FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 28 avg 2017, 23:54

Drug čingla i ja, saro. Mi ćemo te platit.
A nek si se odao da si potkupljiv i da se može pregovarati :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 avg 2017, 00:06

xeksor je napisao/la:meni su bitne činjenice
Kad nas je AH uzeo bili smo pred totalnim gasenjem, sledeće godine nas je doveo u PL BiH, kad je husref preuzeo zavrsili smo tu sezonu 6 a sledecu smo bili finalisti kupa i vice prvaci, narednu sezonu do odlaska smo bili na drugoj poziciji, uz sve su nas pratile ogromne tuzbe, blokirani racuni reprogam itd. Dolazi upravni odbor sa nekih 350 000 u kasi, sezonu jedva zavrsavamo na 5 mjestu, reprogram povoljniji za grad, i nakon 6 kola imamo 5 bodova. I sad mi neko govori AH je neprijatelj kluba, AH je SDA itd. Cojek multi milioner boli ga ona stvar za politkom, Pojavi se Bake na iftaru svi pljuju, a gdje je prica bila prosle godina ista stvar dok je bio u klubu. Kakav bato iz SBB i podrzavanje njega na izborima. Sav problem oko AH i kluba je neispunjavanje nekih datih obećanja od strane vozda, ista stvar se i sada desava sa ovim UO, samo sto su većina njegovi politicki istomisljenici pa ne mogu tek tako da odu. Mensur je druga partija i ode covjek.
Jasmin bez Mensura ne bi imao vecinu u GV
Niko, niko, samo Sloboda

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 00:13

imo bi al za jednog vjecnika, a i prije su bili u većini pa se nisu voljeli bas pa je mensur napusato većinu i prelazio u opozicju, al pustimo politike, Jasmin je pricao o slobodi do objavljivanja rezultata i posle ni na jednoj televizijskoj kući nije pomenuo klub tako da sam sit njegove lafine, a isti suovi sadasnji u vladi TK, ni na jedan nacin ne pomazu jedinom prvoligasu u TK.

Aristotel1
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel1 » 29 avg 2017, 00:19

Pozdrav svim iskrenim Slobodasima, onima kojima su uspjeh i titule bitne (jer je to jedino mjerilo svugdje u svijetu) ukoliko Faraon ne kaze drugacije..Jedino rješenje za nas je, svidjalo se to nekima ili ne, Azmir Husic. Jedini čovjek koji ima pare i koji voli Slobodu i sport uopste. Mislim da čovjek nije odustao od svetinje ali se mora izvrsiti pritisak na Faraona da mu ode na koljenima ako treba i da ga zamoli da izglade situaciju..U svim ostalim situacijama mi zaludjenici Slobodini, gubimo..

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 00:23

Jarane da je septembar 2020 pa da mu ode prije izbora, al briga njega za tim jer je ovo zadnji mandat koji moze bit a sam je skoro izjavio na pitanje novinara za AH da li se cuje sa njim isti je izjavio " Ne pada mi napamet da mu se javljam"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2017, 00:39

Aristotel1 je napisao/la:
Pozdrav svim iskrenim Slobodasima, onima kojima su uspjeh i titule bitne (jer je to jedino mjerilo svugdje u svijetu) ukoliko Faraon ne kaze drugacije..Jedino rješenje za nas je, svidjalo se to nekima ili ne, Azmir Husic. Jedini čovjek koji ima pare i koji voli Slobodu i sport uopste. Mislim da čovjek nije odustao od svetinje ali se mora izvrsiti pritisak na Faraona da mu ode na koljenima ako treba i da ga zamoli da izglade situaciju..U svim ostalim situacijama mi zaludjenici Slobodini, gubimo..
ovaj je talenat, napise prvi post na forumu i zaradi da bude uvrsten na ignore listu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 00:43

Aristotel1 je napisao/la:Pozdrav svim iskrenim Slobodasima, onima kojima su uspjeh i titule bitne (jer je to jedino mjerilo svugdje u svijetu) ukoliko Faraon ne kaze drugacije..Jedino rješenje za nas je, svidjalo se to nekima ili ne, Azmir Husic. Jedini čovjek koji ima pare i koji voli Slobodu i sport uopste. Mislim da čovjek nije odustao od svetinje ali se mora izvrsiti pritisak na Faraona da mu ode na koljenima ako treba i da ga zamoli da izglade situaciju..U svim ostalim situacijama mi zaludjenici Slobodini, gubimo..
wobly92 je napisao/la:
Stiglo nam pojacanje :kafa:

