A nek si se odao da si potkupljiv i da se može pregovarati

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jasmin bez Mensura ne bi imao vecinu u GVxeksor je napisao/la:meni su bitne činjenice
Kad nas je AH uzeo bili smo pred totalnim gasenjem, sledeće godine nas je doveo u PL BiH, kad je husref preuzeo zavrsili smo tu sezonu 6 a sledecu smo bili finalisti kupa i vice prvaci, narednu sezonu do odlaska smo bili na drugoj poziciji, uz sve su nas pratile ogromne tuzbe, blokirani racuni reprogam itd. Dolazi upravni odbor sa nekih 350 000 u kasi, sezonu jedva zavrsavamo na 5 mjestu, reprogram povoljniji za grad, i nakon 6 kola imamo 5 bodova. I sad mi neko govori AH je neprijatelj kluba, AH je SDA itd. Cojek multi milioner boli ga ona stvar za politkom, Pojavi se Bake na iftaru svi pljuju, a gdje je prica bila prosle godina ista stvar dok je bio u klubu. Kakav bato iz SBB i podrzavanje njega na izborima. Sav problem oko AH i kluba je neispunjavanje nekih datih obećanja od strane vozda, ista stvar se i sada desava sa ovim UO, samo sto su većina njegovi politicki istomisljenici pa ne mogu tek tako da odu. Mensur je druga partija i ode covjek.
ovaj je talenat, napise prvi post na forumu i zaradi da bude uvrsten na ignore listuAristotel1 je napisao/la:
Aristotel1 je napisao/la:Pozdrav svim iskrenim Slobodasima, onima kojima su uspjeh i titule bitne (jer je to jedino mjerilo svugdje u svijetu) ukoliko Faraon ne kaze drugacije..Jedino rješenje za nas je, svidjalo se to nekima ili ne, Azmir Husic. Jedini čovjek koji ima pare i koji voli Slobodu i sport uopste. Mislim da čovjek nije odustao od svetinje ali se mora izvrsiti pritisak na Faraona da mu ode na koljenima ako treba i da ga zamoli da izglade situaciju..U svim ostalim situacijama mi zaludjenici Slobodini, gubimo..
Stiglo nam pojacanjewobly92 je napisao/la:
A gdje je Senad spomenuo Azmira i gdje je Senad spomenuo PL? Mozda nije mislio na njega, mozda je mislio generalno, mozda je mislio na Federalnu, a ne PL, jelde?tuzlak1987 je napisao/la:Pa ja gore fino ti naglasio PL (Premijer Liga). U PL smo imali uspjeha jer se stvorio dobar tim, one pobjede protiv Sarajeva, Zeljeznicara, Zrinjskog i takvih sigurno nisu kupljene. Uz to su nas u to vrijeme sudije ebavale trostruko vise nego sada na zelenom terenu.Beduin je napisao/la:Ti si inace ovdje poznat po trabunjanju, a bezbroj puta ti se demantovale neke stvari ili potvrdile a ti si lupao kontra.tuzlak1987 je napisao/la:Senad izjavio: Ni ja ne znam sta se sve desava u klubu trenutno."![]()
Sada prica drugu pricu kada nema bodova, nesto draze mi je smanjiti dugove, javljaju se dusebriznici, necu da kupujem utakmice. Budala aludira da je Azmir u PL imao uspjeha jer je ko kupovao
Imamo najalibi trenera, ali i najalibi predsjednika. Covjek je po sebi uvijek 1/1 upravu. Nikad on ne grijesi vec ima krkanski izgovor za sve.
Zato te pitam, ne znas kako smo usli/vratili se u PL ili se tek onako zaj3bavas po forumu na svaki nacin pokusavajuci odbraniti Azmira?
Ako ne znas objasnit cu ti na kafici gdje, a ne preko foruma. Iako mnogi to ovdje znaju kako smo se dokopali PL u "zadnji tren". Zato ne bauljaj o svemu o cemu pojma nemas, cuvaj se price o Jasminu i bacanje drkice na Azmira, a ne tvrdi ono sto se tvrditi ne moze. Realnost nije losa osobina covjekova.
