FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo,aj na PM ako nekoga zanima detaljnije cijena za sjever..isplati se biti clan ! 

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 12 maj 2015, 11:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoskoAntic
- Kontakt:
Jedna jedina kao i uvijek.Desole je napisao/la:Koliko ce se ulaznica moci uzeti na clansku?
U INAT SVIMA 1946
Ima li se gdje pogledati utakmica sa Zrinjskim??
Ovdje imaš download:
http://fksinfo.com/novosti/video-izvjes ... ki-10/2664
Samo se registriraj na ADrive.
http://fksinfo.com/novosti/video-izvjes ... ki-10/2664
Samo se registriraj na ADrive.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Doduše, sad za derbi nije ništa naglašeno...Tako da možda daju više karata na jednu člansku, da popuste raji našojBoskoAntic je napisao/la:Jedna jedina kao i uvijek.Desole je napisao/la:Koliko ce se ulaznica moci uzeti na clansku?

U INAT SVIMA 1946
Protiv Radnika ce biti sve samo ne lako, ko misli drugacije vara se.
Ti si opet šampion !
Sutra im uzimamo tri boda lakše,nego sto ocekujemo.
zato i pitam, valjalo bi da puste makar 2 karte na 1 clanskuBoskoAntic je napisao/la:Doduše, sad za derbi nije ništa naglašeno...Tako da možda daju više karata na jednu člansku, da popuste raji našojBoskoAntic je napisao/la:Jedna jedina kao i uvijek.Desole je napisao/la:Koliko ce se ulaznica moci uzeti na clansku?
U proteklih 10 sezona (racunajuci sezonu 2004/2005), u 21 utakmicu odigranu prije derbija FK Sarajevo je slavilo 14 puta, upisalo 4 remija i 3 poraza. U proljetnom dijelu sezone je situacija je takva da je odigrano 10 utakmica od toga 7 pobjeda, 1 remi i 2 poraza. Sta je jos interesantno, recimo kada je FKS bilo gost u proljetnom djelu (cetiri utakmice) upisali smo dvije pobjede i dva poraza.
-
- Kontakt:
Jes mi bila frka za utakmicu s Radnikom, ali evo kako nam ovaj hafiz (da ga Allah nagradi) otvori oci, i rece da smo kupili, mLogo mi lakse. Opet kompleksi, ne osvrcimo se
Tekma ce biti preteska, destkovani smo drama, ali ovo je prilika deckima da pokazu da imaju karakter. Nezz sto, ali imam filing da ce losMi biti na nivou i rijesiti tekmu. Uuuh koliko bi nam znacila ta 3 boda...

Tekma ce biti preteska, destkovani smo drama, ali ovo je prilika deckima da pokazu da imaju karakter. Nezz sto, ali imam filing da ce losMi biti na nivou i rijesiti tekmu. Uuuh koliko bi nam znacila ta 3 boda...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Moja prognoza - Amer ce zabit 2 komada
zar je morao svaki od vas pojedinačno odgovoriti trolu?
molim vas, pomozite i moderaciji malo... prijavite trolove i nemojte odgovarati... umjesto da moram obrisati 1, ja brišem 15 postova.
molim vas, pomozite i moderaciji malo... prijavite trolove i nemojte odgovarati... umjesto da moram obrisati 1, ja brišem 15 postova.
- franklampard8
- Kontakt:
U jako smo teškoj situaciji realno i zato je dobro što smo čvrsto na zemlji ovaj put, ali ovakve utakmice trebaju pokazati koliko smo napredovali u godinama iza i koliko smo svijesni situacije. Samo nek se završi sa dobrim! 

Ma nije ni vama lako @admine, ne mozete ni vi 24 sata strazarit na jednoj temi.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Hoće li sutra Bilbija igrati u sredini sa Rustemovićem, a Stojčev ispred njih? Imamo li neku drugu opciju bez Gojka, Samira i Meše?
Samo naprijed Saraj'vo!
Igra Gojko koliko znam ..
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
joj kad bilbiju vidim u prvoj postavi, mrak mi padne na oči
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I meni ali sta ces,7 igraca ne moze igrati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ekipa koja je igrala derbi na Grbavici je dobitna..samo umjesto Radovca Rustemovic...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Amidzaa, Beli98, HeavyBassBlues, keli i 34 gosta.