FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
E tu je i cvajkan da opravda sve
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Saric Elvis, dusa prodana, glumi mangupa, ne smije na sake
sto bi se u narodu kazalo, mindza prava
sto bi se u narodu kazalo, mindza prava
Nemam ja sta pravdat sve je.jasno ko dan.tetkice na terenu tetkice na klupi tetkice u upravi tetkice na forumu.
Sve tetkica do tetkice.
Ajte sad nastsvite sa analizama.kako koga.tu ste gori i od vlade hljeb te **** a mislio sam da je to nemoguce...
Chini **** li ti grobno mjesto u koje ces lec.. I na tvoju temu .
Do
vidjenja....
Sve tetkica do tetkice.
Ajte sad nastsvite sa analizama.kako koga.tu ste gori i od vlade hljeb te **** a mislio sam da je to nemoguce...
Chini **** li ti grobno mjesto u koje ces lec.. I na tvoju temu .
Do
vidjenja....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa kako bolan nije do njega....de, kakooooooo....pa frajer mrtav hladan uvede DEBELOG Jahu iz j e b e n i h Poljica da zatvori utakmicu...eeeeej, Poljica bolan.....plus dodaj mu Saleta na stoperu.... covjek doktor bolan...dofukljali covjeka iz Sloge.... covjeku fudbal dodje ko hobi jbt....i onda sa njima dvojicom pozadi ti mrtvi raspali Celik pocne izgledati ko Manchester United,jbt.... eeeeej, ubaciti dva amatera .....pa to ne bi najveci levst uradio....pa jesi vidio Jahu kad je ulazio....pa ja se poceo smijat bolan na sta lik lici....jesi vidio reakciju Saleta kod drugog gola....pa covjece onakvih levata mozes 10 nafatat na radnickim sportskim igrama....Cu,nije do njega....do moje tetke Dzehve jeultrasstyle_tz je napisao/la:jebote pa sta ovo bi. Ja i dalje ne vjerujem
imas 2-0, imas igru, imas kontrolu , sve i onda se samo ljudi UGASILI. ugasili se **** te, ko na dugme. Ne vjerujem majki mi.
Vlado je prezvakana prica vise, al brate dragi pa nije sve ni do njega . Pa ovi su prestali igrati, prestali postojati na terenu. Ne moze jedna izmjena taman da golmana uvedes napraviti tako nesto. Nema sanse.
Na kraju spasavaj bod
ovako isto je bilo protiv Zrinjskog, identicno. Samo sto su se tad ugasili u 20.oj minuti, a sad u 65.oj. Pa nestanu ovi glavni i najiskusniji igraci sa terena
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 27 avg 2017, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
jel imas problema Saricu Elvise, da to rjesimo dzentlmenski
Sad kad se prisjetim ovo sam naslutio prije par dana jahu i saleta
Ne ide brate fakat ne ide.
Kosta nas sviju zivaca i zdravlja.
Ni onaj djordjilivc nije nista bolji.gori od juniora..bolje onda djecu pustit da igraku al bas djecu juniore.
Od onog hajharlivica nema nista.nema se ni tu vise sta cekat.
Ha jebga nemos 15 igraca potjerat.eto bar 4 5...
I trenera.svugdje u svijetu pozitivni sok.samo p kod nas suti nek ne puca nije 93ca.
I def.tribina mora pocet vrsit pritisak.nebil ovaj debil ****.

Ne ide brate fakat ne ide.
Kosta nas sviju zivaca i zdravlja.
Ni onaj djordjilivc nije nista bolji.gori od juniora..bolje onda djecu pustit da igraku al bas djecu juniore.
Od onog hajharlivica nema nista.nema se ni tu vise sta cekat.
Ha jebga nemos 15 igraca potjerat.eto bar 4 5...
I trenera.svugdje u svijetu pozitivni sok.samo p kod nas suti nek ne puca nije 93ca.
I def.tribina mora pocet vrsit pritisak.nebil ovaj debil ****.
