FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2015, 18:47

Jao kad je Leon fikne sa 30 :beba:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 maj 2015, 18:54

Ja nezz koji smo se K URAC ovako prepali ba,bice tamo 4 do 500 stoja nasih...njihovih svakako haman da i nema...ima da ginu i lome kosti ba..MI SMO SARAJEVO..SAMPIONSKO SARAJEVO..igraci koji tamo budu mjenjali ove standardne su sve igraci koji mogu igrati u svakoj ekipi u BIH u prvoj postavi..jbm valjda je to neka sirina o kojoj smo pricali...
Radovac -Rustemovic,Benko-Krste,Duljevic-Bekic..tu su jos Okic,Kovacevic,Protic...svaki za nasu ligu odlican...
HAJMOOOO BAA....-
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 maj 2015, 19:00

Ja imam neku dobru suhvu za utakmicu sutra... mislim da ce biti puno lakse nego sto ocekujemo.
Vidjecemo aBd... :)

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2015, 19:29

begiii je napisao/la:@obiteljskicovjek!!!sta ba ti ono naskraba aaa :stop:
Ma to ja pokusao biti sarkastican prema administratorima, nadam se da nisi shvatio ozbiljno onaj post.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 maj 2015, 19:40

Gledam sad ove slike iz Mramora,koliko sam uspio da skontam igra ovaj Protic u prvoj,a koliko znam Puzi ima pravo nastupa,dal to znaci da ce Protic na neku drugu poziciju ili ?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 maj 2015, 19:50

Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 12 maj 2015, 19:53

Pitar6785 je napisao/la:Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.
Druze ne igramo sa Ugljevikom,oni su u drugoj ligi :D
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 maj 2015, 19:58

Mrzim ove price oko kupovanja utakmica.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 12 maj 2015, 20:05

Nismo mi zeljo da kupujemo titule.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 12 maj 2015, 20:06

Valjda igraju tamo utakmice. Ija mrzim kupovinu al kad BENKARA ne igra to se treba radit..svi su to prije radili a nas savez izjeba za samira za mihojevica i par najbolji juniora i boli njih **** za nama sto je duljevic povrjden sto je gojko rovit alispahi. Povjeden 4 igraca sa 2 zuta itd

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2015, 20:07

Pitar6785 je napisao/la:Stvarno smo toliko jaki da razvaljujemo poput barse. Kakva ba sirina, kalasi kovacevic i tri juniora koja dosad nikad nisu igrali zajedno. ugljevik je ozbiljna ekipa koja ce nas 100% pobjedit ako budemo iigrali ko protiv slavije i zrinkskog olimpika veleza. Mi smo u rasulu to je svakom jasno samo sto Benko i delac su iskusni komadanti i samo je to razlog sto smo i dosad u igri za eveopu..Ja da sam u klubu ja bi kupio ovu utakmicu ako je ikako to moguce.
Sva sreca pa nam ti nisi u klubu. Tvoji postovi gore, volio bih znati da li sam radis na njima ili ti neko pomaze. Upozoravao sam ja da je ovo maleni kao i @rikardo ili mozda jedan te isti lik, al eto vam ga pa uzivajte u njegovim postovima.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 maj 2015, 20:11

Ako ce Prota u prvih 11, onda ga ocekujem na beku, a Puzija na poziciji Dulje... To je neko moje misljenje, jer je Puza ionako ofanzivan...nezz, vidjet cemo... Tako bi dobili malo sirine na klupi... Ili ce Puza odmorit da ne zaradi zuti pred derbi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 12 maj 2015, 21:15

Ma Puza ako će igrati nek' igra svoju poziciju mada mislim da Protić može korektno odraditi posao na lijevom beku a Puza nek' malo odmori.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:28

belosevic28 je napisao/la:Ako ce Prota u prvih 11, onda ga ocekujem na beku, a Puzija na poziciji Dulje... To je neko moje misljenje, jer je Puza ionako ofanzivan...nezz, vidjet cemo... Tako bi dobili malo sirine na klupi... Ili ce Puza odmorit da ne zaradi zuti pred derbi...
Danas sam kontao a i mnogo puta prije kako bi bilo gurnuti Puzija ofanzivnije odnosno na krilnu poziciju. Protiv Zrinjskog neki dan napravi vise prodora od Krste a znamo da ima afinitet prema zabijanju iako je bek. :hmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 maj 2015, 21:38

ImageUploadedByForum SportSport.ba1431459450.952644.jpg
AJ RAJVOSA

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 12 maj 2015, 21:40

Na taj fol sa duplim bekom lijevo smo igrali kod Jovića, i manje više to je dobro izgledalo. Na beku je bio Zlatković, a ispred njega Beli. Možda bi se nešto slično i sada moglo probati.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2015, 21:45

Ne nadam se mnogo za sutra, i ako zijanimo, Bože moj, u velikim smo problemima s igračkim kadrom tako da ako pobjedimo onda smo zreli za velik domete, mada ni tada ništa nije gotovo.
Drago mi je što su ova trojica momaka priključena timu, ne možemo od njih očekivati da, ukoliko zaigraju, naprave neku prevagu na terenu. Ali siguran sam da će, ukoliko jednog od njih Dženo ubaci, dati sve od sebe da se s punim plijenom vrate u glavni grad.

Nisam optimista, ali vjerujem da će ovi momci poginuti sutra na terenu da ostvarimo izuzetno važnu pobjedu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 12 maj 2015, 21:46

Mrtvi sam optimista i siguran u pobjedu. Bekic- gol i asistencija, strijelac drugog gola- Stojcev. :kafa: :kafa: :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 maj 2015, 21:47

Ne znam, ja bi Puzigacu postedio zbog problema sa kartonima. Iako Protic nije neka igracina, najbolja je raspoloziva rezerva od kartoniranim prvotimcima. Najgore sto se moze desiti jeste da kiksamo pa derbi docekamo jos bez nekih igraca u odbrani.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 maj 2015, 21:54

BitiSrcemVezan je napisao/la:Na taj fol sa duplim bekom lijevo smo igrali kod Jovića, i manje više to je dobro izgledalo. Na beku je bio Zlatković, a ispred njega Beli. Možda bi se nešto slično i sada moglo probati.
Bravo, ja se ne bih sjetio da je bilo pitanje za milion. Uglavnom nista neuobicajeno u svijetu fudbalskom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Rule_hz, Sazg, Zeko87 i 21 gost.