Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
solidno
Hahahahhahahahahahahahahahahahhahaha

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Konto sam da ces poceti praviti isprike kako se rotira ekipa (iako igras protiv benfike koja je 0-0-4 u mikimaus grupi) pa da te pitam da li vaze isti standardi ko kad Milan bukv igra sa 1 stoperom kod 1-1 sa BVB. Ali eto, od ogranicenka ni toliko ne mozes ocekivati.<
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hahahahahahahhahahahahahahahahhahahaha

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- TheTruth34
- Kontakt:
Vidiš prijatelju, ovih Interovih početnih 11 je negdje po kvaliteti sa Milanom, zato bi bilo lijepo da mister Inzaghi sljedeći derbi ovakav sastav pošalje na teren,jer kad izađe naš najjači sastav, međusobni dueli uošte nisu zanimljivi.. Tako da bilo bi lijepo da nakon par godina Milan dobije priliku da koliko toliko bude ravnopravan sa Interom.AjsKjub je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:31Konto sam da ces poceti praviti isprike kako se rotira ekipa (iako igras protiv benfike koja je 0-0-4 u mikimaus grupi) pa da te pitam da li vaze isti standardi ko kad Milan bukv igra sa 1 stoperom kod 1-1 sa BVB. Ali eto, od ogranicenka ni toliko ne mozes ocekivati.<
Jaro poenta je da kad vec podjebavas da dodas i konteksta. Nije stvar kvaliteta utakmice, kad se isto moze primijeniti i za como-modena. Inter bi realno sa martinezom i bastoniem dobio uzasnu benfiku u europi kao sto bi milan vjerovatno dosao do drugog gola (po igri do ozlijede thiawa). Nigdje vezeTheTruth34 je napisao/la: ↑29 nov 2023, 23:06Vidiš prijatelju, ovih Interovih početnih 11 je negdje po kvaliteti sa Milanom, zato bi bilo lijepo da mister Inzaghi sljedeći derbi ovakav sastav pošalje na teren,jer kad izađe naš najjači sastav, međusobni dueli uošte nisu zanimljivi.. Tako da bilo bi lijepo da nakon par godina Milan dobije priliku da koliko toliko bude ravnopravan sa Interom.AjsKjub je napisao/la: ↑29 nov 2023, 21:31Konto sam da ces poceti praviti isprike kako se rotira ekipa (iako igras protiv benfike koja je 0-0-4 u mikimaus grupi) pa da te pitam da li vaze isti standardi ko kad Milan bukv igra sa 1 stoperom kod 1-1 sa BVB. Ali eto, od ogranicenka ni toliko ne mozes ocekivati.<
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
That Didn't Age Well
. Kolika je razlika u kvaliteti da je bilo dovoljno da uđu 2-3 prvotimca s klupe i da na kraju trener Benfice radi izmjene da odugovlači vrijeme da barem i taj jedan bod sačuvaju

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Zanimljiva paralela: Inter je zadnji put scudetto osvojio u sezoni kada su odmah eliminisani iz Lige prvaka i evropskih takmičenja kao posljednjeplasirana ekipa u grupi, što im je omogućilo da se ostatak sezone fokusiraju samo na domaće prvenstvo. Juventus ove godine ne igra evropska takmičenja i fokusirao se samo na Seriju A, a Milan je takođe na dobrom putu da već u decembru završi sa Evropom i fokusira se samo na domaće prvenstvo. Baš me zanima da li će Milan i Juventus znati da iskoriste situaciju kakvu je imao Inter 2021. i da li će im to biti prednost u borbi za scudetto ispred Intera i Napolija.
-
- Kontakt:
Klasican primjer za onu staru narodnu ne trci pred rudu 

Al baš bi bilo brukanje (bez obzira što je utakmica rezultatski bila gotovo nebitna) da je ostalo 3-0. Ito im zabio bivši igrač koji nikad nije bio "dovoljno dobar". Al eto, na kraju Benfica spašavala i taj jedan bod. I s obzirom da je RS isto kiksao, čak bi Interu pobjeda i nešto značila jer bi im onda u zadnjem dvoboju sa RS X bio dovoljan.
Al ovako je najpoštenije, da se prvo mjesto odlučuje direktno na Meazzi.
Mada, moje mišljenje je da nije toliko ni bitno tko će biti prvi. Ni RS ni Inter nemaju kvalitetu da idu do kraja. A onda se Inter bolju fokusirati na Seriju A.
Al ovako je najpoštenije, da se prvo mjesto odlučuje direktno na Meazzi.
Mada, moje mišljenje je da nije toliko ni bitno tko će biti prvi. Ni RS ni Inter nemaju kvalitetu da idu do kraja. A onda se Inter bolju fokusirati na Seriju A.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Joj rakete Hakana 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Ko o cemu ovi iz manjeg torinskog kluba o sudjenju dal su oni svjesni da najmanje imaju prava da na tu temu ista kazu il im je pamcenje kratko
A nista faul Lautara prije gola?
Ja zavoravio da nema VAR za sve klubove…
Ja zavoravio da nema VAR za sve klubove…
cist penal je ovo
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.