Dobrodosao. :ljepota:

Aristotel1
Kontakt:

Post Postao/la Aristotel1 » 29 avg 2017, 00:51

E pa to i jeste problem, da smo mi ujedinjeni za dobrobit Slobode da nas ima poprilican broj pa da mu se može ( Imamovicu) suprotsaviti pa da zaboravi malo na svoj ego i da nadje bilo kakvo rješenje za Slobodu u obliku privatnog kapitala (Azmirovog ili bilo cijeg drugog) samo da se krene naprijed..Ne znam za vas al meni je dosta vise sredine tabele i borbe za nista, ja hocu stabilan klub koji svake godine napada titulu, a ako je to puno za ovakav grad u ovakvoj ligi onda nas treba ugasiti, a UO odbor na celu sa Vladom nek prica bajke nekom drugom odnosno onima koji su izjavljivali "nas ne kupuju titule"..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2017, 01:00

tuzlak1987 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Senad izjavio: Ni ja ne znam sta se sve desava u klubu trenutno." :damn:

Sada prica drugu pricu kada nema bodova, nesto draze mi je smanjiti dugove, javljaju se dusebriznici, necu da kupujem utakmice. Budala aludira da je Azmir u PL imao uspjeha jer je ko kupovao :urnebes:
Imamo najalibi trenera, ali i najalibi predsjednika. Covjek je po sebi uvijek 1/1 upravu. Nikad on ne grijesi vec ima krkanski izgovor za sve.
Ti si inace ovdje poznat po trabunjanju, a bezbroj puta ti se demantovale neke stvari ili potvrdile a ti si lupao kontra.

Zato te pitam, ne znas kako smo usli/vratili se u PL ili se tek onako zaj3bavas po forumu na svaki nacin pokusavajuci odbraniti Azmira?
Ako ne znas objasnit cu ti na kafici gdje, a ne preko foruma. Iako mnogi to ovdje znaju kako smo se dokopali PL u "zadnji tren". Zato ne bauljaj o svemu o cemu pojma nemas, cuvaj se price o Jasminu i bacanje drkice na Azmira, a ne tvrdi ono sto se tvrditi ne moze. Realnost nije losa osobina covjekova.
Pa ja gore fino ti naglasio PL (Premijer Liga). U PL smo imali uspjeha jer se stvorio dobar tim, one pobjede protiv Sarajeva, Zeljeznicara, Zrinjskog i takvih sigurno nisu kupljene. Uz to su nas u to vrijeme sudije ebavale trostruko vise nego sada na zelenom terenu.

Nit ja svrsavam na njega nit sta, niti pratim Slogu. Eto dobro sve je bilo negativno, ako ti je dusa na mjestu. Nisam ga niti spomenuo dok ga u prenesenom znacenju nije spomenuo Mujkanovic. Sta je trebalo u Federalnoj trositi novac i ostati jos godinu-dvije? To su bile najbolje odluke za klub, da se klub iscupa iz kaljuge.
Ali u PL je sve korektno bilo i imali smo jaku ekipu koja je bila gore jer je dobro igrala.

Zar se mora crniti cak i povratak u Federalnu ma kakav on bio? Kakav god bio, bio je u najboljem interesu kluba. Neka dodje neko ko ima vise para i biti cu za njega. Ja sam za onog ko ce moci napraviti najbolju Slobodu, a novac je sve nazalost bez novca nema nista.
A gdje je Senad spomenuo Azmira i gdje je Senad spomenuo PL? Mozda nije mislio na njega, mozda je mislio generalno, mozda je mislio na Federalnu, a ne PL, jelde?

