FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jao kad je Leon fikne sa 30 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja nezz koji smo se K URAC ovako prepali ba,bice tamo 4 do 500 stoja nasih...njihovih svakako haman da i nema...ima da ginu i lome kosti ba..MI SMO SARAJEVO..SAMPIONSKO SARAJEVO..igraci koji tamo budu mjenjali ove standardne su sve igraci koji mogu igrati u svakoj ekipi u BIH u prvoj postavi..jbm valjda je to neka sirina o kojoj smo pricali...
Radovac -Rustemovic,Benko-Krste,Duljevic-Bekic..tu su jos Okic,Kovacevic,Protic...svaki za nasu ligu odlican...
HAJMOOOO BAA....-
Radovac -Rustemovic,Benko-Krste,Duljevic-Bekic..tu su jos Okic,Kovacevic,Protic...svaki za nasu ligu odlican...
HAJMOOOO BAA....-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja imam neku dobru suhvu za utakmicu sutra... mislim da ce biti puno lakse nego sto ocekujemo.
Vidjecemo aBd...
Vidjecemo aBd...

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma to ja pokusao biti sarkastican prema administratorima, nadam se da nisi shvatio ozbiljno onaj post.begiii je napisao/la:@obiteljskicovjek!!!sta ba ti ono naskraba aaa
- kupus army
- Kontakt:
Gledam sad ove slike iz Mramora,koliko sam uspio da skontam igra ovaj Protic u prvoj,a koliko znam Puzi ima pravo nastupa,dal to znaci da ce Protic na neku drugu poziciju ili ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.
- kupus army
- Kontakt:
Druze ne igramo sa Ugljevikom,oni su u drugoj ligiPitar6785 je napisao/la:Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Mrzim ove price oko kupovanja utakmica.
Nismo mi zeljo da kupujemo titule.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Valjda igraju tamo utakmice. Ija mrzim kupovinu al kad BENKARA ne igra to se treba radit..svi su to prije radili a nas savez izjeba za samira za mihojevica i par najbolji juniora i boli njih **** za nama sto je duljevic povrjden sto je gojko rovit alispahi. Povjeden 4 igraca sa 2 zuta itd
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sva sreca pa nam ti nisi u klubu. Tvoji postovi gore, volio bih znati da li sam radis na njima ili ti neko pomaze. Upozoravao sam ja da je ovo maleni kao i @rikardo ili mozda jedan te isti lik, al eto vam ga pa uzivajte u njegovim postovima.Pitar6785 je napisao/la:Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.
-
- Kontakt:
Ako ce Prota u prvih 11, onda ga ocekujem na beku, a Puzija na poziciji Dulje... To je neko moje misljenje, jer je Puza ionako ofanzivan...nezz, vidjet cemo... Tako bi dobili malo sirine na klupi... Ili ce Puza odmorit da ne zaradi zuti pred derbi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ma Puza ako će igrati nek' igra svoju poziciju mada mislim da Protić može korektno odraditi posao na lijevom beku a Puza nek' malo odmori.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Danas sam kontao a i mnogo puta prije kako bi bilo gurnuti Puzija ofanzivnije odnosno na krilnu poziciju. Protiv Zrinjskog neki dan napravi vise prodora od Krste a znamo da ima afinitet prema zabijanju iako je bek.belosevic28 je napisao/la:Ako ce Prota u prvih 11, onda ga ocekujem na beku, a Puzija na poziciji Dulje... To je neko moje misljenje, jer je Puza ionako ofanzivan...nezz, vidjet cemo... Tako bi dobili malo sirine na klupi... Ili ce Puza odmorit da ne zaradi zuti pred derbi...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Na taj fol sa duplim bekom lijevo smo igrali kod Jovića, i manje više to je dobro izgledalo. Na beku je bio Zlatković, a ispred njega Beli. Možda bi se nešto slično i sada moglo probati.
1946
Ne nadam se mnogo za sutra, i ako zijanimo, Bože moj, u velikim smo problemima s igračkim kadrom tako da ako pobjedimo onda smo zreli za velik domete, mada ni tada ništa nije gotovo.
Drago mi je što su ova trojica momaka priključena timu, ne možemo od njih očekivati da, ukoliko zaigraju, naprave neku prevagu na terenu. Ali siguran sam da će, ukoliko jednog od njih Dženo ubaci, dati sve od sebe da se s punim plijenom vrate u glavni grad.
Nisam optimista, ali vjerujem da će ovi momci poginuti sutra na terenu da ostvarimo izuzetno važnu pobjedu.
Drago mi je što su ova trojica momaka priključena timu, ne možemo od njih očekivati da, ukoliko zaigraju, naprave neku prevagu na terenu. Ali siguran sam da će, ukoliko jednog od njih Dženo ubaci, dati sve od sebe da se s punim plijenom vrate u glavni grad.
Nisam optimista, ali vjerujem da će ovi momci poginuti sutra na terenu da ostvarimo izuzetno važnu pobjedu.
Mrtvi sam optimista i siguran u pobjedu. Bekic- gol i asistencija, strijelac drugog gola- Stojcev.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ne znam, ja bi Puzigacu postedio zbog problema sa kartonima. Iako Protic nije neka igracina, najbolja je raspoloziva rezerva od kartoniranim prvotimcima. Najgore sto se moze desiti jeste da kiksamo pa derbi docekamo jos bez nekih igraca u odbrani.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bravo, ja se ne bih sjetio da je bilo pitanje za milion. Uglavnom nista neuobicajeno u svijetu fudbalskom.BitiSrcemVezan je napisao/la:Na taj fol sa duplim bekom lijevo smo igrali kod Jovića, i manje više to je dobro izgledalo. Na beku je bio Zlatković, a ispred njega Beli. Možda bi se nešto slično i sada moglo probati.