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 27 avg 2017, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa i ovamo sa druge strane su igreaci iz njihovih Poljica, Svatovaca - na racun Jahe. A mozda kad ih se 10 sabere nemaju nastupa u PL kao Salihovic.staragarda je napisao/la:Pa kako bolan nije do njega....de, kakooooooo....pa frajer mrtav hladan uvede DEBELOG Jahu iz j e b e n i h Poljica da zatvori utakmicu...eeeeej, Poljica bolan.....plus dodaj mu Saleta na stoperu.... covjek doktor bolan...dofukljali covjeka iz Sloge.... covjeku fudbal dodje ko hobi jbt....i onda sa njima dvojicom pozadi ti mrtvi raspali Celik pocne izgledati ko Manchester United,jbt.... eeeeej, ubaciti dva amatera .....pa to ne bi najveci levst uradio....pa jesi vidio Jahu kad je ulazio....pa ja se poceo smijat bolan na sta lik lici....jesi vidio reakciju Saleta kod drugog gola....pa covjece onakvih levata mozes 10 nafatat na radnickim sportskim igrama....Cu,nije do njega....do moje tetke Dzehve jeultrasstyle_tz je napisao/la:jebote pa sta ovo bi. Ja i dalje ne vjerujem
imas 2-0, imas igru, imas kontrolu , sve i onda se samo ljudi UGASILI. ugasili se **** te, ko na dugme. Ne vjerujem majki mi.
Vlado je prezvakana prica vise, al brate dragi pa nije sve ni do njega . Pa ovi su prestali igrati, prestali postojati na terenu. Ne moze jedna izmjena taman da golmana uvedes napraviti tako nesto. Nema sanse.
Na kraju spasavaj bod
ovako isto je bilo protiv Zrinjskog, identicno. Samo sto su se tad ugasili u 20.oj minuti, a sad u 65.oj. Pa nestanu ovi glavni i najiskusniji igraci sa terena
Pa sto oni ne podlijecu pod lopte, sto se bore i kad pogrijese? kad bi ovi nasi okrenuli 0-2 protiv nekog?
pa da je Celik protiv nas poveo sa 2-0 mi bi izginuli najmanje sa jos 2-3 u mrezi.
sto je najgore ekipe i nafataju igraca po rekreacijama i onda ti isti igraci dodju i ocitaju nasim lekciju iz borbenosti i zalaganja. Marke nemaju, a ovi nasi sve. Ok ima tu i do trenera sto ih ne zna motivisati, i rekao sam ja svoje. Treba on da ide
al opet kazem tesko onom ko dodje i poslije njega, ovi ce po svom nastaviti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Da se mjenjamo vama Kemo.nama Vlado hahahhah
Nista onda redom tjerat.dok se ne dovede u red il ugase svjetla.
Tako je kako je.
A kakvi smo prije ce se svjetla ugasit.
Kebte i ja sam za tjeranje i dizanje glasa al ovde ima ljudi koji likuju sto je sloboda izgubila.ok razumijem nemoc i frustracije al de malo ba...
P.s dzaba saletu da je lp igro.nije to vise to.
I on i jaha..hvala vam al dovidjenja prijatno
Tako je kako je.
A kakvi smo prije ce se svjetla ugasit.
Kebte i ja sam za tjeranje i dizanje glasa al ovde ima ljudi koji likuju sto je sloboda izgubila.ok razumijem nemoc i frustracije al de malo ba...
P.s dzaba saletu da je lp igro.nije to vise to.
I on i jaha..hvala vam al dovidjenja prijatno
cekamo cetvrtak
Treba mu podic parolu "VRATI SE SVE TI JE OPROŠTENO "benTzley je napisao/la:Sta mislite kako ce se docekat Musemic na Tusnju (pod uslovom da prezivi do 11tog kola na klupi) i kako bi se trebao docekati?
Ukopa nas carsija !
