FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 17 apr 2013, 20:50

Neces ni vidjeti, forum mu je jedini nacin da bude neko.
Sport je lijek za tijelo i duh.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 apr 2013, 20:54

Okanite se vise ovih donjih...Radujte se ovome sto dolazi, sto je bilo...
Kakvo je stanje sa povredama , ko trenira a ko ne...Mi treba da se brinemo o sebi i samo o sebi i ovo je tema da se pise o Želji...
Zola je pokazao sta znaci voljeti nesto srcem i zivjeti Želju pokazite i vi to u Subotu svojim dolaskom...

Iskreno se nadam da ce i Zola i Kvesa biti na tribinama i da cemo ih prozvati, zasluzili su oni to...

SUBOTA, 20h , GRBAVICA

Ovo malo treba pogurat sa "dijeljenjem" jer fejs utice uveliko na ljude i njihove odluke...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 17 apr 2013, 21:09

BRAVO!
ipetm je napisao/la:Širite najave molim vas:

Najava u režiji Hadisa Zubanovića:
;)

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 17 apr 2013, 21:12

ocekujem da opet odrzimo lekciju fudbalske igre sabanima iz zenice nevjerovatno kolko ljudi stvaraju taj neki nazovi derbi jedina tekma koja vrijedi je sa pitarima ostalo je sve nebitno al eto oni sebi umisle neke stvari pogotovo da su veci klub od Zelje
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 17 apr 2013, 21:13

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DANDY, dana/u 17 apr 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 17 apr 2013, 21:19

Najava u režiji Omera Joldića:

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 apr 2013, 21:21

ipetm je napisao/la:Najava u režiji Omera Joldića:

SVAKA ČAST NA OVOME STO RADITE (KO GOD DA RADI) !!
Moj prijedlog kad bi se i Nikola Nikic ovako odradio, mada mislim da on trenutno nije u Sarajevu nego je u Modrici..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 17 apr 2013, 21:28

pintol_TM87 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Najava u režiji Omera Joldića:

SVAKA ČAST NA OVOME STO RADITE (KO GOD DA RADI) !!
Moj prijedlog kad bi se i Nikola Nikic ovako odradio, mada mislim da on trenutno nije u Sarajevu nego je u Modrici..
Teško, možda nekom drugom prilikom. :)
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 apr 2013, 21:41

Suti dobro je dok nije pocela prica kako sve pare idu u Sarajevo i slicne gluposti. :lol: :lol:

@ipetm, sve pohvale.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 17 apr 2013, 21:43

Sta bi sa onim Bucanom na kraju ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 17 apr 2013, 21:52

tigar je napisao/la:Ma ljudi sta vam je, zasto se palite? Pa ako je on u vasim ocima urbana ikona "i u mojim ce biti". ;) Stvarno sam samo iskomentarisao da meni lici na Esada Plavog sa onog jednog seljackog spota iz Stokholma ili Duisdburga( citaj dijaspore)i ako se ne varam on je "tamo negdje od Puracica kraja"... I prava je carsijska raja, ma pravi ljepotan,onaj naociti, onaj, sto se kaze "od Bosne" (citaj cca preko 750 metara nadmorske visine). Pozdrav za kvazi pitare. ;)
Kakvi su vam to papanski postovi i sta glumite s ovim CITAJ. Stvarno ste smijesni s ovim, ovo isto koristi jedan pitar na anamo temi levat zesci lik. Cuj citaj FUJ

Izvinjavam se sto smetam na temi i trolam, ali moram da citam idiotske postove.

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 17 apr 2013, 22:02

e sto mi se ogadi sad Simo Krunic , prodje u finale kupa sa Jagodinom i daje intervju na klasicnom bosanskom jeziku i na silu pokusava da ubacuje ekavicu a ne lici ni na sta , fol lepo i dve itd itd doslo mi da povratim kakva glupost :D

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 17 apr 2013, 22:18

"Moram pomenuti nekoliko projekata a vi prosudite jesu li propali ili ne:
Sarajevo-card, Bordo-bebe (ona Agimova generacija), Bodrimo bordo, Bordo pivo, Bordo prijatelji... ima toga još ali mi se ne da nabrajat. I šta je sa tim projektima sad???

Kod nas nije bilo tih zvučnih projekata, ali rezultata... Svi znamo.

Amar je prije 3 godine došao i on i mi smo bili prezadovoljni sa izlaskom u Europu te godine. Bez pompe smo izašli u Europu ali kao Šampioni. Poslije opet i opet i opet... Dosadni smo vala.

