FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2017, 20:14

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Nadam se odlasku i ostalih clanova UO, kao i Senada, samo da se zadovolje zelje i smire srca nekolicine vas ovdje. Od srca to zelim, da vidimo koja je naredna alternativa, da vidim koga cete onda ovdje prozivati, pljuvati, ili cete i dalje protiv ovih koji su vodili klub.

J3bo li ti Azmire svom ocu zenu i kad dodje u Slobodu, do tvog dolaska barem nismo znali kako je biti u vrhu i imati neki plan, cilj, a nismo morali ni tolika silna Jasminova obecanja i lazi slusati. Mater vam jbm obojici.
Cekaj,hoces da kazes da su ljudi ovdje iz cista mira protiv ovog NJUO....kao rade dobar posao al nekima nisu legli...onako...a sto se tiče alternative....pa nema je brate....i ovi nisu tu sto su htjeli nego zato sto ih je Faraon instalirao a zauzvrat su dobili neke gradske poslove i tendere....tako Ce biti i sa sljedećim...kad ih jaskic potroši dovest će nove i tako u krug....i ovo na kraju...j e b o ti Azmire sve svoje sto nas dovede do vrha :urnebes: :rol: ....ko stara zidovska"dabogda imo pa nemo".... klasična balijska spika :rol: :urnebes:
Zato i kazem, da hoce otici i ostali samo da se iznova svi otrijezne i shvate da samo jos ce gore biti. Nema onoga ko ce nas voditi u bolje sutra, mi to ne dozvoljavamo.
Slazem se....balijanderi
P.s. od sljedeće sezone ponovo ide svrsavanje kad nekoga sjebemo za titulu....to Ce se vjerojatno i postaviti za cilj postojanja....Nasu ljubav ne kupuju titule :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 28 avg 2017, 20:34

Beduin je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Nadam se odlasku i ostalih clanova UO, kao i Senada, samo da se zadovolje zelje i smire srca nekolicine vas ovdje. Od srca to zelim, da vidimo koja je naredna alternativa, da vidim koga cete onda ovdje prozivati, pljuvati, ili cete i dalje protiv ovih koji su vodili klub.

J3bo li ti Azmire svom ocu zenu i kad dodje u Slobodu, do tvog dolaska barem nismo znali kako je biti u vrhu i imati neki plan, cilj, a nismo morali ni tolika silna Jasminova obecanja i lazi slusati. Mater vam jbm obojici.
Cekaj,hoces da kazes da su ljudi ovdje iz cista mira protiv ovog NJUO....kao rade dobar posao al nekima nisu legli...onako...a sto se tiče alternative....pa nema je brate....i ovi nisu tu sto su htjeli nego zato sto ih je Faraon instalirao a zauzvrat su dobili neke gradske poslove i tendere....tako Ce biti i sa sljedećim...kad ih jaskic potroši dovest će nove i tako u krug....i ovo na kraju...j e b o ti Azmire sve svoje sto nas dovede do vrha :urnebes: :rol: ....ko stara zidovska"dabogda imo pa nemo".... klasična balijska spika :rol: :urnebes:
Zato i kazem, da hoce otici i ostali samo da se iznova svi otrijezne i shvate da samo jos ce gore biti. Nema onoga ko ce nas voditi u bolje sutra, mi to ne dozvoljavamo.
Da smo bar bili na vrhu. Ili imam amneziju. Isti qurac svi dođu da izvuku neku korist i tako u beskraj.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 20:45

Senad izjavio: Ni ja ne znam sta se sve desava u klubu trenutno." :damn:

Sada prica drugu pricu kada nema bodova, nesto draze mi je smanjiti dugove, javljaju se dusebriznici, necu da kupujem utakmice. Budala aludira da je Azmir u PL imao uspjeha jer je ko kupovao :urnebes:
Imamo najalibi trenera, ali i najalibi predsjednika. Covjek je po sebi uvijek 1/1 upravu. Nikad on ne grijesi vec ima krkanski izgovor za sve.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 28 avg 2017, 20:57

Hitman22 je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la: Ako bi se desio neki raspad ovog UO, koja je to po tvom najbolja opcija za klub?
Samo gradska uprava da to prihvati na svoja pleca golema. Klub je gradski a probao je i Mato i Guto da vodi pa nista. Nikakva polovna rješenja ne smije da se prihvati po principu eto nece niko osim Davuda pa taman da nas istjera iz lige. Grad na čelu sa sebi bliskim i od povjerenja ljudima kako bas Aid u OKK.
Možda je offtopic ali je direktno povezano.
Grad nema pare da ti uradi vodu, struju, cestu, rasvjetu, ili ima pare ali Bog te pitao gdje idu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 21:08

Imaju da godisnje udjele TV7 pola miliona KM za funkcionisanje (na koju prosjecan covjek prebaci jednom u godini), a nemaju da urade negdje kanalizaciju u mz.
Dok tako podjele pare iz budzeta za glupe stvari koje rade njihovi normalno da nema.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 21:18

Mensur je uz Nerku Bonija jedan od onih koji je naj vise svojih novaca dao za klub. Covjek je legalista i nije vise migao da trpi lazi i mućke iz iste kuhinje. Pa vidite da nas uopste vise nema ni na lokalnim portalima osim vjesti o rezulatu utakmice i vladinoj analizi. Nisam ja vama dzaba toliko prico i negativne stavove pisao protiv predsjednika, Direktora( duh kasper- nigdje ga nema) itd.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2017, 21:20

tuzlak1987 je napisao/la:Imaju da godisnje udjele TV7 pola miliona KM za funkcionisanje (na koju prosjecan covjek prebaci jednom u godini), a nemaju da urade negdje kanalizaciju u mz.
Dok tako podjele pare iz budzeta za glupe stvari koje rade njihovi normalno da nema.
Koja je to TV stanica