Nisam se ja promijenio, ja volim Slobodu, j3be mi se za Senada, znaju pojedinci koliko sam ismijavao njegov i Denisom dolazak po Fb i svadjao se sa neistomisljenicima. Al isto tako prezirem Azmirov odlazak u po nicega, neispostovanje rijeci koje je obecao svima nama a kleli smo se u njega, od tog dana on je samo bivsi predsjednik Slobode kao i svi prije njega, hvala mu za sve dobro i uceram mu za sve lazi i neispunjena obecanja.
Okrenuo sam se trenutnoj situaciji, kad ode Senad uceraj i njemu, onda cemo pratiti i komentarisati novog. Ali namjerno kontriram i kontriracu svima vezano za Azmira jer se svaki dobar potez nove Uprave ismijava zarad onoga sto je uradio prethodnik. Pisaj ga, bivsi je, vodi drugi klub i cao. Ako se vrati onda cu o njemu dobro ili lose, zavisi od stanja kluba i desavanja.

Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2017, 01:12

Beduin je napisao/la:
A gdje je Senad spomenuo Azmira i gdje je Senad spomenuo PL? Mozda nije mislio na njega, mozda je mislio generalno, mozda je mislio na Federalnu, a ne PL, jelde?

Nisam se ja promijenio, ja volim Slobodu, j3be mi se za Senada, znaju pojedinci koliko sam ismijavao njegov i Denisom dolazak po Fb i svadjao se sa neistomisljenicima. Al isto tako prezirem Azmirov odlazak u po nicega, neispostovanje rijeci koje je obecao svima nama a kleli smo se u njega, od tog dana on je samo bivsi predsjednik Slobode kao i svi prije njega, hvala mu za sve dobro i uceram mu za sve lazi i neispunjena obecanja.
Okrenuo sam se trenutnoj situaciji, kad ode Senad uceraj i njemu, onda cemo pratiti i komentarisati novog. Ali namjerno kontriram i kontriracu svima vezano za Azmira jer se svaki dobar potez nove Uprave ismijava zarad onoga sto je uradio prethodnik. Pisaj ga, bivsi je, vodi drugi klub i cao. Ako se vrati onda cu o njemu dobro ili lose, zavisi od stanja kluba i desavanja.

Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.
Moze biti i to da je mislio tako, slazem se. Mozda je i generalno mislio, ali mozda je i aludirao na Azmira i Federalnu. Ali u konacnici mu je to samo bezveze izvlakusa, nije to opravdanje sto imamo samo 5 bodova.

Znam ja koliko si se prepirao, znas i dan danas reci fino na fb sto mislis. Mogu ovi otici pa da bude jos gore i to se slazem ali mi mozemo doci sebi i situacija se moze srediti samo tako ako budemo prelosi. Sve dok nismo ni gore ni dole nema pomaka. Nova ideja se moze izroditi samo u situaciji ocaja.
Ja sam siguran da po fb ljudi nece vise traziti Azmira kada sve bude regularno, kada se sve poslozi kako treba. A ova uprava ljudima smrdi od starta, da je dosao neko sa parama ne bi uopste bilo takvih komentara. Ljudi su ovo shvatili kao prelazak sa konja na magarca i pljuju.
Znaci ne mora biti striktno Azmir, fazon je u tome sto se pokazalo vec da mozemo bolje od ovoga, da nam nije na 10. poziciji mjesto i sada je potreban neko da isprati to sto je Azmir radio. Ljudi jednostavno ne prihvataju, takav standard je postavio i poremetio stvari koje su bile do 2012. kada je moglo ovo proci.

Opet ja kazem za taj ulazak da je to dobra stvar. Svakog u tom trenutku koga bi pitao jel za ili ne rekao bi za. Ko je uopste iz Federalne posteno usao, to je taj sablon koji moras ispostovati ako zelis da udjes. Druga opcija bi bila za nas pogubna i gubljenje vremena.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 02:42

Ali lik je kupio ulazak u PL, potrosio skoro milion ma sudije, premiranja drugih klubova, kupovinu bodova i ne pricajte o njemu kao o svecu, lopina je kao i svak u nasoj drzavi, Senad je za njega mala beba.[/quote][/quote][/quote]