Nit ja svrsavam na njega nit sta, niti pratim Slogu. Eto dobro sve je bilo negativno, ako ti je dusa na mjestu. Nisam ga niti spomenuo dok ga u prenesenom znacenju nije spomenuo Mujkanovic. Sta je trebalo u Federalnoj trositi novac i ostati jos godinu-dvije? To su bile najbolje odluke za klub, da se klub iscupa iz kaljuge.
Ali u PL je sve korektno bilo i imali smo jaku ekipu koja je bila gore jer je dobro igrala.
Zar se mora crniti cak i povratak u Federalnu ma kakav on bio? Kakav god bio, bio je u najboljem interesu kluba. Neka dodje neko ko ima vise para i biti cu za njega. Ja sam za onog ko ce moci napraviti najbolju Slobodu, a novac je sve nazalost bez novca nema nista.
Moze biti i to da je mislio tako, slazem se. Mozda je i generalno mislio, ali mozda je i aludirao na Azmira i Federalnu. Ali u konacnici mu je to samo bezveze izvlakusa, nije to opravdanje sto imamo samo 5 bodova.Beduin je napisao/la:
A gdje je Senad spomenuo Azmira i gdje je Senad spomenuo PL? Mozda nije mislio na njega, mozda je mislio generalno, mozda je mislio na Federalnu, a ne PL, jelde?
Nisam se ja promijenio, ja volim Slobodu, j3be mi se za Senada, znaju pojedinci koliko sam ismijavao njegov i Denisom dolazak po Fb i svadjao se sa neistomisljenicima. Al isto tako prezirem Azmirov odlazak u po nicega, neispostovanje rijeci koje je obecao svima nama a kleli smo se u njega, od tog dana on je samo bivsi predsjednik Slobode kao i svi prije njega, hvala mu za sve dobro i uceram mu za sve lazi i neispunjena obecanja.
Okrenuo sam se trenutnoj situaciji, kad ode Senad uceraj i njemu, onda cemo pratiti i komentarisati novog. Ali namjerno kontriram i kontriracu svima vezano za Azmira jer se svaki dobar potez nove Uprave ismijava zarad onoga sto je uradio prethodnik. Pisaj ga, bivsi je, vodi drugi klub i cao. Ako se vrati onda cu o njemu dobro ili lose, zavisi od stanja kluba i desavanja.
Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
Slažem se u potpunosti, ili ono što mi ovdje skraćeno pišemo:Aristotel1 je napisao/la:E pa to i jeste problem, da smo mi ujedinjeni za dobrobit Slobode da nas ima poprilican broj pa da mu se može ( Imamovicu) suprotsaviti pa da zaboravi malo na svoj ego i da nadje bilo kakvo rješenje za Slobodu u obliku privatnog kapitala (Azmirovog ili bilo cijeg drugog) samo da se krene naprijed..Ne znam za vas al meni je dosta vise sredine tabele i borbe za nista, ja hocu stabilan klub koji svake godine napada titulu, a ako je to puno za ovakav grad u ovakvoj ligi onda nas treba ugasiti, a UO odbor na celu sa Vladom nek prica bajke nekom drugom odnosno onima koji su izjavljivali "nas ne kupuju titule"..
Bolje grob nego rob..wobly92 je napisao/la:Drug čingla i ja, saro. Mi ćemo te platit.
A nek si se odao da si potkupljiv i da se može pregovarati
Suti cut ce te nedzad i kompanijaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:e ovako treba i sada, nikakav aplauz niti bilo sta drugo
inace je i taj dan tusanj bio ispunjen do posljednjeg mjesta...JustSayin je napisao/la:Suti cut ce te nedzad i kompanijaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:e ovako treba i sada, nikakav aplauz niti bilo sta drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.