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 21:27

Rezimska kao i RTV TK od vlade tk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 21:28

tuzlak1987 je napisao/la:Imaju da godisnje udjele TV7 pola miliona KM za funkcionisanje (na koju prosjecan covjek prebaci jednom u godini), a nemaju da urade negdje kanalizaciju u mz.
Koja je to TV stanica
Nisam nikada prebacio iskreno ali sam vidjao ovako po netu da izleti. Dobiju iz budzeta 60 puta vise nego Slon :urnebes:

@xeksor
Pa zar nije Alic kao vjecnik tu bio i prije? Covjek je bio vjecnik i 2012 kao vjecnik Alternative, bio je vjecnik i 2008. kao vjecnik Stranke za BIH. Daj ba covjek je prvo preletac, drugo kakav je on legalista ako kupuje glasove? Pa ta Alternativa je najvise glasova u Tuzli kupila, 90% njihovih glasova su oni za cvaju ili petobanku od ljudi koji ne misle glavom. Malikic je mozda 10 godina vjecnik, frajer samo 2 mjeseca prije izbora pocne kupovati glasove i ne smiruje se. Covjek je iz njegove stranke, bio za Boljitak prije. Ko zna ko je znati ce da taj lik ne zna recenice sastaviti i kako Boljitak kupuje ljude sa kobasicama. Pa kada su se raspali dosli ovamo Alicu u stranku i poceli njemu kupovat :mrgreen:

https://www.rtvslon.ba/tuzlanska-altern ... ecu-tuzla/
8 godina je bio tu prije ovoga i potpise sa ovima. Vidio je sve njihove lopovluke, brujao o tome 5 godina po medijima i onda odjednom on sa njima i on u Slobodi. Pa gdje je bio 2012.? Sto tada nije usao? Dosao covjek odradio zadatak i ode. Svaka njemu cast ali on je u politici 10 godina, a ne od jucer i sve ovo i oko njega smrdi do neba.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 avg 2017, 21:34, ukupno mijenjano 4 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2017, 21:30

xeksor je napisao/la:Rezimska kao i RTV TK od vlade tk
Pa jel'istina ovo da im Faraon prebaci pola miliona godisnje

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 21:31

Pa sto nije imaju 10-ak zapislenih prostorije itd. I oni su medijski servis grada Tuzle

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2017, 21:40

Pa sad kontam što im se po čitav dan vrti ona slika fontane sa trga.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 21:46

Tacnije 500 000 njima i jos 114000 za njihov kredit

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2017, 21:49

Sloboda72 jel ovo istina?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 21:52

Imaju u zadnjih 10 dana dvije vijesti o Slobodi i to rezultat utakmica protiv Zrinjskog i Celika. Za 500 hiljada u onoj sezoni kada nam je islo Slon proprati Slobodu na gostovanjima svaku za budet 60 puta manji. Placali ljudi od sebe da idu na gostovanja i naprave ljudima one snimke i reportaze.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 21:56

Uđi u budzet tuzle 14 strana pod rashodi.

Kreditnse moze dić za finasiranje rezimske tv kuće ja mislim oko 500 000 a nemoze se dić 1,2 mil kojim bi se platilo oko 70% glavnice. Bolje za 10 god 3600000

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 avg 2017, 21:58

xeksor je napisao/la:Uđi u budzet tuzle 14 strana pod rashodi.

Kreditnse moze dić za finasiranje rezimske tv kuće ja mislim oko 500 000 a nemoze se dić 1,2 mil kojim bi se platilo oko 70% glavnice. Bolje za 10 god 3600000
Pa boli Farketa cuna...ne daje svoje repa :urnebes: :rol:

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 28 avg 2017, 22:02

tuzlak1987 je napisao/la:Imaju u zadnjih 10 dana dvije vijesti o Slobodi i to rezultat utakmica protiv Zrinjskog i Celika. Za 500 hiljada u onoj sezoni kada nam je islo Slon proprati Slobodu na gostovanjima svaku za budet 60 puta manji. Placali ljudi od sebe da idu na gostovanja i naprave ljudima one snimke i reportaze.
Platio je Azmir to Slonu debelo ne brini. Pa kako da sad čak ni izvještaja nema na Slonu? Nema para nema izvještaja a Azmir je tu bio galantan vrlo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 22:06

Hitman22 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Imaju u zadnjih 10 dana dvije vijesti o Slobodi i to rezultat utakmica protiv Zrinjskog i Celika. Za 500 hiljada u onoj sezoni kada nam je islo Slon proprati Slobodu na gostovanjima svaku za budet 60 puta manji. Placali ljudi od sebe da idu na gostovanja i naprave ljudima one snimke i reportaze.
Platio je Azmir to Slonu debelo ne brini. Pa kako da sad čak ni izvještaja nema na Slonu? Nema para nema izvještaja a Azmir je tu bio galantan vrlo

Prate oni i sada, otidji kod sedmice na yt kanal zadnji klip vezan za FK prije 1 mjesec. Prati Slon samo sto mi nemamo sta pratit pa ne otvaramo to jer nema rezultata pa ohladilo.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 28 avg 2017, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 22:07

Ja mislim da je tada RTV Slon bio glavni medijski pokrovitelj Slobode, e sad da li je AH plaćao to ne znam bas ali stvarno je zalosno da niko vi se ne prati rad kluba, ali su sposobni copy -paste da postave objave o primljenom golu Muminovića

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.