Da su oni sa praktično drugim timom dobili u gostima 3:0, pisali bi o tome narednih 10 godina. Mi smo to onako, ležerno podnijeli. Zamislite da su oni prošle godine uzeli duplu krunu umjesto duplo golo? Ne bi se moglo živjeti. Zamislite da oni imaju Svraku??? Reprezentativca sa dva gola u dva nastupa!!! Mislite da ne bi njegove slike bile na svakom čošku grada?

Ne ne kritikujem ja nas. Ja nas falim. Mi nismo ko oni i nikad nećemo biti, sve i da hoćemo ne možemo. Mi smo ŽELJO. Nema pompe nema euforije, ima rezultata i ima zajebancije.

Moram reći, mi smo na pravom putu da postignemo nešto više ali teško da će se to desiti ove godine ili sljedeće pa možda ni one tamo. Ako budemo strpljivi... Ja vam garantujem da ćemo biti bum barem na Balkanu. Amar polako ali sigurno trasira neki put. Naše je samo da ne budemo nestrpljivi, da ne rondamo kad se riješi najboljeg igrača jer u kvari atmosferu niti kad u penziju pošalje starijeg igrača, niti kad iz nekih svojih razloga nekog forsira a nekog drži na klupi.
Ivica Osim je sjeo na klupu Željezničara 1978 godine a 1985 ga doveo do polufinala kupa UEFA. Dajmo Amaru 7 godina pa komentarišimo onda da li je dobar nasljednik velikog oca." by ždg
komentar na ovo nije potreban ;)
Mi smo Željini, Željo je naš!

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 17 apr 2013, 22:26

uvijekuztebe1921 je napisao/la:"Moram pomenuti nekoliko projekata a vi prosudite jesu li propali ili ne:
Sarajevo-card, Bordo-bebe (ona Agimova generacija), Bodrimo bordo, Bordo pivo, Bordo prijatelji... ima toga još ali mi se ne da nabrajat. I šta je sa tim projektima sad???

Kod nas nije bilo tih zvučnih projekata, ali rezultata... Svi znamo.

Amar je prije 3 godine došao i on i mi smo bili prezadovoljni sa izlaskom u Europu te godine. Bez pompe smo izašli u Europu ali kao Šampioni. Poslije opet i opet i opet... Dosadni smo vala.

Da su oni sa praktično drugim timom dobili u gostima 3:0, pisali bi o tome narednih 10 godina. Mi smo to onako, ležerno podnijeli. Zamislite da su oni prošle godine uzeli duplu krunu umjesto duplo golo? Ne bi se moglo živjeti. Zamislite da oni imaju Svraku??? Reprezentativca sa dva gola u dva nastupa!!! Mislite da ne bi njegove slike bile na svakom čošku grada?

Ne ne kritikujem ja nas. Ja nas falim. Mi nismo ko oni i nikad nećemo biti, sve i da hoćemo ne možemo. Mi smo ŽELJO. Nema pompe nema euforije, ima rezultata i ima zajebancije.

Moram reći, mi smo na pravom putu da postignemo nešto više ali teško da će se to desiti ove godine ili sljedeće pa možda ni one tamo. Ako budemo strpljivi... Ja vam garantujem da ćemo biti bum barem na Balkanu. Amar polako ali sigurno trasira neki put. Naše je samo da ne budemo nestrpljivi, da ne rondamo kad se riješi najboljeg igrača jer u kvari atmosferu niti kad u penziju pošalje starijeg igrača, niti kad iz nekih svojih razloga nekog forsira a nekog drži na klupi.
Ivica Osim je sjeo na klupu Željezničara 1978 godine a 1985 ga doveo do polufinala kupa UEFA. Dajmo Amaru 7 godina pa komentarišimo onda da li je dobar nasljednik velikog oca." by ždg
komentar na ovo nije potreban ;)
Riječ!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 apr 2013, 22:39

Izgleda da se stara ljubav obnavlja. Pogledati temu pitica i smogovaca :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 17 apr 2013, 22:49

sta kaze onaj braca horde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 apr 2013, 22:52

blueman-TM87 je napisao/la:Izgleda da se stara ljubav obnavlja. Pogledati temu pitica i smogovaca :lol: :lol: :lol: :lol:
Sto politicari nisu uspjeli za 20 godina, mi smo uspjeli za 4 godine. ZA SVE TI HVALA AMARE !

PS:

slika
"My Favorite Ring is Always the Next One"

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 17 apr 2013, 22:54

adilbeg je napisao/la:sta kaze onaj braca horde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sta ce drugo ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 17 apr 2013, 22:56

blueman-TM87 je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:sta kaze onaj braca horde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sta ce drugo ;)
fkt da ne povjerujes :lol: :lol:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 apr 2013, 23:00

hocel biti utakmica na tv-u u subotu.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, mnon46, Orvel, WeekendOffender i 59 gostiju.