FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2017, 23:27

tuzlak1987 je napisao/la:Senad izjavio: Ni ja ne znam sta se sve desava u klubu trenutno." :damn:

Sada prica drugu pricu kada nema bodova, nesto draze mi je smanjiti dugove, javljaju se dusebriznici, necu da kupujem utakmice. Budala aludira da je Azmir u PL imao uspjeha jer je ko kupovao :urnebes:
Imamo najalibi trenera, ali i najalibi predsjednika. Covjek je po sebi uvijek 1/1 upravu. Nikad on ne grijesi vec ima krkanski izgovor za sve.
Ti si inace ovdje poznat po trabunjanju, a bezbroj puta ti se demantovale neke stvari ili potvrdile a ti si lupao kontra.

Zato te pitam, ne znas kako smo usli/vratili se u PL ili se tek onako zaj3bavas po forumu na svaki nacin pokusavajuci odbraniti Azmira?
Ako ne znas objasnit cu ti na kafici gdje, a ne preko foruma. Iako mnogi to ovdje znaju kako smo se dokopali PL u "zadnji tren". Zato ne bauljaj o svemu o cemu pojma nemas, cuvaj se price o Jasminu i bacanje drkice na Azmira, a ne tvrdi ono sto se tvrditi ne moze. Realnost nije losa osobina covjekova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 avg 2017, 23:29

najgore je sto mi ni te investicije ne mozemo da odradimo na pravi nacin.

pa ni je.eni Tan nije trazio nista od vlasti u Sarajevu, nije govorio kako ga ne zanima reprogram FK Sarajevo jer nije on pravio dugove, nego je u cjelosti izmirio, a mislim da cak i oni placaju koristenje stadiona Kosevo.

Vardar sigurno placa koristenje stadiona, kao i Rabotinicki.

Samo kod nas investitori imaju 1000 nekih zahtjeva. Te pare od grada, te stadion, te ovo-ono. Naravno tu ima dosta i do neatraktivnosti same Slobode i malog trzista. Ipak se investiralo u klubove koji imaju vise navijaca od FK Sloboda i mnogo jasnija trzista. Pa je mozda to i razlog sto oko Slobode puno zanovijetaju.

mi ocekujemo neki model javno-privatnog partnestva. a da bi se to ostvarilo mora se poklopiti milion stvari, prije svega stranacka pripadnost.

ps sto se tice Senadove izjava diplomatski je ovo, sta ce rec u ovom momentu?
Kao da je svjestan da ne smije pustiti ni jednoj struji da prevlada. Delikatno je to. Sta ako igraci pomisle da su uspjeli skinuti Vladu. Sutra ce skinuti i nasljednika ako ne bude po volji. Bojkoti su vrlo opasne i delikatne situacije.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:29

Tuzlak04 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Jesi ti onaj sto ovo svakako ne prati vec desetak godina?
. . tako je
Kakve onda veze za sta si ti i zasta nisi..
Ionako od tebe nikakve koristi..
Sta radis ovde onda uopce? Politicka agenda? Hranjemje ega? Dosada? Posao?

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 avg 2017, 23:30

Sariel je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Jesi ti onaj sto ovo svakako ne prati vec desetak godina?
. . tako je
Kakve onda veze za sta si ti i zasta nisi..
Ionako od tebe nikakve koristi..
Sta radis ovde onda uopce? Politicka agenda? Hranjemje ega? Dosada? Posao?
. .sve nabrojano

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:30

Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Senad izjavio: Ni ja ne znam sta se sve desava u klubu trenutno." :damn:

Sada prica drugu pricu kada nema bodova, nesto draze mi je smanjiti dugove, javljaju se dusebriznici, necu da kupujem utakmice. Budala aludira da je Azmir u PL imao uspjeha jer je ko kupovao :urnebes:
Imamo najalibi trenera, ali i najalibi predsjednika. Covjek je po sebi uvijek 1/1 upravu. Nikad on ne grijesi vec ima krkanski izgovor za sve.
Ti si inace ovdje poznat po trabunjanju, a bezbroj puta ti se demantovale neke stvari ili potvrdile a ti si lupao kontra.

