao imati veliku platu a i jako dobar je igrač, nije sebičan, zna postići gol i nije toliko ni star nego Forlana koji nije u formi i koji ima veliku platu, Zaratea koji misli da je sam na svijetu i Pazzinia koji može promašiti nemoguće...pročitao sam da bi Palacio trebao potpisati na tri godine...

vidim na tu turneju nije pozvano dosta igrača..znaći bit će i odlazaka...bilo je i vrijeme da neki odu..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 maj 2012, 22:49

Mago,
Milito i Palacio ne mogu stati u isti koš, barem kod mene, Diego je svoj kvalitet pokazao i potvrdio još u Zaragozi ( iako mu ni početak u Genoi nije bio loš ) 2006 kada je Realu zabio 4 komada, nadam se da ne griješim...

Ovo je put bez cilja, nastavak prošle dvije sezone, gomilanje prosječnih igrača.Bolje je istovariti 50 miliona za dva odlična pojačanja ( kao Bayern 2006 Ribery i Toni ) te puštati mladiće koji vrijede da stasaju uz njih pa da barem nešto možemo očekivati, ovako bojim se da idemo u mrtvi prosjek....

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 22:54

Normalno da se ne mogu poredit, ono sam napiso cisto zbog godina.

A ne slazem se s tobom. Palacio nije ni Zarate (navikan i sebican),ni Forlan (stari istroseni konj). Igra u zivotnoj formi i bit ce od velike pomoci naredne sezone. Sasvim sigurno ce sam napravit vise nego ova dvojica zajedno.

On je predobar igrac, al opet ponavljam belaj ce biti ako on bude najvece pojacanje. Ako mi dovedemo extra veznjaka i jos par pojacanja Palacio ce biti najmanji problem.

IlPrincipino je napisao/la:bolje u timu imati Palacia koji ne bi trebao imati veliku platu a i jako dobar je igrač, nije sebičan, zna postići gol i nije toliko ni star nego Forlana koji nije u formi i koji ima veliku platu, Zaratea koji misli da je sam na svijetu i Pazzinia koji može promašiti nemoguće...pročitao sam da bi Palacio trebao potpisati na tri godine...

vidim na tu turneju nije pozvano dosta igrača..znaći bit će i odlazaka...bilo je i vrijeme da neki odu..

To je to. Upravo ovako i ja razmisljam i slazem se s tobom 100%.

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 maj 2012, 23:06

Nemojmo sada lagati sebe, kada su dolazili i Pazzo i Forlan mislili smo da je posao snova u tim trenucima, i opet bih napisao da su i Pazzo i Forlan bolji izbor bili ( kada su dolazili ) nego li Palacio sada...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 21 maj 2012, 23:12

Meni je Pazzo i dalje dobar igrac, dok zutana nikad nisam htio u Interu...Palacio ne moze biti gori od zutana i Zaratea i da hoce.

Al sve u svemu vidjet cemo sta i kako ce biti. Mozda Palacio i ne dodje na kraju, ko ce ti ga znat ? :roll:

Odo spavat. :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 21 maj 2012, 23:17

Yuto je napisao/la:Palacio ne moze biti gori od zutana i Zaratea i da hoce.
Slažem se da ne može biti gori od njih ( no vrag će ga znati ) ali treba dovesti bolje a ne nihov nivo i idi spavati :lol: :lol: .Odoh i ja ....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 maj 2012, 23:41

Vidim da Orlandoni putuje u Indoneziju,to kao trener vratara ili?

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 21 maj 2012, 23:56

ma nitko nije rekao da je Rodrigo loš igrač međutim... Moratti prije mjesec dana najavi revoluciju ovo ljeto... na svakom koraku mi tražimo Lavezzija, Lucasa, Sahina, Kolarova, Destra i pazi onda odjednom Palacio potpisao za Inter.... pa ajde rekoh nije ni loše... solidna alternativa kad već idu Zarate i Forlan.... otvorim vijest da vidim cijenu kad piše između 11-15 miliona... PA WTF koje ovdje LUUUD gledam... 30 godina liku platiš ga 11+ miliona....
Branca je po ko zna koji put pokazao da je mazlum kakvog nema nigdje.... mi za Lavezzija nudimo oko 25 miliona iako su iz Napolija izjavili da sve ponude koje su ispod 31 milion neće ni uzimati u obzir.... nego jok daj ovom levatu 11 miliona pa kukaj da se nema za Lavezzija.... strašno!!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 maj 2012, 05:45

A jbg ne mozes nekog ko je zabio 19 golova platit 5 miliona bez obzira kolko godina imo.

Nakon sto smo zavrsili poso sa Palaciom slijedi napad na Lavezzia. Vjerovatno i zadnji pokusaj da se dovede Pocho. Kad bi sad uspjeli dovest i njega imali bi strasnu argentinsku trojku naprijed :

Palacio___Milito___Lavezzi :shock:

Nego nasi su se bas bacili na napadace,malo su zapostavili odbranu i vezni red. Nadam se da rade i na tome.

22.05. danas :mrgreen:

P.S. Gazzetta javlja da je Rodrigo placen 10, a ne 11 miliona. :mrgreen:

Lucio idiote umri !

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 22 maj 2012, 12:55

hm Palacio kao sto neko rece ako ce on bit najvece pojacanje onda je problem,a sto se tice kvaliteta ima ga sigurno i sigurno cemo sa njim bit jos jaci naprijed
dovest jos Pocha i Destra i zaokruzit napadacke opcije,mozda slazemo ekipu od vrha ka nazad :)
kako smo krenuli bit ce svega u ovom mercatu,al mislim da bi moglo bit i negativnih iznenadjenja,al eto sto se tice pozitivnih cini se da nas Deki i Chivu napustaju
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 maj 2012, 14:16

Sretan 22.maj !

slika

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 maj 2012, 14:19

Evo Preziosi je izjavio da Palacio ide u Inter.

Benvenuto Rodrigo !!! :D

Za Destra je izjavio da jos treba da se dogovore. Valjda i ovo zavrse kako treba...

Ako dodje i Mattia onda osim Forlana ide i Pazzo sto znaci da mijenjamo kompletan napad izuzev Principea. Navodno je Stramaccioni trazio 3 igraca u napadu.

Bilo bi fenomenalno kad bi doveli svu trojicu, al mislim da cemo izvisit za Pocha...

P.S. Sretan 21. rodjendan Obiu. :)

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 maj 2012, 14:35

Zamislite trolist Pocho-Milito-Palacio u napadu, uhhh.

Sretan vam 22.maj i sretan rođendan Joel Obiu :D

slika

Nisam znao ali izgleda da pola ugovora Destra posjeduje Siena, Presiozi je izjavio da ce sve napravit da malca posalje u Inter, cak da ce pomoc u pregovorima sa Sienom :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 maj 2012, 15:19

Ma kakav Palacio on moze biti samo back-up nekom napadacu u Interu al' eto na sta je spalo ovo da ce mozda biti i prvi napadac...

nekad Ronaldo a sad Palacio :?

tacno ti pokazuje koliko je ofalio kvalitet Seriji A.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 1 gost.