Ma nije ga pomenu nikad i nigdje, a drugo pa sta to tebi smeta da je tebi drag i voljeni klub sa onakim igrackim kadrom vratio u ligu, sada tebi takim kao ti smeta sto je navodno kupovao utakmice da ti vrati klub tamo gdje pripada, pa sto je za nepune 2 godne klub izveo u eevropu i punio tribine, a nesmeta ti sto ga je dragi vođa lagao itd, Ne mozes imat klub za Evrope a igrati u Zenici, pa potpisat reprogram pa ga ne plaćat, kako je on obećavao nama tako je i dragi vođa obećavao i lagao njega isto kao što laže sad sve nas i novu upravu. E vidis dok je takih kao ti koji bi krojili politiku kluba komentarisat i pljuvat na nesto pozitivno dok drugi daje novce nikad mi nećemo ni bit nesto.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 29 avg 2017, 02:55

Sad svi nesto pljujete AH , smeta vam sto je preuzeo klub, p avam smeta sto je eto kupovao utakmice kako bi klub vratio u PL BiH, pa vam smeta Vugdalić, pa jos treba da vam smeta kad je dinu ispsovao na stadionu i izjebo na FACE TV, pa su se pisale podrske, pljuvo se jasmin sto ne stane uz klub, pa se ogranizovala i podrska 5 do 12, pa kad pomenuti nije htjeo dat podrsku nasem dragom vođi onda se sve okrenulo, od spinovanja, od prekida svih komunikacija grada prema klubu, i kad se lik pokupi i evo nakon 3 godine ne trazi svoje novce nazad onda mjesec nakon odlaska pojavi se na stranici Fukara Jasmin je neprjatelj slobode ( a oni mu na par mjeseci u zlatniku dali clansko sa brojem 1) razna pljuvanja po medijima, svaki navod suspendovanog predsjednika je cojek oborio o dugovanjima tako da ga vise i ne proziva, i onda se ovdje pojave pametolozi koji znaju sve i svasta a nisu mu se izvlacili iz guzice i hvalospjehe pričal i nakon 24 sata promjenite ploču. Ja sam prvi napado ovdje Husića i Vugdalića 2014 godine pa ssu me banovali zbog toga otvorio sam novi profil, napadan sam od sada najvećih neprijatelja AH, tako će te vi i za ovog cim digne sidro. I koliko ga vi pljuvali i ja lično ga negotivio Husref je naj bolji trener u poslednjih 7 godina kluba.Av sada laku noć i pozdrav u četvrtak sa Kipra.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2017, 05:51

Aristotel1 je napisao/la:E pa to i jeste problem, da smo mi ujedinjeni za dobrobit Slobode da nas ima poprilican broj pa da mu se može ( Imamovicu) suprotsaviti pa da zaboravi malo na svoj ego i da nadje bilo kakvo rješenje za Slobodu u obliku privatnog kapitala (Azmirovog ili bilo cijeg drugog) samo da se krene naprijed..Ne znam za vas al meni je dosta vise sredine tabele i borbe za nista, ja hocu stabilan klub koji svake godine napada titulu, a ako je to puno za ovakav grad u ovakvoj ligi onda nas treba ugasiti, a UO odbor na celu sa Vladom nek prica bajke nekom drugom odnosno onima koji su izjavljivali "nas ne kupuju titule"..
Slažem se u potpunosti, ili ono što mi ovdje skraćeno pišemo:
+1

Da znaš ubuduće :kafa:
Dobrodošao i piši češće! :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 07:33

Samo nam je zajebancija i ostala pa vi gledajte..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 07:38

wobly92 je napisao/la:Drug čingla i ja, saro. Mi ćemo te platit.
A nek si se odao da si potkupljiv i da se može pregovarati :kafa:
Bolje grob nego rob..
:bale:

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 29 avg 2017, 08:00

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:e ovako treba i sada, nikakav aplauz niti bilo sta drugo

Suti cut ce te nedzad i kompanija :urnebes:
Ukopa nas carsija !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 avg 2017, 08:12

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 08:36

JustSayin je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:e ovako treba i sada, nikakav aplauz niti bilo sta drugo

Suti cut ce te nedzad i kompanija :urnebes:
inace je i taj dan tusanj bio ispunjen do posljednjeg mjesta... :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 08:43

molim?
nesto to?
okej... :kafa:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 avg 2017, 09:07

:wtf: atomka u toku dana...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.