Zato te pitam, ne znas kako smo usli/vratili se u PL ili se tek onako zaj3bavas po forumu na svaki nacin pokusavajuci odbraniti Azmira?
Ako ne znas objasnit cu ti na kafici gdje, a ne preko foruma. Iako mnogi to ovdje znaju kako smo se dokopali PL u "zadnji tren". Zato ne bauljaj o svemu o cemu pojma nemas, cuvaj se price o Jasminu i bacanje drkice na Azmira, a ne tvrdi ono sto se tvrditi ne moze. Realnost nije losa osobina covjekova.
Znam ja kako smo se vratili u PL, a znas li ti kako smo sada ovdje gdje jesmo? Ako malo bolje razmislis bolje je bilo ono sto je Azmir radio nego ovi nesposobnjakovici sada.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:31

Beduin je napisao/la:

Ma kopi pejst lupetalo.veze on sa zivotom nema.
Ujvatio sam ga vise put da nema pojma o cemu prica.al ne smeta mu da nastavi lupetat.i malo djonit...
I molim te zovi me na tu kafu.red je da pruzim tuzlaku ruku ..ja castim

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 28 avg 2017, 23:34

meni su bitne činjenice
Kad nas je AH uzeo bili smo pred totalnim gasenjem, sledeće godine nas je doveo u PL BiH, kad je husref preuzeo zavrsili smo tu sezonu 6 a sledecu smo bili finalisti kupa i vice prvaci, narednu sezonu do odlaska smo bili na drugoj poziciji, uz sve su nas pratile ogromne tuzbe, blokirani racuni reprogam itd. Dolazi upravni odbor sa nekih 350 000 u kasi, sezonu jedva zavrsavamo na 5 mjestu, reprogram povoljniji za grad, i nakon 6 kola imamo 5 bodova. I sad mi neko govori AH je neprijatelj kluba, AH je SDA itd. Cojek multi milioner boli ga ona stvar za politkom, Pojavi se Bake na iftaru svi pljuju, a gdje je prica bila prosle godina ista stvar dok je bio u klubu. Kakav bato iz SBB i podrzavanje njega na izborima. Sav problem oko AH i kluba je neispunjavanje nekih datih obećanja od strane vozda, ista stvar se i sada desava sa ovim UO, samo sto su većina njegovi politicki istomisljenici pa ne mogu tek tako da odu. Mensur je druga partija i ode covjek.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:35

Tuzlak04 je napisao/la:
. .sve nabrojano
U jebte porezna???ganjate info i ovde haa :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 23:35

Beduin je napisao/la:

Pa ja gore fino ti naglasio PL (Premijer Liga). U PL smo imali uspjeha jer se stvorio dobar tim, one pobjede protiv Sarajeva, Zeljeznicara, Zrinjskog i takvih sigurno nisu kupljene. Uz to su nas u to vrijeme sudije ebavale trostruko vise nego sada na zelenom terenu.

Nit ja svrsavam na njega nit sta, niti pratim Slogu. Eto dobro sve je bilo negativno, ako ti je dusa na mjestu. Nisam ga niti spomenuo dok ga u prenesenom znacenju nije spomenuo Mujkanovic. Sta je trebalo u Federalnoj trositi novac i ostati jos godinu-dvije? To su bile najbolje odluke za klub, da se klub iscupa iz kaljuge.
Ali u PL je sve korektno bilo i imali smo jaku ekipu koja je bila gore jer je dobro igrala.

Zar se mora crniti cak i povratak u Federalnu ma kakav on bio? Kakav god bio, bio je u najboljem interesu kluba. Neka dodje neko ko ima vise para i biti cu za njega. Ja sam za onog ko ce moci napraviti najbolju Slobodu, a novac je sve nazalost bez novca nema nista.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 29 avg 2017, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:38

Tuzlak siso priznaj da si zeleni...
Ovo su sve rezimski zeleni zakuhali..Tuzla im je trn u oku..
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 28 avg 2017, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 avg 2017, 23:39

Sariel je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
. .sve nabrojano
U jebte porezna???ganjate info i ovde haa :rol:
.. Cuj, odmaram narednih 10 godina (moze mi se). Ako budemo imali srece, mozda skratim malo vrijeme. Ali daj Bože . .

