Pa vjerovatno se nadao necem boljemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:37Sta on bi u Seriju Aharden je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:32Ne zeli igrati ovu ligu, a nema novi klub josCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:23Momci gledam malo ekipe u federalnoj i sta je sa Lukom Merdovicem zar je otisao iz Jedinstva ?
Strasnu sezonu imao prosle godine![]()
Steta strasan igrac ali eto izgleda pogresne odluke donosi![]()
Mislim da bi ga Celik ili Sloboda kao ekipe od kojih ce jedna dogodine igrati PL mogli dovesti sigurno
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ja sam cuo da bi se draga srca vratio u Bihac, napio se Une momakharden je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:42Pa vjerovatno se nadao necem boljemCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:37Sta on bi u Seriju A![]()
Steta strasan igrac ali eto izgleda pogresne odluke donosi![]()
Mislim da bi ga Celik ili Sloboda kao ekipe od kojih ce jedna dogodine igrati PL mogli dovesti sigurnomozda bi se i vratio da mu nisu duzni ostali mjesecima
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
dzaba ti galegenda reala je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:39Bio je dobar u Bihacu i Josip Bandic al i on jos nema kluba nesto glumii
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jedan Bandic je bio dobar, ne sjecam se sad kojiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 avg 2023, 19:53dzaba ti galegenda reala je napisao/la: ↑19 avg 2023, 18:39Bio je dobar u Bihacu i Josip Bandic al i on jos nema kluba nesto glumii
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
fuj ybt klasik Jedinstvo Sloboda ne prenose, ima li neko da kakav stream opali, zovem ovog jednog sto je otisao ne zna 
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Bolje da nismo gledali okupaciju gola Jedinstva
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ma znalo se da ce biti ovakav rezultat. Ekipa je nula, pogotovo odbrana, ako kiksaju ove 2 kod kuce nema sta dalje
Pozdrav za ekipu koja je bila na Tusnju sinoć , sve najbolje u nastavku prvenstva da budete jaki kao nekad
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
-
nebeskasila
- Kontakt:
Hvalaa hitman22 i Volkan 

Jel ima naznaka da ce doci jos neko pojacanje, ova ekipa je nista. Bojim se da ni trener nije nista bolji
Jel ima naznaka da ce doci jos neko pojacanje, ova ekipa je nista. Bojim se da ni trener nije nista bolji
Vidim da je Sanel Bajraktarević novo registrovan kod nas i tjt možda neko ima kakvu info još?nebeskasila je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:44Hvalaa hitman22 i Volkan
Ma nije nula, samo je bespotrebno skupa a izborit cemo opstanaknebeskasila je napisao/la: ↑22 avg 2023, 19:44Hvalaa hitman22 i Volkan
Hvala Fukarama za skandiranje “Nebeska Sila”.
Mi smo katastrofa. Individualno cak i nismo toliko losi, koliko kolektivno. Ne zna se ko pije a ko placa. Bez ikakvog plana. Kao da si usao na FIFA 11v11 ono random kad te ubaci u neku ekipu. Amaterski…
Cak iako Sloboda nije bila premijerligaski lvl, djelovalo je od pocetka da ce biti 3:0 najmanje.
Pozitivna stvar je da djeluje da smo dosta dobro uvjezbali one minijaturne pasove sa 2-3 igraca, i tu znamo spojiti dosta dobrih pasova, ali plan igre ne postoji.
Zadnja izmjena: Chevalier, dana/u 23 avg 2023, 13:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Nisu al za ovu ligu su jaki, imaju i najskupljeg trenera i najskuplju ekipu, idu u PL sigurno ako im se ne desi neki raspad na polusezoni zbog prepucavanja Macak - Azmir.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sad protiv Rudara ako bude kiks nema sta dalje se traziti, a taj Rudar nam je uvijek nezgodan protivnik.
Sad ako odigraju nerijeseno ili poraz, automatski bi otjerao trenera
Ma i meni je trener šuhveli, ali on vjv nije ni birao ekipu niti je imao pripreme…nebeskasila je napisao/la: ↑23 avg 2023, 18:30Sad protiv Rudara ako bude kiks nema sta dalje se traziti, a taj Rudar nam je uvijek nezgodan protivnik.
Izvinjavam se na upadu, ali ko je sad trener Jedinstva?
Damir Borovac.
Sutra Rudar.
Nema prenosa na MyTV, niti bilo kakvog drugog.
Sportski se nadam pobjedi, ali tesko.
Realno X ko kuca.
Nema prenosa na MyTV, niti bilo kakvog drugog.
Sportski se nadam pobjedi, ali tesko.
Realno X ko kuca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.