Naravno da je on kriv. Sto se povlaci koji ****. I Todorovic glup, **** ga onaj ko ga nauci da ondje gradi loptu i pada. Umjesto u aut ili korner. Drugi gol se Kouadio dva minuta namjesta da centrira. Husref je ljudska i trenerska gromada za Jagodica. Ali eto on navija za Sarajevo, a Jagodic od malih nogu slobodas
Niko, niko, samo Sloboda
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svako im ocita lekciju iz voljnog momenta.
pa zamisli jbt da su oni u situaciji Celika, da je ovako ko sto hafizovic prica za plate. pa 18 komada bi dobivali po utakmici
ima li tu iko casti, obraza, dostojanstva da neda da ga neko podere, ponizi.a kamo li da zaradi tu platu.
izgleda smo okupili grupu placenika nikad prije vidjenu u Tuzli.
pa zamisli jbt da su oni u situaciji Celika, da je ovako ko sto hafizovic prica za plate. pa 18 komada bi dobivali po utakmici
ima li tu iko casti, obraza, dostojanstva da neda da ga neko podere, ponizi.a kamo li da zaradi tu platu.
izgleda smo okupili grupu placenika nikad prije vidjenu u Tuzli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel istina da je Jagodic trazio neka druga pojacanja koja je imao na papiru, ali da su mu rekli kako ne mogu finansijski to da ispune i da su mu doveli neke druge igrace? Kao sto neki pisu o tome i kazu da je provjereno.
Svasta se dobro desilo, bilo je pozitivnih vijesti (reprogram, sponzori, neki sitni noviteti kao dresovi, sezonske, aplikacija i takve stvari) ali djaba kada evo svi se nerviraju, nesretni, trose zivce, zdravlje. Dajte ljudima malo radosti. Ubise nam rezultati posjetu. Niko i ne spominje neke trofeje ali ipak nismo ni GOSK ni Vitez da se borimo za 8-9 mjesto. Dajte ljudima ovdje neku borbu za 3-4. kako Sloboda zasluzuje, da bude gore negdje.
Otici ce Vlado ovaj i doci neko drugi pa ce opet biti bezveze rezultati. Daj ba neku pristojnu ekipu kako Sloboda zasluzuje, dosta je suplje ili napravite jak budzet ili dovodite nekog ko to moze bolje raditi od vas. Niste ni vi Bogom dani.
Svasta se dobro desilo, bilo je pozitivnih vijesti (reprogram, sponzori, neki sitni noviteti kao dresovi, sezonske, aplikacija i takve stvari) ali djaba kada evo svi se nerviraju, nesretni, trose zivce, zdravlje. Dajte ljudima malo radosti. Ubise nam rezultati posjetu. Niko i ne spominje neke trofeje ali ipak nismo ni GOSK ni Vitez da se borimo za 8-9 mjesto. Dajte ljudima ovdje neku borbu za 3-4. kako Sloboda zasluzuje, da bude gore negdje.
Otici ce Vlado ovaj i doci neko drugi pa ce opet biti bezveze rezultati. Daj ba neku pristojnu ekipu kako Sloboda zasluzuje, dosta je suplje ili napravite jak budzet ili dovodite nekog ko to moze bolje raditi od vas. Niste ni vi Bogom dani.
-
- Kontakt:
A Kemo je ovako iz daleka baš simpatičan lik, al onda opet skontam da nisam navijač Slobode Vladika bi mi bio duhovni vođa sa ovim svojim izjavamakinder_jaje je napisao/la:Da se mjenjamo vama Kemo.nama Vlado hahahhah

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
On je doveo Ignjatovica, Culuma, Osmanagica, Djordjilovica...
Niko, niko, samo Sloboda
Woblyja za počasnog moderatora podforuma.wobly92 je napisao/la:

Majku mu nesposobnu. ...pa hinje hejjj. ...
I opet krivi vjetar, skriveni dusmani igrači samo on nije. ...
Odlazi yebo ti majku sam sebi u piz.du i ko te dovede.
I opet krivi vjetar, skriveni dusmani igrači samo on nije. ...
Odlazi yebo ti majku sam sebi u piz.du i ko te dovede.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.