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 23:40

Sariel je napisao/la:Tuzlak siso priznaj da si zeleni...
To moze u zivot ako hoces da nisam :kafa:

A Azmir i neka je sta me briga, dovoljno je to da se 100 puta pokazalo kako je najbolja opcija za Slobodu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:40

Jel' vidjen sa Batom? Pije li? Ako ne pije ili je bolestan ili je zeleni. :urnebes: :rol: kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:42

Probisvjet je napisao/la:
Jel' vidjen sa Batom? Pije li? Ako ne pije ili je bolestan ili je zeleni. :urnebes: :rol: kuknjava
Kakav on i Bato.
Bato je moj drug i regulara momak.
Al tuzlak je sisa mala zelena..ko sto je i pitar. Latentna...

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 28 avg 2017, 23:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:najgore je sto mi ni te investicije ne mozemo da odradimo na pravi nacin.

pa ni je.eni Tan nije trazio nista od vlasti u Sarajevu, nije govorio kako ga ne zanima reprogram FK Sarajevo jer nije on pravio dugove, nego je u cjelosti izmirio, a mislim da cak i oni placaju koristenje stadiona Kosevo.

Vardar sigurno placa koristenje stadiona, kao i Rabotinicki.

Samo kod nas investitori imaju 1000 nekih zahtjeva. Te pare od grada, te stadion, te ovo-ono. Naravno tu ima dosta i do neatraktivnosti same Slobode i malog trzista. Ipak se investiralo u klubove koji imaju vise navijaca od FK Sloboda i mnogo jasnija trzista. Pa je mozda to i razlog sto oko Slobode puno zanovijetaju.

mi ocekujemo neki model javno-privatnog partnestva. a da bi se to ostvarilo mora se poklopiti milion stvari, prije svega stranacka pripadnost.

ps sto se tice Senadove izjava diplomatski je ovo, sta ce rec u ovom momentu?
Kao da je svjestan da ne smije pustiti ni jednoj struji da prevlada. Delikatno je to. Sta ako igraci pomisle da su uspjeli skinuti Vladu. Sutra ce skinuti i nasljednika ako ne bude po volji. Bojkoti su vrlo opasne i delikatne situacije.
nije Tacno morali su izmirit dugove prema drzavi da bi dosao.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2017, 23:47

Da ne skrecemo sa teme.
Jagodicu mars iz svetinje, pa makar u PM!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:49

Pa u temi smo...svetinja je sloboda.radnicki sportski klub iz.tuzle.
Komunjare su ga i osnovale.
Sto bi ovde rekli crveni kmeri..

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2017, 23:50

Koliko god te plaćaju, uduplat ćemo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 avg 2017, 23:52

Velicanje predsjednika prihvatljivo u Milanu (Berlusconi, sada ovi Kinezi), Realu (Florentino Perez), Juventusu (Agnelli). U najvecim ekipama navijaci uvijek gledaju da im je najprihvatljiviji onaj ko ima najvise para jer je najbolji za klub, a onog ko ima manje tjeraju kada prestane investirati da prodaje klub. Samo kod nas kada kazes da je taj i taj najbolji dodje ti neko i kazes ti drkas na njega, ti svrsavas na njega. Ili neka etiketiranja, ti si taj ti si onaj. Prebacuju se pizdarije koje napravi Imamovic na obicnog covjeka kada iznese svoje misljenje.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 28 avg 2017, 23:52

wobly92 je napisao/la:
Koliko god te plaćaju, uduplat ćemo
Znaci ipak postojite i vi???
Nismo svi mi mi.slobodasi fukare iz tuzle???
Ahaaaa
E pa drug nemate tih para...
Ja dres vjeru tj nevjeru i karakter ne mijenjam nikad i ni za kakve pare..
Fino mi je i ovako...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.